Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران با بیان اینکه پروژه موفق جمع آوری پلاسمای بیماران بهبود یافته از کووید۱۹ از استان قم آغاز و به ۲۵ استان کشور تعمیم یافت گفت:۳۲۱ واحد پلاسما در قم جمع آوری شد و تزریق آن به بیماران در قالب کارآزمایی بالینی موجب کاهش مرگ و میر و مدت بستری بیماران مبتلا به این ویروس شد.

دکتر پیمان عشقی مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران امروز ۵ اسفند ماه به استان قم سفر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در جلسه ای با حضور کلیه کارکنان بخش های اداری و فنی انتقال خون استان اظهارکرد: حضور در استان قم را از مدت ها پیش برنامه ریزی کرده بودیم اما به دلیل پاندمی کووید۱۹ این امکان مسیر نشد و محدودیت ها نیز موجب عدم حضور تیم کاملی از مدیران سازمان است.معتقدیم که باید در هر بازدید تیم کامل و کارشناسی مشرف به موضوعات فنی و اداری حضور داشته باشند.

عشقی به شاخص های اهدای خون استان قم نیز اشاره کرد و گفت: شاخص اهدای خون در قم افتخار آمیز است و این استان از معدود استان هایی است که در ایام کرونا و در ۱۱ ماه اخیر افت اهدای خون نداشته است.
وی همچنین با اشاره به یکساله شدن ویروس کرونا و اینکه شناخت اولیه این ویروس در ایران در قم صورت گرفت، افزود: بزرگترین پروژه سال های اخیر انتقال خون را به عنوان یکی از پیشگامان دنیا در استان قم آغاز کردیم در حالی که به دلیل تحریم های ظالمانه کیت ، کیسه و تجهیزات کافی نیز در اختیار نداشتیم.

عشقی خاطرنشان کرد: جمع آوری پلاسما در استان قم با تکیه بر نیروهای توانمند این استان جهادگرانه پیش رفت و موجب شد فرآورده ای ارزشمند را در سخت ترین روزهای قرن فراهم کنیم.
وی سازمان انتقال خون را مظلوم و گاها مغفول برشمرد و گفت: انتقال خون خالصانه و ایثارگرانه در ایام کرونا تلاش کرد و کارکنان این مجموعه در روزهایی که بسیاری از ادارات در دورکاری به سر می بردند در محل کار حضور داشتند.
وی یادآور شد: مظلومیت سازمان انتقال خون ایران حتی در میان دیگر نهادهای سلامت محور نه مساله ای جدید است و نه به سادگی قابل رفع و فراموش شدن است و بهبود این شرایط تنها یک راهکار دارد و آن همدلی همه  ما برای ابراز توانمندی ها است.
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران همچنین به عدم وجود حتی یک واحد درسی مرتبط با طب انتقال خون در رشته های علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: واحدهایی از جمله طب سنتی در سرفصل دروس رشته های پزشکی وجود دارد اما جای خالی انتقال خون حتی در دانشگاه ها نیز به شدت احساس می شود.
عشقی به تفاوت ساختار سازمان انتقال خون با دیگر مجموعه ها اشاره کرد و افزود: ۸۰ درصد از منابع انسانی ما در بخش فنی حضور دارند و با وجود تعداد و میزان کم منابع انسانی و مالی در گسترده ای پهناور خدمت رسانی می کنیم که مساحت آن به اندازه چند کشور اروپایی است.
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران تصریح کرد: با وجود همه کاستی ها حضور نیروهای جوان، زنانی توانمند و سپید موهایی مجرب موجب شده است که سازمان عملکرد مطلوبی را به بیماران ارائه دهد.
وی تصریح کرد: سازمان انتقال خون ایران مجموعه ای حیاتی است و چنین مجموعه ای در ساختار بودجه باید جایگاهی وزین تر داشته باشد.
(ایسنا)

برچسب ها: پروژه انتقال خون ، نیروهای جوان ، سازمان انتقال خون ایران لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Mz5

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: پروژه انتقال خون نیروهای جوان سازمان انتقال خون ایران مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۳۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیروگاه ساخت ایران در سریلانکا چه خصوصیاتی دارد؟

آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور که از روز گذشته به پاکستان سفر کرده، قرار است پس از این سفر عازم سریلانکا شود.

یکی از اقدامات مهم رئیسی در این سفر افتتاح طرح چند منظوره «اومااویا» است که در جنوب شرقی سریلانکا و ۲۰۰ کیلومتری شرق کلمبو، پایتخت این کشور و در منطقه ای نسبتا محروم و خشک قرار دارد.

این پروژه عظیم و منحصر به فرد شامل ساخت «۲ سد»، «تونل انتقال آب» و «دو واحد نیروگاه زیرزمینی برق آبی هریک ۶۰ مگاوات (در مجموع ۱۲۰)» می شود.

تاریخ آغاز پروژه مارس ۲۰۱۰ میلادی و تاریخ اتمام آن پایان مارس ۲۰۲۴ میلادی است، طبق جدول زمان‌بندی تاریخ سنکرون واحد اول ۲۷ ژانویه ۲۰۲۴ و تاریخ سنکرون واحد دوم ۲۹ مارس ۲۰۲۴ تعریف شده، همچنین تولید ۲۹۰ گیگاوات ساعت انرژی در سال، تامین آب مورد نیاز ۵۰۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی منطقه خشک جنوب شرقی سریلانکا و انتقال ۱۴۵ میلیون مترمکعب آب از منطقه پرباران به مناطق خشک جز اهداف این پروژه است.

اجرای این پروژه ظرفیت آب مازاد رودخانه‌های اومااویا و ماهاتوتیلااویا را به منطقه کم‌آب استان اووا منتقل کرده و انتقال سالیانه ۱۴۵ میلیون متر مکعب آب به مناطق کم بارش موجب توسعه و رونق کشاورزی در ۵۰۰۰ هکتار در مناطق پایین دست می شود. 

دو واحد نیروگاه زیرزمینی ۶۰ مگاواتی در عمق ۷۵۰ متری زمین مجموعا به ظرفیت ۱۲۰ مگاوات ایجاد خواهد شد و تونل اصلی بلند آبرسان پروژه به طول ۱۵.۳ کیلومتر آب سدها را به نیروگاه منتقل می کند.

همچنین خط انتقال برق فشار قوی ۱۳۲ کیلوولت به‌ طول ۲۲.۷ کیلومتر که برق تولیدی نیروگاه اومااویا را به پست های برق مونراگله و بادوله متصل کرده و از این طریق به شبکه سراسری سریلانکا متصل می شود.

از ویژگی‌های مهم و منحصر به فرد پروژه اومااویا می‌توان به پراکنده و متنوع بودن اجزای طرح اشاره کرد همچنین باید گفت که این طرح یکی از بزرگترین پروژه های صادرات خدمات فنی و مهندسی خارج از کشور است، طول خطی پروژه ۲۴ کیلومتر و جاده ای بیش از ۴۰ کیلومتر بوده و یکی از بلندترین شفت‌های عمودی دنیا در نیروگاه‌های آبی به طول ۶۱۸ متر به قطر حفاری ۳.۲ متر پوشش فلزی شفت عمودی ۶۱۸ متری به وزن تقریبی ۱۰۰۰ تن به صورت معلق از بالا به پایین برای اولین بار در دنیاست، ضمن اینکه حفاری مکانیزه تونل بلند آبرسان با دو دستگاه TBM سپر دوبل بدون دسترسی میانی در شرایط بسیار سخت زمین شناسی با فشار آب بالا به طول ۱۵۳۰۰ متر است.

در خصوص سد پوهولپولا باید گفت که نوع سد RCC- بتن غلتکی به ارتفاع ۳۵ متر، طول تاج ۱۷۴ متر و حجم مخزن آن ۶۳۴ هزار متر مکعب است، سد دایرابا نیز از نوع RCC- بتن غلتکی به ارتفاع ۵۰ متر، طول تاج ۱۶۵ متر و حجم مخزن ۹۷۰ هزار مترمکعب است.

منبع: فارس 

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • حضور همراه اول در بزرگترین نمایشگاه فناوری ترکیه
  • ویدیو/ شاهکار پارسی در اومااویا؛ از بزرگترین پروژه خارجی ایران چه می‌دانیم؟
  • بهره‌برداری از یکی از بزرگترین طرح‌های صادرات خدمات فنی-مهندسی ایران
  • آغاز عملیات اجرایی انتقال آب غیرشرب به پارک علم و فناوری خراسان شمالی
  • افتتاح طرح چندمنظوره اومااویا در سریلانکا با حضور رئیس جمهور
  • نیروگاه ساخت ایران در سریلانکا چه خصوصیاتی دارد؟
  • درختان محور قزوین به اقبالیه جابه جا می‌شوند
  • آغاز عملیات پروژه انتقال آب کارون ۳ به ایذه
  • نیروگاه ساخت ایران در سریلانکا چه خصوصیاتی دارد؟ + تصاویر
  • آغاز به کار آزمایشی «سینما دانش» شهرستان قوچان