Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@15:32:35 GMT

نقطه پایان جشنواره تجسمی فجر با معرفی برگزیدگان

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۳۴۰۸۵

نقطه پایان جشنواره تجسمی فجر با معرفی برگزیدگان

سیزدهمین دوره جشنواره تجسمی فجر که در فرهنگستان هنر برگزار شده بود، عصر پنجشنبه (۷ اسفندماه) با معرفی برگزیدگان به پایان رسید.

به گزارش ایسنا، مراسم اختتامیه سیزدهمین دوره جشنواره هنرهای تجسمی فجر عصر  پنجشنبه (۷ اسفند) با حضور سیدعباس صالحی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، مجتبی حسینی (معاون هنری)، هادی مظفری (مدیر کل هنرهای تجسمی)، دبیران، داوران و هنرمندان این رویداد در تالار وحدت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در سخنانی اظهار کرد: هنرهای تجسمی جایگاه قابل توجهی در زیست‌بوم فردی و اجتماعی سالم و زیبای انسان‌ها دارد. شاخه‌های مختلف هنرهای تجسمی فرصتی را برای دیدن و خوب‌دیدن موضوعاتی که وجود انسان برای دیدن آن به زیبایی‌ها متصل می‌شود، فراهم می‌کند.

او با بیان این که «شاخه‌های مختلف تجسمی سابقه کهن در ایران داشته و بخش‌هایی هم در روزگار جدید افزوده شده‌اند»، خاطرنشان کرد:  در مسیر هنرهای تجسمی هم در حوزه جغرافیایی و هم از نظر سن هنرمندان، رویش‌های قابل توجهی را مشاهده می‌کنیم. امروز هنرهای تجسمی، هنر ایرانی را در شاخه‌های مختلف به نمایش می‌گذارد.

صالحی با بیان این که «تابلوی هنر ایرانی در شاخه‌های هنر تجسمی متجلی است»، گفت: بخشی از توفیقات و شناخت هنر ایرانی در جهان منوط به هنرهای تجسمی بوده که بیش از این هم می‌تواند داشته باشد.

در مراسم اختتامیه جشنواره سیزدهم تجسمی فجر، نشان عالی هنرهای تجسمی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به گارنیک درهاکوپیان در رشته نقاشی، سعید رزاقی در رشته تصویرسازی، احمد عبداللهی‌نیا در رشته کاریکاتور، جعفر نجیبی در رشته مجسمه و سرامیک، خشایار پازی‌زاده در رشته نگارگری، احمد آقاقلی‌زاده در رشته گرافیک، محمدحسین حیدری در رشته عکاسی، محمد سلحشور در رشته خوشنویسی و یعقوب آژنگ در بخش پژوهش اهدا شد.

همچنین از کتاب جشنواره در بخش طوبی زرین که شامل ۶۹۹ اثر از ۵۰۴ هنرمند است و کتاب «عیدی‌سازی» نیز رونمایی شد و از احمد وکیلی (دبیر بخش چاپ دستی) و حسن محمدنژاد، از فعالان هنر چاپ دستی تقدیر شد.

در ادامه مراسم، هنرمندان قابل تقدیر و برگزیده‌های سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر اعلام شدند که اسامی هنرمندان تقدیرشده و برگزیده به تفکیک رشته‌ها به شرح زیر است:

تصویرسازی: سمیه زارعی از تهران (تقدیرشده)، فرزانه نیشابوری از یزد (برگزیده)

خوشنویسی: مجید داستانی از قم، محمود رحیمی‌عهد از تهران و مصطفی عابدینی از قزوین (هنرمندان تقدیرشده). این رشته برگزیده نداشت.

رسانه‌های هنری جدید: مریم یاحقی از تهران (تقدیرشده)، احسان مهدوی از خراسان رضوی (برگزیده)

سرامیک: رقیه اسدی از تهران، محمدرضا رونده از سیستان و بلوچستان و احدالله شکری‌پور ماسوله از تهران (هنرمندان تقدیر شده)

طراحی گرافیک: سیدمصطفی کلانتری از تهران (تقدیرشده)، مهرداد موسوی از تهران (برگزیده)

عکاسی: الهه عبدالله‌آبادی از تهران (تقدیرشده)، عبدالله حیدری از تهران (برگزیده)

کاریکاتور: عباس ناصری از خراسان شمالی (تقدیرشده)، محمد افلاک از البرز (برگزیده)

مجسمه‌سازی: هدایت صحرایی از تهران (تقدیرشده)، مصطفی محسنی از البرز (برگزیده)

نقاشی: الیاس ستاری از تهران (تقدیرشده)، محسن تقی‌زاده از فارس (برگزیده)

نگارگری: محمدرضا آقامیری از البرز (تقدیرشده)، زهرا دوستی از قزوین (برگزیده)

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره تجسمی فجر سیزدهمین جشنواره تجسمی فجر هنرهای تجسمی تجسمی فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۴۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرکل هنرهای نمایشی به تماشای «شاماران» نشست

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ نمایش «شاماران» به کارگردانی ساسان شکوریان هنرمند بهبهانی، از بیست‌ودو فروردین در تماشاخانه سنگلج روی صحنه است.

شب گذشته، ۳ خرداد؛ کاظم نظری مدیرکل هنر‌های نمایشی در کنار جمعی از هنرمندان، به تماشای این اثر نمایشی نشست.نظری در حاشیه این اجرا، از این‌که هنرمندان شهر‌های دیگر در تماشاخانه‌های شناخته‌شده تهران روی صحنه می‌روند ابراز خوشحالی کرد و گفت: ما همیشه از حضور هنرمندان استانی استقبال می‌کنیم و خیلی خوب است که گروه نمایش «شاماران» هم همت کردند و با تلاش فراوان برای اجرا به تهران آمدند.

او در ادامه گفت: نمایش «شاماران» اثری است که ارتباط خوبی با مخاطب برقرار می‌کند.

هنرمندان دیگری که شب گذشته به تماشای نمایش «شاماران» نشستند طیبه نیک آزاد، مهدی شمسایی، تورج فرامرزیان، غلامرضا اصانلو، علیرضا نایینی، علیرضا باقری، محمدحسین ناصربخت، مسعود موسوی، مجتبی سعید زاده، سعید صدیقیان، رمضان بحرینی و علی حیدری بودند.

این نمایش افسانه شاماران و پیوند آن با دوران پادشاهی کیدین هوتران عیلامی در منطقه تاریخی ارجان در بهبهان کنونی را در قالب نمایش ایرانی سیاه‌بازی روایت می‌کند.

اورانوس شرافت، حسین بنایی، جهانشاد زراعت، مصطفی خندانی، آریا عطایی‌قهفرخی، حسین طیبی، امیرحسین شکوریان، مهدی مومن، مریم پراش، آوا شکوریان، فاطمه هاشمی و یلدا خاضعی در نمایش سیاه‌بازی «شاماران» بازی می‌کنند و عنایت خادم بشیری، مهدی محتشم، حسین عبدالله‌زاده و عارف بهبهانی، گروه موسیقی؛ و نوازندگان این نمایش را تشکیل می‌دهند.

نمایش «شاماران» تا هفتم اردیبهشت ساعت ۱۸ در تماشاخانه سنگلج روی صحنه است و علاقه‌مندان می‌توانند بلیت این نمایش را از سایت تیوال و گیشه تئاتر (https://gishehtheater.ir/) تهیه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معرفی برگزیدگان جشنواره آب و رسانه در سمنان
  • معرفی برگزیدگان «نمایش» و «سرود» جشنواره روستایی رضوی
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رادیویی پژواک
  • جشنواره «امید فردا» فرصتی برای رقابت سالن دانش‌آموزان کردستان
  • معرفی برگزیدگان سومین جشنواره پژواک/ وعده معاون صدا برای برگزاری دور چهارم به صورت بین‌المللی
  • نمایشگاه آثار هنرمندان تجسمی دربهشهر
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره دانش آموزی از ایده تا بازار
  • مدیرکل هنرهای نمایشی به تماشای «شاماران» نشست
  • سومین نمایشگاه آثار هنرمندان تجسمی برای حمایت از کودکان غزه
  • انزوای مطلق رژیم صهیونیستی در المپیک هنرهای تجسمی جهان