Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه وضعیت فرهنگی و اجتماعی کشور، نشان دهنده وجود آسیب‌هاست، گفت: نسل اول و دوم انقلاب در ده سال آینده باید از مسئولیتها خداحافظی کنند و نسل‌های سوم و چهارم باید عهده دار مدیریت شوند، در حالی که زمینه سازی برای این انتقال بین نسلی انجام نشده است.

محسن رضایی عصر پنجشنبه ۷ اسفندماه در جمع پیشکسوتان عرصه دفاع مقدس فارس که در تالار کوثر حرم حضرت احمد بن موسی(ع) شاهچراغ(ع) برگزار شد، ضمن تبریک میلاد فرخنده حضرت علی (ع) به نقش لشکر ۱۹ فجر و عملیات ۳۳ المهدی در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: لشکر ۱۹ فجر و ۳۳ المهدی و سایر نیروهای استان نقش موثری در دوران دفاع مقدس برعهده داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

او با بیان اینکه در برخی عرصه‌ها همانند عملیات کربلای پنج، لشکر استان فارس گره گشایی کرد، افزود: اگر عملیات کربلای پنج انجام نمی‌شد، معلوم نبود که سرنوشت جنگ چه می‌شد. 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: پس از آن عملیات بود که دنیا متوجه شد که دیگر از صدام کاری برنمی‌آید و مجبور شدند در قطعنامه ۵۹۸ امتیازهایی به ایران دهند. 

رضایی با بیان اینکه امسال هم مقام معظم رهبری در هفته دفاع مقدس بر عاقلانه بودن پذیرش این قطعنامه تاکید کردند، عنوان کرد: اکنون کشور در وضعیت خاصی قرار گرفته و در این دو سال که وارد دهه پنجم شده‌ایم، کاملاً پیدا است که سالهای متفاوتی با دهه‌های دوم، سوم و چهارم انقلاب اسلامی داریم. 

او خاطرنشان کرد: دشمنان ما نمی‌خواهند به این زودی تحریم‌ها را بردارند و باید حداکثر تلاش خود را انجام دهیم تا آمریکایی‌ها وادار شوند به تعهدات خود عمل کنند و تحریم‌ها را بردارند. 

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: ممکن است چند سال طول بکشد تا تحریم‌ها برداشته شود. از سوی دیگر باید نهایت تلاش خود را به کار بگیریم که تحریمها را خنثی یا کم اثر کنیم. 

رضایی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اقتصاد کشور وضعیت خوبی نداشته و ندارد، گفت: ده سال است که سرمایه گذاری در ایران منفی است و حجم اقتصاد ایران کوچکتر از گذشته شده است.

او با این ادعا که  در سه سال آینده، نقدینگی در ایران دو برابر خواهد شد، افزود: حجم عظیمی پول وارد بازار می‌شود و در برابر آن کالا و خدماتی رشد نمی‌کند، لذا با تورم‌های شدید روبرو خواهیم شد.

خروج سرمایه و نیروی انسانی از ایران زیاد شده است 

رضایی با بیان اینکه برخی از مشکلات قدیمی، حل نشده مانده و مزمن شده‌اند، گ رانی، بیکاری و کاهش ارزش پول ملی که ۵۰ سال است که در ایران رخ داده و تشدید شده‌اند را از جمله آنها ذکر و خاطرنشان کرد: طولانی شدن این مسائل، مسئله‌های جدیدی را به وجود می‌آورد. به عنوان مثال؛ خروج سرمایه و نیروی انسانی از ایران زیاد شده است. دشمن هم با این علایم و نشانه‌ها و دیدن برخی ضعف‌ها، امیدوار شده و پیشروی کرده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: در مقابل هجمه مستقیم دشمن، ستون پنجم دشمن هم فعال شده است؛ ستون پنجم دشمن، کسانی هستند که دولتمردان را از مسیر خود منحرف می‌کنند؛ رانتخوارها، نفوذی‌ها و بازیگران سیاسی مهمترین عناصر ستون پنجم هستند. از اولین کارهایی که باید انجام دهیم این است که باید نور به پستوها و تاریکخانه بازیگران سیاسی بیاندازیم؛ بازیگران سیاسی که در پستوها، نشسته‌اند و انسجام و وحدت و نتیجه رای مردم را نشانه رفته‌اند.

رضایی گفت: وقتی دشمنی مثل آمریکا داشته باشیم و ستون پنجم هم فعال باشد، دولت‌های ضعیف چه کاری می‌کنند؟ جز اینکه آب به آسیاب دشمن بریزند، کاری نمی‌توانند بکنند. 

او با تاکید بر اینکه باید بسیج همه امکانات را در اقتصاد ملی صورت بدهیم و تحولی را در اقتصاد و فرهنگ ایجاد کنیم، گفت: کارگران شریف کشور، از صبح تا شب زحمت می‌کشند. خط فقر را در تهران ۱۰ میلیون تومان و در استانپهای دیگر ۷ الی ۸ میلیون تومان ارزیابی می‌کنند. بسیاری از کارگران ما زیر خط فقر هستند. قیمت‌ها ۱۰ برابر شده اما یارانه تکان نخورده است. قیمت‌ها ۱۰ برابر شده اما دستمزدها چقدر بالا رفته است؟ مطمئن باشید برادرانی که در کنار من و شما بودند و شهید شدند، اگر بودند و این وضع اقتصادی مردم را مشاهده می‌کردند، تحمل نمی‌کردند. کسانی که از گرده ملت ایران بالا می‌روند.

دبیر مجمع مصلحت تشخیص نظام عنوان کرد: عده‌ای در منطقه نشسته‌اند و می‌گویند ببیند در ایران اسلامی پس از انقلاب، فقر و فساد و فحشا زیاد شده ولی در دوبی چه برج‌های بلند و زیبایی ساخته شده است. ما ایرانیها نباید اجازه بدهیم، کسی فرصت و بهانه پیدا کند که این حرف‌ها را به ما بزند. 

 رضایی تاکید کرد: همانطور که باید سیاست و امنیت و دفاع را به طور متمرکز و از تهران اداره کنیم، باید اقتصاد را مردمی و غیرمتمرکز و با تکیه بر ظرفیتها و نظام تصمیم سازی اقتصادی استانی و ایالتی اداره کنیم. نباید سرمایه‌های مردم هر منطقه به تهران برود و قطره چکانی برگردد. 

طرحی برای رونق اقتصادی در استان‌ها وجود ندارد

او با بیان اینکه متاسفانه امروز طرحی برای رونق اقتصاد استان‌ها نمی‌بینیم، تاکید کرد: باید مسئولیت و اختیار تصمیم گیری اقتصادی را به استان‌ها داد. فقط با رقابت بین استان‌ها است که مشکل اقتصاد، اشتغال و بهبود قیمت کالاها حل می‌شود. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی مجمع تشخیص مصلحت دوران دفاع مقدس محسن رضايي صدام دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام دفاع مقدس ستون پنجم استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۴۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحولات خیره کننده حاصل از تلاقی فین تک با مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی

تین نیوز خلیل معمارزاده :

فین تک یعنی به کارگیری همزمان فناوری های کامپیوتری ICT و مدل های ریاضیات اقتصاد مهندسی در فرآیندهای مالی. 

حال نقطه تلاقی فین تک و شرکت های هواپیمایی ، نظام پرداخت Payment مسافرین و آژانس های آنلاین فروش OTAs در سامانه حسابداری درآمد(Revenue Accounting System-RAS) است. این سامانه RAS می بایست با سامانه های CRS و DCS شرکت های هواپیمایی یکپارچه باشد که تمام این سه سامانه CRS/DCS و RAS اجزاء اصلی و به هم پیوسته سیستم مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی را تشکیل می دهند. 

هدف از به کارگیری فین تک در روش های پرداخت سیستم مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی ضمن ارائه گزینه های متنوع پرداخت به مسافرین و آژانس های مسافرتی آنلاین OTAs و بهبود تجربه آنها ، "افزایش درآمد از طریق پرداخت" است که با استفاده از مدل های اقتصاد مهندسی و در نظر گرفتن ارزش زمانی پول ، تورم و بهره طراحی می شوند.

فضای بکر کسب و کار شرکت های هواپیمایی ایران در تحول و نوآوری انواع روش های پرداخت معمولا دست گرفته می شوند زیرا به روند نرخ بالای تورم اقتصاد ایران حداقل طی ۵ سال آینده و اهمیت بسیار بالای ارزش زمانی پول ، گردش وجوه نقد Cash Flow و قدرت نقدینگی Liquidity و همچنین شاخص های هزینه ای بالای پرداخت از طریق کارت های بانکی ، هزینه ها به ازای هر تراکنش و نرخ رزروهای ناموفق به موفق توجهی نمی شوند که شواهد این خلا درک شده را در واگذاری و برون سپاری مدیریت و عقلانیت بازرگانی شرکت های هواپیمایی ایران به چارترکنندگان و اخیراً به آژانس های آنلاین فروش OTA عمده بازار را به وضوح می بینیم.

دو راهکار عمده جهت افزایش درآمد شرکت های هواپیمایی ایران از دریچه روش های پرداخت فراروی آنها قرار دارد. 

یکی طرح های حق اشتراک Subscription طی همان کارت های اعتباری با برند خود که نمونه های آنها را این روزها حتی در فروشگاه های زنجیره ای بزرگ ایران شاهدیم که با پرداخت آبونمان ثابت می توانند بسیار سودآور باشند. این کارت ها می توانند امتیازات حاصل از خریدها و پاداش ها و همچنین کلیه خدمات مورد نیاز در زنجیره سفرهای هوایی (مانند هتل ها) را ارائه کنند ، هزینه تراکنش ها را جبران کرده و ابزاری قوی برای حفظ مشتری ایجاد کنند ، تمایز در خدمات ویژه را با فروش در کلاس های نرخی بالاتر و عایدی Yield بیشتر فراهم نمایند و نهایتاً درآمدهای اصلی ، متنوع و کمکی قابل توجهی را وصول و کسب نمایند. دقت کنیم که حاصل جمع سود در زنجیره تأمین سفرهای هوایی جبری نبوده و هم افزایی Synergy تشدیدی هم دارد یعنی جمع سود ۳۰ درصدی از فروش صندلی هواپیما و سود ۵ درصدی ناشی از کمیسیون و Mark-up فروش هتل بیش از جمع جبری ۳۵ درصدی خواهد بود.

دومین راهکار روش Buy-Now-Pay-Later اقساطی یا BNPL است که نیاز به طراحی های مهندسی هوشمندانه اقتصاد مهندسی دارد و هم اکنون نیز توسط سوپراپلیکیشن های ایرانی در قالب طرح های اعتباری جهت مشتریانشان به سرعت در حال رشد هستند.

در بررسی تجربه بین المللی این همگرایی بین صنعت سفر و فین تک از هر دو طرف بوده است. به نحوی که هم شرکت های بزرگ مالی و ارائه دهندگان فین تک و حتی بانک ها در حوزه نظام پرداخت سفر سرمایه گذاری کرده اند و هم برعکس. برخی از نمونه های قابل توجه همکاری بانک های Citi با Booking و Capital One با Hooper است که مورد Hooper بسیار جالب و چشمگیر است. Hooper در سال ۲۰۱۹ به طور قابل توجهی مجموعه محصولات و خدمات خود را در حوزه فین تک گسترش داد و منجر به آن شد که حدود ۴۰ درصد از کل سبد (پورتفولیو) درآمدی Hooper در سال ۲۰۲۲ از فین تک باشد! حال حتی JP Morgan هشیار شده و درحال سرمایه گذاری در یک پلتفرم ابتکاری سفر با خدمات کامل است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • فراهم کردن زمینه تحصیل و ازدواج از مهم‌ترین اهداف کمیته است
  • نهاد مقدس کمیته امداد، یک نهاد دینی و انقلابی است
  • تحولات خیره کننده حاصل از تلاقی فین تک با مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی
  • هیچ دولتی بدون مشارکت مردم توسعه پذیر نیست
  • سهم «هیچ» از اقتصاد خلاق
  • زمینه لازم برای حمایت از تولید در استان اردبیل فراهم شد
  • زمینه مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری در لرستان فراهم شود
  • زمینه‌های مساعد برای گسترش همکاری ایران و پاکستان در حوزه انرژی فراهم است
  • آثار مخرب شبه‌علم‌ها به اقتصاد سلامت کشور/ تازه شدن دعوای اهدای خون و حجامت
  • آثار مخرب شبه‌علم‌ها به اقتصاد سلامت کشور/ تازه شدن دعوای اهدای خون و حجامت با تعرفه‌های پزشکی 1403