Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-24@07:45:27 GMT

تلفات کرونا در جهان از مرز 2.5 میلیون نفر گذشت

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۳۴۵۹۱

تلفات کرونا در جهان از مرز 2.5 میلیون نفر گذشت

به گزارش گروه بین‌الملل خبر‌گزاری فارس، آمار و ارقامی که خبر‌گزاری فرانسه ارائه داده، نشان می‌دهد که میزان قربانیان ویروس کرونا در جهان از مرز ۲.۵ میلیون نفر عبور کرده است.

این آمار در حالی اعلام شده که بعد از گذشت بیش از یک سال مبارزه با ویروس کرونا در جهان، گونه جهش یافته ویروس کرونا که به دلیل خاستگاه آن به کرونای انگلیسی معروف است، نگرانی‌هایی را در جامعه جهانی به وجود آورده است و انتظار می‌رود تا پیش از بهار به گونه غالب در آمریکا و اروپا بدل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس جدیدترین تخمین دانشمندان، نوع انگلیسی کرونا تاکنون به دستکم ۸۲ کشور جهان راه یافته است. 

سازمان جهانی بهداشت هم این آمار را تایید و اعلام کرده ۸۳ کشور موارد ابتلا به این گونه را گزارش کرده‌اند و تاکنون در همه قاره‌ها بجز جنوبگان در قطب جنوب زمین گزارش شده است.

طبق گزارش وبگاه خبری-تحلیلی «هیل»، نتایج یک تحقیق جدید نشان داده شمار مبتلایان به  نوع انگلیسی کرونا هر ده روز یکبار در آمریکا دو برابر می‌شود که خطر افزایش تعداد قربانیان در این کشور کرونازده را به دنبال دارد.

روز سه‌شنبه بود که رسانه‌های خبری گزارش دادند شمار افرادی که در آمریکا بر اثر بیماری «کووید-۱۹» جانشان را از دست داده‌اند از ۵۰۰ هزار نفر گذشت و به رقم ۵۰۰۰۷۱ رسید. «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا دستور داد پرچم‌های آمریکا به حالت نیمه‌افراشته درآید.

میزان تلفات ناشی از کرونا در آمریکا هم‌اکنون بیش از 518 هزار مورد گزارش شده است. 

حتی با وجود ارائه واکسن کرونا برای آمریکایی‌ها، افزایش میزان مبتلایان به کرونا موجب پر شدن بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها در برخی از نقاط این کشور شده است.

دو شرکت آمریکایی «فایزر» و «مُدرنا» تأییدیه واکسن‌های ضد کرونایی خود را دریافت و میلیون‌ها دوز از آنها را در سراسر ایالات متحده و کشور‌های دیگر از جمله انگلیس توزیع کرده‌اند.

«آنتونی فائوچی» مدیر مؤسسه آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا بعد از گذشت تعداد قربانیان کرونای این کشور از مرز ۵۰۰ هزار نفر در مصاحبه با شبکه «ای‌بی‌سی نیوز» گفت آمریکا در مقایسه با تقریباً هر کشور دیگری در مقابله با کرونا ناموفق‌تر بوده است (جزئیات بیشتر). 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ویروس کرونا آمریکا کرونای انگلیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۴۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط دانشگاه‌های چهار کشور بزرگ جهان در رتبه‌بندی QS

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، آخرین رتبه‌بندی QS موضوعی ۲۰۲۴ اعلام شد. در حالی که این رتبه‌بندی هنوز به شدت تحت تسلط دانشگاه‌های آمریکا و انگلستان است؛ اما شاهد اُفت عملکرد چهار مقصد تحصیلی سنتی بزرگ جهان (آمریکا، انگلستان، کانادا و استرالیا) هستیم.

بیشتر بخوانید: بررسی بودجه ۱۴۰۳ پارک‌های علم و فناوری

سیمون بیزوزرو یکی از مدیران QS در این زمینه گفت؛ عملکرد کلی آمریکا ۲۳ درصد کاهش یافته است. همچنین عملکرد انگلستان و کانادا ۸ درصد و عملکرد استرالیا ۵ درصد کاهش یافته است.

با وجود این کاهش چشمگیر، هنوز دانشگاه‌های آمریکا در ۳۲ رشته پیشتاز هستند. برای مثال دانشگاه هاروارد و موسسه فناوری ماساچوست (MIT) قوی‌ترین موسسات علمی جهان هستند که به ترتیب در ۱۹ و ۱۱ رشته رتبه به دست آوردند.

دانشگاه‌های انگلستان در ۱۶ رشته در جایگاه دوم قرار گرفتند و دانشگاه آکسفورد در چهار رشته پیشتاز بوده است. همچنین دانشگاه کمبریج، دانشگاه کالج لندن، کالج سلطنتی هنر و کالج سلطنتی موسیقی هر کدام در ۲ حوزه برتر معرفی شدند. دانشگاه ساسکس، دانشگاه لافبورو، دانشگاه شفیلد و کالج سلطنتی دامپزشکی در یک موضوع به عنوان دانشگاه برتر معرفی شدند.

رتبه‌بندی ۲۰۲۴ QS بیش از ۱۶ هزار برنامه دانشگاهی را در هزار و ۵۰۰ دانشگاه در ۹۶ کشور و منطقه در ۵۵ رشته دانشگاهی مورد تجزیه و تحلیل قرار داد. این رشته‌ها شامل ۵ دسته کلی هنر و علوم انسانی، مهندسی و فناوری، علوم زیستی، علوم طبیعی و علوم اجتماعی و مدیریت است.

با وجود این که ۶ دانشگاه هاروارد، MIT، آکسفورد، کمبریج، استنفورد و دانشگاه کالیفرنیا در برکلی برترین دانشگاه‌های رتبه‌بندی ۲۰۲۴ QS بودند، نتایج نشان می‌دهد که برخی دانشگاه‌ها در برخی رشته‌ها مقاصد آموزشی بهتری نسبت به مرکز برتر سنتی مانند هاروارد، MIT، آکسفورد، کمبریج و استنفورد هستند. برای مثال چهار دانشگاه برتر در مطالعات ارتباطات و رسانه به ترتیب عبارتند از دانشگاه آمستردام، دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی لندن، دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و دانشگاه فنی نانیانگ در سنگاپور.

چهار دانشگاه برتر دندانپزشکی عبارتند از دانشگاه میشیگان-آن آربور (آمریکا)، مرکز آکادمیک دندانپزشکی در آمستردام، دانشگاه هنگ کنگ، دانشگاه پزشکی و دندانپزشکی توکیو هستند. چهار دانشگاه برتر در علوم دامپزشکی شامل کالج سلطنتی دامپزشکی دانشگاه لندن، دانشگاه کالیفرنیا در دیویس، دانشگاه کرنل (آمریکا) و دانشکده وتسویس برن-زوریخ در سوئیس است. همچنین دانشگاه‌های برتر در مطالعات مرتبط با ورزش عبارتند از دانشگاه لافبورو انگلستان، دانشگاه کوئینزلند استرالیا، دانشگاه بریتیش کلمبیا کانادا، دانشگاه سیدنی استرالیا و دانشگاه تورنتو کانادا است.

رشد سیستم آموزش عالی در سوئیس

کارشناسان آموزشی معتقدند که کیفیت سیستم آموزش عالی سوئیس در حال رشد است، چرا که دانشگاه‌های این کشور موفق به کسب چهار مقام اول در رتبه‌بندی موضوعی شدند. موسسه فناوری فدرال سوئیس در این رتبه‌بندی توانسته در سه رشته علوم زمین و دریا، زمین‌شناسی و ژئوفیزیک قوی‌ترین موسسه قاره اروپا شناخته شود. همچنین مدرسه کسب و کار هتلداری EHL لوزان در رشته مهمانداری مقام اول را برای سوئیس به ارمغان آورد.

اگرچه تعداد دانشگاه‌های سوئیس زیاد نیست؛ این کشور بالاترین نسبت دانشگاه‌های پیشرو جهان در بخش آموزش عالی را دارد. دانشگاه‌های سنگاپور هم در سال‌های اخیر موفق به کسب رتبه‌های برتر بسیاری شده‌اند و در تاریخ هنر و مهندسی سازه مقام‌های دوم و چهارم جهانی را به خود اختصاص داده‌اند.

سوئیس، سنگاپور، هلند و هنگ کنگ کشورهایی دارای سیستم آموزش عالی کوچک؛ اما متمرکز بر برتری دانشگاهی هستند.

دانشگاه‌های استرالیا هم در رتبه‌بندی ۲۰۲۴ QS سقوط کردند. ۲ دانشگاه ملبورن و سیدنی توانستند رتبه‌های ۵۳ و ۵۲ را کسب کنند که موفقیت چندانی به حساب نمی‌آید. شواهد جدیدی در اتحادیه اروپا نشان می‌دهد هر چند آلمان با ۶۰ دانشگاه، بیشترین تعداد دانشگاه‌ها در منطقه را دارد؛ اما هلند و ایتالیا در عملکرد از این کشور پیشی گرفته‌اند.

کارشناسان معتقدند افزایش کیفیت دانشگاه‌ها در سطح جهان می‌تواند به تغییر مقاصد تحصیلی دانشجویان بین‌المللی بینجامد.

دانشگاه‌های چین هم در ۲۰ سال اخیر رشد قابل توجهی در تحقیقات داشته‌اند، تا جایی که در برخی موارد از آمریکا پیشی ‌گرفته‌اند. چین با داشتن ۱۰۱ دانشگاه، پس از آمریکا (۲۱۳ دانشگاه) و انگلستان (۱۰۸ دانشگاه) سومین کشور با بیشترین نماینده در رتبه‌بندی است.

بن سوتر، معاون ارشد QS در یک بیانیه مطبوعاتی گفت: با افزایش تورم جهانی، بی ثباتی ژئوپلیتیک و انتخابات عمومی در بیش از ۵۰ کشور جهان، حمایت از آموزش عالی و تحرک بین المللی دانشجویان هرگز به این اندازه حیاتی نبوده است زیرا منجر به نوآوری و پیشرفت اجتماعی می‌شود.

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1227941 برچسب‌ها آموزش عالی

دیگر خبرها

  • کنعانی: نقش آمریکا در نسل‌کشی اسراییل در غزه با سرکوب دانشجویان معترض پاک نمی‌شود
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • بلینکن: ما استاندارد‌های دوگانه درباره نقض حقوق بشر از سوی اسرائیل نداریم
  • حمله پهپادی به پایگاه نظامی «عین الاسد»
  • بشار اسد: آمریکا از هر درگیری در جهان استفاده می‌کند
  • کمک آمریکا به اوکراین باعث طولانی شدن و افزایش تلفات جنگ می‌شود
  • بشار اسد: آمریکا از هر درگیری در سطح جهان استفاده می‌کند
  • سقوط دانشگاه‌های چهار کشور بزرگ جهان در رتبه‌بندی QS
  • سپاه پاسداران؛ از سربلندی در آزمون کرونا تا امداد به سیل‌زدگان