Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، وحید ضیایی گفت: در رشته روماتولوژی به دو شکل با کرونا مواجه هستیم، ابتدا بیمارانی که مادام‌العمر دارو مصرف می‌کنند و دارای بیماری مزمن هستند و سیستم ایمنی آنها تحت تأثیر این بیماری قرار می‌گیرد.

وی به شکل دوم بروز بیماری کرونا در کودکان اشاره کرد و افزود: شکل دوم به این صورت است که در کودکان عارضه‌ای ایجاد می‌شود و نشان می‌دهد ارتباطی با عفونت کووید ۱۹ وجود دارد، اما مشابه یکی از بیماری‌های روماتولوژی به نام «کاوازاکی» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضیایی ادامه داد: اگر تجارب مثبت کرونا ثبت شود قطعاً در صورت بروز اپیدمی در سال‌های بعد نسخه‌های مدیریتی، درمانی و آموزشی در دسترس است و با مشکلات کمتری مواجه خواهیم بود.

فوق تخصص روماتولوژی کودکان افزود: کودکان می‌توانند بدون علامت باشند و بیماری را منتقل کنند. هنر ما این است که از اتفاقات ناگوار تجاربی کسب کنیم و از آن به عنوان یک فرصت استفاده کنیم.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: کرونا روماتولوژی کووید ۱۹ اپیدمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۴۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلاینده های سمی هوا عامل تحریک حملات آسم در کودکان

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، گروهی از محققان دانشگاه ایالتی واشنگتن گزارش می‌دهند که محل زندگی کودک- به عنوان مثال، نزدیک کارخانه‌ها یا بزرگراه‌ها- تأثیر زیادی بر میزان قرار گرفتن آنها در معرض این سموم دارد.

«سولماز امیری»، سرپرست این مطالعه و محقق کالج پزشکی دانشگاه واشنگتن، گفت: «این تنها یک آلاینده نیست که می‌تواند با پیامدهای آسم مرتبط باشد. این مطالعه انواع و ترکیبات سموم هوا را که ممکن است با علائم آسم مرتبط باشد، بررسی کرد.»

مطالعات قبلی در مورد این موضوع فقط بر روی چند عنصر سمی هوای آلوده متمرکز شده بودند، اما امیری گفت که تیم او از قدرت هوش مصنوعی برای بررسی طیف وسیعی از سمومی که توسط کودکان در محله‌های مختلف تنفس می‌شود، استفاده کردند.

در مجموع، اثرات ۱۰۹ آلاینده هوا بر کودکان مبتلا به آسم مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نمونه‌ها توسط آژانس حفاظت از محیط زیست در محله‌های اطراف ۱۰ مدرسه ابتدایی جمع آوری شد.

داده‌های این نمونه‌ها با داده‌های بهداشتی هر یک از مدارس در مورد علائم آسم مانند سرفه، خس‌خس سینه، مشکل در تنفس و نیاز به استفاده از دستگاه تنفسی مقایسه شد. داده‌ها در سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰، قبل از شروع قرنطینه‌های دوران همه‌گیری کووید گرفته شده است.

سه آلاینده به ویژه برای تحریک علائم آسم در کودکان کلیدی به نظر می‌رسد: تری کلرواتان ۱،۱،۱، ۲- نیتروپروپان و ۲، ۴، ۶ تری کلروفنل.

به عنوان مثال، تری کلرواتان ۱،۱،۱ حلالی است که اکنون در صنعت استفاده می‌شود، اما قبلاً در پاک کننده ها و چسب‌های خانگی یافت می‌شد. ماده شیمیایی دوم یک افزودنی به رنگ‌ها و سایر پرداخت‌ها است و سومی یک عامل ضد عفونی کننده و ضد کپک است که در دهه ۱۹۸۰ ممنوع شد اما ممکن است هنوز در محیط وجود داشته باشد.

کد خبر 6056806

دیگر خبرها

  • بیماری‌های حاد تنفسی، کرونا و آنفلوآنزا را شوخی نگیرید
  • شهروندان ابتلا به بیماری‌های حاد تنفسی، کرونا و آنفلوآنزا را شوخی نگیرند
  • غربالگری ۲۴۷۸ نفر دارای علائم بیماری در مرز‌ها
  • غربالگری بیش از ۲ هزار نفر دارای علائم بیماری در مرزها انجام شد
  • تشخیص زوال عقل با بروز علائمی در گلو
  • علائم هشداردهنده بیماری کرون/ عوارض سخت و عجیب این بیماری
  • میزان شیوع آنفلوانزا و کرونا در کشور / از مصرف خودسرانه دارو و آنتی‌بیوتیک خودداری کنید
  • آلاینده‌های سمی هوا عامل تحریک حملات آسم در کودکان
  • آلاینده های سمی هوا عامل تحریک حملات آسم در کودکان
  • دانشمندان می‌گویند کرونا باعث کاهش هوش مبتلایان شده است!