Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش الف به نقل از وب سایت سعودی لیکس، در گزارشی در مجله فارین پالیسی آمده است که جنگ در خاورمیانه به یک جنگ دیجیتالی تبدیل شده است. این گزارش توسط مجمع خاورمیانه و آفریقای شمالی در دانشگاه کمبریج تهیه شده است.

وب سایت مذکور نوشت: در دسامبر گذشته اخباری در خصوص هک شدن دستگاه‌های اطلاعاتی مهم  آمریکا توسط روسیه منتشر شد درحالی‌که همزمان اخباری  شنیده  شد  که عربستان  سعودی از روزنامه نگاران شبکه « الجزیره» با استفاده از به روزترین نرم‌افزارهای جاسوسی رژیم اسرائیل جاسوسی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش آمده است: بسیاری از محققان معتقدند که خاورمیانه  به طور فزاینده‌ای به آزمایشگاهی برای آزمایش شیوه‌های جنگ ترکیبی تبدیل می‌شود.

سعودی لیکس در ادامه اعلام کرد: ایران و عربستان موضع بسیار متفاوتی در جنگ سایبری دارند. ریاض قصد دارد  در توسعه سایبری خود به منابع خارجی تکیه کند  و این اقدام را با خرید ابزارهای تخصصی از شرکت‌های خصوصی  پیمانکاری در آمریکا ، اسرائیل و انگلیس انجام می‌دهد تا بتواند عملیات الکترونیکی را مدیریت کند. عربستان سعودی برای تقویت و بهبود وجه خود در سیستم عامل‌های شبکه‌های اجتماعی ، به ویژه در مواقع بحرانی ، به تعداد زیادی ربات جاسوسی متکی بود که آخرین مورد پس از ترور« جمال خاشقجی» روزنامه نگار منتقد سعودی بوده است. در همان زمان ، عربستان سعودی برای تقویت دفاع سایبری خود تلاش کرد و در سال 2017 سازمان امنیت سایبری ملی را تاسیس کرد ، که مشابه فرماندهی الکترونیکی تحت رهبری دفتر پادشاه است.علاوه بر آن فدراسیون سعودی برای امنیت سایبری، برنامه نویسی و هواپیماهای بدون سرنشین راه اندازی شد، که توسط کمیته المپیک عربستان حمایت مالی می‌شود و ماموریت آن ایجاد نسل جنگجویان سایبری سعودی است.

بر اساس گزارش وب سایت سعودی لیکس در این گزارش ادعا شده است که  ایران برنامه تهاجمی و چند پلتفرمی خود را با وجود تحریم‌ها از سوی آمریکا و موقعیت بین‌المللی این کشور، با کمک روسیه و چین توسعه داده است. به اعتقاد بسیاری از محققان پیشرفت و قدرت ایران در این زمینه باعث شده تا به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین قدرت‌های سایبری در خاورمیانه تبدیل شود.

سعودی لیکس در ادامه نوشت: بسیاری از ناظران در جهان معتقدند که تقابل سایبری که به طور فزاینده‌ای در دنیا افزایش می‌یابد، فارغ از اندازه، ثروت و ایدئولوژی درس‌هایی به همه کشورها می‌دهد و همه کشورها می‌دانند که جاسوسی، خرابکاری، مهندسی اجتماعی از طریق شبکه‌های رایانه‌ای قابل شناسایی نیست و این کشورها نحوه مقابله با این تهدیدات رو به رشد و اینکه چگونه و با چه سرعتی می‌توانند این خرابکاری‌ها و جاسوسی‌ها پایان دهند، را نمی‌دانند.

منبع: الف

کلیدواژه: سعودی لیکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۴۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان به‌دنبال جذب توریست‌های چینی

ریاض در عربستان سعودی با اعلام اهداف بلندپروازانه افزایش گردشگران چینی در این کشور، برای خود هدف جذب پنج میلیون گردشگر را تا سال ۲۰۳۰ تعیین کرده است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بخش گردشگری عربستان سعودی پس از سالی که میزبان بیش از ۱۴۰ هزار مسافر چینی در میان ۱۰۰ میلیون گردشگر بود، از هدف ۲۰۳۰ خود فراتر رفت و درصدد افزایش گردشگران چینی برآمد، زیرا چین در بین سه کشوری است که عربستان تمایل دارد بیشترین رشد گردشگر را از سوی آن را داشته باشد.

عربستان با اشاره به معرفی ویزای مجاز برای چند بار ورود سالانه به عربستان سعودی برای گردشگران بین‌المللی در سپتامبر ۲۰۱۹ که به‌دنبال شیوع کووید -۱۹ لغو شده بود، اظهار کرد که برنامه‌های بلندپروازانه گردشگری ریاض که هدف آن ۱۰۰ میلیون بازدیدکننده تا سال ۲۰۳۰ بود، درست در زمانی تحت‌تأثیر همه‌گیری کووید -۱۹ قرار گرفت که این کشور مسلمان درهای خود را به روی گردشگرانی به‌غیر از گردشگران مذهبی باز کرده بود.

با این حال بازگشت جهان به دوران پیش از همه‌گیری زمان مناسبی برای از سر گرفته شدن برنامه‌های گردشگری این کشور است. باز کردن باب سفر بخشی از چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان بود که به‌عنوان یک طرح بزرگ تنوع اقتصادی در سال ۲۰۱۶ معرفی شد. یکی از اهداف آن افزایش تولید ناخالص داخلی بخش گردشگری از سه به ۱۰ درصد تا سال ۲۰۳۰ بود.

این کشور هم‌اکنون در حال انجام فعالیت‌های زیادی برای تقویت ارتباطات خود هم‌چون افزایش پروازها و افزایش آموزش راهنمایان تور برای صحبت کردن ماندارین به‌منظور استقبال از چینی‌های بیشتر و امیدوار به رشد مهمی در این زمینه است.

وزارت گردشگری عربستان سعودی قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ چین در بین سه بازار برتر این کشور قرار گیرد و تا آن زمان پنج میلیون مسافر چینی را هدف قرار داده است. مقامات نیز نسخه چینی وب‌سایت بازدید از عربستان سعودی را راه‌اندازی و علائمی به زبان چینی در فرودگاه بین‌المللی ملک خالد در ریاض نصب کرده‌اند. اولین گروه از هتل‌داران و آژانس‌های مسافرتی سعودی نیز برای آموزش به چین اعزام شده‌اند. عربستان سعودی همچنین با غول‌های مسافرتی چینی برای افزایش آگاهی و رزرو، علاوه بر ایجاد شراکت استراتژیک با غول‌های فناوری چینی قراردادهایی امضا کرده است.

گسترش پروازهای مستقیم نیز در دستور کار است و برای راه‌اندازی دو مسیر هوایی جدید در سه‌ماهه دوم سال جاری توافق شده است، در حالی که هواپیمایی جنوبی چین قرار است پروازهای مستقیم بین پکن و ریاض را در آوریل و بین شنژن و ریاض را در ژوئن راه‌اندازی کند.

کد خبر 737013

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری بزرگ عربستان در گردشگری
  • سرمایه‌گذاری بزرگ عربستان در گردشگری
  • بارش شدید باران و آبگرفتگی معابر در ریاض عربستان+فیلم
  • هوش مصنوعی عربستان سعودی اظهارات متهمان را ترجمه می‌کند!
  • بررسی روابط ایران و عربستان پس از یک سال
  • عربستان به‌دنبال جذب توریست‌های چینی
  • غول‌های انرژی در حال مکیدن گاز در میادین مشترک هستند!
  • دورنمای مناقشه میدان گازی آرش/ غول‌های انرژی در حال مکیدن گاز در میادین مشترک هستند!
  • عربستان در بحبوحه نسل‌کشی در غزه به تل‌آویو نفت ارسال کرده است
  • خودروسازان خاورمیانه