Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-03-19@11:12:37 GMT

تهران-استانبول؛ بدون توقف

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۳۴۹۸۳

آگهی‌های مربوط به تور‌های چند روزه شهر استانبول برای دریافت واکسن کرونا در فضای مجازی در حال جولان هستند. استقبال از این تور‌ها می‌تواند شرایطی را دامن بزند تا تقاضای سفر به استانبول برای تزریق واکسن بالا برود. نتیجه این وضعیت جز سوداگری بیشتر سودجویان چه ماحصل دیگری دارد؟ خبرگزاری میزان- بیماری کرونا در ایران همچنان قربانی می‌گیرد و زندگی ایرانیان تا رسیدن به روال عادی فاصله‌ای نامشخص دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر چه اقدام‌ها برای خرید و تهیه واکسن صورت اجرایی به خود گرفته و آزمایش واکسن تولید داخل هم آغاز شده، اما باز برای بسیاری از مردم این موضوع یک چالش حل نشده باقی مانده است.
در چنین اوضاعی که دریافت واکسن کرونا به خواسته عمومی جامعه بدل شده شماری از مردم راه چاره را در فراسوی مرز‌ها دیده اند و برای پیدا کردن واکسن کشور‌های همسایه را کندوکاو می‌کنند.

همین باعث شده تا طی چند ماه اخیر آگهی‌هایی در رابطه با تور‌های مسافرتی چند روزه به چند شهر در بعضی کشور‌های همسایه فضای مجازی را به خود مشغول کند.

مسوول یک آژانس مسافرتی و جهانگردی درباره امکان حضور افراد مبتلا به بیماری کرونا در تور تهران-استانبول به میزان می‌گوید: اگر شما تور را هم رزرو کنید وقتی تست پی سی آر مثبت باشد کلا پرواز و اقامت همه سوخت خواهد شد. البته هزینه‌ها به مسافر برگردانده می‌شود. اما امکان رفتن به این مسافرت وجود ندارد. برای فرودگاه نتیجه آزمایش پی سی آر مسافران مهم است.
برای گرفتن پاسخ مثبت پافشاری بیشتری می‌کنیم. جواب، اما همان است که بود: باید حتما تست پی سی آر افراد منفی باشد تا بتوانند با این تور به استانبول بروند. اگر تست کرونای فردی مثبت باشد نمی‌تواند در این تور مسافرتی حضور پیدا کند. البته برای افرادی که تستشان مثبت باشد اگر بخواهند ما کار‌های رزرو را برای این افراد انجام می‌دهیم، اما در صورت منفی نبودن جواب پی سی آر برای پرواز امکان سوار شدن به هواپیما را ندارند. باید جواب آزمایش پی سی آر کاملا منفی باشد. این امکان به هیچ عنوان وجود ندارد.
اما آیا آنگونه که در آگهی تبلیغات بعضی از تور‌های مسافرتی آمده کسانی که با چنین تور‌هایی به قصد دریافت واکسن کرونا به استانبول می‌روند موفق به تزریق واکسن خواهند شد؟ مسوول آژانس مسافرتی آگهی‌های مربوط به این نوع تور‌ها را نوعی کلاه برداری می‌داند: روش کار به این صورت نیست. خیلی‌ها مسافر را با این شیوه‌ها جذب می‌کنند که به دنبال نخود سیاه بفرستند. اما به این سادگی نیست. در کشوری با جمعیتی تقریبا برابر با ایران که مردم خودشان نیازمند واکسن هستند بعد به گردشگران خارجی واکسن تزریق کنند.   بیشتر بخوانید: پشت پرده تور یک میلیاردی آنتالیا چه بود؟

اما چه کسانی پشت پرده این آگهی‌های مسافرتی هستند: متاسفانه این سیستمی است که افراد سودجو برای جذب مسافر و گردشگر راه انداخته اند. درواقع می‌خواهند از یک طرف گردشگر جذب کنند و از طرف دیگر بتوانند برنامه‌های مربوط به فروش بلیط تورهایشان را انجام دهند.

مسوول این آژانس جهانگردی فرجام تلاش برای تزریق واکسن در استانبول را تنها انباشته شدن سرمایه و سود بیشتر در جیب تور‌های مسافرتی می‌داند: خیلی از هموطنان ما در این فکر هستند که برای دریافت واکسن به ترکیه بروند. درصورتی که از اساس چنین امکانی وجود ندارد و در آنجا برای هیچ گردشگری چنین چیزی ارائه نمی‌شود. درواقع همه تبلیغاتی که در این خصوص اتفاق می‌افتد دقیقا نوعی کلاه برداری محسوب می‌شود.
از مسوول این آژانس گردشی درباره برگزاری تور چندروزه استانبول توسط این آژانس می‌پرسیم. یک گمانه این است که در شرایط جولان بیماری کرونا انجام چنین سفر‌هایی می‌تواند خطر آفرین باشد. مسوول تور تهران-استانبول، اما نظر دیگری دارد: براساس پروتکل‌هایی که تعریف شده مسافران در هواپیما به صورت یکی در میان خواهند نشست. هتل هم کاملا ضدعفونی خواهد شد؛ بنابراین مشکلی وجود ندارد. از این جهت مسافران این تور هیچ نوع نگرانی نخواهند داشت. علت گرانی بلیط این تور هم همین است که با نصف ظرفیت هواپیما این سفر انجام خواهد شد. مسافران هم کنار هم نمی‌نشینند و از هم فاصله دارند.
آیا محدود ماندن پروتکل‌های بهداشتی در طول سفر و در فضای بسته هواپیما به رعایت فاصله اجتماعی کفایت می‌کند؟ مسوول تور را وا می‌داریم پاسخ روشن تری ارائه دهد. او از شیوه کار دفاع می‌کند: مسافران یکی در میان می‌نشینند و ماسک می‌زنند و پذیرایی‌ها هم حذف شده تا ارتباطی بین مسافران و کارکنان هواپیما ایجاد نشود که از این طریق جلوی انتقال ویروس گرفته شود.
حضور مسافران در محیط هتل امکان خطرآفرینی را با خود به همراه دارد. آیا تمهیدی برای جلوگیری از انتقال ویروس در فضای هتل اندیشیده شده؟ مسوول تور به دفاع از روال کار ادامه می‌دهد: در هتل هم قبل از اینکه اتاق را به مسافر تحویل دهند ضدعفونی انجام می‌شود. برای سرو صبحانه هم وقتی مسافر به میز صبحانه مراجعه می‌کند مثل گذشته نیست که هرکسی یک بشقاب و چنگال بردارد و هر چیزی که میل داشت را خودش بکشد. بلکه این کار را کارکنان هتل بنا به خواست مسافران انجام می‌دهند و به آن‌ها تحویل می‌دهند.
اجتماع مسافران در محیط بسته رستوران هتل هنگام صرف غذا نگران کننده خواهد بود. مسوول تور، اما نگرانی‌ها را بی مورد می‌داند: در رستوران هتل ناهار سرو نمی‌شود مگر اینکه مسافر به صورت اضافه پول غذا را بپردازد و این سرویس را دریافت کند.   انتهای پیام/ برچسب ها: تور گردشگری واکسن کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تور گردشگری واکسن کرونا دریافت واکسن واکسن کرونا وجود ندارد پی سی آر تور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۴۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ نکته که باید درباره ذات‌الریه بدانیم

ایتنا - اخیراً گزارش‌های زیادی از افزایش غیرعادی موارد ابتلا به عفونت‌های تنفسی مانند ذات‌الریه (سینه پهلو) در سراسر جهان منتشر شده است.
در نوامبر سال ۲۰۲۳، کمیته ملی بهداشت چین در مورد افزایش ابتلا به چند بیماری در این کشور گزارش داد. این بیماری‌ها شامل کووید و ذات‌الریه ناشی از مایکو پلاسما – گونه رایج عفونت حاصل باکتری –در کودکان بود.

سازمان بهداشت جهانی بعدا گفت مقامات بهداشتی چین عامل بیماری‌زای غیرعادی‌ در گروه‌های کودکان مبتلابه ذات‌الریه پیدا نکرده‌اند و دلیلی برای نگرانی وجود ندارد.

این اولین زمستان بعد از قرنطینه‌ دوران کرونا در چین است و گمان بر این است که محدودیت‌های سخت‌گیرانه در این کشور، موجب ضعیف شدن ایمنی جمعیت شده است.

سازمان بهداشت جهانی بالا رفتن موارد ذات‌الریه را مرتبط با خللی که در ایمنی بدن کودکان در دوران قرنطینه ایجادشده، می‌داند. ضعفی که حالا موجب افزایش ناگهانی ابتلا به بیماری در اثر مواجه مجدد با عوامل بیماری‌زا شده است.

کشورهای دیگر مانند بریتانیا، فرانسه، دانمارک و ایالات‌متحده آمریکا هم بعد از برداشته شدن محدودیت‌های دوران همه‌گیری، شاهد افزایش ناگهانی در بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی و آنفولانزا بوده‌اند.

بنا بر گزارش سازمان بهداشت جهانی، ذات‌الریه به‌تنهایی شایع‌ترین دلیل مرگ ناشی از عفونت کودکان در سراسر جهان بوده است.

ذات‌الریه از سال ۲۰۱۹ موجب مرگ ۷۴۰۱۸۰ کودک زیر پنج سال شده است. این رقم ۱۴ درصد مرگ کودکان در این محدوده سنی را شامل می‌شود.

بالاترین میزان مرگ در جنوب آسیا و جنوب صحرای آفریقا است.

در اینجا به پنج نکته که باید درباره ذات‌الریه بدانیم، پرداخته‌ایم:
  ذات‌الریه چیست؟
طبق تعریف بنیاد ملی بیماری‌های عفونی (ان اف آی دی) آمریکا، ذات‌الریه التهاب ریه‌ها است که معمولاً درنتیجه عفونت ایجاد می‌شود.

هرکسی ممکن است ذات‌الریه بگیرد اما بعضی افراد در معرض خطر بالاتری برای ابتلا به آن هستند.

کودکان کم سن، بزرگ‌سالان و افرادی که مبتلابه بیماری مزمنی چون بیماری‌های قلبی، دیابت، بیماری ریوی و بیماری‌هایی که سیستم ایمنی بدن را ضعیف می‌کنند و بعضی از انواع سرطان‌ها هستند، در برابر این بیماری بیشتر درخطر هستند.
  ذات‌الریه چه نشانه‌هایی دارد؟
نشانه‌های ذات‌الریه شامل تب، لرز، سرفه، تنگی نفس و ضعف است.

پیشرفت بیماری می‌تواند موجب نارسایی سیستم تنفسی، سپسیس و حتی مرگ شود. تشخیص سریع و به‌موقع مهم است و می‌تواند از ایجاد عفونت جدی جلوگیری کند.

به نظر انجمن ریه ایالات‌متحده آمریکا، بیماران با مشاهده اولین نشانه‌ها مانند مشکلات تنفسی، آبی‌رنگ شدن لب‌ها و نوک انگشتان، درد در سینه، تب بالا و سرفه‌های شدیدی که با خلط همراه است یا در حال بدتر شدن است، باید کمک پزشکی دریافت کنند.
  ذات‌الریه چگونه انتقال پیدا می‌کند؟
ذات‌الریه می‌تواند از راه‌های مختلف انتقال پیدا کند. اگر ویروس و باکتری‌هایی که به‌طورمعمول در بینی و گلوی کودکان وجود دارند، درنتیجه تنفس به ریه راه پیدا کنند، می‌توانند موجب عفونت شوند.

عامل بیماری‌زا می‌تواند از طریق قطره‌هایی که درنتیجه سرفه و عطسه در هوا پراکنده می‌شوند و یا دست زدن به سطوح آلوده منتقل شود.

تحقیقات بیشتری در مورد اینکه عامل ایجادکننده ذات‌الریه دقیقاً چیست و چطور منتشر می‌شود لازم است. زیرا شناختن این عامل، اهمیت حیاتی در درمان و پیشگیری از این بیماری دارد.

    ذات‌الریه چگونه درمان می‌شود؟
در بعضی موارد ممکن است برای درمان عفونت، آنتی‌بیوتیک تجویز شود اما بعضی از بیماران ممکن است به آن نیاز نداشته باشند.

بیشتر بیماران بین دو تا چهار هفته بهبود پیدا می‌کنند.

اما بعضی از افراد ریسک بیشتری برای بیماری جدی‌تر دارند و باید برای درمان به بیمارستان بروند.

در بیمارستان، معمولاً به بیماران مایعات و آنتی‌بیوتیک تجویز می‌شود و برای کمک به تنفس، اکسیژن داده می‌شود.

ممکن از ریه‌ها با اشعه ایکس عکس‌برداری شود و برای اطمینان از عدم وجود بیماری‌های دیگر، آزمایش خون انجام شود.
  چطور می‌توانم از ابتلا به ذات‌الریه پیش‌گیری کنم؟
برای پیشگیری از ابتلا به ذات‌الریه چندین کار می‌توان کرد.

واکسن می‌تواند از ابتلا به ذات‌الریه از طریق باکتری یا ویروس جلوگیری کند. اما به نظر انستیتوی قلب و ریه ایالات‌متحده واکسن‌ها نمی‌توانند از همه انواع احتمالی ذات‌الریه پیش‌گیری کنند.

اما کسانی که واکسن می‌زنند در مقایسه با افرادی که واکسن نزده‌اند، حتی در صورت ابتلا به ذات‌الریه، با مشکلات و پیچیدگی‌های کمتری مواجه می‌شوند. عفونت در آن‌ها ملایم‌تر است و گونه‌ای از ذات‌الریه می‌گیرند که زیاد طولانی نیست.

اصول اولیه بهداشت و نظافت (مانند شستن دست‌ها)، ترک سیگار و قوی نگه‌داشتن سیستم ایمنی با انجام فعالیت بدنی مرتب می‌تواند خطر ابتلا به بیماری را کاهش دهد.

سیستم خدمات بهداشت ملی بریتانیا توصیه می‌کند کسانی که درخطر ابتلا به نوع شدیدتر ذات‌الریه هستند، واکسن ذات‌الریه که به همین نام شناخته می‌شود، دریافت کنند.

این واکسن در ضمن می‌تواند در برابر انواع عفونت‌های باکتریایی که می‌توانند بیماری‌های شدید مانند مننژیت (عفونتی که مغز و ستون فقرات را درگیر می‌کند) و سپسیس (واکنش بدن به عفونت که می‌تواند خطر مرگ داشته باشد) جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • برپایی ۱۳ سیاه چادر عشایری در خراسان شمالی برای اجرای نوروزگاه
  • مسافران از توقف در کنار رودخانه های آستارا خودداری کنند
  • صدور بلیت برای مسافران بین راهی الزامی است
  • بارش باران و احتمال طغیان رود در گلستان/ مسافران از تردد و توقف در حاشیه رودخانه بپرهیزند
  • ۵ نکته که باید درباره ذات‌الریه بدانیم
  • اختلال در گرفتن ارز مسافرتی در بله! / متقاضیان ارز مسافرتی تنبیه می شوند؟ / اطلاعاتی که بعضی بانک ها به متقاضیان نمی گویند!
  • حماس مسوول حمله به بیمارستان شفا در غزه را از پای درآورد
  • برتری سپاهان، ملوان و تراکتور، شکست نساجی در اراک و توقف ذوب‌آهن/دربی اهواز بدون گل
  • مراکز خدمات رسان در طرح عیدانه ارزیابی می‌شود
  • توقف خودروهای «حادثه‌ساز» تا پایان نوروز/ اوج ترافیک نوروزی بعد از افطار است