Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،  مرضیه وحید دستجردی رئیس شورای مشورتی کمیته بانوان شورای وحدت در همایش بانوان جبهه انقلاب که امروز جمعه برگزار شد گفت: امیدوارم بتوانیم از حضور زنان در جمهوری اسلامی و نقش آن‌ها در پیش‌برد اهداف کشور به نحوه احسن استفاده کنیم. همچنان‌که در سنوات گذشته از حضور زنان استفاده شده به عنوان مثال بنده در دور چهار و پنجم به همت جامعه روحانیت مبارز از مردم تهران رای گرفتم و وارد مجلس شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جامعه تلاش‌ها و زحمات آن در پیروزی انقلاب نقش به سزایی داشت.

وی ادامه داد: باید به عنوان زنان، جایگاه و نقش خود را در جامعه ایفا کنیم. چندی پیش چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب را جشن گرفتیم. در دوره سیاه پهلوی زنان هیچ نقشی در امور خود نداشتند، البته برخی زنان به صورت فرمایشی پست‌هایی را برعهده می‌گرفتند.

رئیس شورای مشورتی کمیته بانوان شورای وحدت افزود: زنان در مراکز تحقیقاتی و آموزشی و در همه امور به صورت کارآمد و موثر به مجاهدت مشغول هستند. این قشر نیمی از جامعه هستند که نیمی دیگر از جامعه را در دامن خود تربیت می‌کنند. چاره‌ای جز حضور در اجتماع و سیاست نداریم. یکی از مهم‌ترین این مشارکت‌ها مسئله نقش زنان در جامعه است. نهادی که قرار است پایا و مانا باشد شکل گرفته و این نهال باقی خواهد ماند و دیگران از برکات آن استفاده می‌کنند. نهاد زنان جامعه روحانیت مبارز باقی می‌ماند و یک شورای مشورتی است که می‌تواند به جامعه روحانیت مبارز مشورت بدهد و هم از تجربیات این جامعه بهره بگیرد.

وحید دستجردی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در مورد انتخابات تصریح کرد: مقام معظم رهبری انقلاب اسلامی در مورد اینکه خودمان مسئولیت کشور را برعهده داریم، بیانات روشنی داشتند. باید همه اقشار جامعه در این انتخابات شرکت کنند. انتخابات برای مردم یک ذخیره است. در آینده انتخابات شورا‌ها و ریاست‌جمهوری را پیش رو داریم و طبق فرموده‌های مقام معظم رهبری باید با کمک یکدیگر در آن حضور پررنگ داشته باشیم.

وی در پایان تأکید کرد: باید در انتخابات ۱۴۰۰ افراد مفیدی را که حضور مثمر ثمر دارند، بر روی این کرسی‌ها بنشانیم تا فقر از این کشور رخت ببند.

زنان پس از انقلاب اسلامی نقش‌آفرینی‌های مؤثری داشته‌اند

لاله افتخاری نیز در ادامه این همایش گفت: خداوند ولایت عمومی را برای جامعه در نظر گرفته که مختص مردان نیست بلکه زنان و مردان را شامل می‌شود. اگر همه دور هم جمع شدیم که این ولایت را محقق کنیم پس باید منتظر پیروزی‌های دیگر باشیم. بعد از پیروزی انقلاب، زنان در قالب تشکل‌ها نقش‌آفرینی مؤثری کردند. در انتخابات؛ ریاست‌جمهوری و شورا‌ها مهم هستند، اما از یک نماینده مجلس و نماینده خبرگان رهبری هم نباید غفلت کنیم چراکه این‌ها حلقه‌های به هم پیوسته هستند.

وی افزود: با حمایت بزرگانی همچون آیت‌الله مهدوی کنی و آیت‌الله موحدی کرمانی به مجلس هفتم راه پیدا کردم و در آنجا حقوق زنان را با نگاه اسلامی به تصویب رساندیم. دولت هشتم تلاش کرد کنوانسیون رفع تبعیض علیه زنان را که سراسر اشکال است، تصویب کند، اما در مجلس هفتم از طریق قانون مسئولیت فرهنگی زنان، دست دولت هشتم برای پیوستن به کنوانسیون رفع تبعیض علیه زنان را بستیم.

سخنگوی کمیته بانوان شورای وحدت ادامه داد: کشور بلاروس هم تلاش کرد قانون مسئولیت فرهنگی زنان را تصویب کند چرا که دنیا تشنه این قوانین است. یکی دیگر از قوانین که در این دوره مجلس مصوب شد قانون تسهیل ازدواج جوانان است که اگر به خوبی به اجرا شود، بسیار موثر است. همچنین بیمه زنان خانه‌دار هم در همین مجلس تصویب شد که به دلیل ناتوانی دولت اجرا نشد. در این قانون دورکاری را برای زنان در نظر گرفتیم. این‌ها گوشه‌ای از قوانین مجلس هفتم برای زنان است. البته فمینیستی عمل نکردیم و نگاه جامع به عملکرد زن و مرد داشتیم.

افتخاری ادامه داد: دنیا در مسائل زنان مانده و مظلوم‌ترین قشر زنان هستند. هیچ عاقلی راحت از حق خود نمی‌گذرد البته تکلیف هم داریم که از خون شهدا دفاع کنیم. زنان باید در تداوم انقلاب عمل کنند. بهبود وضعیت کشور و فراهم کردن بستر مطالبه گری از جمله وظایف ما است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای وحدت اصولگرایان انتخابات 1400

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۶۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتیجه دور دوم انتخابات نقش موثر در کارآمدی مجلس آینده دارد

«پرویز سروری» عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: تعیین تکلیف ۱۵ درصد نمایندگان مجلس دوازدهم به دور دوم موکول شده که عددی تعیین‌کننده است؛ طبیعتاً نتیجه انتخابات در دور دوم، می‌تواند نقش مؤثری در کارآمدی یا ناکارآمدی مجلس آینده ایفا کند.

وی ادامه داد: گروه‌ها و جریانات مختلف سیاسی که در مجلس آینده حضور دارند، برای تکمیل ظرفیت‌شان از فرصت دور دوم حتماً استفاده خواهند کرد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مجلس دوازدهم متفاوت با مجلس‌های گذشته خواهد بود، افزود: در این مجلس رقابت‌های درون‌گفتمانی حضور و بروز خواهد داشت که البته این مساله می‌تواند، هم تهدید و هم فرصت باشد؛ اگر رقابت‌های زمان انتخابات به داخل مجلس منتقل شود، قطعاً مضر و خطرناک خواهد بود.

سروری افزود: با توجه به اینکه در دور دوم انتخابات مجلس، عموماً مردم با رأی پایین‌تری شرکت می‌کنند، فکر می‌کنم که صداوسیما و احزاب و گروه‌ها می‌توانند در گرم‌کردن فضای انتخاباتی و افزایش مشارکت مؤثر باشند.

وی با اشاره به اولویت‌های مجلس دوازدهم گفت: دغدغه و اولویت مجلس آینده باید دغدغه و اولویت مردم باشد؛ امروز چند موضوع از جمله اقتصاد، اشتغال، معیشت، ازدواج و… برای مردم اهمیت دارد و لذا اولویت مجلس آینده باید پرداختن به آن‌ها باشد؛ مجلس برای تحقق شعار سال و حل مشکلات اقتصادی باید پیش‌قراول باشد.

فعال سیاسی تصریح کرد: موضوع امنیت هم با توجه به اتفاقاتی که در منطقه می‌افتد قابل توجه است و مجلس باید در موضوع تقویت بنیه دفاعی کشور توجه بیشتری داشته باشد چراکه ایران در کانون توطئه‌های جدی قرار دارد؛ البته طعم شیرین اقتدار را در عملیات «وعده صادق» دیدیم و مشخص شد قدرت ملی چقدر می‌تواند در ایجاد صلح و آرامش در کشور مؤثر باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

کد خبر 6083374 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • اعلام برنامه های صدا وسیمای خراسان رضوی برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات بزودی اعلام می‌شود
  • الکترونیکی بودن دور دوم انتخابات مجلس در آبادان
  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • برگزاری انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه کرمانشاه
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس 13 اردیبهشت شروع می‌شود/ پیش‌بینی هزار و 20 شعبه اخذ رای
  • حمله روزنامه دولت به کریمی قدوسی: همین افراد دستمایه ایران هراسی و تحریم می‌شوند
  • نتیجه دور دوم انتخابات نقش موثر در کارآمدی مجلس آینده دارد
  • مازنی:برخوردهای خشن در خیابان‌ها با زنان براساس کدام منبع رخ می‌دهد؟ /قیمت دلار چند برابر سال ۱۴۰۰ شده اما صدایی از دولتمردان در نمی آید
  • رقابت ۳۴ نامزد برای تصاحب ۱۷ کرسی مجلس در استان تهران