Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@01:21:13 GMT

ضرورت به‌روز رسانی عملیات لجستکی بنادر شمالی کشور

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۳۶۹۶۶

ضرورت به‌روز رسانی عملیات لجستکی بنادر شمالی کشور

مدیرعامل کشتیرانی دریای خزر با اشاره به مدیریت مناسب حمل ونقل جاده‌ای و ریلی نسبت به بنادر،گفت:توسعه زیرساخت‌های بندری دریای خزر نیاز اصلی برای توسعه بازار حمل دریایی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم داود تفتی  با بیان اینکه حل مشکلات حمل و نقل و توسعه بازار حمل دریایی دریای خزر تنها با توسعه ناوگان برطرف نمی‌شود، اظهار کرد: یکی از اقدامات مهم برای پوشش کامل بازار صادرات و واردات کشور از طریق دریای خزر توسعه زیرساخت‌های موجود بنادر حوزه این منطقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بهسازی و به روزرسانی عملیات لجستیکی در برخی از  بنادر شمال کشور و نصب تجهیزات جدید در راستای افزایش سرعت تخلیه و بارگیری می‌تواند به استقبال صاحبان کالا برای حمل کالای صادراتی و وارداتی از این بنادر منجر شود.

وی توسعه پسکرانه بنادری مانند بندر نوشهر و بندر انزلی را بسیار حیاتی دانست و با بیان "این امر عملیات لجستیکی را به شکل چشمگیری بهبود می‌بخشد" گفت: یکی از نیاز‌های مهم بنادر شمال کشور افزایش ظرفیت انبار‌های مسقف است تا در تمام فصول سال کالا در شرایط مناسب نگهداری شود.

مدیرعامل کشتیرانی دریای خزر با اشاره به نبود توازن وجود سردخانه در بنادر شمالی کشور برای انبار کردن میوه و محصولات گلخانه‌ای جهت صادرات، افزود: بیش از 90 درصد از سردخانه‌های موجود در کرانه ساحلی دریای خزر به علت نزدیکی به خط مرزی کشور آذربایجان جهت تسهیل در حمل و نقل جاده‌ای در بندر آستارا قرار دارند، این در حالی است که این بندر به نسبت دیگر بنادر ایرانی حاشیه خزر گنجایش محدودی دارد.

تفتی متعادل شدن کرایه حمل، مدیریت بهینه ترافیک و زمان در مسیر‌های منتهی به بنادر شمالی را زمینه ساز جلب صاحبان کالا و تجار به این بنادر ارزیابی کرد و ادامه داد: این وضعیت در حالی وجود دارد که دسترسی به مرز‌های کشور آذربایجان در غرب دریای خزر و مرز‌های کشور ترکمنستان در شرق این دریا برای صاحبان کالا راحت‌تر از دسترسی به بنادر ایرانی حوزه دریای خزر است.

وی اتصال تمامی بنادر شمال کشور به ریل را امری ضروری در راستای محور قرار گرفتن این بنادر در تبادل کالای حوزه خزر دانست و تصریح کرد: اکنون بندر امیرآباد دارای زیرساخت‌های ریلی است، اما به زودی بنادر کاسپین و انزلی نیز به ریل وصل می‌شوند که امیدواریم این امر در تمامی بنادر اجرایی شود.

مدیرعامل کشتیرانی دریای خزر با اشاره به ظرفیت 95 هزار تنی ناوگان این شرکت، اظهار کرد: در صورت تقویت بنادر هر کشتی قادر است حداقل در ماه دو سفر دریایی انجام دهد، علاوه بر این در صورتی که زیرساخت‌ها توان عملیاتی کامل در تمام فصول سال را داشته باشند ناوگان کشتیرانی دریای خزر توان حمل حداقل 190 هزار تن بار در ماه را داراست.

وی با اشاره به مدیریت مناسب بخش حمل و نقل جاده‌ای و ریلی در مرز‌های شمالی کشور به نسبت بنادر اظهار کر: این امر باعث شده حمل و نقل ریلی و جاده‌ای در کشور‌های ترکمنستان و آذربایجان قوّت یابد به طوری که بیش از 70 درصد از ناوگان جاده‌ای شمالی را رانندگان روسی و آذربایجانی راهبری می‌کنند.

وی ادامه داد: در همین رابطه توسعه زیر‌ساخت ریلی در بندر آستارا  به کشور آذربایجان واگذار شده است. اگرچه خطوط راه آهن ایران به راه آهن بندر خشک اینچه‌برون متصل است، اما خط ریلی آستارا متصل نیست و خط ریلی آستارا  تنها به خطوط ریلی آذربایجان متصل است و متاسفانه از سایر نقاط کشور به آستارا توسعه خطوط ریلی انجام نشده است.

وی تصریح کرد: به علت اختلاف عرض خط ریلی ایران با خطوط ریلی  کشور ترکمنستان واگن‌های ایرانی  نمی‌توانند از مرز  کشور ترکمنستان  عبور کنند و این امر مستلزم عوض کردن بوژی واگن می‌باشد که در هزینه و زمان ارسال کالا اثرگذار است، اما با توجه به اینکه خطوط ترکمنستان از مرز ایران به داخل بندر خشک اینچه‌برون توسعه یافته‌اند واگن‌های کشور ترکمنستان به راحتی به داخل بندر خشک اینچه‌برون تردد دارند بنابراین لازم است  تمهیداتی در این خصوص اندیشیده شود  تا بتوان از مرز‌های ریلی  آذربایجان و ترکمنستان به راحتی عبور کرد.

مدیرعامل کشتیرانی دریای خزر با اشاره به سهم 30 درصدی حمل دریایی در برابر سهم 70 درصدی حمل جاده‌ای و ریلی در مرز‌های شمالی کشور گفت: این امر سبب شده دو کشور ترکمنستان و آذربایجان در مواقعی عبور کالا را متوقف کنند در حالیکه با تقویت بنادر می‌توانیم مدیریت تردد کالا را کاملاً در اختیار بگیریم.

کاپیتان تفتی به سن بالای ناوگان دریایی شمالی کشور اعم از ناوگان دریایی کشتیرانی دریای خزر و سایر ناوگان‌های موجود در این دریا  نیز اشاره کرد و اظهار داشت: جوانسازی ناوگان باید در اولویت کار  شرکت‌های کشتیرانی  در حوزه دریای خزر قرار گیرد.

وی همچنین بازاریابی مناسب و تبلیغات موثر در حوزه حمل و نقل دریایی خزر را الزامی و ضروری برشمرد و تصریح کرد: با رویکرد جدید کشور در شش ماه گذشته صادرات از بنادر شمالی 60 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است و همچنین حمل کانتینری و حمل انواع میوه با کانتینر‌های یخچالی نیز در حال توسعه روز افزون است.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان بنادر سازمان بنادر کشور ترکمنستان بنادر شمالی شمالی کشور حمل و نقل جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۶۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد

مدیرکل بنادر دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد گفت: در فروردین امسال ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن تخلیه و بارگیری انواع کالا در بندر امیرآباد به ثبت رسید. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، محمد علی موسی‌پورگرجی با بیان اینکه در فروردین رکورد 485 هزار و 352 تن تخلیه و بارگیری انواع کالا ثبت شد اظهار داشت: میزان 24 هزار و 767 تن رکورد تخلیه و بارگیری روزانه است. شاهد رشد 48 درصدی تبادلات کالایی نسبت به فروردین سال قبل هستیم.

وی با مطلوب خواندن ظرفیت‌های موجود در بندر امیرآباد ابراز امیدواری کرد به ظرفیت اسمی بندر امیرآباد برسیم.

مدیر کل بنادر دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد با اشاره به  ظرفیت‌های بندرامیرآباد در سال گذشته در بخش دریایی و بندری خاطرنشان کرد: فعالیت‌های هر بندر با  تخلیه و بارگیری کالا‌ها و تردد شناور‌ها مشخص می‌شود که بر اساس آمار عملکردی بندر امیرآباد با سهم 57 درصدی کالا از زیر ساخت‌ها و تجهیزات مدرن در تخلیه و بارگیری برخوردار است. با قرارگیری بر مدار توسعه با برنامه ریزی‌ انجام شده امیدواریم شاهد رشد و توسعه بندر امیرآباد باشیم.

وی گفت: با هدف گذاری مناسب در سال 1403 سرمایه گذاری‌ متنوعی در چارچوب قوانین و مقررات سازمان بنادر و دریانوردی انجام می‌شود که منجر به ایجاد اشتغال، تخلیه و بارگیری کالا در زمینه‌ صادرات و واردات، تردد شناورها و توسعه ترانزیت در این بندر است.

یادآور می‌شود، بندر امیرآباد با  اراضی وسیع 1060 هکتاری اولین بندر نسل سوم کشور بوده و بزرگترین بندر حاشیه دریای خزر است که  سرمایه‌گذاری‌های در زمینه کاغذ، MDF، فولاد و نگهداری کالا‌های اساسی خصوصا غلات و روغن خوراکی در این بندر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امداد رسانی به ۴۲ شناور و نجات ۱۷۲ دریانورد در آب‌های استان بوشهر
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • رشد ۹ درصدی عملیات کانتینری تخلیه و بارگیری کالا در بنادر کشور
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی‌ها در حوزه شمال کشور
  • دریای کاسپین: اهداف استراتژیک و چالش‌های جدید برای روسیه
  • تجارت ۱۰ میلیارد دلاری ایران و پاکستان با توسعه زیرساخت‌ها
  • تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد
  • امضای قرارداد عملیات راهنمایی و یدک کشی کشتی ها در حوزه شمال کشور​
  • تقسیم صحیح و اصولی مسائل اساسی کشور یک ضرورت است
  • ضرورت تقویت بخش تعاون در راستای تحقق اشتغال‌زایی