Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، پیمان پورنصر، شهردار منطقه ۱۶ تهران در این باره اظهار داشت: رضایت‌مندی مردم و راحتی آنان در اخذ پروانه ساختمانی با رعایت ضوابط و مقررات قانونی، یکی از اهداف اصلی معاونت شهرسازی و معماری منطقه است و در ۱۰ ماهه سال ۱۳۹۹، منطقه ۱۶ توانست با کاهش زمان صدور پروانه بین مناطق ۲۲ گانه، رتبه اول را کسب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام این خبر گفت: کاهش زمان صدور پروانه ساختمانی و گواهی ساختمان می‌تواند بخشی از مشکلات شهروندان در این حوزه را کاهش دهد و از این طریق در بخشی از زمان شهروندان و مالکان برای صدور پروانه ساخت صرفه‌جویی می‌شود.

شهردار منطقه ۱۶ تهران تاکید کرد: به‌طور قطع اصلاح این ساز و کار موجب رضایت مردم می‌شود و اجرای تکالیف به موقع و مستمر شهرداری باعث می‌شود که شعار تهران شهری برای همه، بهتر محقق شود.

شبابانی، معاون شهرسازی و معماری منطقه ۱۶ تهران نیز در این باره گفت: میانگین زمان صدور پروانه ساختمانی در ۱۰ ماهه سال ۱۳۹۸، ۷۳ روز بوده است.

وی افزود: به منظور کاهش زمان رسیدگی و خدمات‌رسانی بهینه، کلاس‌های آموزشی ویژه کاربران معاونت برگزار شده و ارتقای دانش کارکنان حوزه شهرسازی منطقه و تلاش بی‌وقفه آنها در راستای کاهش سردرگمی شهروندان و پاسخگویی کامل به آنها سبب شده است با استفاده از مدیریت مشورتی و تعاملی در حوزه شهرسازی و توجه ویژه به تکریم ارباب رجوع این اقدامات انجام شود. به همین دلیل با توجه به اهمیت رسیدگی به‌موقع و با دقت همکاران این حوزه، میانگین زمان صدور پروانه از ۷۳ روز به ۵۴ روز کاهش پیدا کند.

اقدامات موثرتری در بهبود سایر فرآیندهای خدمات‌رسانی به شهروندان اتفاق افتاده است که موجب ایجاد رضایتمندی چشم‌گیر در بین شهروندان شده است.

کد خبر 587310 برچسب‌ها شهرداری منطقه ۱۶ تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری منطقه ۱۶ تهران زمان صدور پروانه پروانه ساختمانی منطقه ۱۶ تهران کاهش زمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۷۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس محمدیان اظهار کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را که در اجرای بند ۱۶ ماده ۲ قانون اهداف و وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تدوین شده است، ابلاغ کرد.

محمدیان با اعلام این مطلب افزود: دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی بر اساس قانون و مصوبات شورای راهبری توسعه مدیریت و در راستای ساماندهی مجوزهای این وزارتخانه تهیه و پس از تصویب، از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اجرا به معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات ابلاغ شد.

وی گفت: بر اساس این دستورالعمل، معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات موظف شده است مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را از طریق درگاه ملی صدور مجوزها و بستر الکترونیک سامانه جامع تبلیغات با هماهنگی کامل با مراکز استان و شهرستان‌های سراسر کشور حداکثر ظرف ۲ ماه صادر کند. بدین ترتیب و بر اساس مفاد دستورالعمل ابلاغ شده، تمامی متقاضیان دریافت مجوز فعالیت تبلیغاتی می‌توانند از طریق سامانه جامع تبلیغات که به درگاه ملی مجوزها مرتبط است، درخواست مجوز ارائه دهند.

محمدیان با اشاره به سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر تسهیل و تسریع فرآیندهای قانونی برای متقاضیان تأسیس مراکز فرهنگی افزود: در این ارتباط، دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی نیز هم‌راستا با سیاست‌های کلان دولت، بسترهای لازم را برای تحقق تسهیل روند صدور مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی فراهم کرده و این دستورالعمل به انجام فعالیت‌ها در چارچوب‌های تعیین شده، کمک خواهد کرد.

مدیرکل تبلیغات و اطلاع‌رسانی تاکید کرد: پیش از این، دستورالعمل انتشار محتوای تبلیغاتی نیز از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ و بر اساس آن، نحوه انتشار محتوای تبلیغاتی چارچوب انتشار انواع محتوا در حوزه تبلیغات را ترسیم شده است.

بدین ترتیب، تمامی فعالیت‌های تبلیغاتی در چهار رسته «تبلیغات فضای مجازی»، «تبلیغات پخشی و سمعی و بصری»، «تبلیغات محیطی» و «تبلیغات چاپی» ملزم به دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.

کد خبر 6087981

دیگر خبرها

  • کدام مناطق پایتخت در جدول تصادفات صدرنشین هستند؟
  • تخلیه ماهانه۵۰۰ تن زباله و لجن از کانال‌ های آب تهران | روایت کارگرهایی که در مسیر پاکسازی کانال‌های شهر جان می‌ دهند
  • صدور پروانه کسب برای بازنشستگان
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • برای احیای خاک آلوده به پلاستیک، ۵۰۰ سال زمان لازم است
  • صدور مجوز الکترونیک کسب و کار
  • درخواست شهروندان منطقه ۱۴ تهران برای بازسازی یک خانه قدیمی + فیلم و تصاویر
  • صدور مجوزهای کاغذی ممنوع شد
  • مقصد پروازهای ایرانی کدام فرودگاه استانبول است؟
  • اعمال تخفیف‌ها 5 تا 100 درصدی برای صدور پروانه ساخت