Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسم ساعدی، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس درباره ضرورت اعطاء تنفس خوراک به واحدهای پتروپالایشگاهی از سوی صندوق توسعه ملی گفت: برنامه‌ریزی برای عبور از خام فروشی نفت یکی از مهم‌ترین اولویت‌های کشور است. اهمیت این موضوع در زمان تحریم‌ها به خوبی مشخص شد؛ چنانکه دشمنان کشور در زمان تحریم به راحتی فروش نفت ایران را محدود کردند و این هشداری برای کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پیشنهادات مختلفی برای خنثی کردن تحریم‌های نفتی ایران وجود دارد که یکی از مهمترین آنها جلوگیری از خام فروشی و حرکت به سمت زنجیره ارزش در صنعت نفت است. در همین راستا، طرح حمایت از توسعه صنایع پایین دستی نفت خام و میعانات گازی با استفاده از سرمایه گذاری مردمی که سال ۱۳۹۸ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید.

ساعدی در ادامه تصریح کرد: بر اساس طرح مذکور مقرر شد، وزارت نفت طی فراخوانی از شرکت‌های که تمایل به سرمایه‌گذاری در ساخت واحدهای پتروپالایشگاهی دارند، دعوت به عمل آورد و بعد از ارزیابی توانایی شرکت‌ها، آنها را به صندوق توسعه ملی جهت اعطاء تنفس خوراک معرفی کند. چرا که در قانون مذکور، صندوق توسعه ملی موظف شده است به طرح‌های سرمایه‌گذاری ساخت پتروپالایشگاه از محل منابع خود، تنفس خوراک دهد.

*هیئت امنای صندوق توسعه، هنوز برای اعطای تنفس خوراک به پتروپالایشگاه‌ها تصمیم نگرفته‌اند

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به معرفی ۸ طرح پتروپالایشگاهی به صندوق توسعه ملی گفت: در حال حاضر ۸ طرح از سوی وزارت نفت به صندوق توسعه ملی معرفی شده است، ولی صندوق توسعه ملی هنوز اعطاء تنفس خوراک به واحدهای پتروپالایشگاهی را  تعیین تکلیف نکرده است. البته جلساتی پیرامون این موضوع در کمیسیون‌های تخصصی صندوق توسعه ملی تشکیل شده ولی بی‌نتیجه مانده است.

وی ادامه داد: حمایت از سرمایه‌گذاری در ساخت واحدهای پتروپالایشگاهی خواسته صریح مقام معظم رهبری است و همه باید در این مسیر حرکت کنیم، صندوق توسعه ملی موظف است هرچه سریع‌تر جلسه‌ای در این خصوص تشکیل دهد و نسبت به اعلام جدول زمانبندی اعطاء تنفس خوراک به هر ۸ طرح معرفی شده قبل از پایان سال اقدام کند.

*سازمان برنامه و بودجه باید مسیر اجرای قانون پتروپالایشگاه را تسهیل کند

ساعدی در پایان تصریح کرد: عدم تشکیل جلسه صندوق توسعه ملی در این زمینه انشاءالله که عامدانه نبوده است. چنانکه وضعیت اعطاء تنفس خوراک به ۸ طرح معرفی شده باید سال قبل مشخص میشد.

وی گفت: اینکه آخر سال است و صندوق توسعه ملی باید به حسابرسی صورت‌های مالی یک سال گذشته خود بپردازد، نباید مانع تشکیل جلسه برای اعطاء تنفس خوراک به واحدهای پتروپالایشگاهی شود. سازمان برنامه و بودجه هم در این زمینه باید تسهیلگر باشد و نسبت به حمایت از واحدهای پتروپالایشگاهی اقدام کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه صندوق توسعه ملی تنفس خوراک پتروپالایشگاه ها قاسم ساعدی عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی واحدهای پتروپالایشگاهی صندوق توسعه ملی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۸۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه مشارکت مردم در صندوق توسعه کشاورزی

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه کشاورزی کشور گفت: برنامه مشارکت مردم در صندوق توسعه سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی تدوین شده و ارائه تسهیلات بر روند اجرای سرمایه‌گذاری در این بخش لحاظ شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، عوض علیزاده مقدم صبح امروز -چهارشنبه بیست‌ونهم فروردین- در نشست کمیته فرعی کشاورزی و احیا و توسعه پایدار دشت قزوین که در سالن جلسات باغستان برگزار شد، اظهار کرد: رویکرد جدید صندوق توسعه سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی در مرحله جدید از رویکرد اعتباری و مالی به سمت رویکرد اقتصادی و توسعه‌ای حرکت خواهد کرد.

وی افزود: بخش کشاورزی در جهت سرمایه‌گذاری بایستی با روش‌های جدید اقدام به مشارکت بهره‌برداران این بخش کند. البته توسعه پایدار مؤلفه‌های مختلف دارد که یک از آنها سرمایه‌گذاری است که باید از این ظرفیت استفاده کرد.

رئیس هیئت‌مدیره صندوق حمایت از توسعه کشاورزی با بیان اینکه صندوق توسعه بخش کشاورزی با هدف بهبود تقویت حجم سرمایه‌گذاری راه‌اندازی شده است، خاطرنشان کرد: برنامه مشارکت مردم در صندوق توسعه سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی تدوین شده که ارائه تسهیلات در روند اجرای سرمایه گذاری در این بخش لحاظ شده است.

علیزاده مقدم با تاکید بر اینکه صندوق‌های توسعه بخش کشاورزی به عنوان یک نهاد خصوصی می‌تواند در زمینه توسعه کشاورزی وارد شود، گفت زیرساخت‌های خوب، اما بلاتکلیف در بخش‌های مختلف به ویژه تعاونی‌ها وجود دارد که با ورود صندوق توسعه بخش کشاورزی وارد مرحله اجرایی می‌شود.

وی ادامه داد: صندوق تاکستان یک صندوق محصولی کشمش کشور است که نقش اساسی در روند صادرات این محصول و بازاریابی آن خواهد داشت. بخش خصوصی آماده افزایش سرمایه است، مشروط به اینکه بخش دولتی نیز مشارکت و پشتیبانی لازم را داشته باشد.

کد خبر 745383

دیگر خبرها

  • مخالفت مجمع تشخیص مصلحت با بندی از برنامه هفتم توسعه
  • آخرین وضعیت اجرای قانون بودجه کشور
  • مخالفت مجمع با بندی از برنامه هفتم توسعه
  • مخالفت مجمع تشخیص با بندی از برنامه هفتم توسعه
  • حقوق بازنشستگان با چه فرمولی افزایش یافت ؟
  • ضرورت حمایت از کارآفرینان و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار
  • زمان و شرط اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • قانون برنامه هفتم توسعه به زودی ابلاغ می‌شود
  • قانون برنامه هفتم توسعه به زودی ابلاغ خواهد شد
  • تدوین برنامه مشارکت مردم در صندوق توسعه کشاورزی