Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» حسین حسین زاده به دیدارش با ظریف، وزیر امور خارجه اشاره کرد و گفت: در این دیدار ظرفیت‌های تجار، صنعتگران و تولیدکنندگان منطقه جنوب استان فارس بیان شد و اینکه می‌توانند نقش مهمی در توسعه دیپلماسی اقتصادی داشته باشند. تجار این منطقه اعلام کرده‌اند تا در نشستی با وزارت امور خارجه پیشنهادات و راهکارهای خود را در این مورد ارائه و همکاری‌های لازم را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 نماینده مردم لارستان، خنج، گراش و اوز در مجلس شورای اسلامی افزود: منطقه جنوب استان فارس به دلیل برخورداری از صنایع مختلف، باغات و مزارع کشاورزی و مجاورت فیزیکی که با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس دارد، می‌تواند به یکی از کانون‌های صادرات تبدیل شود.

وی اظهار کرد:  آقای ظریف نیز بیان کرد که مردم عزیز و نیک‌اندیشان خطه جنوب استان فارس و شهرستان‌های لارستان، خنج، گراش و اوز را به خوبی می‌شناسم و از گذشته نسبت به استفاده از ظرفیت این منطقه در توسعه دیپلماسی اقتصادی توجه داشتم و البته امیدوارم با این دیدار و پیگیری‌هایی که انجام می گیرد به صورت منسجم و بهتر بتوان از این ظرفیت استفاده کرد. ؛ ضمن اینکه وزارت امور خارجه نیز آماده هرگونه همکاری با فعالان اقتصادی آن منطقه جهت رونق دیپلماسی اقتصادی با کشورهای همسایه است.

 حسین‌زاده اظهار کرد: در این دیدار به برخی از مشکلات ایرانیان خارج از کشور به خصوص ایرانیان مقیم در کشورهای حوزه خلیج فارس پرداخته شد که تسهیل در پیگیری امورات اداری ایرانیان خارج از کشور، رفع برخی از محدودیت‌های انتقال ارز، واکنش به رفتارهای غیرمطلوب کشورها با ایرانیان و استرداد ایرانیان بالای ۶۰ سال توسط برخی کشورها و تاسیس دفتر رابط کنسولی جهت ارتباط شهروندان ایرانی با سفارتخانه‌های منطقه در برخی کشورها و لزوم توجه به بدرفتاری با ایرانی‌ها در برخی فرودگاه‌ها بخشی از خواسته‌های ایرانیان مقیم خارج از کشور است. و البته تاکید شد که  تقویت نمایندگی وزارت امور خارجه در لارستان ضرورت دارد.

وی بیان کرد: دکتر ظریف نیز ابراز امیدواری کرد با اقدامات در دست انجام در وزارت خارجه و پیگیری‌هایی که ایشان و معاونانشان انجام خواهند داد، این مشکلات رفع خواهد شد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: حسین حسین زاده دیپلماسی اقتصادی محمد جواد ظریف دیپلماسی اقتصادی امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۹۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان صاحب ظرفیت‌های ناشناخته زیادی است

نماینده ویژه وزارت خارجه در اصفهان گفت: اصفهان برای دنیا قصه ناگفته زیادی دارد و این استان صاحب ظرفیت‌های ناشناخته زیادی است به شکلی که حتی برخی از زیرساخت‌های تولید اصفهان حتی در تهران هم وجود ندارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، مصطفی دولت‌یار در نشست خبری اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا اظهار داشت: این اجلاس یک رویداد ملی است و به طور معمول در پایتخت‌های کشورها برگزار می‌شود؛ در این راستا و به منظور شناساندن هر چه بیشتر ظرفیت‌های استان اصفهان با مسئولان مربوطه رایزنی و موافقت آنها را برای گزاری اجلاس کسب کردیم و توانستیم که تعامل لازم برای برگزاری اجلاس در اصفهان به وجود آوریم. 

وی با بیان اینکه اصفهان برای دنیا قصه ناگفته زیادی دارد، افزود: اصفهان ظرفیت‌های ناشناخته زیادی دارد به شکلی که حتی برخی از زیرساخت‌های تولید اصفهان حتی در تهران هم وجود ندارد، اما متأسفانه از این ظرفیت و زیرساخت‌ها کمتر استفاده می‌شود. 

نماینده ویژه وزارت خارجه در اصفهان یادآور شد: اصفهان از نظر تاریخی یک شهر جهانی بوده و هست و باید تلاش کنیم که این ظرفیت‌های جهانی را از حالت بالقوه به حالت بالفعل دربیاوریم و به دنیا بشناسانیم و با این دیدگاه تلاش کردیم که این اجلاس را در اصفهان برگزار کنیم. 

وی در ادامه به توانمندی‌های مدیریتی موجود در سطح استان اشاره کرده و گفت: اصفهان در همه حوزه‌ها از جمله هنری، علمی، کشاورزی ، هنری، دانشگاهی و غیره حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و ما بر آن هستیم تا ظرفیت‌های مدیریتی این حوزه‌ها را تقویت کنیم تا بتوانیم از نعمت‌های خدادادی موجود در استان بهتر استفاده کنیم. 

دولت‌یار در ادامه به خدمات وزارت خارجه به فعالان اقتصادی اشاره کرده و گفت: وزارت امور خارجه می‌تواند خدمات گسترده‌ای در اختیار فعالان اقتصادی قرار دهد و در برگزاری این اجلاس نیز تلاش‌های قابل تحسینی انجام شد و امید می‌رود که در آینده نیز این قعالیت‌ها ادامه داشته باشد. 

وی در بخش دیگری از سخنانش به وظایف نمایندگی وزارت خارجه در اصفهان اشاره کرده و گفت: نمایندگی وزارت خارجه در استان وظایفی بر عهده دارد که  کمک‌ به فعالان اقتصادی، هنری علمی و حوزه‌های مختلف، معرفی  اصفهان و ظرفیت‌های آن در سطح جهانی از جمله مهم‌ترین آنهاست. 

وی مقابله با فضای ملتهب رسانه‌ای را بزرگترین دستاورد اجلاس ACD، دانسته و گفت: متأسفانه علیه اصفهان فضای ملتهب رسانه‌ای شکل گرفته و برگزاری این اجلاس می‌تواند هجمه‌های وارده را خنثی کند و به صاحبان مناصب اقتصادی و تجاری که در اصفهان حضور پیدا می‌کنند نشان دهد که اصفهان شهری توسعه‌یافته با  ظرفیت‌های اقتصادی، تجاری، دانشگاهی و غیره است. 

مدیر دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در استان اصفهان افزود: علاوه بر این برگزاری اجلاس می‌تواند برای جذب سرمایه‌گذاری از طریق افراد حاضر در این رویداد را فراهم کند و باید بتوانیم در دو سه روز حضور میهمانان در اصفهان در نشست‌هایی که می‌تواند فرصتی برای آشنایی و پیوند در زمینه اقتصادی و تجاری باشد، استفاده کنیم. 

وی، دستاورد سوم را آشنایی با همتایان و شبکه‌سازی اقتصادی برشمرد و گفت: شناسایی رو در رو می‌تواند زمینه‌ساز شبکه‌سازی و فعالیت‌های اقتصادی باشد.

انتهای پیام/170

دیگر خبرها

  • تاکید اعضای بریکس بر توقف نسل‌کشی در غزه
  • معاون سیاسی وزیر امور خارجه: ریشه ناآرامی‌ها در منطقه در دخالت خارجی است
  • توافق برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی | مرز مشترک ۲ کشورباید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • اصفهان صاحب ظرفیت‌های ناشناخته زیادی است
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار
  • تشکیل اتحادیه بین‌المللی تجار «امین» در ایران
  • تاکید معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت است/ توفیق دیپلماسی اقتصادی
  • توافق 4 کشور منطقه برای "راه توسعه" / اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق / مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • تاکید صفری بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید