Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان انرژی اتمی گفت: در مذاکرات اخیر با آژانس در چارچوبی که از سوی مسئولان ارشد و ذی ربط تعیین شده بود، حرکت کردیم.

به گزارش ایسنا، علی اکبر صالحی در گفت‌وگو با بخش "بدون تعارف" بخش خبری 20:30 گفت: اعمال پروتکل الحاقی را متوقف کردیم یعنی بازرسی هایی که در این چارچوب بود متوقف کردیم بر اساس قانون مجلس.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی قانون تصویب می شد مجلس با ارگان های مختلف از جمله سازمان انرژی اتمی مشورت کردند. اینکه روی محدوده های زمانی مثلا غنی سازی اورانیوم 20 درصد را در چه مدتی تولید کنید یا سانتریفیوژهای ای ار 2 ام را در عرص 3 ماه تولید کنید. اینها بر اساس تفاهم قول و تفاهم با سازمان بود.

وی ادامه داد: زمانی هم که در قانون پیش بینی شده بود که دو ماه بعد از تصویب قانون اگر وفای به عهد نکردن ما پروتکل الحاقی را متوقف می کنیم و آخرین قدم هم مذاکره ای بود که  خودشان از آژانس درخواست کردند و بعد از مشورتی که با ارگان ها ذی ربط و مسئولان ارشد داشتیم موافقت کردن که اقای گروسی به ایران بیاید و مذاکره کنیم.

صالحی درباره چرایی و دلایل توافق اخیر با آژانس گفت: مقامات آژانس می گفتند اگر اجرای پروتکل را متوقف کنید فرض کنید دو هفته دیگر تمامی طر ف ها به تعهدات برگشتند، آن وقت اگر آژانس در ایران در سطح پروتکل الحاقی حضوری نداشته باشد، یک انقطاع اطلاعاتی پیش می آید. در عین حال که ایران پادمان جامع را اجرا می کند و از آنجایی که مسئولان نظام هم گفتند اگر طرف مقابل برگشت به تعهداتش و آنها را انجام داد ما هم برمی گردیم، و چون یکی از تعهدات ما هم اجرای پروتکل الحاقی است و یکی از این اقدامات عکسبرداری مستمر است بنابراین اگر توقفی ایجاد می شد، موجب ایجاد سوال های بهانه آمیز می شد و یک داستان جدید برای ما ایجاد می کرد از این رو ما دیدیم این حرف به لحاط فنی حقی است.

رئیس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: ما به عنوان سازمان انرژی اتمی در خلا که  مذاکره نمی کنیم که من با اختیار خودم مذاکره کنم. قبلا با مسئولان ارشد نظام و مراجع ذی ربط مسائل و کف مذاکرات و چارجوب ها را مشخص می کنم و ما هم در مذاکرات با آژانس در همین چارچوب حرکت کردیم و به لطف الهی این امر محقق شد. بر اساس توافق انجام شده، آژانس تا سه ماه حق دسترسی به سیستم های ضبط کننده اطلاعات را ندارد.

صالحی در پاسخ به اینکه چرا توافق با آژانس برای سه ماه است؟ اظهار کرد: اژانس هر سه ماه یک بار درباره اجرای برجام و فعالیت های ایران گزارش می دهد. یک گزارش شنبه منتشر می شود و یک گزارش سه ماه دیگر. ما گفتیم "تا سه ماه" که می تواند دو هفته دیگر باشد یا می تواند سه ماه دیگر باشد.

وی در پاسخ به اینکه اگر در این مدت اجرای تعهدات از سوی طرف های دیگر برجام را شاهد نباشیم چه می شود؟ گفت: اطلاعات را محو می کنیم و دوربین ها را هم که در چارچوب پروتکل است به کلی برمی داریم.

ادامه دارد..

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رييس سازمان انرژي اتمي ايران علی اکبر صالحی سازمان انرژی اتمی پروتکل الحاقی مسئولان ارشد سه ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۰۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ تعیین و تکلیف اتوبوس های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار

تین نیوز

قزوین- سارا غلامی|  سید محمد مهدی تقوی با اعلام این خبر افرود: در کشور بالغ بر ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس گاز سوز وجود داشته است که تمامی این اتوبوس ها به دلیل سازگار نبودن شرایط اقلیمی و جغرافیایی با ساختار اتوبوس گاز سوز تماما به دیزل تبدیل شده اند.

وی افرود: پلیس راهور  به دلیل تغییر در ارکان خودرو  ازتعویض پلاک و انتقال مالکیت  خودرو جلوگیری می نماید، بر این اساس،  سازمان اتوبوسرانی نسبت به تعیین وتکلیف وضعیت ۳۳ دستگاه اتوبوس گاز سوز ناوگان خود که در اختیار بخش خصوصی می باشد اقدام نموده است.

به گزارش تین نیوز  ، مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قزوین، خاطر نشان کرد: لایحه سازمان اتوبوسرانی قزوین مبنی بر تعیین و تکلیف اتوبوس های تبدیلی در قالب سه راهکار پیشنهادی به شورای اسلامی شهر قزوین ارائه شده است و پس از تایید در فرمانداری قزوین اجرایی می گردد.

این مسئول در خصوص سه روش پیشنهادی در قالب لایحه به شورای اسلامی شهر قزوین تشریح کرد: روش اول پرداخت وجه خودرو به بهره بردار به قیمت کارشناسی روز  است 

تقوی ادامه داد: روش دوم نیز بهره بردار می تواند با خودروی تبدیلی در اختیار فعلی خود به مدت 5 سال قرارداد بسته و به فعالیت در خطوط سازمان ادامه دهد.و در صورت نیاز به اورهال کردن خودرو نسبت به میزان قرارداد تا سقف ۵۰۰میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه اعطا خواهد شد.

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی در خاتمه بیان کرد: در روش سوم بهره بردار می تواند به ازای اتوبوس در اختیار یک خودروی جایگزین از ناوگان فعال و یا غیرفعال اتوبوسرانی دریافت نموده و بنا به خودروی انتخابی از ناوگان خارج و یا به فعالیت در ناوگان ادامه دهد. در این روش بهره بردار می تواند تا سقف ۴۹درصد سهم مالکیت داشته باشد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سپاهانی‌ها در انتظار نامه خوزستانی‌ها به سازمان لیگ
  • درخواست توقف کمک نظامی آمریکا به رژیم صهیونیستی
  • چرا باید حتما از پروتکل TLS (SSL سابق) استفاده کنیم؟
  • تعیین تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • تعیین و تکلیف اتوبوس‌های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال
  • ◄ تعیین و تکلیف اتوبوس های گاز سوز درون شهری قزوین پس از ۵ سال انتظار
  • اتوبوس های گازسوز درون شهری تعیین و تکلیف شد
  • لزوم حرکت به سمت سرمایه‌گذاری تخصصی/ قوانین سرمایه‌گذاری در حوزه شهری تسهیل شود
  • تعیین نحوه تامین نیروی انسانی و امکانات سازمان سپند **
  • استقبال سازمان همکاری اسلامی از توافق تعیین حدود مرز آذربایجان و ارمنستان