Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-24@18:47:52 GMT

مهمترین علل سرطان کلیه کدامند؟

تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۴۰۸۰۴

مهمترین علل سرطان کلیه کدامند؟

به گزارش جام جم آنلاین، دکتر ملیحه افشاریان روز جمعه در گفتگو با ایرنا در این خصوص بیان داشت: شاید به دلیل اثری باشد که چاقی روی هورمون های استروئیدی می گذارد و این هورمون های استروئیدی باعث افزایش پرولیفریشن سلول های کلیه می شوند.

وی ادامه داد: همراهی چاقی با اختلالات هورمونی مثل کاهش سطح پروتیین های متصل شونده به هورمون‌های جنسی و مقاومت به انسولین و افزایش سطح هورمون های رشد منجر به افزایش ریسک خطر کلیه می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افشاریان، سیگار کشیدن را از دیگر فاکتورهای مهمی اعلام کرد که به وضوح باعث افزایش ریسک سرطان کلیه می شود و گفت: مورد بعدی هم داروهای کنترل کننده فشار خون بالا به مخصوص دیورتیک ها است.

وی افزود: مورد بعدی بیماری های اکتسابی کیستیک کلیه است به خصوص در افرادی که طولانی مدت دیالیز خونی دارند و بیشترین نوع کانسر کلیه شناخته شده در این بیماران نوع Papillary RCC است.

افشاریان بیان داشت که مورد بعدی تماس های شغلی با برخی مواد مانند تری کلرواتیلن است که در صنایع فلزی از آن استفاده می شود.

وی به شیوع سرطان کلیه اشاره کرد و گفت: سرطان کلیه امروزه از نظر شیوع، نهمین سرطان در مردان و چهاردهمین سرطان در زنان است و به عنوان شانزدهمین علت مرگ مرتبط با سرطان در جهان شناخته می شود.

افشاریان با اشاره به اینکه ۷۰ درصد بیماران تازه شناخته شده سرطان کلیه در کشورهای با سطح اقتصادی و اجتماعی بالا هستند، گفت: نسبت ابتلای سرطان کلیه در مردان به زنان در جهان دو برابر بوده و این سرطان در کودکان نسبتا نادر است.

وی ادامه داد: در ایران طبق آمار ثبت شده در مرکز ثبت سرطان ها، سرطان کلیه هفدهمین کانسر از نظر شیوع شناخته شده بنابراین در ایران شیوع کمتری نسبت به جهان دارد اما نسبت کانسر کلیه در ایران هم مانند آمار جهانی در مردان ۲ برابر زنان است و همچنین نسبت کشندگی سرطان در ایران هم نسبت به جهان کم تر است.

وی با اشاره به اینکه ۲ تا ۴ درصد سرطان های کلیه خانوادگی و بقیه موارد تک گیر هستند، گفت: اگر در فردی بستگان درجه اول سابقه ابتلا به سرطان کلیه داشته باشند احتمال ابتلای این فرد نسبت به افراد عادی دو برابر است.

افشاریان ادامه داد: در زمینه درمان تحولی که اتفاق افتاده این است که درمان های آنکولوژیک امروزه هدفمند شده اند و به ویژه از ایمونوتراپی برای درمان استفاده می شود. از معروف ترین روش های ایمونوتراپی استفاده از داوری های مرتبط با PDL۱ است. فعلا برای درمان با سلول های بنیادی مطالعه تایید شده ای وجود ندارد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: سرطان کلیه کانسر ایمونوتراپی سلول های بنیادی سرطان کلیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۰۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاریان دارای بیشترین قضاوت در لیگ دسته اول + جدول

بعد از برگزاری دیدارهای هفته بیست‌وهشتم لیگ یک، فرزند رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال در جمع سه داور با بیشترین قضاوت در این رده از فوتبال کشور جای گرفته است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در فصل جاری لیگ دسته اول مطابق با ابلاغ‌های داوری، 80 داور وسط (اصلی) بازی‌ها را قضاوت کردند که لیست مذکور به واسطه حضور برخی بستگان خداداد افشاریان رئیس کمیته داوران، حاشیه‌ساز شد. «پوریا» فرزند رئیس کمیته داوران از استان لرستان در رقابت‌های دسته اول فوتبال کشور سوت می‌زند. پیش از این خداداد افشاریان در این رابطه گفته بود: «استان لرستان 45 داور دارد که در رده‌های مختلف سوت می‌زنند. حالا یک نفر از آنها هم فرزند من باشد چه ایرادی دارد؟».

بعد از برگزاری 28 هفته از رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال کشور و در حالی که تنها شش هفته به پایان این رقابت‌ها باقی مانده است تاکنون سه داور آمار بیشترین قضاوت به‌عنوان داور وسط را به خود اختصاص دادند. ناصر جنگی، مسعود حقیقی و پوریا افشاریان با هفت مرتبه قضاوت به‌عنوان داور اصلی تاکنون رکورددار قضاوت در این لیگ هستند. البته پسر رئیس کمیته داوران در دو مسابقه هم به‌عنوان داورم چهارم در تیم داوری حضور داشته است تا کل آمار ابلاغ‌های وی (داور اصلی و داور چهارم) به عدد 9 برسد.

بررسی‌ها نشان می‌دهد در پنج مسابقه از 9 دیداری که افشاریان در تیم داوری جای داشته است، یک طرف قضیه تیم‌های شیرازی بودند. بر همین اساس چهار بازی فجرسپاسی و یک بازی هم طبق ابلاغ‌ها مربوط به شهر راز شیراز بوده است. ضمن اینکه چهار مرتبه از قضاوت‌های او مربوط به تیم‌های تهرانی بوده که سه بازی را در پایتخت سوت زده است. سه بازی هم طبق برنامه مرتبط به آبی‌پوشان جنوب (استقلال ملاثانی) بوده که در هفته بیست‌وهشتم به دلیل عدم آمادگی ورزشگاه استقلال ملاثانی دیدار این تیم مقابل فجر سپاسی برگزار نشد. البته این موضوع در اصل ماجرا که ابلاغ داوری برای پسر رئیس کمیته داوران صادر شده بود، تفاوتی ایجاد نمی‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران روی کمربند سنگ کلیه
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • پرترددترین فرودگاه‌های جهان در سال ۲۰۲۴ کدامند؟
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال
  • مهمترین عامل مرگ و میر افراد بالای ۵۰ سال
  • افزایش چشمگیر آمار سرطان در استان
  • پسر خداداد افشاریان در لیگ یک رکورددار شد!
  • افشاریان دارای بیشترین قضاوت در لیگ دسته اول + جدول
  • فواید خوردن کره برای بدن
  • افزایش مبتلایان به سرطان در بلخ