Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناهیدی فرد گفت: جشن تكليف در حقيقت آغاز تولد معنوي و زمان مناسب براي پيدا كردن راه حقيقت، كمال و ارتباط بيشتر با خداوند است كه بايد به دختران و پسران نوجوان كمك كرد تا از اين فرصت طلايي براي خودسازي و خداشناسي استفاده كنند.

«حمیدرضا ناهیدی فرد» در گفت و گو با خبرنگار  شبستان  در همدان در خصوص برپایی جشنواره من 9 ساله شده ام ، گفت: جشنواره « 9 ساله شده ام» یکی از برنامه های بصیرتی در راستای جشن تکلیف دختران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

سرپرست ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان همدان افزود:جشنواره 9 ساله شده ام از اقدامات موثری است که با محوریت ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور، ستاد اقامه نماز، تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س) و معاونت فرهنگی پرورشی وزارت آموزش و پرورش از 12 بهمن سال جاری همزمان با دهه فجر شروع به فعالیت کرده است.

 

وی  با بیان اینکه مهلت ثبت نام در جشنواره « 9 ساله شده ام» تا 20 اسفندماه سال جاری است، اظهار داشت: جشن تکلیف دختران 9 ساله در قالب این جشنواره به صورت زنده در آستان مقدس حضرت معصومه(س) به مناسبت مبعث پیامبر(ص) برپا می شود.

 

وی اظهار داشت: جشن تكليف در حقيقت آغاز تولد معنوي و زمان مناسب براي پيدا كردن راه حقيقت، كمال و ارتباط بيشتر با خداوند است كه بايد به دختران و پسران نوجوان كمك كرد تا از اين فرصت طلايي براي خودسازي و خداشناسي استفاده كنند.

 

ناهیدی فرد بیان اینکه آموزش مسائل دینی و اعتقادی بعد از رسیدن به سن تکلیف از اهداف مهم تربیت دینی و اسلامی است،  اظهار کرد: جشن تکلیف و رسیدن به سن تکلیف در حقیقت مقدمه و شروعی جهت گام های استوار و محکم در جهت تقرب الی الله است .

 

وی در ادامه اظهار کرد: شروع جشن تکلیف دوره جدیدی در زندگی است که در این سن باید نوجوانان را باالفبای بندگی و معبودیت بیشتر آشنا کرد.

 

 

پایان پیام/89

منبع: شبستان

کلیدواژه: جشنواره ۹ ساله شده ام ترویج آموزه های دینی ساله شده ام جشن تکلیف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۷۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین جشنواره ملی عکس نیکوکاری با هدف ترویج فرهنگ نیکوکاری

عصر ایران - به گزارش عصر ایران، این نشست خبری با حضور اصحاب رسانه و حسن غفاری (دبیر علمی جشنواره ملی عکس نیکوکاری) و مهدی توسلی (مدیر مرکز فرهنگ نیکوکاری خیرماندگار) برگزار و با رونمایی از پوستر جشنواره ملی عکس نیکوکاری به پایان رسید.

در ابتدای این نشست مهدی توسلی، مدیر مرکز فرهنگ نیکوکاری خیر ماندگاربا اشاره به بنیاد خیریه آلا که با شعار امور خیر در کشور فعالیت دارد گفت: مرکزنیکوکاری خیر ماندگار از سال 1394 شروع به فعالیت کرد این خیریه با چیزی حدود 40 سال سابقه در زمینه های مختلف نیکوکاری در کشور فعال است.

وی در ادامه افزود: بنیاد نیکوکاری راهبری آلا و مرکز فرهنگ نیکوکاری خیرماندگار، خانه هنرمندان و همچنین وزارت کشور و سازمان بهزیستی، انجمن عکاسان و انجمن عکاسی میراث فرهنگی حامی و برگزار کننده های این جشنواره هستند.

توسلی در ادامه هدف از برگزاری جشنواره را گسترش توجه عمومی به فرهنگ نیکوکاری، ترویج فرهنگ نیکوکاری در رویدادها و جریان هنری کشور، گسترش دغدغه و همبستگی اجتماعی در سطح انجمن ها نخبگان و نهاد ها با فرهنگ نیکوکاری، نمایش بخشی از زیبایی ها، فواید و تاثیرات نیکوکاری برای آگاهی بخشی در جامعه وهمچنین گسترش فرهنگ خیرخواهی و حفظ ارزش های نوع دوستی عنوان کرد.

توسلی درباره رویداد نیکوکارانه این بنیاد نیز گفت: در برنامه های سال گذشته جشنواره شعر نیکوکاری برگزار شد و در بخش تجلی اراده ملی جشنواره فیلم فجر جوایزی اهدا شد که در ادامه با توجه به اهمیت موضوع  به سمت  برگزاری جشنواره ملی عکس نیکوکاری رفتیم.در واقع ما با این رویکرد که عکس می تواند ابزاری برای اشاعه فرهنگ نیکوکاری باشد، این جشنواره را برگزار می کنیم.

در بخش دیگر نشست،حسن غفاری دبیر جشنواره عکس خیر ماندگار، ضمن ابراز خرسندی از همراهی با جشنواره عکس گفت: هنگامی که  به ادبیات فارسی نگاهی بیاندازیم متوجه می شویم که به موضوع نیکوکاری در ادبیات و تاریخ ما بسیار ویژه و جدی  توجه شده است.در اشعار شاعرانی چون مولانا، حافظ، سعدی  به این موضوع به عنوان صفتی انسانی پرداخته شده است. همانطور که یکی از بندهای اساسنامه مرکزفرهنگ نیکوکاری خیر ماندگار، ترویج فرهنگ نیکوکاری و همدلی و همراهی است این همان  چیزی که در جامعه به آن کمتر توجه شده است.

غفاری دبیر جشنواره همچنین به چگونگی برگزاری رویداد ملی عکس نیکوکاری و شیوه فراخوان جشنواره و نکات فنی وتخصصی  و اهدای جوایز اشاره کرد و گفت: بخش های جشنواره شامل عکاسی مستند و عکاسی هنری معاصر و بخش ویژه (جهان از نگاه افراد دارای معلولیت با موضوع آزاد) است.

حسن غفاری، دبیر جشنواره و مدرس عکاسی ادامه داد: در مرکز نیکوکاری خیر ماندگار برای گسترش فرهنگ نیکوکاری از جامعه عکاسی کمک خواستیم.عکاسان و علاقه مندان با فضایی به طور کامل آزاد با نگاه مستند و حتی نگاه های ذهن گرایانه مثل مونتاژ، کلاژ، و یا چیدمان عکاسی کنند و یا با استفاده از بحثی چون هوش مصنوعی که این روزها دنیا را فراگرفته در این جشنواره شرکت کنند.

وی افزود: ما می دانیم در طول تاریخ روایت ها و داستان های مختلفی درباره امر خیر و خیریه و نیکوکاری وجود داشته که نمی توان به زبان عکس مستند آن را به تصویر کشید در حالی که هوش مصنوعی این امکان را به ما می دهد که همواره این عکس ها و صحنه ها بازسازی شده و در جامعه منعکس شوند.

دبیر جشنواره با تاکید بر اینکه دست گیری نیازمندان  موضوع ویژه و اصلی این جشنواره است افزود: موضوعاتی چون فرهنگ اهدای عضو، کمک به سالمندان، کمک به بیماران خاص، حفاظت از محیط‌ زیست ، فعالیت‌های داوطلبانه، اردوهای جهادی، حمایت از کودکان کار و خیابانی ، حمایت از زنان سرپرست ، فقرزدایی، کارآفرینی اجتماعی، خیرین مدرسه‌ساز، توانمندافزایی افراد دارای معلولیت و مدیریت بحران آب، ازجمله مصادیقی هستند که عموم هنرمندان، عکاسان و علاقه‌مندان به عکاسی  می‌توانند با ثبت تصویر آن در قاب هنرمندانۀ خود، در این جشنواره شرکت کنند.

شرایط ومقررات شرکت در این رویداد

غفاری درپاسخ به خبرنگار عصر ایران درباره شرایط و ضوابط و محدودیت های شرکت کنندگان در جشنواره نیز گفت: جغرافیای عکاسی ما ایران است. شرکت در این جشنواره عکس برای تمام عکاسان و هنرمندان آزاد است وهیچ گونه محدودیتی درسن و  زمان وجود ندارد در واقع ما اصل را صداقت در نظر می گیریم ؛ منظور این است که عکس توسط خود شخص شرکت کننده گرفته شده باشند و همانطور که در آئین نامه هم به این قضییه اشاره شده است. عکس‌های ارسالی می‌تواند با هر ابزاری ائم از دوربین عکاسی  یا تلفن همراه تبلت  ثبت شوند و  یا حتی می توانند عکسی نگیرند و عکس ها را توسط ذهن خود بسازند اما در نهایت آثار باید کیفیتی مناسب داشته و سایز آن ها نیز 50*70 باشد.

 غفاری همچنین در پاسخ  به اینکه رویکرد عکاسی این جشنواره تا چه اندازه حرفه‌ای و فنی است، گفت: گروه داوران تشکیل شده از سیف‌الله صمدیان، سیدعباس میرهاشمی و فاطمه بهبودی برای بخش مستندو همچنین مهدی وثوق‌نیا، شادی قدیریان و مهدی مقیم‌نژاد برای بخش عکاسی هنری معاصر هستند. در بخش مستند، تک عکس و مجموعه عکس مورد داوری قرار می‌گیرد و ترکیب داوران نشان می‌دهد نگاه به عکس در این جشنواره  جدی  است.

گفتنی است در پایان این نشست، پوستر نخستین جشنواره ملی عکس نیکوکاری با حضور مسئولان جشنواره و جمعی از اصحاب رسانه رونمایی شد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مربیان باید موضوعات را با ارزش‌های دینی تبیین و تشریح کنند
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • برپایی آئین جشن تکلیف دختران سرفاریاب
  • فرهنگ‌سازی در حوزه حجاب همراه با برخورد قهری نتیجه عکس می‌دهد
  • جشنواره فوتسال دانش‌آموزان دختران استان بوشهر برگزار شد
  • فوتبال بانوان زیر ۱۸ سال کافا؛ پیروزی دختران جوان ایران برابر ترکمنستان
  • دومین پیروزی دختران فوتبالیست ایران مقابل ترکمنستان
  • جشنواره گل دختران ایران برابر ترکمنستان
  • جشن تکلیف دختران دانش آموز همدانی
  • اولین جشنواره ملی عکس نیکوکاری با هدف ترویج فرهنگ نیکوکاری