Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان مدیرعامل شرکت گاز استان کرمان گفت: شاهد رشد 111 درصدی ظرفیت سازی گازرسانی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته به صنایع فعال در سطح استان باشیم.

مهندس"منوچهر فلاح" با اشاره به اینکه گازرسانی به صنایع استان به دلیل تاثیر به سزایی که در جهت رونق  و جهش تولید، کسب و کار و به تبع آن اشتغالزایی در سطح جامعه دارد، افزود: خدمات گازرسانی به این واحدها از اولویت های مهم شرکت گاز استان است و از ابتدای سال جاری تاکنون جهت گازرسانی به صنایع 248 هزار مترمکعب بر ساعت ظرفیت ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: با تلاش جدی و فعالیت جهادی تمامی همکاران شرکت گاز استان کرمان توانسته ایم، شاهد رشد 111 درصدی ظرفیت سازی گازرسانی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته به صنایع فعال در سطح استان باشیم.

فلاح تاکنون 890 صنعت اعم از صنایع عمده و جزء در استان کرمان به شبکه سراسری گاز طبیعی متصل شدند.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمان در رابطه با جزییات گازرسانی به صنایع استان گفت: این 890 صنعت که در استان از نعمت گاز طبیعی بهره مند شده اند، شامل 834 صنعت جزء و 56 صنعت عمده می شوند.

وی افزود: در راستای تحقق شعار سال مبنی بر جهش تولید با تلاش و زحمات همکاران شرکت گاز استان کرمان، عملیات گازرسانی به صنایع جزء استان 65 درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته است.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمان در ادامه افزود: تامین انرژی یکی از مهمترین ارکان اساسی چرخه اقتصادی بوده و در این میان گاز از جمله تاثیرگذارترین حامل‌های انرژی است که نه تنها در تحول سطح اقتصادی و رفاهی جامعه نقش اساسی دارد بلکه به لحاظ زیست محیطی نیز حائز اهمیت است.

وی بیان کرد: توسعه شبکه‌های گازرسانی در بخش صنعت علاوه بر ایجاد ارزش افزوده، اشتغالزایی، صرفه‌جویی در مصرف سوخت فسیلی، مهاجرت معکوس به روستاها و توسعه و آبادانی مناطق مختلف به‌ویژه مناطق کمتر توسعه‌یافته را به ارمغان می‌آورد. همچنین گازرسانی به صنایع و واحدهای تولیدی اشتغالزا با هدف جایگزینی سوخت پاک و ارزان گاز با دیگر سوخت‌های فسیلی، از مهمترین رسالت‌های شرکت گاز است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی گازرساني شرکت گاز استان کرمان گازرسانی به صنایع شرکت گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۷۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است

رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاوردهای شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 
  • افزایش 6500 میلیارد ریالی قراردادهاي فافق
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی کردستان به شبکه سراسری گاز متصل شدند
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • رشد ۱۸ درصدی صنعت نساجی در دولت سیزدهم