Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون کل وزارت بهداشت با بیان اینکه توجه به حقوق و ایثار پرستاران حتما باید بیشتر شود، گفت: در یک سال و نیم گذشته جایگاه و سرمایه اجتماعی پرستاران و درآمد آنها علی‌رغم تمام مشکلات و کرونا نسبت به گذشته افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، دکتر ایرج حریرچی در مراسم یادواره شهدا و ایثارگران حوزه پرستاری ضمن تسلیت وفات حضرت زینب(س)، گفت: حوادثی مانند شهادت پرستار مهشید گودرز که فرزندش را هفت ماهه باردار بود یا پرستار دیگری در کرج که او هم باردار بود و بر اثر کرونا شهید شد همه عناصر یک تراژدی را دارد؛ واقعا بزرگ کردن بچه بدون مادر کار سختی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی یک نفر این چنین فوت می کند همه به آن توجه می کنیم اما وقتی تعداد بالا می روند، تبدیل به عدد و آمار می شود؛ اما واقعا گلچین روزگار بهترین ها را می چیند و توفیق شهادت نصیب هر کسی نمی‌شود. درست مانند زمان جنگ که همین طور بود رزمندگانی که شهید می شدند یک سر و گردن از بقیه بالاتر، مهربانتر، وظیفه مندتر بودند.

معاون کل وزارت بهداشت افزود: رفتار پرستاران فداکار برای همه ما الگوست؛ اما یادمان نرود که برای چه هدفی وارد نظام سلامت شدیم و از اهداف اصلی دور نشویم و بدانیم این همه ایستادگی برای چیست. فعالیت در نظام سلامت چهار هدف دارد. اول تامین سلامت مردم، دوم مراقبت از منافع مالی بیماران و جلوگیری از خسارت مالی به مردم و سوم توجه به نیازهای غیر بهداشتی و غیر درمانی مرتبط سلامت (روانی) و چهارم افزایش کارایی است.

وی تاکید کرد: گاهی با وجود همه تلاشی که می‌کنیم این اهداف محقق نمی‌شود مثلا آیا با وجودی که ۹ درصد از تولید ناخالص ملی در حوزه سلامت هزینه می‌شود به اهداف اساسی نظام سلامت رسیده‌ایم؟ همیشه می توانیم با بیان مشکلات و کمبودها و مقایسه با افراد و گروههایی که وضعیت بهتری دارند وضع بهتر را مطالبه کنیم، اما باید قدر داشته های خود را هم بدانیم، وضعیت پرستاران بخش دولتی در مقایسه با نیروهای بخش خصوصی یا میانگین درآمد خانوارها یا حداقل بگیران به مراتب بهتر شده است.

وی افزود: ممکن است پاداش پرستاران یا حقوق آنها نسبت به تورم کم باشد، اما باید به این نکته هم توجه کنیم که حقوق  پرستاران نسبت به بسیاری از مشاغل بهتر است. میزان بیکاری در این شغل بسیار پایین است. گرچه کارهایی که برای پرستاران انجام داده ایم کافی نیست و کم است اما باید اقدامات انجام شده را هم ببینیم.  

حریرچی در ادامه بیان کرد: می‌دانیم که پرستاران مشکل دارند. اکنون مهم این است که پرستاران و خانواده های آنها را فراموش نکنیم. وزارت بهداشت برای حمایت از این نیروهای فداکار آمادگی کامل دارد و از سازمان نظام پرستاری می خواهیم در این زمینه وزارت بهداشت را هم درگیر کنند. پرستاران زیادی در مواجهه با کرونا جان خود را از دست دادند، بسیاری از آنها غافلگیر شدند زیرا برخلاف زمان جبهه و جنگ که رزمندگان از اول می دانستند جایی می روند که امکان جان باختن وجود دارند، پرستاران در محیط بیمارستان برای خدمت کردن می آیند و خانوادن آنان فکر نمی‌کنند قرار است شهید شوند. بنابراین وظیفه ما است که از آنها حمایت کنیم.

وی افزود: مساله مهم دیگری که وجود دارد این است که باید قدر کارهای انجام شده را بدانیم گاهی در یک شهری که هیچ تخت بیمارستانی نداشته، بیمارستانی می سازیم اما همزمان با افتتاح بیمارستان مردم و مسئولان  آن شهر به جای آنکه اندکی خوشحالی کنند می گویند بیمارستان دوم را کی می سازید. در مورد پرستاران هم شاید همین طور باشد در دو یا سه سال گذشته کارهای زیادی برای بهبود وضعیت معیشت پرستاران و احقاق حقوق آنها انجام شده که باید دیده شود و بعد از آن برای بهتر شدن وضعیت تلاش کرد. توجه به حقوق و ایثار پرستاران حتما باید بیشتر شود اما در ۱.۵ سال گذشته جایگاه و سرمایه اجتماعی پرستاران و درآمد آنها علی‌رغم تمام مشکلات و کرونا نسبت به گذشته افزایش یافته است.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس همه باهم علیه کرونا وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۸۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم داشتن نگاه جدی به نفوذ دانش به بخش کشاورزی

به گزارش خبرگزاری مهر، اکبر فتحی روز پنجشنبه در جلسه شورای هماهنگی سازمان جهادکشاورزی استان، با بیان این‌که این اقتدار جمهوری اسلامی با استفاده از دانش به دست آمده است و همه ما به آن افتخار می‌کنیم‌، افزود: حوزه نظامی، یکی از بخش‌های مهم، راهبردی و بسیار تخصصی محسوب می‌شود که توانسته‌ایم با دانش خود به موفقیت‌های مهمی در این عرصه دست یابیم اما باید از آن درس بگیریم و از ظرفیت دانش در بخش کشاورزی نیز بهره بگیریم و گامی در راستای خودکفایی و افزایش تولید برداریم.

وی با تاکید بر لزوم داشتن نگاه جدی به نفوذ دانش به بخش کشاورزی و استفاده از آن در توسعه شاخص‌های اقتصادی، گفت: اگر در یک حوزه مهم (نظامی) موفق شده‌ایم پس در حوزه‌های دیگر (مثل کشاورزی) به راحتی می‌توانیم موفق شویم ولی باید اراده و همت داشته باشیم.

فتحی افزود: باید از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان و دانشمندان حوزه کشاورزی نهایت استفاده را ببریم.

وی با اشاره به نامگذاری هفت مناسبت جدید در تقویم کشورمان به نام هفت محصول، ادامه داد: هفت محصول در تقویم کشورمان گنجانده شده که نشان از اهتمام برای ارزش دهی به بخش کشاورزی دارد.

وی با بیان اینکه روز ۳۱ فروردین ماه تحت عنوان روز ملی گندم و نان نامگذاری شده است، گفت: حداقل تأثیر این نامگذاری، تلنگری برای ما و پیگیری نیازهای گندمکاران و اقدامات لازم برای ارتقای این بخش است.

فتحی گفت: اکنون که در فصل داشت گندم قرار داریم باید این فرصت را مغتنم شماریم و با توجه به بارندگی مناسبی که هفته‌های گذشته در استان داشتیم و در روزهای آینده نیز پیش بینی شده است، در جهت تغذیه مناسب، افزایش تولید و مبارزه به موقع با عوامل خسارت زا اقدام کنیم.

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی با تاکید بر این‌که کارشناسان بخش کشاورزی باید شبانه روزی در خدمت کشاورزان باشند، گفت: اگر ما و کشاورزان پیشرو، بتوانیم دانسته‌های خود را به دیگر کشاورزان انتقال دهیم، دیگر لازم به توسعه زمین‌ها نیست بلکه با افزایش بهره وری، عملکرد در واحد سطح، مبارزه به موقع با عوامل خسارت زا و تغذیه مناسب می‌توانیم به رشد مطلوب تولید دست یابیم.

وی افزود: تمامی اهداف افزایش تولید و بهره وری، شعار نه بلکه عمل و تلاش مضاعف می‌طلبد.

حجت الاسلام مجید نجفی، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: آیات، روایات و آموزه‌های دینی ما به برخی موارد مثل گندم و نان اهمیت بسیاری قائل شده‌اند که حتی در سیره و سنت اهل بیت (ع) نیز جایگاه ویژه‌ای دارند.

وی با اشاره به سه نوع نگاه آموزه‌ای، راهبردی و فرهنگسازی آیات، گفت: در نگاه آموزه‌ای به گندم و نان، نخستین موضوعی که مطرح می‌شود، توحید محوری و معاد محوری است.

نجفی با بیان اینکه گذشتگان همواره از مرحله کاشتن بذر تا درو کردن گندم با ذکر نام و یاد خدا عمل می‌کردند، افزود: در نگرش راهبردی نیز تحقق امنیت غذایی، کشاورزی پایدار و تولید محصولات استراتژیک کشور مطرح بوده و در قرآن کریم تاکید شده است " کاری نکنید تا کفار بر شما مسلط شوند".

وی اظهار کرد: امروز اگر کفار در گندم و نان بر ما مسلط شوند، استقلال خود را از دست خواهیم داد، موضوعی که در دهه ۱۲۹۰ آن را تجربه کردیم.

کد خبر 6081915

دیگر خبرها

  • قم در جایگاه نوزدهم رشد تورم در کشور قرار گرفت
  • برگزاری همایش حقوق شهروندی و ایثار استان کرمان
  • لزوم توجه جدی به دغدغه‌های مراجع عظام تقلید در بانکداری
  • قم در جایگاه نوزدهم رشد تورم در کشور
  • لزوم داشتن نگاه جدی به نفوذ دانش به بخش کشاورزی
  • معدوم‌سازی ۲ تن مواد غذایی فاسد در اردستان
  • پرشدگی سد‌های کشور به ۶۱ درصد رسید/ لزوم مدیریت مصرف در ماه‌های پیش‌رو
  • لزوم توجه جدی به توصیه‌های ایمنی برق در شرایط ناپایداری جوی
  • لزوم برنامه‌ریزی دقیق برای اجرای بهتر راهپیمایی اربعین سال جاری
  • وضعیت تعرفه‌های پرستاری در سال جدید / تصویب تعرفه ترجیحی برای اولین بار