Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - گذر از 99 و گذار به 1400 نمای‌جدیدی برای شرکت بیمه معلم می‌گشاید که می‌تواند در برگیرنده تجارب و درس‌های قابل‌توجهی باشد.
گذر از 99 و گذار به 1400 نمای‌جدیدی برای شرکت بیمه معلم می‌گشاید که می‌تواند در برگیرنده تجارب و درس‌های قابل‌توجهی باشد.
در همین راستا روابط عمومی بیمه معلم با تاکید بر اینکه روشنگری حال می‌تواند چراغ راه‌آینده باشد، عملکرد این شرکت را در سال 99 بررسی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سالی که گذشت، کرونا همراه ما بود و بی‌تردید در سال 1400 نیز نمی‌توان انتظار رهایی از این پاندومی را داشت. در این راستا لحاظ تاثیرات این ویروس بر اقتصاد و شرایط رکود اقتصادی در تدوین برنامه‌های سال1400 باید مورد توجه قرار گیرد و برنامه‌های احتیاط آمیزتری را فرا روی سازمان قرار دهد. عملکرد بیمه معلم در سال 99 اگر چه با لحاظ جوانب احتیاطی در پذیرش ریسک و ترکیب پرتفوی بود اما شرایط مساعد بازار سرمایه در نیمه اول سال99 این فرصت ناب را برای بیمه معلم جهت قرار گرفتن در مدار سودآوری بیشتر فراهم کرد.
عملکرد آماری بیمه معلم چه می‌گوید؟
• رشد بیش از 38 درصدی حق بیمه تولیدی شرکت به نسبت به مدت مشابه سال گذشته
• تحقق پرتفوی 31,000 میلیارد ریالی در بازه یکساله
• رشد بیش از 33 درصدی پرتفوی یکساله شرکت به نسبت مشابه سال گذشته
افزایش سهم از بازار شرکت از 3.6 درصد به 3.9 درصد طی دوره یکساله (طبق آخرین آمار منتشره بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران)
• تحقق سودآوری 3,112 میلیارد ریالی در بازه 9 ماه
• رشد 7.5 برابری سودآوری شرکت در بازه 9 ماهه به نسبت دوره مشابه سال گذشته
• رشد بیش از 34 درصدی پرتفوی عمر و سرمایه‌گذاری شرکت در 10 ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته
• بهبود سهم پرتفوی کم‌ریسک شرکت از 42% به 50% در 10 ماهه سال جاری نسبت به دوره مشابه سال گذشته
• ثبت افزایش سرمایه شرکت بیمه معلم به 4200 میلیارد ریال ( 180 درصد ) از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها
• قرار گرفتن بیمه معلم در لیست 100 شرکت برتر برای چهارمین سال متوالی بر اساس رتبه‌بندی سازمان مدیریت صنعتی
نگاه ویژه معلم به جامعه بزرگ فرهنگیان
از سوی دیگرتمرکز بیمه معلم بر ارایه پوشش‌های بیمه‌ای مناسب برای جامعه بزرگ فرهنگیان ، این شرکت بیمه را در زمره بیمه‌گران خاص به خدمت‌رسانی به صنف بزرگ فرهنگیان و گروه دانش‌آموزی کشور قرار داده به طوریکه تمدید قرارداد بیمه معلم با آموزش و پرورش ،مهر تاییدی بر خدمت‌رسانی بهینه بیمه معلم است.
افزایش سرمایه نقطه عطف اهداف 1399
با ثبت افزایش سرمایه 180 درصدی سرمایه، شرکت بیمه معلم 4200 میلیاردی شد در این راستا در پی اخذ مجوز رسمی از بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سازمان بورس اوراق بهادار، افزایش سرمایه شرکت بیمه معلم به 4200 میلیارد ریال از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها به ثبت رسید. تحقق افزایش سرمایه در بیمه معلم علاوه بر اعتماد سهامداران نشان‌دهنده خیز بلند این شرکت بیمه‌ای برای پوشش‌های ریسک‌های جدید و از طرفی افزایش سطح توانگری مالی آن می‌باشد. افزایش توانگری مالی در 1400 می‌تواند به افزایش ظرفیت نگهداری بیمه معلم و در نتیجه تقویت بنیه شرکت در پذیرش ریسک‌های جدید شود.
خدمت‌رسانی زیر چتر خدمات آنلاین
سال سخت 1399 اگرچه با شیوع کرونا مسیر توسعه را سخت کرد...
اما درس‌های بزرگی برای نهادهای تجاری به دنبال داشت تا در مسیر تحقق تحول دیجیتال گام نهند. مسیری که حرکت در آن اجتناب ناپذیر است و گریزی از آن نیست. ارائه خدمات غیر حضوری در این دوران در بیمه معلم با تقویت زیر ساخت‌ها شدت گرفت به طوریکه توسعه خدمات آنلاین با تکیه بر توانمندی‌های داخلی شرکت در دستور کار قرار داشت. بر این اساس ظرف مدت کوتاه، زیرساخت‌های لازم آی تی برای فروش آنلاین بیمه‌نامه در شرکت راه‌اندازی و محصولات جدید در نیمه اول و دوم سال به سبد محصولات آنلاین اضافه شد. با راه‌اندازی بازاریابی دیجیتال برای مشتریان بزرگ بیمه معلم ، تجربه جدیدی در فروش بیمه‌نامه آنلاین کسب شد. در ادامه امکان تمدید بیمه نامه در رشته‌های شخص ثالث و بدنه را به مجموعه خدمات اضافه و پس از آن امکان ثبت اعلام خسارت آنلاین فراهم شد . و ... خوشبختانه با توجه به تمایل جامعه به بهره‌گیری از خدمات اینترنتی در شرایط کرونا، با استقبال مناسبی مواجه شد.
تمرکز بر خرده فروشی
شرکت بیمه معلم بر این امر اعتقاد دارد که جدای از پرتفوی‌های کلان باید در مسیر خرده فروشی به رهیافت تازه‌ای دست یابد. چرا که بدون شک توسعه فرهنگ بیمه نیز از طریق ارائه خدمات خرد به آحاد جامعه محقق می‌شود. در همین راستا جشنواره فروش در رشته آتش‌سوزی راه‌اندازی شد و تمرکز آن بر ایجاد انگیزه در نمایندگان برای فروش در شرایط سخت کرونا و جذب پرتفوی سودده رشته آتش‌سوزی به صورت نقدی بود که ظرف مدت سه ماه، فروش این رشته به دوبرابر مدت مشابه رسید. در سه ماهه پایانی سال با محوریت جذب پرتفوی کم ریسک جدید در رشته‌های بدنه خودرو، آتش سوزی و حوادث در دستور کار قرارگرفت.
کمپین‌های آگاهی رسان
بیمه معلم در مسیر تمرکز بر اطلاع‌رسانی شفاف و ارتباطات موثر در راستای تعمیم و گسترش فرهنگ بیمه ضمن تمرکز بر بازار هدف خود ، تلاش کرده از مفاهیمی در کمپین‌های خویش بهره برد که با تکیه بر هویت بیمه و نیاز بشر به پوشش‎‌های بیمه‌ای سهمی در ارتقاء فرهنگ بیمه نیز داشته باشد. در ادامه اجرای کمپین‌ها در سال 99 با تمرکز بر لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی بر ضرورت پوشش‌های بیمه‌ای در این سال پرخطر تاکید شده است. در واقع در کنار توصیه به شهروندان جهت رعایت پروتکل‌های بهداشتی ، خدمتی آنی، امن و بلا فاصله در دسترس مخاطبان قرار گرفته است تا هموطنان با استفاده از این خدمت علاوه بر حفظ فاصله و پیشگیری از ابتلا به بلای کرونا، در کوتاه‌ترین زمان ممکن بتوانند ، به خدمات بیمه‌ای دسترسی داشته و علاوه بر دریافت خدمات جبران با آینده‌‌نگری هوشمندانه از بروز اتفاقات (همچون تأمین هزینه‌های سنگین جبرانی، درمانی و بازسازی پس از وقوع حادثه) نیز پیشگیری کنند. و... در ادامه تمرکز بیمه معلم بر کمپین‌های آگاهی رسان، این روند اطلاع رسانی در سال 1400 نیز تداوم خواهد یافت.
و فعالیت‌های دیگر بیمه معلم
• مناسب‌ترین پوشش‌های اتکایی اخذ شد.
• با توسعه زیرساخت‌ها، برگزاری آنلاین مجامع و دوره‌های آموزشی در ستاد و شعب به ثمر نشست.
• رای‌های قطعی به نفع شرکت صادر شد.
• آمار شکایات در جهت رضایتمندی مشتریان به حداقل ممکن رسید.
• توسعه فیزیکی در سازمان صورت پذیرفت.
• شعب سراسر کشور در مسیر سودآوری قرار گرفتند.
بر1400 سلام می‌کنیم...
گذری بر عملکرد بیمه معلم در سال 99 نشان داد اگرچه خدمات قابل‌توجهی انجام شده اما 1400 زمان اجرای طرح‌های نوین و حرکت در مسیر تداوم توسعه است.
در این راستا بیمه معلم با توجه به افزایش سرمایه و پیش‌بینی افزایش سطح توانگری تارگت‌های جدیدی را در برنامه‌های خود خواهد داشت که تمرکز بر کشف بازارهای جدید و خدمات آنلاین در صدر آن قرار دارد.
روابط عمومی بیمه معلم

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مشابه سال گذشته شرکت بیمه معلم افزایش سرمایه بیمه معلم بیمه معلم کمپین ها بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۹۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد پیش‌کش؛ کارت خبرنگاری بدهید!

خبرگزاری مهر؛ گروه مجله: تمام مشاغل دنیا سختی کار خودشان را دارند؛ آنها که پا به عرصه رسانه گذاشته‌اند هم با مشکلات خاص شغل خودشان دست و پنجه نرم می‌کنند با این تفاوت که خبرنگاران و روزنامه‌نگاران به مثال «کوزه‌گرانی که از کوزه شکسته آب می‌خورند» نتوانسته‌اند پیگیری خلأها و مشکلات صنفی خود را به جایی برسانند.

گروه «مجله مهر» که پیش از این در چند مطلب به دردسرهای خبرنگاری پرداخته بود این بار سراغ یکی از خبرنگاران استانی رفته است. چرا که به نظر می‌رسد فعالان رسانه‌ای دور از مرکز، در سطح جدی‌تری با سختی‌های این شغل میلاد حسین‌پور» مدیر سابق بخش استان‌های خبرگزاری فارس - خبرنگار فعلی خبرگزاری مهر در خراسان شمالی و عضو هیأت مدیره خانه مطبوعات استان خراسان شمالی گفت‌و گو کرده‌ایم.

دست‌مان به مسؤولان نمی‌رسد

گرچه یکی از عمده مشکلات مشاغل رسانه‌ای به ویژه در استان‌ها، موضوع بیمه و حقوق ناکافی است؛ اما اولین دغدغه‌ای که این خبرنگار درباره آن گلایه می‌کند ناقص ماندن کار رسانه‌ای در مناطق دور از مرکز است: «یکی از مشکلاتی که بیشتر خبرنگاران استانی با آن رو به رو هستند این است که در پیگیری سوژه‌ها و پرونده‌ها، دسترسی کمتری به مسئولان عالی‌رتبه دارند؛ برای همین هم معمولاً بخشی از کارشان ابتر می‌ماند. خبرنگار استانی در مرحله‌ای که باید چالشی با مسؤول کشوری داشته باشد، از خبرنگاران مرکز عقب می‌مانند، ولو اینکه این مسئول کشوری یک مدیر کل در یک وزارت‌خانه باشد؛ نه خود وزیر یا حتی معاون وزیر! این دسترسی کم شهرستان‌ها یا استان‌های محروم باعث ناقص و نیمه‌تمام ماندن پرونده‌های خبرنگاران شده است.»

به گفته حسین‌پور، در استان‌ها پس از گذشت مدتی، سوژه‌ها تکراری می‌شوند؛ سوژه‌های تکراری که از یک نقطه مشخصی شروع می‌شوند و در نقطه مشخص دیگری به پایان می‌رسند: «همین محدود شدن سوژه‌ها و تکراری شدن آنها در کنار دسترسی نداشتن به مسؤولان مربوطه باعث می‌شود، خبرنگاران هم رغبت خاصی به پیگیری سوژه ندارند و تمایل خود را از دست می‌دهند. اینطور بگویم که حتی خبرنگاران پیشکسوت و با تجربه شهرستان‌ها و استان‌ها نسبت به بعضی موضوعات، هرچند مهم باشند، بی‌حس می‌شوند؛ سوژه را دنبال نمی‌کنند و تلاشی برای تغییر شرایط نمی‌کنند. صرفاً به واسطه پیشه خبرنگاری گذران ایام می‌کنند و منتظر می‌مانند تا ببینند چه اتفاقی می‌افتد؛ یعنی هر چه پیش آید خوش آید!»

او امکان دسترسی به تجهیزات را کمی بهبود یافته می‌داند و می‌گوید: «از لحاظ دسترسی به امکانات و تجهیزات، در چند سال گذشته کمی اختلافات کمتر شده است. در گذشته امکانات فقط در تهران و کلان‌شهرها متمرکز بود اما این روزها به واسطه گسترش فروشگاه‌های اینترنتی، دسترسی به تجهیزات در شهرستان‌ها بهتر شده است.» البته یادآوری می‌کند که هنوز هم تفاوت فاحش درآمد خبرنگاران استانی با خبرنگاران مرکز، توان آنها برای تهیه تجهیزات و امکانات را محدود می‌کند.

کسی به خبرنگاری استانی به عنوان شغل نگاه نمی‌کند

تقریباً غیرممکن است یک خبرنگار استانی رد بازگو کردن مشکلات خود، اسم بیمه را بر زبان نیاورد. حسین‌پور می‌گوید که تعداد خبرنگاران بیمه شده در استان‌ها بسیار محدود است و خودش هم از سمت رسانه بیمه نشده است: «موضوع بیمه بسیار جدی است. ببینید؛ در استان خراسان شمالی خبرنگار بیمه شده وجود ندارد. می‌توان گفت کسانی که در استان مشغول به کار رسانه هستند و بیمه شده‌اند از تهران بیمه شده‌اند؛ اینجا در استان ما تا جایی که می‌دانم فقط یک نفر که مدیر یکی از خبرگزاری‌ها است از تهران بیمه شده. همین. دو یا سه نفر دیگر هم هستند که خودشان شخصاً خود را بیمه کرده‌اند.» او می‌گوید که این مشکل به تمام خبرگزاری‌ها و رسانه‌های مکتوب و غیر مکتوب استانی برمی‌گردد و دلیل اصلی آن گردش مالی پایین در استان‌ها است.

شنیده شده درآمد خبرنگاران استانی به طرز غیرقابل تصوری پایین است. حسین‌پور در این باره می‌گوید شرایط کار خبرنگاری استانی به جایی رسیده که تقریباً فقط افرادی را در این حوزه می‌بینیم که از اینجا مانده و از آنجا رانده شده باشند؛ یعنی انتخاب دیگری برای شغل خود ندارند که سراغ خبر می‌آیند! او می‌گوید: «خبرنگاران استانی به دلیل دریافتی ناچیزی که دارند به این فعالیت به عنوان یک شغل نگاه نمی‌کنند. افراد یا در سنین پایین هستند که هنوز زندگی مستقل ندارند؛ یا کسانی که متأهل هستند و همسرشان شغل دیگری دارد، کار خبری انجام می‌دهند.»

او می‌گوید این روزها اغلب خبرنگاری را از سر ناچاری انتخاب می‌کنند؛ در حالی که خبرنگار باید حرفه خود را دوست داشته باشد تا به چهارچوب‌های اخلاقی و حرفه‌ای آن پایبند بماند. حسین‌پور در ادامه به یکی از این آسیب‌ها تحت عنوان استفاده ابزاری از رسانه‌، اشاره می‌کند: «بعضی به واسطه کار خبری مسیرهای دیگری را طی می‌کنند تا بتوانند به درآمد برسند؛ وگرنه می‌توانم بگویم کسی را در استان نداریم که به عنوان شغل کار رسانه‌ای انجام دهد. دریافتی آن‌ها به قدری پایین است که نمی‌تواند خرج زندگی را بدهد؛ حتی زندگی با حداقلیات! حتی خبرنگار بخواهد قلمش را به کارت هدیه‌ها هم بفروشد باز هم خرج زندگی از این شغل در نمی‌آید.»

به خبرنگار استانی اعتماد کنید

یکی دیگر از آسیب‌هایی که درآمد ناچیز خبرنگاری استانی در پی دارد، این است که خبرنگاران، در چند رسانه به صورت همزمان فعالیت می‌کنند. حسین‌پور چند رسانه‌ای بودن را برای خبرنگاران مضر و خطرناک می‌داند و آن را اینطور توصیف می‌کند: «مثل این است که یک نفر چند دین یا تابعیت چند کشور داشته باشد. هر رسانه سیاست‌ها و منافع مختلفی دارد و یک خبرنگار نمی‌تواند همزمان منافع و سیاست‌های چند رسانه را به صورت همزمان تأمین کند. خبر ویژگی‌هایی در ذات خودش دارد، مثل تازه بودن و سریع بودن. یک خبرنگار که برای دو یا چند رسانه کار می‌کند چطور می‌تواند خبر را برای رسانه‌های خود به موقع و سریع منتشر کند. ممکن است رسانه‌ای نسبت به یک سوژه نگاه حمایتی داشته باشد و رسانه دیگری، نگاه انتقادی؛ بنابراین چند رسانه‌ای بودن افراد باعث خلل در فعالیت آنها می‌شود.»

حسین‌پور ادامه می‌دهد: «در آن طرف موضوع هم چنین شرایطی برای جامعه هدف نیز پسندیده نیست و باعث شکستن وجه رسانه می‌شود. یعنی یک مدیر یا مسؤول وقتی با شخصی مواجه می‌شود که همزمان در دو یا چند رسانه کار می‌کند، او را فاقد هویت مشخص می‌داند و ممکن است او را به رسمیت نشناسد یا پاسخ درستی به او ندهد. بنابراین چندرسانه‌ای بودن هویت خبرنگار را او می‌گیرد و او را به ابتدایی‌ترین فعالیت‌ها مثل پوشش دادن نشست خبر محدود می‌کند؛ یعنی او ذات رسانه یعنی پیگیری سوژه دور می‌کند. البته هرکسی از هویت مستقل داشتن لذت می‌برد و علت این شرایط همان موضوع درآمدهای ناچیز است. خبرنگار استانی ناچار می‌شود برای امرار معاش برای چند رسانه کار کند تا کمی کاستی‌های درآمد خود را جبران کند البته دریافتی‌ها به قدری ناچیز است که باز هم کفاف خرج زندگی را نمی‌دهد.»

او همچنین اعتماد رسانه‌ها به خبرنگاران استانی را یکی از دغدغه‌های فعالان رسانه در مناطق دور از مرکز می‌داند و کی‌گوید: «برای خبرنگار استانی مهم آن است که در اتفاق‌های مهم نقش‌آفرین باشد و همین موضوع یک هویت رسانه‌ای را برای او می‌سازد. گاهی اوقات رسانه از مرکز به استان مورد نظر خبرنگار اعزام می‌کند؛ فرستادن خبرنگار از مرکز همیشه کار درستی نیست؛ شاید خبرنگاری که از مرکز می‌آید به موضوع اشراف داشته باشد اما احتمالاً با جغرافیا و جزئیات آشنا نیست. از طرف دیگر این موضوع باعث تضعیف خبرنگار استانی و همچنین القای حس بی‌اعتمادی به او در نگاه دیگران می‌شود.»

حسین‌پور معتقد است هدایت و حمایت خبرنگاران استانی توسط رسانه‌ها مؤثر است: «اگر سوژه مهمی وجود دارد که بخشی از آن در استان و بخش دیگری در مرکز یا تهران است؛ باید وجه استانی را خبرنگار استانی پیگیری کند و وجه ملی را خبرنگار مرکزی؛ در نتیجه خروجی بهتری هم منتشر خواهد شد.»

درآمد پیش‌کش؛ کارت خبرنگاری بدهید!

او یادآوری می‌کند که در استان‌ها خبرنگاران، حوزه تخصصی مشخصی ندارند که فقط در آن حوزه کار را پیش ببرند: «اگر خبرنگاری استانی در حوزه‌ای به صورت تخصصی کار کند؛ کار را با شتاب بیشتری پیش می‌رود. ما در استان خراسان شمالی یک خبرنگار تخصصی حوزه ورزش داریم که اتفاقاً در خبرگزاری مهر هم فعال هستند؛ ایشان مسائل ورزشی را به طور جزئی و موشکافانه پیگیری می‌کند و این برای مخاطب عام کاملاً مشخص و روشن است. کار در حوزه تخصصی خصوصاً در شهرهای کوچک بسیار مؤثر است باعث می‌شود شخصی که تخصصی در یک حوزه فعالیت می‌کند؛ هم مورد وثوق و مورد اعتماد و مورد مشورت افراد دیگر قرار بگیرد و این برای همه روشن می‌شود که کار با نگاه کارشناسانه پیش می‌رود.»

این خبرنگار در پاسخ به این سوال که رسانه‌ها چگونه باید از خبرنگاران استانی حمایت کند، گلایه می‌کند: «رسانه به خبرنگار استانی هویتی در حد کارت خبرنگاری هم نمی‌دهد. این سطح دغدغه خبرنگاران استانی است! چنین افرادی به چه پشتوانه‌ای ترغیب به کار رسانه شوند؟ بعضی مسائل بسیار حداقلی است! اگر این هویت ایجاد شود و رسانه امرار معاش خبرنگار خود را تأمین کند، حتماً نتیجه کار رسانه‌ای در استان‌ها تغییر خواهد کرد و در پیگیری سوژه‌ها و حل موضوعات تأثیر خواهد گذاشت. در حال حاضر خبرنگار تخصصی استانی در حقیقت فی سبیل‌الله کار می‌کند. اکثر خبرنگاران استانی دو شغلی یا چند شغلی هستند و خرج زندگی خود را از شغل دیگری تأمین می‌کنند. اما خواسته اصلی آنان داشتن یک هویت مستقل است و آن همان کارت خبرنگاری است. همان خبرنگار درجه یک ورزشی که گفتم، کارمند یک سازمان دیگر است و از نظر درآمدی انتظاری از رسانه ندارد، تنها خواسته‌اش کارت خبرنگاری است تا بتواند در حوزه فعالیت خود سوژه‌هایش را پیگیری کند که همان را هم ندارد!»

حسین‌پور که عضو هیأت مدیره خانه مطبوعات استان خراسان شمالی است درباره فعالیت «خانه مطبوعات» و حمایت آن از خبرنگاران می‌گوید: «خانه مطبوعات یک نگاه صنفی به کار رسانه دارد و کسانی که در آن وارد شده‌اند حداقل در استان خراسان شمالی نگاه‌های قدیمی دارند و دغدغه‌های آن‌ها در نهایت به یک جشن روز خبرنگار یا کارت رفاهی برای خبرنگاران و این موضوعات ختم خواهد شد. پیگیری‌های زیادی کردیم تا کلاس‌های فنی تخصصی خبرنگاری و کارگاه‌هایی را برگزار کنیم حتی از چهره‌های رسانه‌ای دعوت کردیم اما همانطور که پیش‌تر متذکر شد خانه مطبوعات بیشتر نگاه صنفی و خدماتی به موضوع رسانه دارد تا ارتقا سطح کیفی خبرنگاران.»

کد خبر 6086254 زينب رجائی

دیگر خبرها

  • اجرای ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش به مناسبت هفته معلم
  • صعوبت کار پزشکی قانونی فرسودگی شغلی ایجاد می‌کند
  • اجرای ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویر احمد به مناسبت هفته معلم
  • "همه ما مدیون توییم" شعار هفته معلم ۱۴۰۳
  • درآمد پیش‌کش؛ کارت خبرنگاری بدهید!
  • ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد به مناسبت هفته معلم اجرا می‌شود
  • قطعی موقت آب در برخی مناطق همدان
  • استان یزد، رتبه نخست ضریب بیمه در کشور
  • تعرفه‌های خدمات دارویی ابلاغ شد + میزان افزایش قیمت نسخه‌ها
  • ◄ عملکرد ضعیف بیمه تکمیلی رانندگان کامیون/ راز قرارداد مجدد با شرکت بیمه چیست؟