Web Analytics Made Easy - Statcounter

آناستازیا راکووا معاون امور توسعه اجتماعی شهردار مسکو از آغاز واکسیناسیون کرونا برای داوطلبان با واکسن اسپوتنیک لایت در پایتخت روسیه خبر داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری روسی اینترفاکس، معاون شهردار مسکو روز شنبه گفت که حجم واکسیناسیون با واکسن اسپوتنیک لایت با تحقیق و معاینه داوطلبان افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: در دو روز اخیر ۴۹۰ نفر از داوطلبان برای دریافت واکسن اسپوتنیک لایت معاینه شده اند.

به گفته راکووا، از واکسن اسپوتنیک لایت برای تزریق نوبت دوم در مورد افرادی که واکسن اسپوتنیک وی دریافت کرده اند استفاده خواهد شد.

روز ۱۸ ماه فوریه جاری (۳۰ بهمن ماه) "سرگئی سابیانین" شهردار مسکو و معاون رئیس ستاد مقابله با کرونا در روسیه اعلام کرد که مرحله سوم آزمایش واکسن اسپوتنیک لایت که آزمایش بین المللی آن بر روی انسان است، آغاز شد.

گفتنی است به نقل از شبکه تلویزیونی راشاتودی، سابیانین گفت: مرحله آزمایش بین المللی واکسن اسپوتنیک لایت در مسکو و امارات عربی متحده آغاز شده است و در این مرحله ۳ هزار نفر از مسکو و ۳ هزار نفر هم از امارات شرکت دارند.

به گفته سابیانین، مرحله سوم آزمایش بالینی واکسن اسپوتنیک لایت در ۱۰ درمانگاه شهر مسکو برگزار می‌شود و افرادی که به سن بلوغ رسیده اند و نیز کسانی که واکسن اسپوتنیک وی دریافت نکرده اند و عارضه‌ای هم ندارند می‌توانند در این مرحله آزمایش بالینی اسپوتنیک لایت شرکت کنند.

وی خاطرنشان کرد: واکسن "اسپوتنیک لایت" مراحل نخست آزمایشات را پشت سر گذاشته و تمامی دریافت کنندگان این واکسن در برابر کووید-۱۹ ایمنی و مصونیت پیدا کرده اند.

سابیانین این را نیز گفت که تاکنون حدود ۶۰۰ هزار نفر در مسکو با استفاده از واکسن "اسپوتنیک وی" واکسینه شده اند.

مراحل اول و دوم آزمایش بالینی واکسن ضدکرونای «اسپوتنیک لایت» در اوایل ماه ژانویه سال جاری با مجوز رسمی وزارت بهداشت روسیه آغاز شد و مرکز ویروس شناسی گمالیا وابسته به وزارت بهداشت روسیه، این آزمایش‌ها را برعهده داشت.

کریل دمیتریف رییس صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه (دست اندر کار تامین مالی طرح تولید واکسن اسپوتنیک وی) پیشتر اعلام کرده بود که اسپوتنیک لایت نوع جدید واکسن اسپوتنیک وی بیشتر به کشور‌های دیگر عرضه خواهد شد و در روسیه از اسپوتنیک وی برای واکسیناسیون استفاده خواهد شد.

این واکسن جدید ضدکرونا در سه مرکز درمانی در مسکو و سن پترزبورگ (شامل بیمارستان سچنووا در مسکو و انستیتو درمانی اکو بزآپاسنست و انستیتو اسمورودینتسوا) آزمایش شد.

در آزمایش‌های بالینی واکسن اسپوتنیک لایت ۱۵۰ داوطلب شرکت کردند.

واکسن اسپوتنیک لایت ۸۵ درصد کارایی دارد که کمتر از میزان اثرگذاری اسپوتنیک وی با اثرگذاری ۹۲ درصدی است.

«الکساندر گینزبورگ» رئیس مرکز ویروس شناسی گمالیا روسیه اعلام کرد: «واکسن اسپوتنیک لایت» (واکسن سوم کرونا در روسیه) تا ۵ ماه مصونیت در بدن فرد دریافت کننده ایجاد می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: واکسن اسپوتنیک لایت واکسیناسیون در روسیه واکسن کرونا واکسن اسپوتنیک لایت واکسن اسپوتنیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۰۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماری هولناک از حیوان گزیدگی در کشور

«محمدرضا شیرزادی» رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره بیماری هاری گفت: «بیماری هاری یک بیماری ویروسی است و اصولاً گوشت‌خواران وحشی و اهلی به‌عنوان مخزن بیماری تلقی می‌شود و این گوشت‌خواران بیماری را به سایر پستانداران منتقل می‌کنند و متأسفانه با افزایش جمعیت سگ‌ها در حاشیه شهر‌ها این بیماری از پستانداران وحشی به سگ‌ها منتقل و در بین سگ‌ها گسترش پیدا کرده و حتی دام‌ها هم به این بیماری مبتلا می‌شوند.»

به گزارش ایلنا، وی ادامه داد: این ویروس پس از ورود به بدن معمولا به طور متوسط در کمتر از سه ماه از طریق اعصاب محیطی به سیستم اعصاب مرکزی وارد می‌شود و باعث بروز علائم در فرد می‌شود. بعد از بروز علائم، بیمار به کما رفته و حداکثر در طی ۲ هفته فوت می‌شود.

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان وزارت بهداشت تصریح کرد: تعداد موارد حیوان‌گزیدگی در سال قبل افزایش پیدا کرده و به حدود ۳۷۰ هزار نفر رسیده است. این در حالی است که در سال ۱۴۰۱ این تعداد حدود ۳۲۰ هزار نفر بوده است.

شیرزادی ادامه داد: در سال گذشته متاسفانه موارد هاری هم به ۱۸ مورد افزایش پیدا کرده است. این افراد هم از کسانی بوده‌اند که بعد از حیوان گزیدگی برای دریافت واکسن هاری به موقع به مرکز درمانی مراجعه نکرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: افراد باید توجه داشته باشند که در تماس با حیوانات به ویژه حیوانات ولگرد یا وحشی مورد گزش قرار نگیرند و در صورت گزش نیز حتما برای دریافت واکسن هاری و درمان به مرکز درمانی مراجعه کنند.

۷۵ درصد از گزش‌ها مربوط به سگ‌گزیدگی است

رئیس گروه بیماری‌های قابل انتقال از حیوان به انسان، مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: از ۳۷۰ هزار مورد گزش ۷۵ درصد سگ گزیدگی است و مابقی موارد گزش گربه و سایر حیوانات مانند حیوانات اهلی مانند گاو، گوسفند و حیوانات وحشی در مناطق روستایی است، اما عمده‌ترین قسمت حیوان‌گزیدگی مربوط به سگ‌گزیدگی است و این مهم است که مراقب باشیم تا مورد گزش قرار نگیریم.

شیرزادی با اشاره به مراکز واکسیناسیون گفت: در کشور بالغ بر ۷۰۰ واحد مراقبت و پیشگیری از حیوان گزیدگی و هاری داریم که در مراکز خدمات جامع سلامت به صورت ۲۴ ساعته خدمات ارائه می‌دهند. افرادی که مورد گزش قرار گرفته‌اند نیز به این مراکز مراجعه کرده و سرم و واکسن دریافت می‌کنند.

به گفته وی افرادی که حیوان خانگی دارند باید متوجه بیماری‌هایی که از آن‌ها به انسان منتقل می‌شوند باشند که یکی از مهمترین آن‌ها هاری است و این حیوانات باید به طور دوره‌ای توسط دامپزشک معاینه و واکسن‌ها و دارو‌های ضد انگلی لازم برای آن‌ها تزریق شود.

وی درباره واکسیناسیون حیوانات رها شده گفت: سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و مسئول کنترل بیماری در این حیوانات هستند. همچنین جمعیت سگ‌ها را باید کنترل کرده و حیوانات رها شده را مورد واکسیناسیون قرار دهد. در مراکز نگهداری سگ‌های ولگرد، واکسیناسیون این حیوانات دنبال می‌شود. نگهداری حیوانات و یا غذا دادن به حیوانات باعث می‌شود احتمال گزش توسط حیوانات بیشتر شود.

دیگر خبرها

  • واکسن گارداسیل برای همه ضروری است؟
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • آغاز واکسیناسیون «پنوموکوک» برای نوزادان در آبادان
  • اجرای نوبت اول واکسیناسیون فلج اطفال با ۵۸۴ هزار دز
  • واکسیناسیون ۳۰۰ هزار راس دام در استان همدان
  • آغاز واکسیناسیون پنوموکوک نوزادان در آبادان
  • واکسیناسیون پنوموکوک در آبادان آغاز شد
  • آماری هولناک از حیوان گزیدگی در کشور