Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-19@10:59:28 GMT

محتوای برخی توییت‌ها پولی می‌شود

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۵۰۹۳۹

محتوای برخی توییت‌ها پولی می‌شود

به گزارش تابناک، توییتر برای نخستین بار ایده عرضه یک محصول اشتراکی را مطرح کرد که به کاربران امکان می‌دهد از فالوئرهایشان برای دسترسی به محتوا یا تجربه ویژه، پول دریافت کنند.

چنین اقدامی در راستای متنوع کردن منابع درآمد توییتر انجام خواهد گرفت و به کاربران برجسته این شبکه اجتماعی اجازه می دهد از طریق این سرویس درآمدزایی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توییتر در کنفرانس مجازی سرمایه گذاران به محصول جدید با عنوان "سوپر فالوز" اشاره کرد و آن را یک حساب اشتراکی توصیف کرد. این شرکت اخیرا استارتاپ خبرنامه Revue را خریداری کرده است و مدیرانش اظهار کرده اند که در حال بررسی راه‌هایی برای کمک به نویسندگان خبرنامه به منظور ایجاد مخاطبان پولی در توییتر هستند. این شرکت در حال بررسی امکان پرداخت پول از سوی کاربران به افرادی است که از فالو کردن آنها لذت می‌برند.

بلومبرگ پیش از این گزارش کرده بود که توییتر در حال بررسی قابلیت‌های اشتراک کاربران است و جک دورسی، مدیرعامل توییتر درباره ایده پرداخت پول برای دسترسی به محتوای یک کاربر توسط کاربر دیگر صحبت کرده بود.

تقریبا ۹۰ درصد از فروش توییتر از تبلیغات است که بر اساس فصلی و به راحتی تحت تاثیر عوامل خارج از کنترل شرکت قرار می گیرد. به عنوان مثال درآمد توییتر در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ در اوج تعطیلی های پاندمی ۱۹ درصد کاهش پیدا کرده بود.

بر اساس گزارش بلومبرگ، توییتر دو برابر کردن درآمد سالانه به ۷.۵ میلیارد دلار تا سال ۲۰۲۳ را هدف گذاری کرده است و انتظار دارد شمار کاربرانش در سه سال آینده هر سال به طور متوسط ۲۰ درصد رشد کند و در سال ۲۰۲۳ به ۳۱۵ میلیون نفر برسد.

اعلام این دورنما، رشد بیش از هشت درصدی سهام توییتر را به دنبال داشت. این شبکه اجتماعی برای رسیدن به رقیبان بزرگی همچون فیسبوک و تیک تاک شرکت بایت دنس، به سختی تلاش می کند. توییتر در ماه های اخیر تلاش کرده است سرویس‌هایی مانند چت صوتی که شبیه اپلیکیشن کلاب هاوس است، عرضه کند.

منبع: ایسنا

منبع: تابناک

کلیدواژه: پروتکل الحاقی پهپاد کمان 22 ایام البیض آزادراه غدیر حادثه سراوان توییتر بلومبرگ پروتکل الحاقی پهپاد کمان 22 ایام البیض آزادراه غدیر حادثه سراوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۰۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش هیجانات بازار ارز با توقف شوک‌های سیاسی

امتداد - یک کارشناس اقتصادی گفت: آنچه نرخ ارز را در بلندمدت تعیین می‌کند، میزان رشد کل‌های پولی است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  محمد قزلباش؛ کارشناس بازار پول و ارز در خصوص نوسانات اخیر نرخ ارز اظهار کرد: اساسا نرخ ارز یکی از مهمترین متغیر‌های اقتصادی است، زیرا به راحتی انواع شوک‌های اقتصادی، سیاسی و … را جذب می‌کند تا اجازه ندهد ساز و کار‌های تخصیص بین زمانی آحاد اقتصادی دچار اخلال شود و مانند هر دارایی دیگری نوسانات زیادی دارد و این موضوع در ادبیات اقتصادی عجیب نیست.

 وی افزود: ما وقتی می‌گوییم نظام ارزی کشور شناور مدیریت‌شده است به این معنا است که ما اجازه نوسانات را به ارز می‌دهیم، اما قرار نیست نسبت به دامنه نوسانات و اندازه سطح آن بی‌توجه باشیم و گرنه اساسا سیاست‌گذاری ارزی بی‌معنی می‌شود.

 این کارشناس اقتصادی در ادامه به نقش سیاست‌گذار پولی در بازار ارز اشاره کرد و گفت: در این شرایط طبعاً سیاست‌گذار پولی نیز از ابزار‌های خود، با توجه به شدت و اهمیت مساله، استفاده کرده است. می‌توان گفت اقدامات سال گذشته بانک مرکزی در مورد انتشار گواهی سپرده خاص تا حدی به این موضوع مرتبط است به نحوی که با افزایش محدود و مدیریت‌شده نرخ سود بدون ریسک بخشی از انتظارات عمومی را مدیریت کرده است.

 قزلباش تصریح کرد: می‌توان انتظار داشت که با کاهش شوک‌های سیاسی و اخبار منفی منطقه‌ای، هیجانات بازار ارز نیز کاهش یابد.

 عامل اصلی تعیین‌کننده‌ی نرخ ارز

 مدیر توسعه و مطالعات بازار ارز مرکز مبادله ایران به آخرین آمار‌های نرخ رشد نقدینگی و پایه پولی نیز اشاره‌ای داشت و گفت: در بلندمدت آنچه نرخ ارز را تعیین می‌کند میزان رشد کل‌های پولی است. این متغیر‌ها هنگامی که در تقاطع با بخش واقعی اقتصاد قرار می‌گیرند قیمت‌های داخلی را شکل می‌دهند و آنچه نسبت قیمت‌های داخلی با قیمت‌های خارجی را تعدیل می‌کند نرخ اسمی ارز خواهد بود که این موضوع به خوبی خود را در داده‌های اقتصاد ایران نیز نشان می‌دهد؛ البته فارغ از شرایط سیاسی-نظامی که بر اقتصاد حاکم خواهد شد.

 

وی تاکید کرد: حتی اگر ما بخواهیم بر فروض مبنای این ادعا هم شک بکنیم، خوشبختانه داده‌های مربوط به اقتصاد ایران به خوبی رابطه نرخ ارز و نقدینگی را نشان می‌دهد و جای تردیدی در آن نیست. در چنین فضایی، کاهش نرخ رشد نقدینگی به ۲۴.۳ درصد و پایه پولی به ۲۹.۶ درصد موضوع بااهمیتی است. کاهش رشد نقدینگی به وضوح ناشی از محدودیت مقداری بر سقف رشد ترازنامه بانک‌هاست که به خوبی توسط سیاست‌گذار پولی پیگیری شده است.

 مزیت انتشار گواهی سپرده خاص

 مدیر توسعه و مطالعات بازار ارز مرکز مبادله ایران در ادامه به انتشار گواهی سپرده خاص پرداخت و گفت: در اقتصاد‌هایی که ابزار‌های مبتنی بر نرخ بهره کارکرد جدی دارد اصلا بانک مرکزی نیازی به انتشار گواهی سپرده ندارد، نرخ بهره سیاستی را تغییر می‌دهد و به طور خودکار سمت تسهیلات و سپرده در نظام بانکی تحت تاثیر قرار می‌گیرد؛ اما در کشور ما به دلیل اینکه رابطه نرخ بهره سیاستی با سپرده و تسهیلات چندان مشخص نیست و از طرفی تابع تقاضای پول هم به نرخ بهره حساسیت اندکی دارد، بانک مرکزی به خوبی از ابزار گواهی سپرده استفاده کرد تا مستقیم روی هدف خود متمرکز شود.
بازار ارز و طلا گزینه مناسبی برای سرمایه‌گذاری نیست

 قزلباش باتوجه به بازدهی پایین دلار نسبت به سایر بازارها، پیشنهاداتی برای سرمایه‌گذاری بهتر داشت و در این زمینه اظهار کرد: طی سال‌های اخیر بازدهی برابری دلار به ریال به این دلیل نسبت به سایر بازار‌ها کم‌تر بوده است که تحولات اقتصاد جهانی روی سایر بازار‌ها تاثیرات مهمی گذاشت؛ به عنوان مثال کالایی مثل طلا هم از انس جهانی تاثیر می‌گیرد و هم از دلار که این انس طی ۱۵ سال اخیر، از ۴۰۰ دلار به بیش از ۲۳۰۰ دلار رسیده است. این موضوع برای سایر بازار‌ها همچون بازار سهام نیز صادق است و رشد شدید بازار‌های کامودیتی بعد از بحران مالی ۲۰۰۸ و بعد از کرونا بخشی از بازدهی این بازار را توضیح می‌دهد.

 وی افزود: بازار مسکن نیز به دلیل اینکه ابعاد بیماری هلندی در اقتصاد ایران را نمایندگی می‌کند، طی سال‌های اخیر افزایش قیمت داشته است. همچنین به دلیل وجود شوک‌های ارزی، بخش مسکن علاوه بر مورد فوق، با مشکل افزایش تقاضای موثر و کاهش عرضه موثر بافت مسکونی به خوبی نقش پوشش‌دهنده ریسک تورمی را ایفا کرده است. البته شواهدی از جمله نسبت بالای قیمت به اجاره در مسکن شهر‌های بزرگ و نیز نسبت بسیار بالای بازار مسکن به اندازه تولید ناخالص ملی شک و شبهه‌های جدی بر رشد بلندمدت این بازار ایجاد کرده است.

 مدیر توسعه و مطالعات بازار ارز مرکز مبادله ایران در پایان به سرمایه‌گذاری در بازار سهام اشاره کرد و گفت: بازار سهام نیز علاوه بر فشار در سمت بازار جهانی به دلیل افزایش نرخ‌های بهره، با مشکل افزایش نرخ سود بدون ریسک داخلی و کاهش کلیت مقدار نقدینگی کشور مواجه است که در کوتاه‌مدت بازده جدی آن را مشکل خواهد کرد. با این حال، صنایعی که طرح‌های توسعه دارند و آن‌ها را در سود سهام نشان می‌دهند همچنان قابلیت‌های جدی اخذ بازدهی دلاری دارند و مهم‌ترین گزینه برای پول‌های حجیمی است که قصد سرمایه‌گذاری بلندمدت را دارند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • عباس عبدی: انجام کار غیرقانونی با تذکر حل نخواهد شد
  • خبرنگار اسرائیلی حرفش را درباره حمله اسرائیل به ایران پس گرفت!
  • اسرائیل کی به ایران حمله می کند؟
  • آغاز تحقیقات اتحادیه اروپا درباره تیک‌تاک لایت
  • گزارش عملیات اجرایی سیاست پولی
  • کاهش هیجانات بازار ارز با توقف شوک‌های سیاسی
  • واگذاری پرسپولیس به بانک ها؛ پایان بی پولی یا دردسر جدید؟!
  • آموزش: توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • دلیل پرداخت نشدن وام ازدواج / بانک ها پولی برای دادن وام ازدواج ندادند
  • پاسخ جالب توییتر رسمی باشگاه بایرلورکوزن به پیام تبریک کارلو آنچلوتی