Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@12:20:47 GMT

تصویب منطقه آزاد جاسک در انتظار مجمع تشخیص مصلحت نظام

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۵۴۹۵۴

تصویب منطقه آزاد جاسک در انتظار مجمع تشخیص مصلحت نظام

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان گفت: تأسیس منطقه آزاد جاسک با استفاده بهینه از منابع موجود در منطقه از جمله نیروی انسانی، موجب ارتقاء امنیت، رفاه اجتماعی و توسعه اقتصادی سریع این منطقه می شود.

فریدون همتی عصر گذشته(نهم اسفندماه) در نشست کمیسیون امور زیربنایی و تولیدی مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست حجت الاسلام دکتر مصباحی مقدم که با هدف بررسی لایحه اختلافی مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان در خصوص تأسیس منطقه آزاد جاسک برگزار شد، افزود: تأسیس منطقه آزاد جاسک با استفاده بهینه از منابع موجود در منطقه از جمله نیروی انسانی، امنیت،  رفاه اجتماعی و توسعه اقتصادی سریع این منطقه را رقم می زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: جاسک می تواند به‌عنوان مفصل مهم ارتباطی کشور باشد و از طریق تأسیس منطقه آزاد، نقش آن در برقراری پیوندهای امن اقتصادی فرا ملی کشور می تواند ارتقاء پیدا کند.

استاندار هرمزگان، توسعه جامعه محلی را یکی از اهداف مهم طرح توسعه سواحل مکران برشمرد و اضافه کرد: برای دستیابی به یک مدل مطلوب در ایجاد مناطق آزاد، باید تصمیمات و تجارب مناطق آزاد بررسی شود و پس از احصاء دستاوردها و تنگناهای فعلی این مناطق، قوانین جدید مناطق آزاد ابلاغ و اجرایی شود که در صورت موافقت با تأسیس منطقه آزاد جاسک از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام، مشکلات فعلی رخ ندهد.

همتی، با بیان اینکه در مقوله توسعه اقتصادی باید همواره علاوه بر تلاش برای شناسایی ظرفیت های بیرونی کشور باید تولید و رشد اقتصادی بر پایه توانمندی های داخل کشور استوار شود، اضافه کرد: این توسعه زمانی اتفاق می افتد که جامعه محلی همتراز با توسعه منطقه رشد پیدا کند و مردم با سیاست های توسعه ای همراهی کنند.

وی خاطرنشان کرد: بهره گیری از نیروی انسانی و توسعه اشتغال جامعه محلی یکی از مؤلفه های اصلی برای جلب مشارکت مردم در فعالیت های توسعه ای است.

استاندار هرمزگان همچنین با اشاره به تشکیل سازمان توسعه مکران در آتیه نزدیک، تصریح کرد: در صورت تصویب تأسیس منطقه آزاد جاسک، علاوه بر استقرار دستگاه های اجرایی و نهادهای حاکمیتی، وظایف و مأموریت سازمان توسعه مکران ممکن است سبب تداخل بین وظایف نهادهای دیگر شود که باید نقش هر یک از ارگان ها و نهادها به‌صورت شفاف در قانون تعریف شود.

وی عنوان کرد: با توجه به اینکه مسئولیت کلی مناطق آزاد مستقر در هرمزگان و سایر استان هایی که دارای مناطق آزاد هستند بر عهده استانداران و مجموعه استانداری است، به منظور توسعه متوازن باید اختیارات استان ها در حوزه مدیریت مناطق آزاد افزایش پیدا کند.

به گزارش ایسنا، تصمیم گیری در خصوص تصویب یا عدم تصویب لایحه تأسیس منطقه آزاد جاسک به نشست آتی کمیسیون امور زیربنایی و تولیدی مجمع تشخیص مصلحت نظام موکول شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی مجمع تشخیص مصلحت نظام مناطق آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۴۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجمع تشخیص با بندی از برنامه هفتم مخالفت کرد

نشست مجمع تشخیص مصلحت نظام که با حضور سران سه قوه، اکثریت اعضا، رئیس کمیسیون‌های ذی ربط مجلس شورای اسلامی و رئیس سازمان برنامه و بودجه به ریاست آیت الله آملی لاریجانی تشکیل شد، به بررسی بند «ب» ماده ۳ لایحه برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت، اختلافی میان مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان پرداخت.

در بند «ب» ماده ۳ قانون برنامه هفتم به دولت اجازه داده شده بود تا به منظور تسویه بدهی‌های خود و شرکت ملی نفت به صندوق توسعه ملی، نسبت به عقد قرارداد با این صندوق در زمینه اکتشاف، توسعه، استخراج، تولید، فروش و صادرات نفت و گاز با اولویت میادین جدید یا مشترک اقدام نماید.

برخی اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام علاوه بر این که این مصوبه را بر خلاف بخش‌هایی از اساسنامه صندوق توسعه ملی دانستند بر وجود پاره‌ای اشکالات دیگر نظیر فقدان ظرفیت‌های تخصصی و نیروی کارشناسی لازم درصندوق توسعه ملی تاکید کردند و آن را به مصلحت ندانستند. در نهایت در مورد مصلحت مورد نظر مجلس با اصلاحات بعمل آمده توسط کمیسیون اقتصادی رای گیری بعمل آمد که رای لازم را به دست نیاورد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • مخالفت مجمع تشخیص مصلحت با بندی از برنامه هفتم توسعه
  • پیام تسلیت رئیس مجمع تشخیص مصلحت در پی درگذشت دکتر پرویز داوودی
  • پرویز داوودی درگذشت + پیام تسلیت‌
  • پیام تسلیت رئیس‌جمهور در پی درگذشت پرویز داودی
  • مجمع تشخیص با بندی از برنامه هفتم توسعه مخالفت کرد
  • مجمع تشخیص با بندی از برنامه هفتم مخالفت کرد
  • مخالفت مجمع با بندی از برنامه هفتم توسعه
  • مخالفت مجمع تشخیص با بندی از برنامه هفتم توسعه
  • مجمع تشخیص مصلحت نظام با بندی از برنامه هفتم توسعه مخالفت کرد
  • مخالفت مجمع تشخیص مصلحت نظام با یک مصوبه مجلس در برنامه هفتم توسعه