Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین ، وی افزود: از یک سو، موضوعات رقابت و صادرات، مسائلی بسیار جدی و اساسی برای آیندۀ بازار است و از سوی دیگر، میزان رضایت‌مندی مشتری و الزامات محیط زیستی و تنوع محصولات تولیدی از چالش‌های صنعت فولاد در تمام دنیا محسوب می‌شود تا در نهایت محصول تولیدی باکیفیت‌تر و قیمت تمام‌شدۀ کمتر و انعطاف‌پذیری بیشتر در این زمینه رقم بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به‌مرور تاریخی اهمیت انقلاب‌های صنعتی و تأثیر آن بر تولید ناخالص داخلی (GDP) اشاره‌ کرد و افزود: در طی 1800 سال گذشته، سه انقلاب صنعتی رخ داده و مهم‌ترین رشد تولید ناخالص داخلی در انقلاب دیجیتال محقق شده است.

سرائیان افزود: در سال 1917 میلادی، سه شرکت فولادی در جایگاه ده شرکت برتر دنیا جا داشتند که پنجاه سال بعد اثری از آن‌ها نبود؛ این در حالی است که از سال 2017 بازار سرمایه در اختیار پنج غول دیجیتالی دنیاست.

وی به نقش و جایگاه صنعت فولاد در بازار سرمایۀ ایران هم اشاره کرد و افزود: شش شرکت فولادی و معدنی در بازار سرمایه حضور دارند که با توجه به ظهور و توسعۀ پرشتاب انقلاب صنعتی، پیش‌بینی می‌شود این جایگاه در پنج سال آینده دستخوش تغییر شود.

مدیرعامل شرکت ایریسا با تأکید بر شیب رشد غول‌های دیجیتال گفت: شرکت‌های سنتی از این شرکت‌های دیجیتال فاصله دارند و پیش‌بینی می‌شود سهم اقتصاد دیجیتال در دنیا از 15.5 درصد در سال 2016 به 25 درصد در سال 2025 افزایش یابد و تحول دیجیتال در یک بازۀ ده‌ساله، افزایش سرمایۀ 100 میلیون دلاری خواهد داشت که بسیار قابل‌توجه است.

سرائیان به انقلاب چهارم صنعتی در کشورهای مختلف اشاره‌ کرد و گفت: از سال 2011 تا 2015 سرمایه‌گذاری در این بخش تحت عناوین مختلف و با اعتبار 200 میلیون یورو تا 2 میلیارد یورو آغاز شده است تا با تحقق پلتفرم‌های مربوطه، بسته به درگیری صنایع بالادستی و پایین‌دستی، اقتصاد کشورها بین 4 تا 10 درصد ارتقا یابد.

وی با اشاره به اشتغال‌زایی 100 تا 300 میلیون نفر در مشاغل وابسته به انقلاب چهارم صنعتی افزود: رتبۀ دهم صنعت فولاد ایران در جهان نشان می‌دهد که اگر در این زمینه غفلت شود، امکان از دست رفتن این جایگاه چندان دور از انتظار نیست.

مدیرعامل شرکت ایریسا با اشاره به ارتقای صنعت فولاد اظهار داشت: رقبای اصلی فولادسازی ما اعم از تاتا استیل هند، پوسکوی کرۀ جنوبی و آرسلورمتال آمریکا وارد انقلاب صنعتی چهارم شده‌اند. این در حالی است که مجمع جهانی اقتصاد و مکنزی، باشگاه «فانوس دریایی» را تشکیل داده‌اند و شرکت‌ها با پیاده‌سازی موفق انقلاب صنعتی چهارم می‌توانند به عضویت این باشگاه درآیند.

وی افزود: شرکت فولادی چینی از سال 2017 چشم‌انداز خود را طراحی کرد و در سال 2019 به این باشگاه راه یافت. این امر نشان می‌دهد ما هم با فاصلۀ زمانی کمی می‌توانیم خود را به این جایگاه برسانیم.

سرائیان با اشاره به رونمایی از طرح تحول دیجیتال شرکت فولاد مبارکه در 5 مردادماه گفت: از ششم مردادماه، یازده پروژه در این راستا تعریف شده و علی‌رغم اعمال تحریم‌ها، با به‌کارگیری مشاور بین‌المللی از یک شرکت معتبر آلمانی درصددیم که 22 پروژۀ اولویت‌دار در تحول دیجیتال شرکت فولاد مبارکه را دنبال کنیم.

وی به احداث مرکز نوآوری تحول دیجیتال در پارک پردیس دانشگاه تهران اشاره کرد و گفت: این مرکز شتاب‌دهی، جمع‌آوری استارت‌آپ‌ها و توسعۀ نوآوری شرکت فولاد مبارکه در خردادماه سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل شرکت ایریسا به برگزاری دوره‌های آموزشی با همکاری دانشگاه اصفهان برای مدیران شرکت فولاد مبارکه هم اشاره‌ای کرد و افزود: دعوت از شرکت‌های دانش‌بنیان با محوریت مفاهیم هوش مصنوعی، فناوری‌های نوظهور، لجستیک هوشمند و استفاده از اِی‌آر‌بی‌آر با تعریف سرمایه‌گذاری و حمایت مالی از دیگر اقدام‌های شرکت فولاد مبارکه در توسعۀ طرح تحول دیجیتال است.

وی با اشاره به هشتگ «فولادینو» گفت: شرکت فولاد مبارکه سنگ بنای انقلاب چهارم صنعتی است و با تحول دیجیتال می‌تواند این مهم را به تمام گروه‌های فولادی و صنعت کشور تعمیم دهد.

سرائیان ضمن تقدیر و تشکر از حمایت دکتر عظیمیان، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه از توسعۀ طرح تحول دیجیتال اظهار داشت: پیمودن این مسیر با توجه به نو بودن مسئله با چالش‌هایی مثل نبود شرکت آماده و مسائل بین‌المللی روبه‌روست که البته این مسائل حل‌شدنی است، اما موضوع مهم‌تر کمبود نیروی انسانی مستعد در زمینۀ تحول دیجیتال است.

وی اضافه کرد: دنیا با کمبود نیروی انسانی مستعد دست به گریبان است. برای نمونه، در کشور پرجمعیت هندوستان با  زیرساخت‌های مطلوب آی‌تی، برآورد شده است که در سال 2021 به 230 هزار نفر متخصص امنیت سایبری نیاز است. این در حالی است که درآمد این افراد در تمام جهان بالاست و این امکان برای ما فراهم نیست که از نیروهای خارجی بهره‌مند شویم و از سوی دیگر متخصصان حوزۀ امنیت سایبری جذب کشورهای دیگر می‌شوند؛ بنابراین سرمایه‌گذاری بر نیروی انسانی زیربنای موفقیت ما در طرح تحول دیجیتال است.

مدیرعامل شرکت ایریسا با اشاره به تعریف اهداف کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت در حوزۀ تحول دیجیتال در شرکت فولاد مبارکه تصریح کرد: در نظر داریم با سرمایه‌گذاری در خانۀ ریاضیات اصفهان، باشگاه رباتیک برای گروه سنی دانش‌آموزان تشکیل دهیم و در سه دانشگاه صنعتی اصفهان، شریف و امیرکبیر و شهرستان‌های صنعتی استان اصفهان هم در زمینۀ آموزش سرمایه‌گذاری کنیم.

وی در پایان با تشکر مجدد از حمایت‌های مدیرعامل محترم شرکت فولاد مبارکه گفت: امیدواریم شرکت فولاد مبارکه در 1404 به باشگاه «فانوس دریایی» ملحق شود.

پربیننده ترین عرضه چالش برانگیز تولیدکنندگان ورق/ نگاهی به رفع تعلیق کدبورسی دریافت‌کنندگان اسلب رانت فولادی؛ پشت پرده عدم عرضه ورق خبر خوب برای شهرک‌های صنعتی ظرفیت‌های ابزارهای مالی بورس کالا برای صنایع و به طور خاص صنعت فولاد ‌صدور مجوز سرمایه‌گذاری ۳۸درصد افزایش یافت

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فولاد مباركه برجام شرکت فولاد مبارکه تحول دیجیتال طرح تحول دیجیتال سرمایه گذاری انقلاب صنعتی نیروی انسانی صنعت فولاد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۵۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، محمدتقی جهان‌پور با بیان اینکه با کمبود نیروی انسانی در حوزه پرستاری مواجه هستیم، اظهار کرد: برآوردهای سازمان نظام پرستاری در ارتباط با نیاز نیروی انسانی در بخش پرستاری بیانگر این است که با کمبود بیش از  ۱۰۰هزار نفری مواجه هستیم. سازمان نظام پرستاری از «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان برنامه و بودجه» تقاضا دارد موضوع کمبود نیروی انسانی پرستاری را در کانون توجه قرار دهند. 

وی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای جذب نیروی پرستاری گفت: بنا بر اعلام معاونت درمان وزارت بهداشت، ۱۶هزار تخت به ظرفیت بیمارستانی کشور اضافه شده، در حالی که فقط ۸هزار پرستار به منظور ارائه خدمات در نظام سلامت جذب شده‌اند. جذب ۸۰۰۰ پرستار کافی نیست؛ چرا که این تعداد فقط پاسخگوی بخش کوچکی از  نیازهای گذشته است. 

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: سازمان نظام پرستاری کشور بر این باور است که ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بیمارستانی همزمان با افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی مورد توجه قرار گیرد. ضرورت توجه به ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که از آسیب دیدن مردم ناشی از کمبود نیرو جلوگیری می‌شود  و با توجه به سختی کار پرستاری، نیروی انسانی نیز دچار آسیب نمی‌شود. 

جهان‌پور با بیان اینکه نظرات کارشناسی در ارتباط با جذب نیروی انسانی پرستاری حائز اهمیت است، افزود: «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان نظام پرستاری» با همکاری یکدیگر و بررسی نظرات کارشناسان می‌توانند در جهت جذب نیروی انسانی پرستاری گام بردارند. به طور قطع، سازمان نظام پرستاری به دلیل ارتباط با جامعه پرستاری می‌تواند در امر استخدام به سازمان‌های مرتبط با جذب نیروی انسانی کمک کند.

رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه تامین نیروی پرستاری بسیار مهم است، افزود: تامین نیروی انسانی پرستاری مورد نیاز نظام سلامت کشور نه تنها سبب ارتقاء کیفیت خدمات پرستاری می‌شود، بلکه به تحقق حقوق مردم در امر سلامت نیز کمک می‌کند. 

وی درباره اعلام نتایج آزمون استخدامی پرستاری سال ۱۴۰۲ گفت: حدود ۲۵۰۰۰ نفر در آزمون استخدامی  سال ۱۴۰۲ شرکت کردند. مرحله گزینش افرادی که در این آزمون پذیرفته شده بودند تا حدودی انجام شده است. سهم پرستاران از آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲، حدود ۸هزار  نفر است. سازمان نظام پرستاری نسبت به سهم نیروی انسانی از آزمون استخدامی گلایه دارد؛ چرا که تعداد نیروهایی که توسط آزمون استخدامی جذب شدند کافی نیست و فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز های گذشته است.

دیگر خبرها

  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد رسمی سال جاری انجام می شود
  • عملیاتی شدن نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد رسمی
  • نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد و ابلاغ دیجیتال سردفتری عملیاتی می‌شود
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
  • هر جا کار به دست مردم سپرده شد موفقیت به دست آمد
  • ۸ سکانس از مزه شیرین کارآفرینی که «ترین» شد؛ از «خر زورو» و شراکت با دایی‌جان تا تعیین نقشه راه تحول دیجیتال
  • دانشگاه آزاد همدان میزبان ۲۵ شرکت صنعتی و خدماتی در رویداد صدرا
  • ۵۰ درصد برق کشور در واحدهای صنعتی مصرف می‌شود