Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، امیر ناظمی در نشست معرفی این پویش با طرح این سوال که «فکر می‌کنید ایران و جهان در سال ۱۵۰۰ به چه شکلی است» توضیح داد: سازمان فناوری اطلاعات ایران با همکاری یکی از بازیگران اکوسیستم استارت‌آپی در حوزه تولید محتوا اقدام به برگزاری پویش «ایران ۱۵۰۰» کرده است.

وی ادامه داد: هدف از این پویش که با شعار «صد سال بعد را تصور کن!» کار خود را آغاز کرده است، تشویق نسل آینده برای فکر کردن به رویدادهایی است که در قرن بعدی به وقوع می‌پیوندند و نیز به کارگیری قوه تخیل به منظور طرح‌ریزی اهداف بلند مدت با در پیش گرفتن دو رویکرد هنجاری و اکتشافی، در این پویش مورد توجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، با اشاره به ورود به سده جدید و نیز ادامه همه‌گیری کرونا در کشور، شرکت در این پویش را راهکاری برای ایده‌پردازی دانست و گفت: بررسی سیر تحولات تاریخی نشان می‌دهد، هر قرن بر اساس ویژگی‌های خاص خودش نامگذاری شده است. جرقه این ایده نیز بر اساس اکوسیستم استارت‌آپی شکل گرفت. به طوری که بر اساس وجود یک نگاه بلند مدت به آینده، می‌توان برای ساختن آینده تلاش کرد.

وی تاکید کرد: باید اجازه داد، قدرت تخیل به صورت آزادانه حرکت کند. براین اساس تصویرسازی ذهنی و تخیلی از آنچه که یکصد سال آینده به وقوع خواهد پیوست، موضوع مورد توجه در این پویش است.

معاون وزیر ارتباطات در خصوص تصویری که از ۱۰۰ سال آینده در ذهن دارد گفت: به طور قطع اینترنت فعلی معنادار نخواهد بود. ارتباطات موجود در قرن آینده بسیار فراتر از سیم و کابل خواهد بود و اینترنت ماهواره‌ای برقرار می‌شود و تمامی اجزا به اینترنت، متصل خواهند شد. به نظر می‌رسد ۱۰۰ سال پیش رو، مصرف‌کننده داده، تولیدکننده داده نیز خواهد بود.

وی گفت: پویش ایران ۱۵۰۰ شامل سه بخش اصلی، کودکان و ویژه است. علاقه‌مندان به شرکت در بخش اصلی می‌توانند آثار خود را به طریق پادکست یا ویدئو، کارتون یا کاریکاتور و متن، در بخش کودکان به صورت نقاشی، پادکست و یا فایل صوتی کودک و در بخش ویژه به صورت کاملاً آزاد مانند هنر سه‌بعدی، حجم، نیومدیا و هنرهای جدید، معماری و غیره ارائه کنند . شیوه شرکت در این مسابقه که با گستره کشوری و با همکاری دفاتر خدمات ICT روستایی برگزار می‌شود به صورت بارگذاری در سایت جشنواره، پست در شبکه‌های اجتماعی و گذاشتن هشتگ مسابقه و ارسال پستی است که جزئیات آن در سایت سازمان فناوری اطلاعات ایران توضیح داده شده است.

کد خبر 5157560 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: امیر ناظمی خلاقیت فناوری اطلاعات ایرانسل تحقیقات علمی همراه اول اینترنت ویروس کرونا حاکمیت سایبری شبکه ملی اطلاعات نوآوری گوگل استرالیا امنیت سایبری محمد جواد آذری جهرمی کسب و کار واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۵۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قارچ خودرو نخورید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در صورت مشاهده علائم و نشانه‌های اولیه مسمومیت مانند حالت تهوع و استفراغ در افرادی که قارچ خودرو مصرف کرده‌اند باید بیمار در اولین فرصت به مراکز درمانی انتقال یابد.
دکتر ابراهیم شکیبا از مردم خواست از مصرف قارچ‌های خودرو به خصوص قارچ‌هایی که در کنار تنه درختان می‌رویند و یا افراد بومی به صورت فله‌ای آنها را جمع آوری می کنند خودداری شود.

دیگر خبرها

  • اختصاص زمین برای احداث ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در تهران
  • افزایش ۶ درصدی مصرف برق
  • اتصال بیرجند و طبس به طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع
  • ویدیو کامنت| ایران دهمین کشور تولیدکننده پسماند پلاستیکی
  • در مصرف برق صرفه جویی کنید خودرو جایزه ببرید
  • همایش پویش حامیان آب در گلپایگان
  • مشترکان خوش مصرف برق خانگی جوایز نقدی و خودرو دریافت خواهند کرد
  • رشد ۶ درصدی مصرف برق در صورت افزایش قابل توجه دما
  • قارچ خودرو نخورید
  • سوخت تخصیصی بخش کشاورزی جهرم رصد می‌شود