Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم اهمیت احیای معادن راکد را موردتوجه قرارداد و گفت: بر اساس تکلیف شورای معادن، از ۵۵ معدن راکد در قم، ۲۰ مورد در سال ۱۴۰۰ احیاء می‌شود. - اخبار استانها -

محمود سیجانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قمبا اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی برای افزایش تولیدات و رونق تولید، از پیش‌بینی 10 پروژه شاخص اقتصاد مقاومتی استان در سال آینده خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یکی از این پروژه را راه‌اندازی واحدی راکد در شهرک شکوهیه برشمرد و ابراز کرد: یکی از این پروژه‌های کلان در شهرک شکوهیه در قالب 16 کارگاه راکد در دست اقدام است که پیش‌بینی می‌شود این واحد ویژه تولید نخ و بافندگی در قالب 8 واحد با سرمایه‌گذاری 230 میلیارد تومانی عملیاتی شود.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم اهمیت احیای معادن راکد را موردتوجه قرارداد و تصریح کرد: بر اساس تکلیف شورای معادن، از 55 معدن راکد در قم، 20 مورد در سال 1400 احیاء می‌شود که می‌تواند باهدف فرآوری، ارزش‌افزوده خوبی به همراه داشته باشد.

وزیر صنعت در قزوین: برای متعادل کردن قیمت خودرو تولید را افزایش می‌دهیممعاون وزیر صنعت: 1365 کارگاه تولیدی راکد به چرخه تولید بازگشتنددستور وزیر صنعت به خودروسازان برای تولید گیربگس اتوماتیک / خودروی ایرانی باید "کیفیت" داشته باشد

وی با تأکید بر اینکه سه پروژه با سرمایه‌گذاری جدید پیشنهادشده است که یکی از این پروژه‌ها در جهت تولید پارچه چادر مشکلی به‌عنوان صنعت فرهنگی به‌زودی کلنگ زنی می‌شود، عنوان کرد: این پروژه با سرمایه 30 میلیون دلار ارزی و 100 میلیارد تومان اعتبار ریالی و 300 نفر اشتغال ایجاد می‌شود.

سیجانی خاطرنشان کرد: ایجاد واحدهای فرآوری معدن جزء برنامه‌های اصلی است و دراین‌باره کارخانه منگنز در قم، بزرگ‌ترین کارخانه در سطح خاورمیانه است که می‌تواند دراین‌ارتباط فرآوری به‌صورت آلیاژ با بهره‌وری بالا دنبال شود.

وی بابیان اینکه دراین‌باره یکی از برنامه‌ها، اجرای پروژه‌ای صنعتی در نیزار با سرمایه‌گذاری بیش از 300 میلیارد تومان در معادن فلزی است، یادآور شد: برای دو مورد پروانه جهت عملیات اکتشافی صادر شد که در سال 1400 انجام می‌شود.

انتهای پیام/457/ش

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۶۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده

تحت سه سناریوی نه چندان خوش بینانه وزارت اقتصاد روسیه، صادرات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) این کشور ممکن است در چهار سال آینده، متوقف شود.

به گزارش ایسنا، تحت سناریوهای «محافظه کارانه» و «استرس» وزارت اقتصاد روسیه که علنی نشده است، تولید ال‌ان‌جی روسیه ممکن است در فاصله سال ۲۰۲۵ تا ۲۰۲۵، در ۳۸.۶ میلیون تن ثابت بماند.

طبق سندی که توسط رویترز مشاهده شده، سناریوی پایه که خوش بینانه ترین سناریو است، رشد تولید از ۳۳.۳ میلیون تن در سال ۲۰۲۳، به ۵۶.۶ میلیون تن در سال ۲۰۲۷ را پیش بینی کرده است.

روسیه اعلام کرده است که با کارخانه های جدید واقع در منطقه آرکتیک، می‌خواهد ۲۰ درصد از بازار جهانی ال‌ان‌جی را در فاصله سال ۲۰۳۰ تا ۲۰۳۵ تامین کند که در مقایسه با حدود هشت درصد فعلی، بالاتر است.

با این حال، تحریم‌های غربی متعدد، موانعی را به خصوص برای پروژه جدید «آرکتیک ال‌ان‌جی ۲» به وجود آورده اند که پس از آغاز تولید در دسامبر، هنوز محموله‌ای را صادر نکرده است.

این پروژه قرار است به یکی از بزرگترین کارخانه های روسیه با تولید سالانه ۱۹.۸ میلیون تن ال‌ان‌جی و ۱.۶ میلیون تن میعانات گازی ثابت از سه واحد، تبدیل شود.

منابع آگاه اظهار کرده اند: تبدیل متان به مایع در دمای منفی ۱۶۳ درجه، اکنون در این کارخانه متوقف شده است. شرکت گازپروم همچنین آغاز فعالیت مجتمع گازی عظیم در بندر اوست لوگا را از زمان خروج شرکتهای غربی پس از آغاز جنگ اوکراین، به تاخیر انداخته است.

بر اساس گزارش رویترز، روسیه در حال حاضر دو کارخانه ال‌ان‌جی بزرگ شامل کارخانه یامال ال‌ان‌جی نواتک و ساخالین ۲ گازپروم دارد که اولی حدود ۲۰ میلیون تن و دومی بیش از ۱۰ میلیون تن ال‌ان‌جی در سال میلادی گذشته، تولید کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن
  • همت بلندی که ۱۶۰ بومی را صاحب شغل کرد
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد
  • سال گذشته ۵ پروانه بهره‌برداری معدنی در قم صادر شد