Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفری گفت: مجموع سرمایه‌گذاری خارجی جذب شده برای نیروگاه‌های خورشیدی خراسان جنوبی تا پایان بهمن‌ماه سال جاری به بیش از ۸۷ میلیون دلار رسیده در مقایسه با ابتدای دولت دوازدهم رشد ۸۶ درصدی داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خاورستان، بیش از ۳۰۰ روز در سال در استان خراسان‌جنوبی آفتابی است و استفاده از خورشید برای کسب درآمد و تامین برق در این استان کاملا قابل اجرا است و توجیه اقتصادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در بحث استفاده از انرژی خورشیدی، کشورهای خارجی برای سرمایه گذاری در استان خراسان‌جنوبی از سال ۱۳۹۶ اقدام کرده و تاکنون علاوه بر سرمایه گذاری که در استان انجام شده برای بیش از ۵۰۰ نفر شغل ایجاد شده است.

خردادماه سال جاری بود که محمد بهروزی معاون اقتصادی اداره‎کل امور اقتصادی و دارایی خراسان‌جنوبی در جمع خبرنگاران، از راه اندازی سه نیروگاه خورشیدی یک، ۷ و ۱۰ مگاواتی در استان خراسان‌جنوبی از سال ۱۳۹۶ خبر داد.

وی اظهار کرد: چهار کشور خارجی تاکنون ۳۹ میلیون و ۴۷۰ هزار یورو برای تولید برق خورشیدی در خراسان‌جنوبی سرمایه‌گذاری کرده‌اند.

اکنون پس از گذشت حدود ۸ ماه از این خبر، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان‌جنوبی در خصوص آخرین وضعیت سرمایه گذاری کشورهای خارجی در استان، از افزایش کشورهای خارجی سرمایه‌گذار و سرمایه‌گذاری مصوب بیش از ۹۰۰ میلیون دلاری در انرژی خورشیدی در استان خبر می‌دهد.

عیسی جعفری‌گیو مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان‌جنوبی در گفت‌وگو با خاورستان، اظهار کرد: در حال حاضر تعداد سه نیروگاه خورشیدی بزرگ مقیاس با سرمایه گذاری اتباع خارجی در استان به شبکه برق سراسری متصل شده است.

وی افزود: نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی خوسف با سرمایه گذاری بیش از ۷ میلیون دلار توسط شرکت فیلان انرژی از کشور آفریقای جنوبی، نیروگاه خورشیدی یک مگاواتی بشرویه با سرمایه‌گذاری مشترک دو شرکت آلمانی و بلغارستانی به مبلغ ۴۲۰ هزار دلار و نیروگاه خورشیدی ۷ مگاواتی سربیشه با سرمایه‌گذاری انجام شده بیش از ۳.۷ میلیون دلار توسط یکی از ایرانیان مقیم کشور چین و با مشارکت سرمایه‌گذاران چینی به بهره‌برداری رسیده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان‌جنوبی بیان کرد: یک نیروگاه ۱۰ مگاواتی توسط سرمایه‌گذاران چینی در حال احداث است.

۸ درخواست سرمایه‌گذاری از سوی سرمایه گذاران اتباع خارجی

جعفری در مورد میزان سرمایه‌گذاری در این خصوص از ابتدای سال‌جاری، اظهار کرد: طی سال جاری ۸ درخواست سرمایه‌گذاری از سوی سرمایه گذاران خارجی اتباع کشورهای چین، هلند، آلمان، ایتالیا، افغانستان و لبنان مطرح شده و ضمن برگزاری جلسات به منظور پذیرش و بررسی زمینه سرمایه‌گذاری، موافقت‌های اولیه دستگاه‌های اجرایی در خصوص تامین زیرساخت و واگذاری زمین انجام شده است.

وی عنوان کرد: در حال حاضر تعداد پروژه‌های دارای مجوز سرمایه‌گذاری خارجی فعال و در حال پیگیری در استان خراسان‌جنوبی ۱۴ پروژه است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان‌جنوبی گفت: از این میزان، ۹ پروژه سرمایه‌گذاری خارجی با سرمایه مصوب به مبلغ ۶۸.۳ میلیون دلار فعال و در حال بهره‌برداری، یک پروژه با سرمایه مصوب ۷۵ میلیون دلاری در حال ساخت و چهار پروژه با سرمایه‌گذاری خارجی با سرمایه‌گذاری بیش از ۲۵۰.۳ میلیون دلار در حال پیگیری است.

۹۸۸ میلیون دلار سرمایه‌گذاری مصوب/ ۸۷ میلیون دلار سرمایه‌گذاری جذب شده

جعفری بیان کرد: مجموع میزان سرمایه‌گذاری خارجی مصوب تا بهمن‌ماه سال جاری به بیش از ۹۸۸ میلیون دلار رسیده که در مقایسه با ابتدای دولت دوازدهم رشد ۵۸ درصدی داشته است.

وی عنوان کرد: میزان مجموع سرمایه‌گذاری خارجی جذب شده نیز تا پایان بهمن‌ماه سال جاری به بیش از ۸۷ میلیون دلار رسیده در مقایسه با ابتدای دولت دوازدهم رشد ۸۶ درصدی داشته است.

اشغال‌زایی برای بیش از ۴۰۰ نفر

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان‌جنوبی در مورد میزان اشتغال‌زایی ایجاد شده توسط این سرمایه‌گذاری‌ها، گفت: میزان اشتغال ایجاد شده در ۱۰ طرح سرمایه‌گذاری خارجی استان بیش از ۴۰۰ نفر است که در پروژه‌های مربوط به بخش صنعت، معدن و انرژی ایجاد شده است.

جعفری افزود: اشتغال ایجاد شده در سه پروژه نیروگاه خورشیدی در فاز ساخت حدود ۱۵۰ نفر بوده است و اکنون در فاز بهره‌برداری ۳۵ نفر مشغول به فعالیت هستند.

پروژه‌های بالقوه در خراسان‌جنوبی که قابلیت سرمایه‌گذاری دارد

وی در مورد پروژه‌های بالقوه استان که قابلیت سرمایه‌گذاری دارند، اظهار کرد: استان خراسان‌جنوبی ظرفیت و پتانسیل‌های بسیار زیادی در بخش‌های مختلف دارد که از جمله آن می‌توان به اولویت اول در بحث سرمایه‌گذاری در بخش صنعت و معدن شامل ایجاد واحدهای فرآوری مواد معدنی و صنایع کانی‌های غیرفلزی با توجه به غنای ذخایر معدنی، فرآوری انواع سنگ‌های تزئینی، فرآوری سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، واحدهای پایین دستی مس، استحصال فلز منیزیم از ذخایر دولومیتی و تولید محصولات متناسب با نیاز استان‌های هم جوار و نیز کشور افغانستان با توجه به مرز مشترک و وجود بازارچه‌ها و گمرک مرزی اشاره کرد.

کشاورزی و گردشگری

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان‌جنوبی بیان کرد: اولویت‌های سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی نیز پروژه‌هایی از جمله ایجاد واحدهای فرآوری محصولات کشاورزی و دامی نظیر زرشک، زعفران، عناب، گیاهان دارویی، کرک و پشم و سایر محصولات دامی، زراعی و باغی، احداث مجتمع‌های تولید گیاهان دارویی، ایجاد مجتمع‌های بزرگ گلخانه‌ای، ایجاد دامداری‌های صنعتی و احداث کشتارگاه‌های صنعتی دام، طیور و صنایع جانبی است.

جعفری خاطرنشان کرد: در بخش گردشگری نیز ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری در مناطق نمونه گردشگری و روستاهای هدف گردشگری، مجتمع‌های آب درمانی،کمپ های کویر نوردی، احداث هتل در مراکز شهرستان‌ها، تبدیل اماکن تاریخی به اماکن فرهنگی، توریستی و ... وجود دارد.

وی در مورد پروژه‌هایی که امکان سرمایه‌گذاری عموم مردم در آن وجود داشته باشد، اظهار کرد: با توجه به سیاست‌های حمایتی دولت در بهره‌گیری از انرژی‌های تجدیدپذیر و انعقاد قرارداد خرید تضمینی 20 ساله برق، یکی از طرح‌های قابل سرمایه‌گذاری توسط عموم مردم، ایجاد نیروگاه‌های مقیاس کوچک خانگی است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان‌جنوبی بیان کرد: در حوزه گردشگری نیز ظرفیت خوبی در زمینه احداث اقامتگاه‌های بوم‌گردی در روستاها وجود دارد.

جعفری عنوان کرد: همچنین با توجه به تنوع تولیدات در صنایع دستی استان از جمله انواع پارچه‌های سنتی، گلیم، جاجیم و محصولات تکمیلی، رودوزی‌های سنتی، سبد بافی، قالی، قالیچه و ... پتانسیل بالایی در زمینه تولید و بسته‌بندی و بازاریابی وجود دارد.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه کشاورزی، پروژه‌هایی نظیر پرورش دام سبک در روستاها و احداث گلخانه در شهرک‌های گلخانه‌ای می‌تواند منبع درآمد خوبی برای عموم مردم و به خصوص روستائیان را ایجاد کرده و موجب ایجاد اشتغال پایدار روستایی شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی استان خراسان جنوبی سرمایه گذاری خارجی نیروگاه خورشیدی سرمایه گذاری سرمایه گذاری ۸۷ میلیون دلار سرمایه گذاران ۷ میلیون دلار ماه سال جاری ایجاد شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۶۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی تا سطح ۴۰ مگاوات تولید برق در «عین‌الکش»/ بیمارستان سینا را از ما گرفتند!

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه با حضور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه علاوه بر حضور در جمع هیئت رئیسه، معاونان، رؤسای دانشکده‌ها و مدیران پس از زیارت مزار شهدای گمنام در نشست صمیمانه با جامعه دانشگاهیان شرکت کرده و به سؤالات و موضوعات مطرح شده پاسخ داد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه در این نشست ضمن قدردانی از حضور استاندار کرمانشاه در این دانشگاه و تبریک سالروز تأسیس سپاه پاسداران و حماسه‌آفرینی آنان در عملیات غرورآفرین «وعده صادق» اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی افتخار دارد که در تمامی مسائل و موضوعات پای کار است، متکی به بودجه نفت نیست و در برهه‌های مختلف با توجه به چالش‌های متعدد همیشه سربلند بوده و با حداقل هزینه بیشترین بهره‌وری را کسب کرده و موجب افتخار کشور در موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی، آموزشی، فرهنگی و پژوهشی بوده است.

افشین غنی‌زاده اضافه کرد: با مدیریت توانمند دکتر طهرانچی تغییرات جدید و ارزشمندی در دانشگاه آزاد اسلامی ایجاد شده؛ ازجمله تنظیم سند تحول
پنج ساله این دانشگاه که برگرفته از فرمایش مقام معظم رهبری در ۱۰ بسته کاری از جمله سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و پژوهشی تنظیم شده
و طی آن تکالیفی برعهده واحد‌ها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی گذاشته شده و دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در این مسیر تاکنون موفق عمل کرده است.

وی، گزارشی از وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه ارائه کرد و افزود: این دانشگاه با چهار واحد و پنج مرکز، ۲۰ هزار دانشجو در سطح استان کرمانشاه، ۴۶۰ کارمند و نزدیک به ۴۰۰ عضو هیئت علمی تمام‌وقت توانمند و همچنین اعضای هیئت علمی وابسته و دستیار آموزشی در مجموع با یک‌هزار و ۵۰۰ همکار اداری و علمی به‌عنوان یکی از دانشگاه‌های بزرگ استان در حال انجام وظیفه است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه متذکر شد: باید خیلی بیشتر از گذشته در مدیریت شهری استان کرمانشاه از دانشگاه آزاد اسلامی و توانمندی‌های آن استفاده شود، البته در وهله نخست مهم‌ترین منبع درآمد ما به‌عنوان یک دانشگاه غیردولتی شهریه دانشجویی است که با توجه به سیاست‌های جدید سازمان مرکزی به مرور در امر فناوری و تکنولوژی‌های نوین ورود کرده‌ایم و در پیش‌بینی بودجه این دانشگاه متعهد شده‌ایم ۳۴ میلیارد تومان درآمدزایی غیرشهریه‌ای کسب کنیم که با توجه به برگزاری دوره‌های آموزشی و پژوهشی کوتاه‌مدت، بهره‌وری از امکانات و توانمندی‌های آزمایشگاهی با ۹۴ آزمایشگاه به‌روز و مجهز در دستیابی به این درآمد قرار داریم.

غنی‌زاده توضیح داد: تنها دانشگاه استان و شاید غرب کشور هستیم که مجوز آزمایشگاه استاندارد بین‌المللی ۱۷۰۲۵ را در بخش صنایع غذایی در ۶۰ مورد مختلف کسب کرده‌ایم، از مرکز تحقیقات بیوتکنولوژی با دستگاه‌های پیشرفته بهره‌ می‌بریم، در دغدغه‌های فرهنگی و بخش‌های علمی و تحقیقاتی حضور فعال داریم و در حال حاضر بزرگ‌ترین دغدغه کارکنان مسکن است که انتظار داریم استاندار کرمانشاه در رفع این مشکل با نظر مساعد برخورد کنند.

وی افزود: علاوه بر دانشکده‌های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه از ۱۴ مدرسه سما با ۳۰۰ همکار سمایی و ۲ هزار و ۷۰۰ دانش‌آموز بهره‌مند است؛ با این تذکر که مدارس سمای ما از مقبول‌ترین مدارس نزد خانواده‌ها هستند و هر بار عده زیادی از خانواده‌ها درخواست ثبت‌نام در این مدارس دارند که با محدودیت مکان مواجه هستیم و ما از این امکان برخورداریم که تا ۲۰ مدرسه با کیفیت مناسب ارتقا پیدا کنیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه یادآور شد: از دیگر مشکلات ما محل دانشگاه مرکز قصرشیرین است که پس از زلزله سرپل ذهای کیفیت و استحکام مناسبی ندارد و باید با مساعدت فرمانداری مکان مناسبی برای این دانشگاه در اختیار ما قرار داده شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه به مشکل بیمارستان سینای این دانشگاه اشاره کرد که از دانشگاه علوم پزشکی توسط دانشگاه آزاد کرمانشاه خریداری شده بود و گفت: به‌دلیل عدم ارائه سند توسط دانشگاه علوم پزشکی و پس از آن وقوع کرونا و به بهانه این بیماری این بیمارستان که به‌واسطه آن‌ می‌توانستیم رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی را ایجاد کنیم را از ما گرفتند و خواهان بازپس‌گیری آن هستیم.

غنی‌زاده اضافه کرد: از دیگر مطالبات ما نیز حضور استاندار کرمانشاه در جلسات هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه و مساعدت در راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی تا سطح ۴۰ مگاوات تولید برق در منطقه عین‌الکش و استفاده دانشگاه از تسهیلات وام‌های کم‌بهره برای رفع مشکلات است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی نیروگاه خورشیدی تا سطح ۴۰ مگاوات تولید برق در «عین‌الکش»/ بیمارستان سینا را از ما گرفتند!
  • نیروگاه خورشیدی برای مناطق عشایری ۵۰ خانواری استان نصب می شود
  • سرمایه گذاری ۶۵۰۰ میلیاردی در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی
  • سرمایه گذاری ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی سرمایه گذاران در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی
  • اخذ مجوز تاسیس نیروگاه‌های خورشیدی و تجدیدپذیر در آذربایجان شرقی
  • توزیع دفترچه اقامت طرح سرمایه گذاری به اتباع افغانستانی در خراسان رضوی
  • تکلیف تامین ۲۰درصدی برق ادارات استان تهران از منابع تجدیدپذیر
  • برنامه ریزی برای تولید برق خورشیدی در استان تهران
  • انرژی خورشیدی چیست؟
  • ارائه فرصت‌های سرمایه گذاری خراسان جنوبی در نمایشگاه اکسپو۲۰۲۴