Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-19@23:36:13 GMT

تفاوت بین التهاب و عفونت گوش چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۵۶۵۴۹

تفاوت بین التهاب و عفونت گوش چیست؟

معمولا التهاب گوش به خودی خود یا با مصرف مسکن های معمولی از بین می رود ولی در برخی مواقع می تواند منجر به عفونت گوش شود.

به گزارش شریان نیوز،به نقل از فارس، محمد اجل لوئیان متخصص گوش، گلو بینی، سر و گردن، با اشاره به اینکه بین التهاب و عفونت گوش مرز زیادی وجود ندارد گفت: معمولا التهاب شروع می شود و به عفونت ختم می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه اصطلاح التهاب گوش بسیار پر کاربرد است به گونه ای که ورم لاله گوش، مجرا و پرده گوش، تغییر مایعات و الکترولیت های داخلی گوش هم التهاب گوش هستند. التهاب لفظی کاملا عام است هرگونه تورم و تغییر رنگ در لاله ، پرده مجرای گوش التهاب نام دارد که معمولا خود به خود برطرف می شود و یا با مصرف مسکنی معمولی بر طرف می شود.



وی افزود: التهاب می تواند منجر به عفونت شود. حضور میکروب ها در نقاط مختلف گوش علائم مختلف دارد. وقتی میکروب ها در گوش فعال شوند در لاله گوش درد شدید به وجود می آورند، مجرای گوش را تنگ می کنند، گوش میانی چرک می کند و می تواند موجب تورم در پرده گوش شود. اگر عفونت در گوش داخلی باشد می تواند موجب اشکالات تعادلی، سرگیجه و ناشنوایی  شود. وقتی التهاب با عفونت میکروبی همراه می شود می تواند تب ایجاد کند که می تواند به صورت موضعی یا عمومی باشد.

اجل لوئیان درباره کیپ شدن گوش گفت: شایع ترین دلیل این علامت جِرم گوش است. گوش برخی افراد جِرم دارد. با حمام رفتن جِرم ها مرطوب و متورم می شوند و مجرای گوش را می بندند. بعد از حدود ۲۴ ساعت جِرم ها جمع می شوند و کیپی گوش از بین می رود. افرادی که این علامت را دارند با مراجعه به پزشک عمومی یا متخصص می توانند جرم را از گوش خارج کنند.

وی در ادامه درباره خارش گوش خاطرنشان کرد: اگر همراه خارش گوش گلودرد وجود داشته باشد مشکل در حلق است ولی اگر مشکل حلق و لوزه ندارند خارش گوش می تواند ناشی از آلرژی یا شیپور استاش باشد که با درمان های استنشاقی و قرص برطرف می شود. اگر خارش مربوط به مجرای گوش ، پوسته ریزی و قارچ باشد با مراجعه به متخصص می توان این معضل را برطرف کرد.

متخصص گوش، گلو بینی، سر و گردن در انتهای این گفتگو تاکید کرد: قرمزی، التهاب، درد و تب می تواند ناشی از عفونت بدن باشد.

منبع: شریان

کلیدواژه: مجرای گوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۶۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواد غذایی مفید برای تسکین درد مزمن

اگر شما هم در میان بیش از ۲۰ درصد بزرگسالانی هستید که دارای درد‌های مزمن مانند آرتریت، میگرن یا کمردرد هستند، ممکن است غذا خوردن برایتان بیشتر شبیه به یک کار طاقت فرسا باشد تا لذت‌بخش و همیشه نگران باشید که برخی غذا‌ها به طور ناخودآگاه ناراحتی شما را تشدید کنند.

خبر خوب این است که تحقیقات نشان می‌دهد ایجاد تغییرات استراتژیک در رژیم غذایی، رفع کمبود‌های تغذیه‌ای و مصرف مکمل‌های مبتنی بر دانش پزشکی می‌تواند التهاب در بدن را به میزان قابل توجهی کاهش و درد را تسکین دهد.

دردناک، کسل کننده، سوزناک، تیز تنها برخی از کلماتی است که افراد برای توصیف درد خود استفاده می‌کنند.

وضعیت فرد مبتلا به درد مزمن ممکن است بعضی روز‌ها عالی باشد، بعضی روز‌ها بد. این واقعیتی است که بسیاری از مبتلایان به این عارضه با آن مواجه هستند. احتمال دارد علائم و نشانه‌ها همیشه قابل مشاهده نباشند و ممکن است نبردی درونی باشد که در پشت دندان قروچه و لبخند‌های اجباری پنهان شده است.

اغلب ممکن است درد مزمن به عنوان نشانه‌ای از یک مشکل بزرگتر نادیده گرفته شود یا به دلیل اینکه تهدید کننده زندگی نیست جدی گرفته نشود. با این حال، بار درد مزمن نه تنها فردی نیست، بلکه اجتماعی هم هست.

نتایج مطالعات نشان می‌دهد افراد مبتلا به درد مزمن ممکن است در انجام زندگی روزمره و فعالیت‌ها مشکل داشته باشند و همچنین از وضعیت سلامت ضعیف تری برخوردار باشند. همچنین ممکن است مجبور باشند با ناامنی شغلی یا بیکاری دست و پنجه نرم کنند.

در ادامه به این می‌پردازیم که چگونه یک رژیم غذایی ضد التهابی می‌تواند متحد قدرتمندی در مبارزه با درد‌های مداوم باشد.

التهاب، پاسخ سیستم ایمنی بدن شما به آسیب است که باعث تحریک گلبول‌های سفید و پروتئین‌ها می‌شود تا از شما در برابر مهاجمان خارجی محافظت کند و آسیب را ترمیم کند. هنگامی که التهاب به دلیل اختلالات خود ایمنی، جراحات، استرس یا شرایطی مانند چاقی، مزمن می‌شود می‌تواند به طور مداوم مسیر‌های درد را فعال کند.

تحقیقات نشان می‌دهد که کاهش نشانگر‌های التهابی می‌تواند شدت درد مزمن را کاهش دهد.

رژیم غذایی برای کاهش التهاب

برخی از رژیم‌های غذایی ممکن است به کاهش التهاب کمک کند که در ادامه به نقل از «وب ام دی» به چند نکته در این زمینه خواهیم پرداخت.

آنتی اکسیدان‌ها را فراموش نکنید. این ترکیبات در میوه ها، سبزیجات، چای، ادویه جات و مکمل‌هایی مانند کورکومین یافت می‌شوند. آنها به خنثی کردن رادیکال‌های آزاد آسیب رسان به سلول کمک می‌کنند.

مصرف اسید‌های چرب امگا ۳ را افزایش دهید. این مواد در ماهی‌های چرب، گردو و کتان یافت می‌شوند.

کربوهیدرات‌های تصفیه شده، قند‌ها و چربی‌های اشباع شده را کاهش دهید. اینها می‌توانند قند خون را بالا برده و التهاب را افزایش دهند.

گوشت فرآوری شده و گوشت قرمز را نیز محدود کنید. اینها حاوی چربی‌های اشباع التهابی هستند.

هیدراته بمانید. روزانه ۲ تا ۳ لیتر آب مصرف کنید.

الکل نخورید. الکل می‌تواند پاسخ‌های التهابی را تحریک و تشدید کند.

انواع میوه و سبزیجات مصرف کنید.

همچنین کمبود برخی مواد مغذی می‌تواند درد شما را افزایش دهد. کمبود برخی ویتامین‌ها و مواد معدنی می‌تواند باعث شود که التهاب شما کنترل نشود.

- ویتامین D: این ویتامین برای سلامت استخوان و عضلات شما ضروری است. سطوح پایین ویتامین D با درد اسکلتی عضلانی مرتبط است.

- منیزیم: منیزیم برای ساخت بیش از ۳۰۰ نوع آنزیم مورد نیاز است. کمبود منیزیم با میگرن، اسپاسم عضلانی و فیبرومیالژیا مرتبط است.

- ویتامین‌های گروه B: اینها به سلامت و عملکرد اعصاب شما کمک می‌کنند. کمبود این ویتامین‌ها با درد عصبی و نوروپاتی مرتبط است.

- ویتامین C: این آنتی اکسیدان قوی با رادیکال‌های آزاد مبارزه می‌کند.

با دنبال کردن یک رژیم غذایی ضد التهابی، رفع کمبود‌های تغذیه‌ای و مصرف مکمل‌های هدفمند، ممکن است بتوانید التهاب خود را به طور طبیعی کاهش دهید و به طور بالقوه از درد مزمن خلاص شوید.

با پزشک یا متخصص تغذیه خود همکاری کنید تا یک رژیم غذایی مناسب برای مبارزه با درد برای خود انتخاب کنید. غذا خوردن می‌تواند به یک لذت واقعی تبدیل شود تا اینکه یک منبع نگرانی و ناراحتی باشد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

دیگر خبرها

  • عکس| تفاوت قدی بازیکن استقلال با کاپیتان تیم ملی بسکتبال!
  • مواد غذایی‌ای که به کاهش التهاب معده کمک می‌کنند
  • عفونت گوش در کودکان + فیلم
  • برای درمان نفخ معده چه دمنوش‌هایی بخوریم؟
  • تخلیه التهاب بازار ارز و طلا و تداوم کاهش قیمت‌ها
  • دانه ضد آلرژی و ضد التهاب
  • تفاوت قد عجیب این زوج در گینس ثبت شد
  • مهم ترین تفاوت گوشی ردمی 12 و ردمی 13
  • مواد غذایی مفید برای تسکین درد مزمن
  • آغاز عرضه نامحدود روغن موتور دیزل در اصفهان