Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن با بیان اینکه افزایش رفاه مردم، کنترل قیمت‌ها و تامین کالاهای اساسی مزایای فروشگاه‌های زنجیره‌ای است، گفت: رصد شبکه توزیع کالاهای اساسی در این فروشگاه‌ها راحت‌تر است.

"حجت الله فیروزی"، سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری برنا با اشاره به ضرورت حمایت از فروشگاه‌های زنجیره‌ای، گفت: از آنجا که فروشگاه‌های زنجیره‌ای سامانه‌های پیشرفته‌ای مانند سامانه ورود و خروج کالا، قیمت‌گذاری و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. دارند، نظارت و کنترل بر این فروشگاه‌ها دقیق تر و راحت تر انجام می‌گیرد.

وی افزایش رفاه مردم، کنترل قیمت‌ها و تامین کالاهای اساسی را از جمله تاثیرات فروشگاه‌های زنجیره‌ای برشمرد و افزود: در برخی دوره‌ها که بازار با کمبود کالا روبه‌رو می‌شود، می‌توان از ظرفیت فروشگاه‌های زنجیره‌ای برای توزیع کالاهای اساسی استفاده کرد زیرا سامانه ورود و خروج کالا به انبار، تعداد کالاها را مشخص کرده و کنترل دقیق‌تر را ممکن می‌سازد.

رصد شبکه توزیع کالاهای اساسی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای راحت‌تر است

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رصد شبکه توزیع کالاهای اساسی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای راحت‌تر است، اضافه کرد: هرچند ممکن است برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای تخلفاتی مانند احتکار، توزیع نامناسب و گرانفروشی انجام دهند اما باید ضمن برخورد با متخلفان، از نگاه بدبینی نسبت به تمام این فروشگاه‌ها خودداری کرد؛ همانگونه که در سطح جامعه با فرد خاطی برخورد می‌شود، نه همه مردم.

این نماینده مردم در مجلس با اشاره به اینکه فروشگاه‌های زنجیره‌ای ظرفیت‌های بسیاری دارند که باید به نحو احسن از آنها استفاده کرد، تصریح کرد: نباید به واسطه تخلف تعداد محدودی فروشگاه، حکم کلی صادر کرد، چرا که این فروشگاه‌ها در شرایط سخت کرونایی که بسیاری از کشورها با مشکل کمبود کالا دست و پنجه نرم می‌کردند، شرایطی فراهم آورند که کالاهای مورد نیاز جامعه به راحتی در دسترس مردم قرار گیرد.

ظرفیت فروشگاه‌های زنجیره‌ای در اشتغالزایی

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس با بیان اینکه دولت به جای ایجاد موانع در مسیر فروشگاه‌های زنجیره‌ای با حمایت از آنها زمینه ارتقا و بهبود عملکردشان را فراهم کند، ادامه داد: از آنجایی که فروشگاه‌های زنجیره‌ای وسیع هستند، امکان نظارت بر شبکه توزیع، تامین و سیستم بانکی و مالی آنها فراهم است.

فیروزی اضافه کرد: کارگران و کارمندان بسیاری در این فروشگاه ها به کار گرفته شده‌اند که این موضوع بیانگر ظرفیت اشتغالزایی فروشگاه های زنجیره‌ای است از سوی دیگر این فروشگاه‌ها می‌توانند خدمات نوینی در زمینه توزیع کالا به مشتریان ادامه دهند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: فروشگاه های زنجیره ای کمیسیون صنایع و معادن فروشگاه های زنجیره ای توزیع کالاهای اساسی فروشگاه ها توزیع کالا شبکه توزیع راحت تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۶۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۳ میلیارد دلاری ارز برای کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات

امتداد - از اول فروردین ماه تا اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۳ میلیارد و ۲ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران در خصوص روند تامین ارز در سال جاری گفت: از ابتدای سال تا یکم اردیبهشت ماه ۳ میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی، ‌خدمات،‌تجهیزات صنعتی و سایر موارد تامین ارز از سوی بانک مرکزی انجام شد.

 
وی گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان ۶۲۱ میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ یک میلیارد و ۷۴۴ میلیون دلار و برای خدمات ۵۳۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اسای کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۵۴۸ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۷۳ میلیون دلار و در مجموع ۶۲۱ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل ۳۹۸ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۱۳۴ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۱۲ میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۸۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» ۱۵۵معادل  میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۱۶۵، ۲۶، ۱۲۶، ۹۱، یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایاین فروردین ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، ۸۶۱ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۳۰ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

وی در پایان گفت: طی ۱۸ مرحله حراج شمش طلا در مرکز بادله ارز و طلای ایران تاکنون ۲۴۶۱ کیلوگرم طلا به فروش رسیده است. همچنین ۱۹ مرحله حراج در روز ۲ اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد.   

 

  برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • نظارت مستمر بر تامین کالاهای اساسی انجام می‌شود
  • تامین ۳ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و صنایع
  • قیمت کالاهای اساسی افزایش نیافته است
  • تامین ۳ میلیارد دلاری ارز برای کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات
  • بانک مرکزی : توقف تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی کذب است
  • اعلام میزان تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی
  • برخورد با هرگونه افزایش قیمت غیرقانونی