Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/لرستان دبیر ستاد مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: ۱۶۰ بیمار مثبت و مشکوک به کرونا ویروس در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

مریم کوشکی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از ابتدای شیوع بیماری ویروس کرونا تا پایان روز هشتم اسفندماه ۲۱۸ هزار و ۹۹۸ نمونه تست ارسالی انجام شده است.

وی تصریح کرد: از این تعداد ۲۱۸ هزار و ۳۳ نمونه تست جواب داده شده که ۶۷ هزار و ۳۸۸ نمونه تست مثبت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی و دبیر ستاد مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: همچنین از تعداد تست جواب داده شده ۱۵۰هزار و ۶۴۱ مورد منفی بوده است.

کوشکی یادآور شد: متأسفانه تاکنون بر اثر بیماری کرونا ویروس ۱۳۴۸ نفر در استان جان خود را از دست داده‌اند.

دبیر ستاد مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: ۱۶۰بیمار مثبت و مشکوک به کرونا ویروس در بیمارستان‌های لرستان بستری هستند.

وی با تاکید بر اینکه کرونای انگلیسی پشت دروازه‌های لرستان قرار دارد، تصریح  کرد: برای جلوگیری از تشدید کرونا ویروس از هرگونه تجمع، ترددهای غیرضروری اجتناب و حتما در محیط‌های مسقف از تهویه مناسب فضا استفاده شود و این مهمترین راه پیشگیری از بیماری است.

به گزارش ایسنا، بر اساس آمار روزهای هفتم و هشتم اسفندماه ۱۰۳ مورد تست مثبت جدید بدون فوتی گزارش شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی ستادمبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان همه باهم علیه کرونا کروناویروس همه با همه علیه کرونا همه با هم کرونا لرستان ایسنا ايسنا کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۷۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی نارسایی قلبی را از حجم پا تشخیص می‌دهد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینرینگ، استارت‌آپ فناوری‌های قلبی (Heartfelt Technologies) از دانشگاه کمبریج یک مانیتور هوش مصنوعی را معرفی کرده است که بیماران قلبی مرخص شده را از نظر علائم نارسایی قلبی تحت نظر دارد.

راه حل مانیتورینگ از یک دوربین سه بعدی مادون قرمز برای اسکن خودکار پای برهنه در راستای علائم اِدِم یا ورم محیطی استفاده می‌کند که یک علامت بالقوه نارسایی قلبی است که حدود دو هفته قبل از بستری مجدد در بیمارستان قابل تشخیص است.

پس از یک دوره نارسایی قلبی، بیماران اغلب از بیمارستان مرخص می‌شوند و به آنها دستور داده می‌شود تا علائم، به ویژه وزن را هر روز پس از بازگشت به خانه کنترل کنند. با این حال، بسیاری برای پایبندی به این رژیم تلاش می‌کنند که منجر به پذیرش مجدد می‌شود که می‌توان با نظارت مداوم از آن جلوگیری شود.

جلوگیری از بستری مجدد ۷۵ درصد بیماران

به گفته این استارت‌آپ، رویکرد آنها کاهش بستری شدن در بیمارستان است که به طور بالقوه از پذیرش مجدد ۷۵ درصد از بیماران جلوگیری می‌کند.

این دستگاه را می‌توان به راحتی در خانه بیمار نصب کرد و هر زمان که بیمار به سادگی از کنار مانیتور رد شود، حجم پای بیمار را در طول زمان ردیابی می‌کند. از آنجایی که ورم پا یکی از علائم اصلی مرتبط با شروع نارسایی قلبی است که یکی از شاخص‌های کلیدی سلامت قلب محسوب می‌شود.

این استارت‌آپ می‌افزاید: سپس این دستگاه داده‌ها را برای تجزیه و تحلیل به فضای ذخیره‌سازی ابری منتقل می‌کند که تغییرات قابل توجهی را در حجم پا مشخص می‌کند و بنابراین مراقبان و متخصصان پزشکی را ترغیب می‌کند تا مداخله کنند. بیشتر اوقات، این مداخله شامل اطمینان از تجویز و مصرف دارو‌های صحیح است.

به گفته مدیرعامل شموس هوشیر، این دستگاه به نسل سوم خود تکامل یافته است و نسخه‌های اولیه از دوربین‌های «Raspberry Pi» بر روی میله آلومینیومی استفاده می‌کنند.

هوشیر بر اهمیت حفظ حریم خصوصی در اجرای فناوری، تضمین حفظ محرمانه بودن بیمار در حین ارائه بینش‌های مرتبط بالینی هم تاکید کرد. در حالی که تمرکز اصلی بر نظارت بر نارسایی قلبی است، این فناوری ظرفیت آن را دارد که برای کاربرد‌های گسترده تر، از جمله رسیدگی به بارداری‌های پرخطر مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عمل جراحی ترمیم دنده‌های شکسته در زنجان انجام شد
  • هوش مصنوعی نارسایی قلبی را از حجم پا تشخیص می‌دهد
  • رصد پا با هوش مصنوعی برای جلوگیری از نارسایی قلبی
  • عمل جراحی ترمیم دنده‌های شکسته در زنجان برای اولین بار انجام شد
  • عفونت های تنفسی و موارد بستری در بوشهر افزایش یافت
  • آمار جهانی کرونا؛ هنگ کنگ رکورددار فوتی‌های روزانه
  • آخرین آمار جهانی کرونا امروز شنبه ۲۵ فروردین؛ ۵۷ فوتی و ۳ هزار ابتلای جدید
  • کشور در محاصره ۳ ویروس و مسئولان در بیخیالی | در هفته چند نفر می‌میرند؟
  • ایران در محاصره ۳ ویروس است!
  • کشور در محاصره ۳ ویروس