Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@01:49:56 GMT

عوارض پروانه ۳۵ درصد از مناطق شهری همدان رایگان است

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۵۷۹۲۲

عوارض پروانه ۳۵ درصد از مناطق شهری همدان رایگان است

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، حمید بادامی‌نجات پیش از ظهر امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان با تأکید بر بهره‌گیری از مشورت برای اداره و مدیریت شهر و برنامه‌ریزی بودجه ۱۴۰۰ اظهار کرد: با توجه به تدوین و بررسی لایحه پیشنهادی بودجه و تعرفه عوارض محلی در طول سال، درصد بالایی از درآمد شهرداری در حوزه تعرفه عوارض محلی تعریف می‎شود که بر اساس آن نسبت به دریافت عوارض و بهای خدمات اقدام می‎شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مصوبه شورای پنجم مبنی بر رایگان کردن عوارض پروانه ساختمانی در مناطق کمتربرخوردار شهر به‌ منظور تشویق به ساخت‌وساز مجاز افزود: عوارض پروانه ساختمانی حدود ۳۵ درصد از مناطق شهری همدان تا ۲.۵ طبقه رایگان محاسبه می‎شود.

رئیس کمیسیون برنامه‌، بودجه و مالی شورای شهر همدان گفت: این مصوبه از سال آینده قابلیت اجرایی دارد، زیرا در این صورت ضمن ساخت‌وسازهای مجاز، حداقل ضوابط شهرسازی هم رعایت می‏‌شود؛ البته این طرح هم با موانع بسیاری همراه بوده که خارج از اختیارات شوراست و استانداری و راه‌وشهرسازی استان باید به صورت هدفمند در این حوزه ورود پیدا کنند.

وی تأکید کرد: ۳۵ درصد مناطق شهری همدان، عوارض ساختمانی رایگان دریافت می‌کنند تا به عدالت مدنظر مقام معظم رهبری برسیم که خوشبختانه تلاش برای حرکت در این مسیر هر سال با سرعت بیشتری پیش می‌رود.

بادامی‌نجات با اشاره به اینکه پیش از اینها معافیت‌هایی برای اقشار آسیب‌پذیر از جمله کمیته امداد، بهزیستی و خیریه‎های معتبر در نظر گرفته شده بود؛ عنوان کرد: امسال نیز تمام خیریه‌های مجوزدار، پروانه رایگان و عوارض نوسازی برای یکی از املاک خود را دریافت خواهند کرد.

وی افزود: با توجه به مباحث میراث فرهنگی، بر این نظر هستیم تا بخشی از مشکلات ساکنان بافت مرکزی شهر برطرف شود، همچنین پیش‌بینی تخفیف‌های ویژه برای مالکان ورودی‌های شهرها به‌ویژه در مناطق توانمندسازی به‌منظور آزادسازی املاک آنان در نظر گرفته شده است.

رئیس کمیسیون برنامه‌، بودجه و مالی شورای شهر همدان با تأکید بر توجه به حوزه فناوری و دانش‌بنیان در تعرفه عوارض محلی شهرداری، گفت: این مجموعه‌های علمی از پرداخت تمامی عوارض معاف می‌شوند که در نوع خود، بی‌نظیر است.

وی در ادامه با بیان اینکه سیاست‌های شورای پنجم بر مبنای توسعه متوازن در شهر همدان بوده که قطعاً ایراداتی نیز در اجرای آن وارد است؛ گفت: ساختار بودجه منطقه‌بندی است؛ اما به‌دنبال رفع آن هستیم.

وی گفت: تغییر ساختار، سخت بوده و نیازمند همراهی تمامی تشکیلات و بدنه شهرداری است که در این راستا، از سال گذشته قدم‌های مثبتی برداشته‌ایم و قطعاً تبعات خواهد داشت که با کار کارشناسی، پیش خواهد رفت.

بادامی‌نجات راه‌اندازی خزانه‌داری کل را یکی از اصول رها شدن از ساختار منطقه‌بندی شهرداری همدان برشمرد و گفت: در این صورت، منابع شهر بر اساس اولویت‌های شهر همدان تقسیم می‎شوند.

وی با تأکید بر اینکه نگاه شهرداری و شورا به مناطق توانمندسازی است؛ اظهار کرد: در دور پنجم رضایتمندی و حجم کار در این مناطق بسیار قابل توجه است؛ هرچند تبعیض‌هایی هم در نوع اقدامات، وجود داشته، اما نیت بر این است که اختلاف طبقاتی را به حداقل‌ها برسانیم.

رئیس کمیسیون برنامه‌، بودجه و مالی شورای شهر همدان با اشاره به افزایش چهار برابری بودجه شهرداری همدان از سال ۹۶ که ۴۰۰ میلیارد تومان بوده و امسال سال به هزار و ۶۰۰ میلیون تومان رسیده است؛ عنوان کرد: این افزایش نسبت به کلانشهرها، بی‌نظیر است که نشان از ریسک‌پذیری شهرداری همدان دارد.

* حق عوارض ارزش افزوده شهر همدان شفاف نیست

وی با اشاره به اینکه سهم شهرداری همدان از مالیات ارزش افزوده از سال ۹۶ تاکنون تغییری نکرده و تنها ۶۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است، گفت: این مهم جای ابهام دارد و باید شفاف شود؛ زیرا اجحاف در حق شهروندان است.

بادامی‌نجات گفت: متأسفانه مشخص نیست چرا این سهم طی سال‌های گذشته با وجود افزایش درآمدهای مالیاتی، افزایش پیدا نکرده و صیح نیست عوارض شهر همدان در خارج از شهر هزینه شود.

وی با بیان اینکه بسیاری از درآمدهای پایدار شهر از جمله عوارض راهنمایی‌ورانندگی، ماده ۲۳ و ۱۵، تخفیف و جرایم، به شهر همدان پرداخت نمی‌شود که ضعف بودجه ماست؛ گفت: شهرداری تلاش کرده در حوزه تفکیکی‌ها و درآمد املاک، قیمت مسکن را کنترل کند؛ از این‌رو بخشی از درآمدهای شهرداری همدان در سال ۱۴۰۰ بر مبنای فروش و تفکیک املاک است.

رئیس کمیسیون برنامه، ‌بودجه و مالی شورای شهر همدان اعلام کرد: در عمده پروژه‌های سال ۱۴۰۰، هیچ منطقه‌ای وجود ندارد که پروژه تعریف نشده، داشته باشد؛ البته متأسفانه در بخش‌هایی از شهر از جمله کوی‌های گلستان و فردوس مباحث قانونی وجود دارد.

وی با بیان اینکه طی سالهای گذشته ضرورت ایجاد شهرداری الکترونیک قوت گرفته است؛ گفت: به زودی نرم‌افزار جدید در شهرداری همدان رونمایی می‌شود که مردم می‎توانند وضعیت املاک خود را در این نرم‎افزار مشاهده کنند.

بادامی‌نجات از افزایش ۳۰ درصدی عوارض محلی سال ۱۴۰۰ شهرداری همدان خبر داد و گفت: برای تأمین هزینه‌های شهر، روند افزایشی بیش از متعارف عوارض متعلق به مالکانی است ک بیش از ضوابط طرح تفصیلی بنا دارند و ساخت‌و‌ساز داشته‌اند و یا مشمول کمیسیون ماده ۵ و تغییر کاربری شده‌اند.

انتهای پیام/ 3140/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس کمیسیون برنامه بودجه و مالی شورای شهر همدان عوارض محلی رئیس کمیسیون برنامه بودجه و مالی شورای شهر همدان بودجه و مالی شورای شهر همدان رئیس کمیسیون برنامه شهرداری همدان بادامی نجات عوارض محلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۵۷۹۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران

دومین هم‌اندیشی شهرداران مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در سال ۱۴۰۳ با حضور عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری و لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزار شد.

به گزارش ایسنا، عباس شعبانی با اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه ریزی درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه، بر ضرورت تحقق برنامه ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تأکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه از در نظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق ۲۲ گانه خبر داد و افزود: ما امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف گذاری برای سال پیش رو با درنظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش بینی شده می‌باشد که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی تر به شهروندان صرف شود.

عباس شعبانی در ادامه حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق ۲۲ گانه را اولویت ۲ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ دانست که باید در رأس همه موضوعات قرار گرفته و برطرف شود تا همه موضوعات مربوط به مناطق ۲۲ گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون‌های ماده پنج، هفت و ماده صد برای روزهای پایانی سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف و برطرف شود. 

تدوین برنامه درآمد مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۳ بر مبنای عملکرد قابل قبول مناطق در سال گذشته

حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران نیز در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق ۲۲ گانه در راستای فعالیت ها و تلاش های بی وقفه در سال ۱۴۰۲ افزود: با وجود تغییر متغیرهای مربوط به قانون درآمدهای پایدار شهری با فعالیت همه جانبه مناطق، سال ۱۴۰۲ را با تحقق اهداف پیش بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه معماران گفت: ان‌شاءالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

اطلاع رسانی به موقع و حداکثری خدمات ارائه شده به شهروندان از اولویت‌های مدیریت شهری در سال ۱۴۰۳

لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران نیز با حضور در این هم اندیشی ضمن تقدیر از عملکرد بی نظیر محق شده توسط مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۲ و اشاره به گزارش ارائه شده درباره طرح «رصد» در صحن شورای شهر تهران و تحقق ۹۸ درصدی اهداف این طرح، همت مضاعف مناطق را برای اطلاع رسانی امور و پروژه‌های انجام شده و در حال انجام مناطق به شهروندان خواستار شد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: هر منطقه می‌بایست یک بسته اطلاع رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثر گذار تدوین و به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق ۲۲ گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق نیز در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت.

بر اساس گزارش سایت شهر، در خاتمه این نشست شهرداران مناطق ۲۲،۲۱،۲،۱،۳،۱۵،۱۳به بیان چالش‌ها و پیشنهادات خود در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش بینی شده برای مناطق در سال ۱۴۰۳ پرداختند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجازه تصمیم‌گیری نادرست در حوزه طرح جامع شهر قم را نمی‌دهیم
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه تهران
  • از برگزاری اجلاسیه سراسری روسای شوراهای اسلامی کشور تا تدوین شناسنامه باغ‌های شهر قم
  • مسیر فعلی مونوریل قم توجیه ترافیکی ندارد
  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود
  • توزیع رایگان کیسه‌های پارچه‌ای در بازارهای کوثر ویژه هفته نکوداشت اصفهان
  • پیش‌بینی ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • تصویب ۱۸۹۰ میلیارد تومان بودجه شهرداری بوشهر
  • ورود ماهانه ۱۵ دستگاه اتوبوس به چرخه خدمت‌رسانی مشهد
  • تصویب کاهش عوارض و بهای خدمات شهرداری شیراز