Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه کفش دست دوز با اعلام اینکه امروز اصلا شرایط برای تولید در کشور فراهم نیست گفت: صنعت چرم سازی ما به دلیل صادرات دام زنده زمین گیر شده و هیچ حمایتی از آن صورت نمی گیرد. - اخبار اقتصادی -

رسول شجری در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه در حال حاضر شرایط تولید در کشور به هیچ عنوان قابل قبول نیست، اظهار داشت: فروش واحدهای صنفی بخش کفش نسبت به سال گذشته با 70 درصد کاهش روبرو شده است این درحالیست که تولیدکننده باید برای 30 درصد فروش خود هزینه های بالای بیمه و دارایی را پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه متاسفانه هیچ کدام از وعده های دولت در حمایت از تولیدکنندگان ان هم در شرایط کرونا محقق نشده است، گفت: دولت به ما بگوید ما با توجه به کدام فروش باید هزینه های بالای بیمه و دارایی را پرداخت کنیم جالب اینجاست دارایی به جای کمک به واحدهای تولیدی به دنبال کسب درآمدهای جدید برای خود است. و هیچ خبری از حمایت از تولیدکننده داخلی نیست.

رئیس اتحادیه کفش دست دوز افزود: در حال حاضر واحدهای تولیدی با 50 درصد ظرفیت فعالیت می کنند و عرضه بیش از تقاضاست. دولت پاسخ دهد چرا پتروشیمی مواد را به قیمت دلار به تولیدکننده داخلی می فروشد. محاسبات نشان می دهد قیمت مواد پتروشیمی تا 100 درصد افزایش پیدا کرده است در این شرایط کدام تولیدکننده می تواند تولید و فروش خوبی داشته باشد

شجری در ادامه صحبتهای خود با گلایه از اینکه صنعت چرم سازی ما لنگ مواد اولیه است، گفت: آقایان به جای تامین نیاز تولیدکننده داخلی دام ها را به صورت زنده صادر کردند اگر تولیدکنندگان بخواهند کمبود چرم دام های زنده را جبران کنند 4 سال زمان می برد.

وی با گلایه از اینکه هیچ تدبیری برای حمایت از تولیدکننده داخلی وجود ندارد، گفت: تولید با چنگ و دندان مشغول فعالیت است و آینده خوبی برای خود متصور نیست قرار بود در شب عید بخشی از نیاز نقدینگی واحدهای تولیدی جبران شود اما سبد درآمدی خانواده ها کاهش پیدا کرده قیمت تمام شده محصولات بالاست و حتی شرایط کرونا نیز برحجم مشکلات اضافه کرده است. در این شرایط اصلا نمی شود کار تولیدی کرد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تولیدکننده داخلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۰۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، غلامرضا خوانساری با اشاره به افزایش حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در دولت سیزدهم افزود: بنا داریم خریدهای خارجی را کمرنگ کنیم و در این راستا واردات ۲۵۰ کالا ممنوع اعلام شد.

وی گفت: از شرکت‌های دانش‌بنیان نیز در توسعه میادین و احیای چاه‌های نفت استفاده شده است، چنانچه ۳۰ حلقه چاه کم‌بازده را به شرکت‌های دانش بنیان دادیم.

خوانساری خاطرنشان‌کرد: ۸۵ درصد از کالاهای مورد نیاز صنعت نفت بومی‌سازی شده است و ۱۵ درصد باقی مانده نیز توجیه تجاری سازی ندارد.

این مقام مسوول وزارت نفت ادامه‌داد: در دولت، کارگروه صادرات خدمات فنی مهندسی شکل گرفته و سبب شده که از وارد کننده به صادرکننده تبدیل شویم و با کشورهای مانند ونزوئلا، روسیه، چین، عراق و سوریه مبادلات تجاری داشته باشیم.

وی با اشاره به پالایشگاه‌های فرا سرزمینی گفت: در تلاشیم با پتروشیمی ونزوئلا قرارداد همکاری امضا و همچنین نسبت به بازسازی فاز ۲ پالایشگاه «ال پالیتو» ونزوئلا اقدام کنیم. در سوریه نیز پس از نتیجه رسیدن پالایشگاه «حمص»، دو پالایشگاه دیگر را نیز مد نظر داریم.

مدیرکل نظام تامین و تجاری‌سازی فناوری وزارت نفت اظهار داشت: همچنین در آفریقای جنوبی و عراق هم منتظر خبرهای خوب در حوزه صادرات محصولات دانش بنیان هستیم.

کد خبر 6080935 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • واحدهای تولیدی جهادگران عرصه صنعت و استاندارد هستند
  • تولید به صادرات گره بخورد/ نادرست بودن قطع برق چاه‌ها
  • یک سالگی جنگ داخلی سودان
  • تأکید وزیر صمت بر حمایت از صادرکنندگان
  • روند تصمیم‌گیری نسبت به حل مشکلات تولیدکنندگان قم تسریع شود
  • اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم
  • واحدهای تولیدی دارای استاندارد و گواهینامه‌ حمایت می‌شوند
  • هفت واحد تولیدی در استان اردبیل موفق به اخذ گواهینامه ملی و بین المللی شدند
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • تازه‌ترین اوضاع شرکت‌های تولیدی صندوق‌ بازنشستگی صنعت نفت بررسی شد