Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان گفت : اگر هزینه ساخت هر کیلومتر راه با مشخصات روستایی را 900 میلیون تومان درنظربگیریم،خسارت وارده از حمل تناژ مواد معدنی به راه‌های استان چیزی معادل 115 میلیارد تومان است.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛ عبدالحسین علی‌اکبری با اشاره به اینکه ۹۰ درصد حمل‌ونقل کالا و مسافر استان از طریق جاده صورت می‌گیرد، تصریح کرد:راه، یک سرمایه ملی است و حمل بار اضافه بر ظرفیت وسایل نقلیه، علاوه‌ بر خطرات ناشی از بروز سوانح و تصادفات جاده‌ای، موجب تخریب زیرساخت راه‌ها می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع خصوصا درراه‌های فرعی و روستایی، لطمات بزرگی را به جاده‌‌ها تحمیل کرده است.

وی افزود: اکثر شهرستان‌های استان زنجان از نعمت داشتن معادن غنی برخوردار هستند ولی بعضا مشاهده می‌شود که با حمل تناژ غیرمجاز صدمات زیادی راه راهای استان وارد کرده‌اند.

 مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان به طول راه‌های آسیب‌دیده به علت حمل مواد معدنی با تناژ غیرمجاز در برخی شهرستان‌های استان اشاره کرد وبیان داشت: در شهرستان زنجان 161 کیلومتر، درماهنشان 154 کیلومتر، در طارم 160 کیلومتر، در خدابنده 180 کیلومتر، در سلطانیه 257 کیلومتر و درمجموع در سطح استان 1287 کیلومتر از طول راه‌های استان به‌این‌علت تخریب‌شده‌اند.

این مقام مسئول گفت: با توجه به رقم خسارت وارده وعدم تناسب آن با  اعتبارات عمرانی جهت ساخت ونگهداری راههای استان ضروری است معادن استان در رعایت تناژمجاز حمل مواد معدنی وهمچنین مشارکت در ساخت ونگهداری راههای مورد استفاده خود اقدام کنند که البته دراین خصوص همکاری های خوبی ازبرخی معادن صورت گرفته است .

علی اکبری خاطرنشان ساخت : به‌منظور کاهش روند تخریبی ناشی از حمل  اضافه تناژ خصوصاً در مورد مواد معدنی درراههای استان ، این اداره کل با  همکاری پلیس راه  به صورت مستمرکنترل هایی را انجام میدهد .

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان زنجان مدیرکل راهداری حمل ونقل جاده ای حمل مواد معدنی استان زنجان مواد معدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۲۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات۶۰ هزارتن مواد معدنی از بندرخمیر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان پیش‌بینی کرد: با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده در حوزه صادرات مواد معدنی از جمله تعیین نرم تخلیه و بارگیری و افزایش سرعت عملیات بندری تا پایان سال جاری، عملکرد صادرات در این بندر چندمنظوره حداقل به یک میلیون تن می رسد.

حسین عباس‌نژاد گفت: در حال حاضر سه شرکت فعال بخش خصوصی در حوزه صادرات مواد معدنی در بندرخمیر فعال است که با تدابیر انجام شده از سوی بنادر استان و برای استفاده حداکثری از مجتمع بندری خمیر در ماه‌های آینده تعداد شرکت‌های فعال در حوزه عملیات بندری به۱۰ شرکت افزایش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: جابه‌جایی بیش از ۱۲ میلیون تن انواع کالا در بنادر غرب هرمزگان

وی با بیان اینکه تمرکز بندر چندمنظوره خمیر بر صادرات غیرنفتی بویژه مواد معدنی است، افزود: پارسال بیش از۴۰۰ هزار تن انواع مواد معدنی شامل سنگ گچ، کلینگر سیمان، بنتونیت و غیره از این بندر به کشورهای امارات و عمان صادر شد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: توسعه بندر چندمنظوره خمیر نیز از طریق الحاق ۱۶۳ هکتار اراضی پشتیبانی درحال پیگیری بوده و مطالعات کار انجام شده است.

عباس نژاد افزود: طرح توسعه بندرخمیر بعد از تصویب در طرح جامع برای ساخت انبار نگهداشت کالای ملوانی، مرکز کنترل ترافیک دریایی و سایر بخش‌های مورد نیاز، امسال وارد مرحله اجرایی می‌شود.

حجم عملیات صادرات مواد معدنی در کل محدوده استان هرمزگان بالغ بر ۲۱ میلیون تن بوده که ۳.۶ میلیون تن در حوزه شهرستان خمیر است.

دیگر خبرها

  • اگر سرماخوردگی دارید این 2 میوه را بخورید
  • آسفالت ریزی ۵ کیلومتر از آزادراه زنجان قزوین به اتمام رسید
  • شناسایی ۸۳۲ خودرو با تخلف حمل اضافه تناژ بار در استان قزوین
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد
  • بالاترین میزان تولید مواد معدنی در مجتمع سرب و روی مهدی آباد
  • مازندران مجهز به سامانه هوشمند ثبت تخلفات اضافه تناژ ناوگان باری
  • ثبت هوشمند تخلفات اضافه تناژ ناوگان باری در مازندران
  • افزایش ۲۰ درصدی کشف تخلفات اضافه بار در استان بوشهر
  • صادرات۶۰ هزارتن مواد معدنی از بندرخمیر
  • ۲۹ درصد از ناوگان باری در جاده‌های استان بوشهر دارای اضافه بودند