Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - وزیر راه و شهرسازی گفت: تا قبل از پایان فعالیت دولت دوازدهم، عملیات فاز دوم توسعه بندر چابهار آغاز خواهد شد تا ظرفیت این بندر به 30 میلیون تن افزایش پیدا کند.
محمد اسلامی درباره وضعیت بندر چابهار و روند توسعه ای که این بندر طی می کند، اظهار داشت: آینده‌ بسیار روشن و درخشانی برای سواحل مکران می‌بینم که قطعا با اشراف و تسلطی که این منطقه از دنیا بر اقیانوس و آبهای آزاد و قطب جنوب دارد، فرصت اقتصادی آن بسیار زیادتر از ناحیه جنوبی خلیج ‌فارس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: بنادر چابهار، گوادر و کراچی می‌توانند همکار بنادر هندوستان شوند و زنجیره تعاملی را به وجود آورند.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه فاز یک بندر چابهار ظرفیت این بندر را به 8,5 میلیون تن رساند، تصریح کرد: در قالب معاهده‌ای که در تعامل با کشورهای همسایه و هندوستان تعریف شده، روزانه شاهد تقاضای حضور کشورهای مختلف به ویژه کشورهای آسیای میانه، در بندر چابهار هستیم.
وی درباره تأمین تجهیزات بندر چابهار از سوی اپراتور هندی، بیان کرد: تأمین مالی و تجهیز اپراتور که قرار بود توسط هندی‌ها انجام شود، مدت زیادی بود که اجرایی نشده بود، اما با ورود اولین سری تجهیزات، هندی‌ها به تعهدات خود عمل کردند.
اسلامی افزود: تجهیزات بندر چابهار در حال گسترش است و شرکت هندی‌ در حال اجرای تعهدات مشارکتی خود برای تجهیز و توسعه و بهره‌برداری از بندر شهید بهشتی چابهار است.
وی یادآور شد: ضرورت دارد، بنادر به کانون‌های بار و ظرفیت‌های بار متصل شوند،این الگوی قراردادهای ما در بندر چابهار و مشابه الگوی بنادر موفق دنیا است.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در بندر چابهار رو به افزایش است، گفت: سعی می‌کنیم در ماه‌های پیشِ رو و تا قبل از پایان دولت، فاز دوم توسعه بندر چابهار را کلید بزنیم تا ظرفیت بندر چابهار به 30 میلیون تن افزایش پیدا کند.
اسلامی با بیان اینکه پیمانکار فاز دوم توسعه بندر چابهار، قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء خواهد بود، تصریح کرد: قرارگاه خاتم کماکان در بندر چابهار مستقر است و این آمادگی وجود دارد تا تجهیزات لازم را مستقر کند.
پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بندر چابهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۲۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ صادرات یک میلیون تن مواد معدنی به کشورهای حوزه خلیج فارس

تین نیوز

مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان از صادرات ۶۰ هزارتن مواد معدنی به کشورهای حاشیه خلیج فارس با ۶۰۰ درصد افزایش در یک ماهه سال جاری خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، حسین عباس نژاد اظهار کرد: در یک ماه سال جاری بالغ بر ۶۰ هزار تن مواد معدنی به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۶۰۰ درصد و نسبت به مدت ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ افزون بر ۸۲ درصد افزایش داشته است.

عباس نژاد پیش بینی کرد؛ با توجه به برنامه ریزی های انجام شده در حوزه صادرات مواد معدنی از جمله تعیین نرم تخلیه و بارگیری و افزایش سرعت عملیات بندری تا پایان سال جاری، عملکرد صادرات در این بندر چند منظوره حداقل به یک میلیون تن می رسد.

به گفته وی گذشته سه شرکت فعال بخش خصوصی در حوزه صادرات مواد معدنی در بندر خمیر فعال بوده که با تدابیر انجام شده از سوی بنادر استان و به منظور استفاده حداکثری از مجتمع بندری خمیر در ماه های آینده تعداد شرکت های فعال در حوزه عملیات بندری به ۱۰ شرکت افزایش می یابد.

عباس نژاد با بیان اینکه تمرکز بندر چند منظوره خمیر بر صادرات غیرنفتی به ویژه مواد معدنی است، ابراز کرد : سال گذشته بالغ بر ۴۰۰ هزار تن انواع مواد معدنی شامل  سنگ گچ، کلینگر سیمان، بنتونیت و غیره از این بندر به کشورهای امارات و عمان صادر شد.

وی افزود : توسعه بندر چند منظوره خمیر نیز از طریق الحاق ۱۶۳ هکتار اراضی پشتیبانی در حال پیگیری بوده و مطالعات کار انجام شده است.

مدیر کل بنادر هرمزگان خاطرنشان کرد : طرح توسعه بندر خمیر بعد از تصویب در طرح جامع به منظور احداث انبار نگهداشت کالای ملوانی، مرکز کنترل ترافیک دریایی و سایر بخش های مورد نیاز، امسال وارد مرحله اجرایی می شود.

گفتنی است؛ حجم عملیات صادرات مواد معدنی در کل محدوده استان هرمزگان بالغ بر ۲۱ میلیون تن بوده که ۳.۶ میلیون تن در حوزه شهرستان خمیر است.

بندر چند منظوره خمیر با سرمایه گذاری سازمان بنادر و دریانوردی در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ با حضور مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی به بهره برداری رسید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تبادل تروریست‌ها در بندر گوادر
  • تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد
  • فروردین ماه پررونق در بزرگترین بندر شمال 
  • ◄ صادرات یک میلیون تن مواد معدنی به کشورهای حوزه خلیج فارس
  • صادرات ۶۰ هزار تن مواد معدنی از بندرخمیر
  • صادرات بیش از ۶۰ هزار تن مواد معدنی از بندر چند منظوره خمیر
  • نشست «درآمدی به اخلاق قرآنی» برگزار می شود
  • تخلیه و بارگیری کالاهای کانتینری در بوشهر ۹۲.۵ درصد افزایش یافت
  • رشد ۹۲.۵ درصدی تخلیه و بارگیری کانتینر در بندر بوشهر
  • امام جماعت متفاوت «مسجد آبی»