Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-16@16:18:46 GMT

کمک یک میلیاردی برای آزادی زندانیان پدر

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۶۳۳۷۰

کمک یک میلیاردی برای آزادی زندانیان پدر

سازمان زندان‌ها اعلام کرد: همزمان با ولادت امام علی (ع)، طرحی تحت عنوان «پویش به عشق علی برای پدر» برگزار شد که طی آن یک میلیارد و ۱۵۰ هزار تومان برای آزادی پدران زندانی با جرایم مالی جمع آوری شد.

به گزارش ایسنا به نقل از  روابط عمومی سازمان زندان ها ، همزمان با ولادت امیر المومنین (ع)، طرح « پویش به عشق علی برای پدر» با مشارکت سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور، سازمان صدا و سیما جمهوری اسلامی، تعدادی از دانشجویان دانشگاه الزهرا و خیریه همت برای آزادی پدران زندانی با جرایم مالی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که از ابتدای این هفته، رادیوهای چهارده گانه نیز در راستای تبلیغات از طریق فضای مجازی و پوستر برای جمع آوری کمک های مردمی اقدام کردند.

در این زمینه طی جلساتی که سازمان صدا و سیما (رادیو) و سازمان زندان ها برگزار کردند ، مقرر شد تا  زندانیان با جرایم مالی کمتر در اولویت آزادی قرار گیرند.

همچنین در این راستا شاهد کمک های مردمی بسیار و حمایت بسیاری از بازیگران و ورزشکاران از جمله علی پروین، کوروش باقری، علیرضا دبیر، ستار همدانی، جعفر سمیعی، محمدرضا طالقانی، علیرضا حیدری ، فردین معصومی، حسین رضازاده، حسن رنگ رز، آرش اسدی، هوتن خداپرست، سبحان ارکرامی، داریوش فرضیایی (عمو پورنگ ) بودیم.

تمام رادیوها از جمله رادیو نمایش با گفت و گو با هنرمندان، رادیو قرآن با گفت و کو با مبلغان و همچنین رادیو جوان، سلامت، ورزش و پیام نیز در راستای تبلیغات در این زمینه گام برداشتند.

این اقدام، بعد از اتمام جمع آوری کمک مردمی با اعلام فهرست از سوی سازمان زندان ها برای آزادی این زندانیان، اجرایی و عملیاتی خواهد شد.

بعد از آزادی این زندانیان، برای شفاف سازی و افزایش اعتماد مردمی از طریق رادیو گفت و گو با این افراد صحبت خواهد شد.

به طور کلی هدف از این اقدام این است که آزادی یک پدر موجب کاهش مشکلات و فساد و آسیب در یک خانواده می شود بنابراین شادی حقیقی را با این اقدام به جامعه و خانواده ها منتقل خواهد شد. امید است با چنین اقدام ارزشمند شاهد بهبود وضعیت و شادی بخشیدن به بسیاری از خانواده های زندانیان باشیم.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان زندان ها سازمان زندان ها برای آزادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۳۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۳۰۰۰ فلسطینی از زمان آغاز جنگ غزه

یک سازمان حقوق بشری اعلام کرد نیروهای اشغالگر رژیم صهیونیستی از زمان آغاز تجاوزات خود به نوار غزه، ۳۰۰۰ فلسطینی از جمله زنان، کودکان، افراد مسن و پزشکان را دستگیر کرده‌اند.   به گزارش ایسنا، سازمان حقوق بشری المیزان عنوان کرد: اشغالگران صهیونیست ۱۶۵۰ زندانی از اهالی غزه را بر اساس قانون مبارزان غیرقانونی، قانونی که در سال ۲۰۰۲ وضع شد، در زندان‌های اسرائیل با سلب هرگونه کنترل قضایی و تضمین دادرسی عادلانه از بازداشت‌شدگان، حبس کرده است.   این سازمان می‌افزاید: این زندانیان در انزوای کامل از دنیا در زندان‌های نفحه و نقب توزیع می‌شوند زیرا اشغالگران مانع از انتشار اطلاعات در مورد آنها می‌شوند و امکان تعیین وکیل یا هرگونه وکالت را از آنها سلب می‌کنند.   رژیم صهیونیستی همچنین ۳۰۰ زندانی دیگر از جمله ۱۰ کودک را از اهالی غزه برای بررسی پرونده‌های دیگر در زندان‌های عسقلان و عوفر منتقل کرد. همه بازداشت‌شدگان از لحظه دستگیری تا مراکز تحقیقاتی مورد شکنجه و رفتارهای تحقیرآمیز قرار می‌گیرند که کرامت انسانی را نقض می‌کند.   مرکز المیزان از جامعه بین‌المللی خواست که مسئولیت‌های قانونی و اخلاقی خود را در قبال سرزمین‌های اشغالی فلسطین به عهده بگیرد، مفاد حقوق بین‌الملل را اعمال، از غیرنظامیان به‌ویژه زندانیان حمایت و به جنایات شکنجه پایان دهد.   رژیم صهیونیستی پیشتر چند بازداشتی اهل غزه را آزاد کرده بود. آثار شکنجه بر روی اجساد زندانیان آزاد شده مشهود بود. آن‌ها در داخل زندان‌های رژیم صهیونیستی و یا در خانه‌های ویران شده‌ای که اشغالگران آن‌ را به پادگان‌های نظامی تبدیل کرده‌اند، شکنجه شدند. منابع رسانه‌ای اعلام کرده‌اند که سربازان رژیم اشغالگر در دوره بازجویی به نیازهای بشردوستانه زندانیان اهمیتی نمی‌دهند و حتی روزها آن‌ها را تشنه نگه می‌دارند.   از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، ده‌ها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شدند و زیرساخت‌های نوار غزه به شکل گسترده‌ای ویران شده و فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای در این منطقه رقم خورده است.   در نتیجه این حملات و محدودیت‌هایی که این رژیم اعمال کرده و در پی کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت ساکنان نوار غزه به‌ویژه شمال غزه در آستانه خطر قحطی قرار داشته و جان کودکان و سالخوردگان در این منطقه به خطر افتاده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • قهرمان کوراش جهان مدال خود را برای آزادی زندانیان اسفراین اهدا کرد
  • جمعیت وفاق ملی بحرین: ۵۵۶ زندانی سیاسی همچنان در زندان‌های آل خلیفه هستند
  • بازداشت ۳۰۰۰ فلسطینی از زمان آغاز جنگ غزه
  • ۷ هزار و ۵۵۲ رای جایگزین حبس در کرمان صادر شده است
  • جشن گلریزان خیران فریدنی برای آزادی زندانیان
  • اشتغال به کار بیش از هزار و ۶۰۰ زندانی در قم
  • یک‌هزار و ۶۸۲ زندانی در قم مشغول کار هستند
  • مدیرعامل انجمن حمایت زندانیان مرکز منصوب شد
  • منوچهر رحمانی مدیرعامل انجمن حمایت زندان مرکز شد
  • کار و مهارت‌آموزی ۲ هزار زندانی در زندان‌های خوزستان