Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید برق حرارتی گفت: تا پایان سال بیش از 230 میلیون دلار حواله صرف بازپرداخت منابع سرمایه‌گذارانی می‌شود که واحدهای بخار نیروگاه‌های سیکل‌ترکیبی را از طریق قراردادهای بیع‌متقابل احداث کرده‌اند.

به‌گزارش «انرژی امروز» از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)،‌ محسن طرزطلب در مراسم رونمایی از پروژه‌های سازوکاری صنعت آب و برق با اشاره به اینکه 9 پروژه سازوکاری از سوی شرکت برق حرارتی تدوین شده است، گفت: پیش از این پروژه سازوکاری بازپرداخت سرمایه‌گذاری احداث بخش بخار نیروگاه‌های سیکل‌ترکیبی توسط وزیر نیرو رونمایی شده و بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته این مهم در بودجه سال آینده نیز ادامه خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه تاکنون بیش از سه هزار مگاوات از این طریق به ظرفیت نیروگاه‌های کشور افزوده شده است، ادامه داد: با توجه به مصوبات مجلس و پیگیری‌های صورت گرفته به منظور بازپرداخت سرمایه‌گذاری‌های انجام شده در این بخش تاکنون یک حواله 25 میلیون دلاری بابت سوخت صرفه‌جویی شده دریافت شده است.

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید برق حرارتی افزود: هم اکنون در آستانه دریافت یک حواله 156 میلیون دلاری هستیم و تا انتهای سال نیز 50 میلیون دلار حواله جدید نیز دریافت خواهد شد تا از این طریق بیش از 230 میلیون دلار حواله برای بازپرداخت سرمایه‌گذاری‌های صورت گرفته در این بخش دریافت کنیم.

طرزطلب با اشاره به برنامه این شرکت برای حضور در بازار سرمایه و استفاده از منابع موجود در این بخش، گفت: در همین راستا شرکت برق حرارتی به عنوان نخستین دستگاه دولتی اقدام به انتشار اوراق سلف موازی استاندارد به ارزش یک هزار و 357 میلیارد تومان کرده است که این اوراق طی دو مرحله با استقبال بسیار خوبی به فروش رسیده است.

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید برق حرارتی خاطرنشان کرد: این اقدام مهم ریل‌گذاری مناسبی برای سال‌های پیش‌رو خواهد بود تا با اعداد بسیار بالاتری بتوانیم بخشی از منابع مورد نیاز تولید برق کشور را فراهم کنیم.

طرزطلب یادآور شد: فروش اموال مازاد نیز یکی از اقداماتی است که در چند سال اخیر بنا به دلایل مختلف متوقف شده بود، اما امسال با ابلاغ دستورالعمل‌های مربوطه و پیگیری‌‌های مستمر توانستیم 65 میلیارد تومان اموال مازاد و راکد شرکت را به فروش رسانده و 85 میلیارد تومان اقلام مازاد و راکد بین شرکت‌های زیرمجموعه را جابجا کنیم.

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید برق حرارتی خاطرنشان کرد: در این زمینه نیز ریل‌گذاری مناسبی صورت گرفته تا برای سال‌های آتی بتوانیم با دستورالعمل‌های تدوین شده موجود این اقدامات را پیگیری کنیم.

وی با اشاره به برنامه سازوکاری این شرکت برای دستیابی به راندمان 39 درصد در سال جاری، گفت: در حال حاضر متوسط راندمان نیروگاه‌های ایران به 38.94 درصد رسیده است که بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته این رقم تا پایان سال از مرز 39 درصد نیز عبور خواهد کرد.

طرزطلب خاطرنشان کرد: در حال حاضر پروژه‌های سازوکاری برون‌بخشی مهمی همچون مسئله تهاتر نفت و تشکیل‌ هلدینگ‌ شرکت‌های تولید نیز در دستور کار قرار گرفته است که امیدواریم با همکاری دستگاه‌های مرتبط با این بخش هر چه سریعتر شاهد به ثمر رسیدن این طرح‌ها باشیم.

وی در بخش پایانی سخنان خود گفت: وظیفه این شرکت احداث نیروگاه تولید برق و بهره‌برداری و بهینه‌کردن سیستم‌ها و دستگاه‌های موجود در این صنعت است ولی به عنوان یک شرکت مادر مسئولیت بسیار مهمی به منظور رونق و توسعه فضای کسب و کار و ایجاد فضای مناسب برای حضور هر چه بیشتر بخش خصوصی در عرصه تولید برق بر عهده داریم.

طرزطلب تاکید کرد: بدین منظور سازوکارهایی در دستور کار قرار گرفته است تا بتوانیم از این طریق فضای کسب و کار را برای حضور بیشتر بخش خصوصی فراهم کرده و شاهد تنوع‌بخشی به تامین منابع مالی این حوزه باشیم.

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی تولید برق حرارتی افزود: یکی از فعالیت‌های شرکت مبحث بنگاه‌داری، شرکت‌داری و استفاده از مکانیزم‌های جدید تعریف شده در این حوزه است که با توجه به حجم دارایی‌ها و منابع موجود در اختیار شرکت لازم است این اقدامات در پیش گرفته شود.

برچسب هاایران پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون) شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی (TPPH) محسن طرزطلب وزارت نیرو

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایران شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی TPPH وزارت نیرو آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۴۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عرضه طلای تقلبی به بازار تایید شد/ برخورد قانونی با فروشندگان

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین طاهری مدیرکل استاندارد استان تهران گفت: در پی گزارش‌های دریافتی مبنی بر عرضه مصنوعات طلا با عیار پایین در سطح شهر و شهرستان‌های استان تهران، تیمی از بازرسان استاندارد با حضور در سطح بازار اقدام به خرید و نمونه‌برداری از طلافروشی‌های سطح استان برای انجام آزمون کردند.

وی توضیح‌داد: این مصنوعات نمونه‌برداری‌شده برای انجام آزمون عیارسنجی به آزمایشگاه‌های مورد تأیید استاندارد ارسال و نتایج آن متعاقباً اعلام می‌شود.

این مقام مسؤول با اشاره بر سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ به‌منظور استعلام و اطمینان از صحت اعتبار پروانه استاندارد یا مجوز فرآورده‌های مشمول استاندارد اجباری از جمله مصنوعات طلا، گفت: شهروندان پیش از خرید مصنوعات طلا با ارسال پیامکی حاوی حرف G قبل از کد شناسایی (به عنوان مثال برای استعلام کد T۶۸۳ باید پیامک GT۶۸۳ ارسال شود) به این سامانه، وضعیت اعتبار کدها را استعلام کرده و در صورت عدم اعتبار کد مذکور، مراتب را با شماره تلفن ۱۵۱۷ به اداره‌کل استاندارد استان تهران اطلاع دهند.

بر اساس اعلام اداره‌کل استاندارد استان تهران، طاهری درباره کدها توضیح داد: این کدها برای مشخص‌شدن تولید این مصنوعات توسط تولیدکنندگان معتبر داخلی و با رعایت عیار قانونی بر روی مصنوعات طلا درج می‌شود.

کد خبر 6087291 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌ها
  • آخرین وضعیت خرید شمش در حراج مرکز مبادله | خرید شمش افزایش یافت
  • عرضه طلای تقلبی در بازار تایید شد
  • عرضه طلای کم عیار به بازار تایید شد/ برخورد قانونی با فروشندگان
  • عرضه طلای تقلبی به بازار تایید شد/ برخورد قانونی با فروشندگان
  • رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود
  • اتمام تعمیرات ۱۰۵هزار مگاوات نیروگاهی در نیمه اردیبهشت
  • انقلاب چین در صنعت ترانزیت: ارتقای بازدهی موتور دیزلی به بالای ۵۳ درصد
  • شروع فرآیند انتخاب واحد تولیدی نمونه در خوزستان
  • ماجرای تخلف و درگیری جایگاه سوخت در اراک چه بود؟