۱۰ اسفند ۱۳۹۹
اختصاص اعتبار برای توسعه مدارس با اولویت مناطق محروم
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی نوبت دوم امروز (یکشنبه) پارلمان در جریان بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 1400، با بندهای "هـ"، "ت" و "ز" تبصره یک ماده واحده لایحه بودجه موافقت کردند.
براساس بند "هـ" تبصره یک ماده واحده لایحه مذکور؛ سهم بند (ب) ماده (65) قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2) مصوب 4 /12 /1393با اصلاحات و الحاقات بعدی، از بیست درصد (20%) به پنجاه درصد (50%) افزایش یافته و صرفاً برای تأمین و استانداردسازی سامانه گرمایشی یکصدهزار کلاس درس مدارس از طریق سازمان نوسازی، توسعه تجهیز مدارس کشور با اولویت مناطق محروم روستایی و عشایری اختصاص مییابد.
سهم افزایش یافته از محل کاهش سهم بند (الف) ماده فوق الذکر است.در بند "و" تبصره یک ماده واحده لایحه مذکور آمده است؛ وزارت نفت از طریق شرکت دولتی تابعه موظف است در سال 1400 فروش میعانات گازی به شرکتهای داخلی پتروشیمی را به صورت اعتبار اسنادی داخلی انجام دهد.
براساس بند "ز" تبصره یک ماده واحده لایحه بودجه؛ وزارت نفت مکلف است ظرف مدت دوماه پس از ابلاغ این قانون، الگوی مصرف گاز خانگی برای اقلیمهای مختلف کشور را تهیه و برای تصویب به هیأت وزیران پیشنهاد نماید.
انتهای پیام/
منبع: فارس
کلیدواژه: مدارس مناطق محروم توسعه لایحه بودجه
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۴۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
انتقاد شدید محسن رضایی از وضعیت امنتی کشور: حادثه نطنز حیثیتی بود/ اسناد سری هستهای سرقت شد
تصاویر| سوریه از هم پاشیده و بنرهای دکتر اسد در میان ویرانیها!
کنایه معاون سپاه به دولت روحانی: تحریمها ناکارآمد شده؛ بخاطر همین دنبال احیای برجام هستند
ایران غنیسازی ۶۰ درصدی را آغاز کرد | افزایش سانتریفیوژها در نطنز
بازیکن آمریکایی مهرام: از حضور در ایران خوشحالم/ NBA فرهنگ متفاوتی است
خبر بعدی:
افزایش ۴۳۰ درصدی اعتبار یارانه نهاده ها، عوامل تولید و خرید تضمینی محصولات کشاورزی در بودجه ۱۴۰۰
اعتبار یارانه نهاده ها، عوامل تولید و خرید تضمینی محصولات بخش کشاورزی در قانون بودجه سال ۱۴۰۰ رشد ۴۳۰.۷ درصدی نسبت به سال ۹۹ نشان می دهد.
به گزارش برنا به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزارتخانه با اعلام این مطلب به خبرنگار ما گفت: در بخش اعتبارات هزینه ای قانون بودجه ۱۴۰۰، اعتبار یارانه نهاده ها، عوامل تولید و خرید تضمینی محصولات بخش کشاورزی مبلغ ۳۴۵۰ میلیارد تومان در ردیف ۲۴ جدول مصارف هدفمندی تبصره (۱۴) پیش بینی شده در حالی که این رقم در بودجه سال قبل ۶۵۰ میلیارد تومان بود.
حسن قاسمی در مورد اعتبار صندوق بیمه کشاورزی نیز اظهار داشت: در قانون بودجه سال جاری در بند (۲) تبصره (۱۳) مبلغ ۳۳۲۰ میلیارد تومان برای پرداخت سهم دولت و تقویت این صندوق پیش بینی شده است.
وی افزود: این میزان اعتبار نسبت به رقم ۲۲۷۷ میلیارد تومان سال گذشته، ۴۵.۸ درصد افزایش نشان می دهد.
وی به اعتبار هزینه ای جدید برای خرید واکسن به منظور واکسیناسیون دام اشاره کرد و گفت: در قانون بودجه سال جاری مبلغ ۳۵۰ میلیارد تومان در جدول مصارف هدفمندی تبصره (۱۴) برای خرید واکسن واکسیناسیون دام پیش بینی شده است که با احتساب مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده به همین منظور در ردیف اعتبار اصلی سازمان دامپزشکی کشور، مجموع اعتبارات مذکور به ۶۵۰ میلیارد تومان بالغ خواهد شد.
قاسمی درباره اعتبار صندوق حمایت از تولید چای گفت: در قانون بودجه ۱۴۰۰ مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان در ردیف ۲۵ جدول مصارف هدفمندی تبصره (۱۴) پیش بینی شده که این رقم نسبت به اعتبار ۱۶۰ میلیارد تومانی سال ۹۹ رشد ۲۵ درصدی داشته است.
مدیرکل دفتر برنامه و بودجه وزارت جهاد کشاورزی همچنین به ردیف هزینه ای جدید (۴-۵۰۰۰۰) با عنوان یارانه سود تسهیلات تولید و صادرات زعفران اشاره و مبلغ پیش بینی شده در قانون بودجه امسال برای این منظور را ۳۰ میلیارد تومان عنوان کرد.