۱۰ اسفند ۱۳۹۹
جزئیات مراحل و زمان تقریبی واکسیناسیون کووید-1
دکتر رئیسی:مرحله یک، گروه یک: کارکنان بهداشت و درمان
مرحله یک، گروه دو: مراکز نگهداری سالمندان، معلولان ذهنی و جسمی، جانبازان شیمیایی تنفسی بالای 50 درصد و مشاغل خاصی نظیر غسال ها، پرسنل آزمایشگاه ها و مطب پزشکان
مرحله دو: به ترتیب افراد بالای 80 سال، بالای 75 سال، بالای 70 سال و بالای 65 سال
مرحله سوم: افراد داری بیماری زمینه ای 16 تا 64 سال
مرحله چهارم: عموم مردم
سالمندان بالای 75 سال تا فروردین و بالای هفتاد سال تا اردیبهشت واکسینه خواهند شد.
واکسیناسیون افراد بالای 65 سال از خرداد آغاز می شود.
در تمام مراحل اولویت با افراد مبتلا به بیماری های زمینه ای است.
منبع: فردا
کلیدواژه: رئیسی واکسن کرونا
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۴۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
جمهوری اسلامی خطاب به وزیر بهداشت: مردم از تملقگوییهای شما عصبانی هستند
نشانههای نرمش در وین پدیدار شد
اشتباهات فاحش در آزمون سمپاد و بیعدالتی در جذب دانشآموزان نخبه
جنجال ویدئوی سیلی زدن به صورت روحانی؛ ۶ نفر در یک روز بازداشت شدند!
باند سارقان «فیروزه» در نیشابور متلاشی شد
خبر بعدی:
یک نشانه اصلی مبتلاشدن به کرونا در سالمندان
آفتابنیوز :
آمیتیس رمضانی در برنامه «روزنه» با اشاره به این که بیماری کرونا درمان قطعی ندارد، گفت: داروهای درمانی مورد استفاده برای بیماران کرونایی، فقط عوارض و اذیتهای ناشی از بیماری را کاهش میدهند.
وی افزود: داروهای درمانی کرونا سعی میکنند تا سرعت پیشرفت بیماری را بکاهند.
مدیر گروه تحقیقات بالینی انستیتو پاستور با اشاره به این که در فرآیند درمان بیماری کرونا زمانِ مراجعه به پزشک بسیار مهم است، عنوان کرد: دارویی که در روزهای ابتدایی بیماری تجویز میشوند، با شدت گرفتن بیماری باید جایگزین شوند.
وی ادامه داد: عموم مردم باید قبل از بروز علائم حاد کرونا مانند تنگی نفس و غیره به پزشک مراجعه کنند و پروسه درمان را پیگیری کنند.
آمیتیس رمضانی با اشاره به علائم اولیه بیماری کرونا، توضیح داد: «سر درد» و «بدن درد» و «تب خفیف» و «گلو درد» و «عطسه» اولین علائم بروز بیماری کرونا هستند.
وی تصریح کرد: برخی از افراد مبتلا به کرونا ممکن است در روزهای ابتدایی ابتلا با معضل اسهال یا حالت تهوع درگیر باشند.
دبیر انجمن متخصصین عفونی افزود: بیمارِ مبتلا به کرونا در روزهای ابتدایی بیماری باید داروهای مُسکن و ضد حساسیت و ضد التهاب مصرف کند.
وی ادامه داد: اگر تب و سرفههای خشک پس از سه روز استمرار پیدا کردند، بیمار باید دو مرتبه به پزشک مراجعه کند.
آمیتیس رمضانی با اشاره به این که سالمندان سیستم ایمنی ضعیفتری دارند، اظهار داشت: ممکن است برخی از افراد سالمند بدون درگیری با علائم و عوارض متعدد فقط با یک عارضه به بیماری کرونا مبتلا شده باشند.
وی افزود: خواب زیاد در قشر سالمند از جمله نشانههای ابتلا به بیماری کرونا است.
این فوق تخصص بیماریهای عفونی با اشاره به ضرورت مصرف ۸ لیوان آب در طول روز، توضیح داد: در دوران پاندمی کرونا مصرف حداقل ۸ لیوان آب در روز – علاوه بر مایعات غیر آب – برای عموم مردم ضروری است.
وی ادامه داد: مصرف ویتامینهای c و d و زینک به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند.
منبع: خبرگزاری فارس