۱۰ اسفند ۱۳۹۹
ایجاد رقابت و فرصت برای نیروگاهها با راهاندازی بازار میانروزی برق
سه طرح سازوکاری شرکت مدیریت شبکه برق ایران شامل ایجاد بازار میان روزی برق، بومی سازی سیستم سنجش انرژی (کنتورهای بازار برق) و راهاندازی مرکز پایش شبکه ICT صنعت برق امروز با حضور وزیر نیرو رونمایی شد.
بهگزارش «انرژی امروز» از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، داود فرخزاد مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران در این مراسم بازار میان روزی را یک بازار نزدیک به زمان بهرهبرداری واقعی معرفی کرد و گفت: این بازار سه بار در روز و در 3 مرحله (ساعتهای 21، 7 صبح و 15) اجرا میشود که از عوامل ضروری برای ایجاد و اجرای آن میتوان به ایجاد رقابت بیشتر و حداکثر سازی رفاه اجتماعی با در نظر گرفتن سود تولیدکننده و مصرفکنند و همچنین ایجاد فرصت دوباره برای نیروگاههایی که به دلیل تغییرات بار و یا حوادث شبکه از رقابت مجدد در بازار میان روزی حذف شدهاند، اشاره کرد.
وی ادامه داد: کاهش تبعات ناشی از بهرهبرداری از نیروگاههایی که در بازار روز قبل پذیرفته نشدهاند و درروز بهرهبرداری به دلیل الزامات شبکه و درخواست مرکز کنترل با قیمتی بیشتر (1.2 برابر متوسط هزینه تولید) در مدار قرار میگیرند و همچنین کاهش هزینههای کل تولید ناشی ازعدم پرداخت هزینه سلب فرصت به نیروگاههایی که در بازار روز پیش پذیرفته نشدهاند و در روز جاری پذیرفته میشوند، از دیگر مزیتهای این بازار است.
در ادامه، فرخزاد اهمیت دستیابی به یک شبکه بدون قطعی و پایدار را از ضروریات اجرای پروژه راه اندازی مرکز پایش شبکه ICT صنعت برق کشور دانست و افزود: با توجه به حساسیت شبکه ICT صنعت برق و در راستای پایش این شبکه به صورت مستمر (24 ساعته) برای دستیابی به یک شبکه بدون قطعی، این مرکز با استقرار به روزترین نرم افزارها و با رصد آنلاین حوادث راهاندازی شده است. تمامی سرویسهای حیاتی شرکت مدیریت شبکه
برق در حوزه ICT از طریق این مرکز پایش و در صورت مشاهده هرگونه خطا حسب میزان تأثیر آن پیگیری لازم برای رفع آن انجام میشود.
وی کاهش چشمگیر زمان رفع خطا از 65 ساعت در سال 97 به 21 ساعت در سال 99 (68 درصد کاهش) و کاهش چشمگیر خرابی تجهیزات از 476 مورد در سال 97 به 194 مورد در سال 99 (60 درصد کاهش) و به تناسب آن کاهش تعداد مراجعه به محلهای نصب تجهیزات از اهداف کمی این طرح عنوان کرد.
در پایان مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران نیاز شبکه برق کشور به کنتورهای بازار برق به منظور پشتیبانی از کنتورهای موجود را از عوامل اجرای پروژه بومیسازی سیستم سنجش انرژی و کنتورهای بازار برق دانست و اظهار داشت: قدیمی شدن سیستم سنجش انرژی (کنتورهای با عمر بیش از 15 سال) و نیاز به جایگزینی آنها، افزایش قیمت ارز و به تبع آن افزایش قیمت کنتورهای وارداتی و محدودیت به دلیل تحریمهای بین المللی علیه کشورمان از دیگر عوامل مهمی هستند که ضرورت و اهمیت اجرای این پروژه را تبیین میکنند.
طرحهای سازوکاری با هدف به کارگیری بهترین فناوریها و کوتاهترین مسیرهای خدمت رسانی به مردم و صرفه جویی در هزینهها طراحی واجرا میشوند. به گفته رضا اردکانیان وزیر نیرو، تا امروز ۲۲۸ طرح ساخت و سازی و ۵۳ طرح سازوکاری با هزینه ۶۵ هزار میلیارد تومان در وزارت نیرو انجام شده است.
برچسب هاایران پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو (پاون) داود فرخزاد رضا اردکانیان شرکت مدیریت شبکه برق ایران وزارت نیرومنبع: انرژی امروز
کلیدواژه: ایران رضا اردکانیان شرکت مدیریت شبکه برق ایران وزارت نیرو آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو شرکت مدیریت شبکه برق ایران بازار میان روزی راه اندازی وزارت نیرو
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۴۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
انتقاد شدید محسن رضایی از وضعیت امنتی کشور: حادثه نطنز حیثیتی بود/ اسناد سری هستهای سرقت شد
تصاویر| سوریه از هم پاشیده و بنرهای دکتر اسد در میان ویرانیها!
کنایه معاون سپاه به دولت روحانی: تحریمها ناکارآمد شده؛ بخاطر همین دنبال احیای برجام هستند
ایران غنیسازی ۶۰ درصدی را آغاز کرد | افزایش سانتریفیوژها در نطنز
همه چیز درباره سهام عدالت؛ از جزییات دریافت کارت اعتباری تا نحوه واریز سود سهام
خبر بعدی:
اختلال در واحد بخار نیروگاه سیکل ترکیبی گناوه برطرف شد
به گزارش ایرنا، پایگاه اطلاع رسانی شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی روز یکشنبه به نقل از ابوالفضل حسینآبادی اعلام کرد:پس از وقوع زلزله اختلالی در فنهای خنککننده واحد بخار نیروگاه پیش آمده بود که با اقدام فوری کارکنان این نیروگاه این مشکل بلافاصله برطرف شد و واحد بخار مجموعه هم اکنون در مدار تولید است.
وی ادامه اداد: در زمان حاضر ۲ واحد گازی و واحد بخار نیروگاه در مدار تولید هستند و خللی در امر تولید برق این نیروگاه ایجاد نشدهاست.
زمین لرزهای به بزرگی ۵.۹ ریشتر در ساعت ۱۱:۱۱ روز یکشنبه در ۲۸ کیلومتری شهرستان گناوه در عمق ۱۰ کیلومتری زمین رخ داد که باعث قطعی برق، تلفن ثابت، اینترنت، تخریب دیوارهای خانهها، ریزش کوه، شکستن شیشهها و اثاثیه منازل مردم و مصدومیت پنج نفر شد.
برچسبها بوشهر حوادث طبیعی گناوه برق زلزله پروندهٔ خبری زلزله در بندر گناوه