Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایلنا، دکتر علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در زمینه مدیریت کووید ۱۹ اگر اکنون تفاوتی بین کشور ما و جاهای دیگر وجود دارد و موفق عمل کردیم، علتش این است که به جای تکیه بر درمان، بر حوزه بهداشت و پیشگیری تکیه کردیم و ۴ گام غربالگری انجام شد.

رئیسی گفت: به عنوان گام پنجم هم بحث واکسیناسیون را داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 شاید یکی از معضلات کنونی در دنیا، علاوه بر بحث تهیه واکسن، سرعت انجام واکسیناسیون است، اما ما در کشور یک ماشین بسیار قدرتمند انسانی به نام شبکه بهداشت و درمان داریم و اصلا نگران سرعت واکسیناسیون در کشور نیستیم.

وی افزود: به محض اینکه واکسن به دست ما می‌رسد، واکسیناسیون یکی از نمایش‌های قدرت ما خواهد بود و دنیا در آینده خواهد دید که ما ظرفیت انجام واکسیناسیون‌ حتی ماهانه ۱۵ تا ۲۰ میلیون دوز را خواهیم داشت و آن را انجام می‌دهیم.

معاون وزیر بهداشت گفت: این قدرت را در ۲۵۰۰ مرکز روستایی و شهری و ۵۰۰ بیمارستانی که مجموعا ۳۰۰۰ مرکز است، پیش‌بینی کرده‌ایم و قدرت انجام این میزان واکسیناسیون را داریم و به جرات اعلام می‌کنم که تقریبا در هیچ روستای ۱۰۰۰ نفره‌ای در کشور نداریم که خانه بهداشت نداشته باشد.

وی گفت: عمر مراکز بهداشتی ما در حوزه بهداشت حدود ۲۶ سال بود که اکنون به زیر ۱۰ سال رسیده است و تجهیزاتمان هم کامل است.

اما سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در حالی بر «ظرفیت انجام واکسیناسیون‌ ماهانه ۱۵ تا ۲۰ میلیون دوز» تاکید کرده که مسئولان مختلف وزارت بهداشت بارها اعلام کرده‌اند که واکسن تا پایان سال تنها به یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر تزریق خواهد شد و واکسیناسیون افراد در گروه‌های مختلف (از کادر درمان و سالمندان گرفته تا افراد عادی) طی ۴ فاز انجام خاوهد گرفت که تا زمستان ۱۴۰۰ طول خواهد کشید.

از سوی دیگر انگلیس که نخستین کشور آغازکننده واکسیناسیون همگانی کرونا در ۸ دسامبر (۱۸ آذر) بود، تا ۳ ژانویه (۱۴ دی‌) ۱.۹۱ دوز واکسن به ازای هر ۱۰۰ نفر جمعیت تزریق کرده است و در آمریکا نیز تا ۷ ژانویه (۱۸ دی) این میزان ۱.۷۹ دوز به ازای هر ۱۰۰ نفر جمعیت بوده است. با این حال باید پرسید ایران که هنوز واکسن به انداه کافی در اختیار ندارد و به جز تعداد معدودی واکسن روسی و نیز واکسن چینی که تازه بامداد امروز (۱۰ اسفند) وارد کشورمان شده است، چگونه ظرفیت و توانایی تزریق ۲۰ میلیون دوز واکسن در هر ماه را دارد؟!

کد خبر 587820 برچسب‌ها ستاد ملی مقابله با کرونا وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران واکسن واکسیناسیون

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ستاد ملی مقابله با کرونا وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران واکسن واکسیناسیون ستاد ملی مقابله با کرونا ۲۰ میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۵۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های امدادی لامرد برای مقابله با سیلاب در آماده‌باش هستند

احمد خضری در گفت‌ وگو با خبرنگار مهر گفت: با ورود سامانه جدید بارشی به استان و شهرستان لامرد از بامداد دیشب تا امروز سه شنبه از تمامی هم همشهریان تقاضا کرده‌ایم تا از اسکان و تردد در حاشیه و حریم رودخانه‌ها و مسیل‌ها جدا خودداری کنند.

رئیس ستاد مدیریت بحران شهرستان لامرد گفت: در روزهای گذشته با برگزاری جلسه ارزیابی میزان آمادگی دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد بحران شهرستان در فرمانداری صورت گرفت.

خضری با بیان این مطلب که از دیشب تاکنون بارش‌های خوبی داشته‌ایم افزود: تمامی دستگاه‌های عضو این ستاد باید وظیفه خود را به درستی انجام دهند تا با توجه به اعلام قرمز هواشناسی شاهد اتفاقات ناگوار نباشیم.

مدیر بحران شهرستان لامرد، بر لزوم انجام اقدامات ایمنی و احتیاطی با هدف کاهش خسارت‌های احتمالی تاکید کرد و افزود: اقدامات لازم و مورد نیاز جهت حفظ ایمنی شهروندان انجام توسط دستگاه‌های مربوطه انجام شده و تمامی مرخصی‌ها و مأموریت‌های مدیران دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد بحران شهرستان لغو و همگی مکلف به حضور در محل کار خود جهت مدیریت امور طبق هشدار هواشناسی هستند.

وی تصریح کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد بحران شهرستان نسبت به استقرار ماشین آلات، تجهیزات و امکانات لازم جهت امدادرسانی و ایمنی هر چه بیشتر در سطح شهرستان اقدامات لازم را صورت داده‌اند و هرگونه اطلاع رسانی در چرخه مدیریت بحران صرفاً با محوریت ستاد مدیریت بحران فرمانداری شهرستان لامرد و به صورت متمرکز صورت می‌گیرد.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان لامرد نیز در گفت‌وگو با مهر اظهار کرد: بارندگی اخیر در لامرد خوشبختانه تاکنون مأموریت خاصی منوط به اتفاق ناگواری در لامرد صورت نگرفته اما از شهروندان لامردی همچنان می‌خواهیم که در مسیر رودخانه‌ها و مساله‌ها قرار نگیرند زیرا هر لحظه احتمال طغیان رودخانه با توجه به بارش شدیدتر باران در کوه‌ها وجود دارد.

مجتبی شیری مدیریت برق شهرستان لامرد نیز اظهار کرد: در این بارندگی با توجه به حجم باران و شدت باد دیشب قسمتی از شهر لامرد برای دقایقی دچار خاموشی شد.

شعبانی رئیس اداره هواشناسی لامرد نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در لامرد از بارندگی ۴۰ میلی متری تا ساعت ۱۶ امروز سه شنبه ۲۸ فروردین امروز خبر داد.

کد خبر 6080131

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی در گنابادعلیه بیماری نیوکاسل
  • توانایی واکسن سازی ایران را جهانی کردیم
  • مانع‌زدایی از شرکت‌های تولید و توزیع‌کننده واکسن، دارو و مکمل‌ها در راستای تحقق شعار سال
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • دستگاه‌های امدادی لامرد برای مقابله با سیلاب در آماده‌باش هستند
  • اجرای طرح ملی واکسیناسیون رایگان طیور بومی در خمینی‌شهر
  • رئیسی: همه ظرفیت‌ها برای مقابله با قاچاق به کار گرفته شود
  • رئیسی: همه ظرفیت‌ها برای مقابله بی‌امان با قاچاق به کار گرفته شود
  • تأکید رئیسی بر به کارگیری همه ظرفیت‌ها برای مقابله بی‌امان با قاچاق
  • تاکید رئیسی بر به کارگیری همه ظرفیت‌ها برای مقابله بی‌امان با قاچاق