Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-19@17:02:54 GMT

۲۵۰۰ گفتمان دینی در مدارس کردستان برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۶۵۲۴۰

۲۵۰۰ گفتمان دینی در مدارس کردستان برگزار شد

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت: دو هزار و ۵۰۰ گفتمان دینی در سطح مدارس با هدف پاسخگویی به شبهات دانش‌آموزان در مدارس کردستان اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان در کردستان، رشید قربانی مدیرکل آموزش و پرورش کردستان عصر امروز در  دیدار با اعضای ستاد تربیتی آموزش و پرورش کردستان با نماینده ولی فقیه در استان که به مناسبت گرامیداشت هشتم اسفند سالروز تاسیس نهاد مقدس امور تربیتی و هفته تربیت اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: فعالیت‌های 40 ساله نهاد مقدس امور تربیتی و ارائه خدمات مختلف به دانش‌آموزان و تاسیس این نهاد اقدامی ارزشمند به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی آشنایی دانش‌آموزان با مبانی تربیتی، مشارکت و نقش آفرینی نسل آینده ساز در دوران دفاع مقدس و تقدیم بیش از 36 هزار دانش‌آموز شهید را از ثمرات و نمود فعالیت‌های امور تربیتی بر شمرد.

 

  قربانی جهت‌دهی به فعالیت‌های تربیتی و عقیدتی دانش‌آموزان، انتقال ارزش‌های دینی، فرهنگی و انقلابی به مدارس و دانش‌آموزان، ورود نگرش‌های دینی و ارزش‌های انقلاب اسلامی به نظام آموزش و پرورش و حفظ مدارس از آفات فرهنگی، عقیدتی و شناسایی و پرورش استعدادهای دانش‌آموزان در زمینه‌های مختلف را از مهم‌ترین اهداف تاسیس امور تربیتی عنوان کرد.

 

وی در ادامه با اشاره به جایگاه مسائل تربیتی و گستردگی و جهان شمولی تربیت نسبت به آموزش و تاکید مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) بر اهمیت فعالیت‌های پرورشی، گزارشی از فعالیت‌های حوزه پرورشی و فرهنگی استان به خصوص در ایام کرونا ارائه کرد و از اجرایی شدن 30 برنامه با 300 فعالیت و تولید محتواهای فرهنگی و تربیتی در کنار محتوای آموزشی مورد نیاز دانش‌آموزان خبر داد.   

 

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه در سطح استان یک‌هزار و ۱۵۰ مربی و معاون پرورشی مشغول فعالیت هستند و 450 نفر مشاور نیز در سطح مدارس ارائه خدمات می‌کنند، گفت: در سطح استان 29 کانون فرهنگی و تربیتی، 14 مرکز دارالقرآن،  17 مرکز مشاوره و 7 اردوگاه دانش‌آموزی فعال است.

 

وی در ادامه به فعالیت‌ها و برنامه‌های شاخص معاونت پرورشی و فرهنگی استان نیز اشاره کرد و برگزاری مسابقات قرآت، عترت و نماز در 4 سطح مدرسه، شهرستان، استان و کشوری هر ساله با شرکت بالغ بر یکصد هزار نفر و برگزاری مسابقات فرهنگی و هنری در 4 سطح مدرسه، شهرستان، استان و کشوری هر ساله با شرکت بالغ بر ۱۴۰ هزار نفر از دانش‌آموزان و فرهنگیان را از جمله این اقدامات بر شمرد.

 

قربانی افزود: بر گزاری جشنواره نوجوان سالم با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، اجرای طرح ملی حفظ جزء 30 با شرکت بالغ بر هشتاد هزار نفر، برگزاری اردوهای راهیان نور با پوشش بالغ بر 12 هزار نفر با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، اجرای طرح یاریگران و نماد با هدف پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، اجرای طرح گفتمان دینی در سال بالغ بر 2500 گفتمان در سطح مدارس با هدف پاسخ گویی به شبهات دانش‌آموزان و اقامه نماز در تمامی مدارس دارای نماز خانه  در شرایط عادی از دیگر اقدامات این حوزه است.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهم موفقیت  و دستاوردهای این حوزه پرداخت و کسب رتبه دوم کشوری کمیته همکاری‌ها در شاخص‌های اختصاصی، کسب رتبه 5 کشوری در شاخص‌های اختصاصی حوزه پرورشی، کسب بالغ بر 30 رتبه اول تا سوم در مسابقات فرهنگی و هنری و کسب 4 رتبه برتر در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز را از موفقیت‌های معاونت پرورشی دانست.

 

وی همچنین کسب 14 رتبه کشوری در جشنواره نوجوان سالم، کسب رتبه اول کشوری تجارب برتر تربیتی، کسب رتبه سوم کشوری گروه‌های آموزشی درس تفکر و سبک زندگی و کسب رتبه اول استان در ترویج و اشاعه فرهنگ اقامه نماز جماعت را دیگر دستاوردهای معاونت پرورشی و فرهنگی در یکسال گذشته عنوان کرد.

 

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان هم چنین در بخش پایانی سخنان خود به اقدامات مشترک آموزش و پرورش، سپا و بسیج دانش‌آموزی و فرهنگیان نیز پرداخت و با اشاره به اجرای برنامه‌های مختلف از جمله، پویش لبخند رضایت، اظهار داشت: در همین راستا قدم‌های خوبی برداشته شده و اقداماتی با همراهی خیرین، نهادها، موسسات و فرهنگیان در راستای تامین و تهیه لوزام التحریر، گوشی و تبلت دانش‌آموزان نیازمند برداشته شده است.

 

قربانی گزارشی از فعالیت مدارس سطح شهر و روستا و تشکیل کلاس‌های حضوری و مجازی نیز ارائه کرد و گفت: از اول بهمن ماه 99 و با مصوبه ستاد ملی کرونا، آموزش دانش‌آموزان پایه‌های اول و دوم ابتدایی، دروس کارگاهی هنرستان‌ها و هم چنین مدارس زیر 50 نفر دانش‌آموز حضوری و آموزش بقیه دانش‌آموزان بر اساس روال گذشته مجازی و غیر حضوری در حال پیگیری است.

 

امور تربیتی به تدبیر شهیدان رجایی و باهنر در تاریخ هشتم اسفند سال 59 با شعار «مربیان امور تربیتی سربازان انقلابند» در دستگاه آموزش و پرورش تاسیس و با دمیده شدن روح تربیت اسلامی در دانش‌آموزان، امور تربیتی به عنوان صدقه جاریه در این مدت فعالیت کرده است.

 

پایان پیام/713

منبع: شبستان

کلیدواژه: هفته امور تربیتی آموزش و پرورش کردستان آموزش و پرورش کردستان امور تربیتی دانش آموزان هزار نفر کسب رتبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۵۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید طریفی حسینی معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: ما امسال موافقت اصولی راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری را در ۳ استان خوزستان، آذربایجان غربی و گلستان اخذ کردیم. یک مدرسه سمپاد عشایری هم در استان فارس داریم که از سال‌های گذشته فعالیت می‌کرده اما در بقیه مناطق کشور مدرسه سمپاد عشایری نداشتیم.

وی ادامه داد: برای اولین بار بود که پس از سال‌ها با راه‌اندازی این مدارس موافقت شد و برای سال تحصیلی پیش رو یکی از استان‌ها توانسته زیرساخت لازم را فراهم کند تا ما بتوانیم از مهرماه حدود ۴۰ دانش‌آموز در دوره اول متوسطه در گروه پسران در آذربایجان غربی داشته باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اکنون هم ثبت‌نام این مدرسه ادامه دارد و دانش‌آموزان عشایر استان آذربایجان غربی می‌توانند این مدرسه را انتخاب کنند.

به گفته طریفی حسینی این مدرسه به صورت شبانه‌روزی اداره خواهد شد و یک فضای آموزشی خوب و کاملاً استاندارد است که در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: در بین دانش‌آموزان عشایر، دانش‌آموزان بسیار با استعداد و بسیار باهوش و نخبه‌ای وجود دارد که بعضاً به خاطر مناطق عشایری و شرایط خاص زندگی آن‌ها، امکان تحصیل‌شان در مدارس شهری، سخت است و ما می‌خواهیم چنین مدارسی به صورت شبانه‌روزی در حوزه عشایر داشته باشیم تا بتوانیم این دانش‌آموزان با استعداد و نخبه را وارد و متناسب با استعدادشان زمینه مناسب و امکانات لازم را برای‌شان فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: از مهرماه برای این مدرسه دانش‌آموز جذب می‌کنیم و سال به سال پایه‌های این مدرسه تکمیل خواهد شد، در دوره دوم متوسطه و همینطور برای گروه دختران برنامه‌ریزی خواهیم کرد که تکمیل شود.

طریفی حسینی گفت: استان خوزستان و گلستان هم موافقت اصولی دارند و از سال تحصیلی آینده با توجه به تمهید مقدماتی که باید انجام شود و حساسیتی که ما در مدارس سمپاد داریم از نظر فضای آموزشی و معلم و … که باید تأمین شود، برای سال آتی این دو استان هم دانش‌آموز جذب می‌کنند و به تدریج در بقیه استان‌ها نیز این مدارس راه‌اندازی خواهد شد.

کد خبر 6080727

دیگر خبرها

  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • گفتمان سازی برای محوری شدن مدارس در جامعه
  • بیش از ۹۰ درصد کردستانی‌ها پایبند به حجاب هستند
  • روایان پیشرفت در مدارس آذربایجان شرقی راه اندازی شود
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • تربیت معلم مهمترین گام در مسیر تقویت تربیت دینی در مدارس است
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور