Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسم میری علی آباد امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کرد: در فاز اول ترزیق واکسن کرونا 105 نفر از کادردرمانی شاغل در بخش های مراقبت های ویژه در مقابل کووید 19 واکسینه شدند و در این مرحله که از امروز آغاز شده است کادر درمان و مدافعان سلامت شاغل در بیمارستان  بخش اورژانس، بخش عمومی، مراکز 16 ساعته، کادر آزمایشگاه  و تعدادی محدودی از گروه‌های آسیب پذیر شامل سالمندان بالای 65 سال و جانبازان بالای 50  درصد و همچنین کادر درمانی بیمارستان های خاش و سراوان  بر علیه کووید 19 بوسیله واکسن روسی «اسپوتنیک وی» واکسینه خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: انجام واکسیناسیون بر اساس اولویت های سند ملی واکسیناسیون کووید 19 می باشد و در این مرحله شامل کادر درمانی شاغل در بیمارستان (بخش های اورژانس، بخش عمومی و آزمایشگاه کووید) و مراکز 16 ساعته و تعداد محدودی از گروه های آسیب پذیر شامل سالمندان و جانبازان می باشد که در دو دوز به فاصله 21 روز صورت می پذیرد

وی ادامه داد: واکسیناسیون کادر درمانی کووید 19 طبق پروتکل های استاندارد از امروز آغاز گردیده است و سایر گروهها نیز بر اساس سهمیه ی اعلام شده فردا صورت می پذیرد و زمانی می توان گفت که جامعه به ایمنی نسبی رسیده است که بیش از 70 درصد از افراد جامعه در مقابل این واکسینه شوند و تا آن زمان رعایت دستورالعمل های بهداشتی به همه مردم توصیه می شود.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری ها دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: در مرحله اول واکسیناسیون به 105 نفر از مدافعان سلامت و کارکنان خط مقدم درمان بیماری کرونا در دانشگاه علم پزشکی زاهدان واکسن اسپوتنیک تزریق شده و خوشبختانه حال همه افرادی که برای اولین بار در استان واکسن کرونا را دریافت کرده اند خوب می باشد
دکتر مجید سرتیپی ادامه داد: این واکسن از نوع اسپوتنیک وی و محصول کشور روسیه می باشد و گزارشات علمی و اپیدمیولوژیک تا این لحظه در مجموع بیانگر بی‌خطر بودن این واکسن و اثر بخشی بیش از 90 درصدی این واکسن را نشان‌ دارد.

وی با بیان اینکه در این مرحله کادر بیمارستان ها و تعدادی از کادر بهداشتی و افراد پرخطر واکسینه خواهند شد افزود: مردم عادی برای واکسیناسیون به هیچ عنوان مراجعه نکنند و در مراحل بعدی که واکسیناسیون به صورت عمومی انجام شود اطلاع رسانی خواهد شد.

وی افزود: سامانه تیتک و سامانه سیب برای ردیابی، رهگیری  و تحویل  و ترزیق واکسن کووید 19 فعال می باشد، که امکان خارج شدن واکسن از چرخه توزیع رسمی و قاچاق آن را به صفر می رساند

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسیناسیون دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بخش اورژانس پزشکی زاهدان کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۵۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تغییرات آزمون دستیاران پزشکی اعلام شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، شورای آموزش پزشکی و تخصصی در یکصدمین نشست خود جزئیات واگذاری آزمون‌های ارتقا / گواهینامه دستیاران تخصصی به دانشگاه‌های علوم پزشکی را اعلام کرده است و از دوره چهل و سوم برگزاری این آزمون‌ها به دانشگاه‌های کلان مناطق منتخب کشور واگذار شده است.

چهل و سومین دوره آزمون‌های ارتقا / گواهینامه رشته‌های تخصصی بالینی، توسط کلان مناطق منتخب دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، مشهد، شیراز، اصفهان و تبریز در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار خواهد شد.

چهل و سومین دوره آزمون‌های ارتقا و گواهینامه تخصصی پزشکی صبح روز پنجشنبه ۴ مردادماه ۱۴۰۳ به طور همزمان در دانشگاه‌های علوم پزشکی که به تربیت دستیار اشتغال دارند و دارای مجوز اجرای آزمون ارتقا - گواهینامه از دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی هستند، برگزار خواهد شد.

مقررات کلی محاسبه نمرات در آزمون‌های ارتقا دستیاری و گواهینامه تخصصی:

الف) آزمون ارتقا

آزمون ارتقا شامل دو بخش است:

۱- ارزشیابی درونی دانشگاهی با ۱۵۰ نمره که توسط گروه‌های آموزشی و با تأیید دانشگاه علوم پزشکی که دستیار در آن مشغول به تحصیل است براساس ارزشیابی در سه حیطه به شرح زیر انجام می‌شود:

ارزیابی صلاحیت (competency) با روش‌هایی نظیر KFP, KFOSCE, PMP و روش‌های مشابه (۶۰ نمره). (روش OSCE + یکی از روش‌های دیگر) میانگین دو نمره ارسال شود.

ارزیابی عملکرد (performance) با روش‌هایی نظیر MiniCEX , DOPS , MSF و روش‌های مشابه (۶۰ نمره). (یکی از روش‌ها کفایت می‌کند)

ارزیابی رفتار حرفه‌ای (professionalism) (۳۰ نمره).

هر دستیار ملزم به کسب حد نصاب قبولی در هر یک از بندهای فوق (۷۰ درصد نمره کل هر بند) است.

نمرات و مستندات مربوط به سه بند فوق باید توسط هر دانشگاه علوم پزشکی در سامانه مرکز سنجش آموزش پزشکی به نشانی https://www.sanjeshp.ir قسمت سیستم دانشگاه وارد شود.

تبصره ۱: متدولوژی و برگزاری ارزیابی‌های فوق باید به تأیید مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه‌های علوم پزشکی رسیده باشد.

آزمون کتبی با ۱۵۰ نمره که تحت نظارت دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی، توسط کلان مناطق منتخب دانشگاه‌های علوم پزشکی در دانشگاه‌های مجری برنامه‌های دستیاری، برگزار می‌شود.

مجموع نمرات ارتقا هر سال برابر ۳۰۰ است.

میانگین نمره ۲۰ درصد شرکت کنندگان برتر هر رشته در هر کلان منطقه که بالاترین نمرات را کسب کرده اند، به عنوان ملاک مقایسه تعیین می‌شود.

چنانچه ۲۰ درصد تعداد شرکت کنندگان کمتر از یک نفر شود ملاک همان یک نفر محاسبه شود.

در مواردی که ۲۰ درصد تعداد شرکت کنندگان بصورت اعشاری در بیاید اگر کمتر از نیم باشد به سمت پایین و در صورتی که عدد حاصله بالاتر و یا مساوی نیم محاسبه شود به سمت نمره بالاتر گرد شود.

تقسیم بندی دانشگاه‌های علوم پزشکی مجری برنامه‌های دستیاری بر اساس کلان مناطق منتخب

ردیف مرکز کلان منطقه منتخب شماره کلان منطقه دانشگاه‌های علوم پزشکی

 دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۱ و ۲ ارومیه، اردبیل، گیلان، مازندران، بابل، گلستان، سمنان، شاهرود

 دانشگاه علوم پزشکی شیراز ۳ و ۴ و ۵ جهرم، فسا، بندرعباس، بوشهر، یاسوج، کرمانشاه، همدان، کردستان، ایلام، اهواز، لرستان، دزفول

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ۶ و ۷ یزد، کاشان، شهرکرد، زنجان، اراک، قزوین، قم، البرز

 دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۸ و ۹ بیرجند، سبزوار، بجنورد، کرمان، زاهدان، رفسنجان، زابل

 دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۰ شهیدبهشتی، ایران، بقیه الله، ارتش، علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران
به گزارش مهر، آزمون ارتقای به منظور ارتقای سالیانه دستیاران تخصصی پزشکی که در دانشگاه‌های علوم پزشکی در مقطع دستیاری مشغول تحصیل هستند و آزمون گواهینامه نیز برای دستیاران سال آخر به عنوان آزمون پایانی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری هفده عنوان برنامه در هفته سلامت حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • برگزاری هفده عنوان برنامه در طی هفته سلامت
  • آغاز طرح واکسیناسیون سراسری دام علیه بیماری تب مالت از اردیبهشت
  • افزایش بیش از ۵ درصدی شاخص اهدای عضو در خراسان جنوبی
  • واکسیناسیون رایگان طیور بومی و روستایی در گنابادعلیه بیماری نیوکاسل
  • نیاز به ۵۷ هزار تخت خوابگاهی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • افتتاح پارک علم و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان
  • جزئیات تغییرات آزمون دستیاران پزشکی اعلام شد
  • برنامه های هفته ملی سلامت در مازندران اعلام شد
  • سگ‌ها عامل ۸۰ درصد حیوان گزیدگی‌ها در مشهد