Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، حمیدرضا حمید، فعال اجتماعی شهرستان کوت عبدالله است که دغدغه هایی برای آبادانی این شهر نوپا دارد، او به تازگی این نگرانی های خود و شهروندان کوت عبداللهی را در فارس من با عنوان «نجات کارون با لغو مصوبه جداسازی منطقه کوت عبدالله از اهواز» ثبت کرده و خواستار بررسی این دغدغه ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در بخشی از دغدغه های این شهروند آمده است: «در دولت دهم با هدف توسعه، آبادانی و رفع محرومیت حاشیه جنوب شرق اهواز منطقه کوت عبدالله و جلوگیری از سوق دادن و تخصیص اعتبارات و منابع مالی اهواز به مناطق بالاشهر و رفع بی‌عدالتی در نوع مدیریت خدمات شهری مناطق مرکزی و حاشیه اهواز، تصمیم به استقلال کوت عبدالله از اهواز گرفته شد تا با شهرستان شدن کوت عبدالله و استقلال منابع و ردیف‌های اعتباراتی آن، باعث جبران کمبودهای چندین ساله و رفع بی‌عدالتی در حق این منطقه گردد».

 

او در ادامه نوشت: «متأسفانه با گذشت بیش از ده سال از این اقدام و مرزبندی محدوده کارون و همچنین الحاق عمده منابع اقتصادی کارون به اهواز بازار ماشین، شرکتهای صنعتی و ... در محدوده مشعلی و ... نه تنها کمک به رفع بی‌عدالتی و محرومیت نشده بلکه آن را تشدید کرده و در حال حاضر شهروندان شهرستان کارون در کمترین خدمات شهری از جمله جمع‌آوری زباله‌ها و فاضلاب و ... محروم مانده و فاجعه‌ای در حال رخ دادن است. پیشنهاد می‌شود با لغو مصوبه شهرستانی شدن کوت عبدالله، این منطقه محروم دوباره به دامان اهواز برگردد و مانع فاجعه‌ای دیگر در کشور شود».

 

در همین راستا بود که خبرنگار فارس من، به گفت وگو با این جوان کوت عبداللهی و دبیر سوژه فارس من پرداخت و در ادامه این گفت وگو را با هم می‌خوانیم؛

حمید رضا حمید، درباره مشکلات کوت عبدالله، گفت: کوت عبدالله در بحث توزیع امکانات شهری عقب مانده است، این منطقه دارای بخش سنتی است و ساکنین آن به لحاظ اقتصادی متوسط و حتی روبه پایین بودند.

وی افزود: پس از آنکه جمعیت کوت عبدالله افزایش چشمگیری داشت، در سال 91 پیشنهاد دادند که تنها راه برای حل مشکلات این شهر، تبدیل شدن به شهرستان است. در نتیجه کوت عبدالله را با روستاهای اطراف و حاشیه های آن تبدیل به شهرستان کارون کردند.

او اضافه کرد: از زمان ایجاد شهرستان کارون، سه فرماندار به شهرستان آمده و هر یک از این شهرها صاحب شهرداری شده که دراین جا مسأله ما کوت عبدالله است و دارای اهمیت است.

این شهروند کوت عبداللهی، ابراز کرد: در واقع برای روستاها و شهرک‌های اطراف کوت عبدالله، تبدیل به شهرستان شدن، مطلوب واقع بود چرا که امکانات به این مناطق آمد.

 

افزایش مشکلات کوت عبدالله پس از جدایی از اهواز

وی عنوان کرد: امروز پس از ۱۰ سال مشکلات کوت عبدالله سر برداشته و افزایش پیدا کرده است. کوت عبدالله، شهری است  که به خود اهواز ملحق است و نمی توان مرز بندی بین اهواز و کوت عبدالله را ایجاد و بین این دو خط کشی کرد.

سردبیر این سوژه، ابراز کرد: منابع درآمدی کوت عبدالله مانند بازار اهواز در کوت عبدالله واقع شده و این منطقه دارای سرمایه های بسیاری است که از آن جمله می توان به بازار ماشین، وجود شرکتها و ... اشاره کرد.  

 

آن زمان اهواز به دادِ ما می‌رسید

وی خاطرنشان کرد: امروز دغدغه بنده این است که اگر بنا بود کوت عبدالله، درست شود باید آن را درست کنند اما ما امروز وضع خوبی نداریم. آن روز که ما جز مناطقی از اهواز بودیم شهرداری کل به داد شهرداری کوت عبدالله می رسید.

 

انباشت 20 روزه زباله‌ها در خیابان‌ها

حمید، افزود: همین چند روز اخیر کارگران شهرداری اعتصاب کرده اند، نزدیک یک هفته است که زباله ها انباشت شده و کسی نیست جمع آوری کند و کوت عبدالله را زباله برداشته است. کارگران گاها زباله ها را پاکسازی می کنند اما دوباره ۱۰ تا ۲۰ روز زباله ها را رها می‌کنند و تمام مناطق کوت عبدالله به این شکل است.

 

فاضلاب‌های کوت عبدالله، اغلب سطحی هستند

این شهروند کوت عبداللهی، با اشاره به دیگر مشکلات این شهرستان ، بیان کرد: مسأله دیگر کوت عبدالله، فاضلاب این شهر است، شهرستان شدن کوت عبدالله به نفع ادارات این منطقه پیش رفت تا آنکه به نفع شهر و مردم باشد. سال گذشته فاضلاب هایی که در کوت عبدالله وارد منازل مردم شد، در این منطقه فاضلاب ها به صورت سطحی است.

 

وی تأکید کرد: مسئولان، هنوز نتواسته اند تفکیک مرزی بین اهواز و کوت عبدالله را ایجاد کنند و اختلاف نظرها همچنان ادامه دارد. در واقع دعوای بر سر مساله اقتصادی و منطقه است.

 

می‌خواهیم دوباره اهوازی‌ها به داد کوت عبدالله برسند

سردبیر سوژه فارس من، خاطرنشان کرد: پیشنهاد ما این است که ما دوباره به زیر نظر اهواز برگردیم چرا که امروز وضعیت مطلوبی نداریم. با طرحی که امروز انجام شده خواستند فقر زایی کنند اما اگر موفق بوده باید نتیجه می داد . در واقع اگر این روال را بخواهند ادامه دهند قطعا با مشکل مواجه خواهیم بود.

 

شهرداری می‌گوید منابع درآمدی ندارد

وی یادآور شد: ما می گوییم اگرتوانایی کار کردن ندارید برگردید به همان دایره و زیر نظر اهواز، آن زمان اگر مشکلی برای شهر ایجاد می شد شهرداری اهواز آن را حل می کرد اما امروز شهرداری کوت عبدالله نمی تواند آن را حل کند و می گوید ما با کمبود بودجه مواجه هستیم و منابع درآمدی نداریم.

این شهروند کوت عبداللهی، تصریح کرد: در واقع با جدا کردن کوت عبدالله، تنها جمعیتی را بدون منبع درآمد شهری در یک نقطه تمرکز داده اند و جدا کرده اند.  

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کوت عبدالله اهواز حمید رضا شهرستان کوت عبدالله اداره آب و فاضلاب استان خوزستان فارس من روایت محرومیت کوت عبدالله کوت عبدالله زباله ها فارس من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۷۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاشت نهال در محدوده لندفیل سراوان رشت

وحید مثمری، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان رشت گفت: در راستای اهمیت ویژه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت که جزء منویات مقام معظم رهبری است، نسبت به کاشت ۱۵۰۰ اصله نهال در محدوده لندفیل سراوان اقدام کردیم.

او افزود: نهال‌های کاشته شده در این منطقه که محل دفن زباله نیز محسوب می‌شود، از گونه‌های زربین، سرو نقره‌ای و کاج تدا بوده است.

منطقه سراوان در ۱۷ کیلومتری رشت در جوار جنگل‌های هیرکانی نزدیک به ۴ دهه میزبان دپو و دفن زباله این شهر و چند شهرستان دیگر بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • درآمد عجیب و باورنکردنی زباله گردها در تهران/ سلاطین زباله تهران چه کسانی هستند ؟
  • سلاطین زباله تهران چه کسانی هستند؟
  • درآمد عجیب و باورنکردنی زباله‌گرد‌ها در تهران
  • پلمب ۸۰ گاراژ جمع‌آوری زباله در شهر قم /برخی گاراژدارها از زباله گردها سوءاستفاده می‌کنند
  • درآمد عجیب و باورنکردنی زباله گردها در تهران | سلاطین زباله تهران چه کسانی هستند ؟
  • پشت پرده سلاطین زباله تهران فاش شد | درآمد مافیا از هر زباله گرد ۵۰ میلیون تومان است
  • پشت پرده مافیای زباله فاش شد | درآمد مافیا از هر زباله گرد ۵۰ میلیون تومان است
  • برخورد با پیمانکاران متخلف و عوامل غیرقانونی زباله‌گردی 
  • برخورد با پیمانکاران متخلف و عوامل غیرقانونی زباله‌گردی
  • کاشت نهال در محدوده لندفیل سراوان رشت