Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-16@08:13:17 GMT

مطالبه بازنشستگان و کارگران استان سمنان چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۶۷۴۸۶

مطالبه بازنشستگان و کارگران استان سمنان چیست؟

گروه استان‌ها- بازنشستگان تأمین اجتماعی و جمعی از کارگران استان سمنان در خانه کارگر این استان تجمع کرده و نسبت به ناچیز بودن مستمری خود اعتراض کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، همسان‌سازی مستمری‌ها یکی از مطالبات این افراد بود و این افراد در سخنان خود به این نکته اشاره داشتند که مستمری بازنشستگی آن‌ها نسبت به سایر دستگاه‌های اجرایی بسیار ناچیز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جواد میر حاج عضو هیئت اجرایی خانه کارگر سمنان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سمنان، درباره مطالبات مستمری‌بگیران و بازنشستگان این‌گونه می‌گوید که یکی از خواسته‌های جدی ما که بارها طی این سال‌ها گفته‌ایم این است که سازمان تأمین اجتماعی به‌عنوان یک‌نهاد عمومی غیردولتی با پول‌های ما و نسل‌های قبل از ما به اینجا رسیده است خواهش ما این است که مدیریت این سازمان از دست دولت در بیاید.

او با بیان اینکه دولت، کارگر و کارفرما 3 ضلعی هستند که باید برای این سازمان تصمیم بگیرند؛ اضافه می‌کند: ده‌ها سال پول پس‌انداز ما را در قالب شرکت‌ها به ثمن بخسی به دیگران ببخشند!

بانک رفاه کارگران وجه التزام اقساط غیر جاری تسهیلات کادر درمان را می بخشددستمزد 2.8 میلیونی کارگران یعنی فاجعه/جلسات شورای عالی کار برای مزد 1400 سه شنبه آغاز می‌شود

عضو هیئت اجرایی خانه کارگر سمنان اضافه می‌کند که این با پول 20 سال 30 سال سابقه ما این صندوق به وجود آمده و دولت نه‌تنها یک ریال کمک نکرده که امروز بیش از 300 هزار میلیارد تومان به این صندوق بدهکار است.

میر حاج می‌گوید یکی از خواسته‌های ما این است که سازمان تأمین اجتماعی که با پول ما با سرمایه ما تشکیل‌شده و به اینجا رسیده مال خود ما باشد نه اینکه هر روزی یکی بیاید یک تصمیم برای این صندوق بگیرد اصلاً دولت کاری به این صندوق نداشته باشد به کارگر و کارفرما بسپرد خودش هم نظارت کند.

او اضافه می‌کند ما چیزی به نام بیمه تکمیلی نمی‌خواهیم، با بیمه تکمیلی مخالفیم ما 30 سال حق بیمه داریم که ده سال دیگر استفاده کنیم نه اینکه تازه از این به بعد ماهی 100 هزار تومان بدهیم.

با حقوق 2 یا سه میلیون نمی‌شود زندگی کرد

این عضو هیئت اجرایی خانه کارگر سمنان می‌گوید باید به چه زبانی بگوییم که با حقوق 2 یا سه میلیون نمی‌شود زندگی کرد، کاش صداوسیما برای یک ساعت بیاید پای درد دل کارگران و بازنشستگان بنشیند.

دبیر اجرایی خانه کارگر استان سمنان نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم خطاب به مسئولان می‌گوید ای مسئولی که روی صندلی چرخدار نشستی و خوابت می‌برد از امروز هوشیار باش این بازنشستگان بیدار شده‌اند دیگر تحمل ندارند.

حبیب‌الله محقق با بیان اینکه بیشتر بازنشستگان بازمانده‌های جنگ و انقلاب هستید اضافه می‌کند: این افراد 40 سال در جنگ و انقلاب نقش به سزایی داشتند و هشت سال دفاع مقدس زحماتی را متحمل شدند و خیلی از آن‌ها جانباز هستند و ما شرمنده آن‌ها هستیم.

او اضافه می‌کند امروز به نمایندگی از همه بازنشستگان و کارگران به آقای نوبخت می‌گویم ما هم در این مملکت زندگی می‌کنیم ما بازنشستگان، ما کارگران بازنشسته از بودجه عمومی دولت هم سهمی داریم، از سرانه درمان این مملکت هم سهمی داریم وزیر محترم بهداشت! سرانه درمان ما کجاست؟ چرا به یک فرد بیمه شده تأمین اجتماعی دارو نمی‌دهند و می‌گویند نداریم؟

دبیر اجرایی خانه کارگر استان سمنان با بیان اینکه این بازنشستگان بالای 30 سال حق بیمه دادند؛ ولی استفاده‌اش را دیگران می‌برند.

محقق خطاب به نوبخت اضافه می‌کند که «آقای نوبخت تو را به خدا به خودتان بیایید» ما توی این مملکت زندگی می‌کنیم شما بودجه گذاشتید برای همسان‌سازی حقوق، فقط برای کارمندان دولت؟ ما برویم بمیریم؟

او اضافه می‌کند که همسان‌سازی حقوق طرحی بود برای بازنشستگان دهه هشتاد و نود، 13 سال این طرح توی مجلس خاک خورد امسال آن را اجرا کردند به بازنشسته‌ای که در اسفندماه بازنشسته شد هفت میلیون حقوق دادند؛ همسان‌سازی هم شاملش شد، 2 میلیون اضافه شد؛ من و شمایی که 2 الی سه میلیون می‌گیریم با 400 تومان، 200 تومان نهایت تنها 700 تومان، این همسان‌سازی است؟ همسان‌سازی حقوق مال آن‌هایی بود که حقوقشان پایین بود نه اون بالایی‌ها. باید به خودتان بیایید اگر به خودتان نیاید از شما نخواهیم گذشت.

دبیر اجرایی خانه کارگر استان سمنان می‌گوید فقط شهر سمنان 13 هزار و اندی بازنشسته دارد؛ مهدی‌شهر 3 هزار نفر، سرخه حدود 2 هزار نفر همه این بازنشسته‌ها امیدشان به شماست؛ خواهش می‌کنم تمنا می‌کنم مسئولین به فکر باشند.

به گزارش تسنیم، اصلاح و ترمیم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، مستمری‌بگیران، از کار افتادگان و جانبازان تحت پوشش سازمان، ضرورت اجرای صحیح و دقیق مفاد 96 و 111 قانون تأمین اجتماعی (حقوق من بازنشسته به اندازه تورم باید بیاید بالا هیئت‌امنای سازمان تأمین اجتماعی سالی چند بار می‌توانند حقوق‌ها را تأمین کنند که نکرده‌اند)، رفع تبعیض و بی‌عدالتی بین بازنشستگان تأمین اجتماعی و لشکری و کشوری (این توضیح را هم بدهم این عزیزانی که بازنشسته کشوری و لشکری هستند برادران ما هستند ما نمی‌گوییم به آن‌ها ندهید حقشان است ولی حق ما را هم بدهید)، ضرورت دیده شدن حقوق حقه و قانونی بازنشستگان تأمین اجتماعی در بودجه 1400 (تک‌نرخی شدن ارز صد درصد به ضرر کارگران است وقتی ارز دولتی را 6 برابر می‌کنید حقوق ما هم باید 6 برابر بشود شما که نمی‌توانید بازار و اجناس را کنترل کنید حقوق ما را ترمیم کنید)، الزام اجرای قانون درمان و حذف بیمه تکمیلی (این بیمه تکمیلی واقعاً برای ما معضل شده 30 سال پول دادیم الآن باید بیشتر بدهیم)، ضرورت اصلاح حقوق بازنشستگان مشاغل سخت و زیان‌آور که واقعاً حقشان در همسان‌سازی ضایع‌شده است و اختصاص و واگذاری سهام شرکت‌های شستا به بازنشستگان تأمین اجتماعی برخی از خواسته‌های مطالبه بازنشستگان و کارگران استان سمنان بود.

انتهای پیام/363/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بازنشستگان تأمین اجتماعی اجرایی خانه کارگر همسان سازی حقوق استان سمنان بیمه تکمیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۷۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه کارگران ساختمانی به کجا رسید؟ | حل یک اختلاف نظر بزرگ

به گزارش همشهری آنلاین، بیمه کارگران ساختمانی از مدت‌ها پیش بر سر اختلاف‌نظر در تعیین سازوکار پرداخت حق بیمه دچار مشکل شده بود و طرفین با ارسال استفساریه، از مجلس طلب یاری کردند. این استفساریه دارای سه بند بود و مجلس به‌تدریج تا هفته گذشته، هر سه بند را تعیین تکلیف کرد به‌گونه‌ای که ازنظر نایب‌رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی، همه مشکلات برطرف شده است.

آن‌گونه که هادی ساداتی، نایب‌رئیس کانون انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی به ایسنا گفته است: اختلافات در تعیین سازوکار پرداخت بیمه کارگران ساختمانی، در قالب سه بند و به‌صورت استفساریه به مجلس ارسال شده که نمایندگان مجلس بندهای یک و دو را بررسی و تصویب کرده بودند و تکلیف بند باقی‌مانده هم بدون ایجاد بار مالی برای تأمین اجتماعی تعیین تکلیف شده است.

طبق اظهارات ساداتی، موضوع بند ۳ به حق بیمه کارگران ساختمانی در مواردی اختصاص داشت که ساخت‌وساز بنا به تخلفات یا درخواست‌ها به مواد ۹۹ و ۱۰۰ قانون شهرداری (برای طرح‌های روستایی و شهری) ارجاع داده می‌شد. در این مورد، به‌واسطه اینکه موارد ارجاع شده به مواد ۹۹ و ۱۰۰ قانون شهرداری، توسط کارگران ساخته شده است، باید حق بیمه کارگران نیز برای آنها پرداخت می‌شد تا تأمین اجتماعی در ازای پولی که دریافت می‌کند، نسبت به فعالیت کارگران در این موارد نیز متعهد باشد در غیر این صورت با معاف شدن این موارد از پرداخت حق بیمه، عملاً تأمین اجتماعی پولی دریافت نمی‌کرد و کارگران زیان می‌کردند.

بیشتر بخوانید:

چرا بیمه این گروه از کارگران متوقف شد؟ | به قانون جدید نمی توان خوشبین بود

بخشنامه عجیب تأمین اجتماعی درباره کارگران ساختمانی | کارگری که در رشته خود کار نکند بیمه نمی‌شود

نایب‌رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ساختمانی با اشاره به اینکه بسیار از ساختمان‌ها برای دریافت تراکم یا تخلفات فاقد مجوز قانونی، باید مجوزهای مربوطه را ذیل مواد ۹۹ و ۱۰۰ دریافت کنند، می‌گوید: وقتی کارگران ساختمانی در این فضا کار می‌کند، طبعاً باید جزو دریافتی‌های سازمان تأمین اجتماعی باشد و سازنده، فارغ از اینکه از ابتدا مجوز این فضاها را گرفته باشد یا بعداً با ارجاع به قانون شهرداری مجوز بگیرد، باید حقوق تأمین اجتماعی را نیز لحاظ کند و اگر به مواد ۹۹ و ۱۰۰ قانون شهرداری ارجاع داده شد، معادل ۲۵ درصد عوارضی که شهرداری دریافت می‌کند، به‌عنوان بیمه کارگران ساختمانی از کارفرما برای تأمین اجتماعی دریافت شود.

به عقیده ساداتی، این سازوکار مشکل بیمه کارگران ساختمانی را رفع می‌کند و هم به نفع کارگر ساختمانی است و هم به نفع سازمان تأمین اجتماعی.

کد خبر 844737 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کارگران سازمان تامین اجتماعی بیمه

دیگر خبرها

  • بیمه کارگران ساختمانی به کجا رسید؟ | حل یک اختلاف نظر بزرگ
  • بازنشسته شدن پیش از موعد یک هزار و ۷۴۷ کارگر مشاغل سخت در لرستان
  • کارگر ایرانی ارزان‌ترین نیروی کار منطقه است
  • بیش از ۱۷۰۰ کارگر لرستانی در مشاغل سخت و زیان‌آور بازنشسته شدند
  • وام بازنشستگان تامین اجتماعی افزایش می‌یابد
  • پایه حقوق کارگران در ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • وام بازنشستگان تامین اجتماعی افزایش پیدا می‌کند
  • حقوق وزارت کار ۱۴۰۳ بالاخره چقدر است؟
  • ابلاغ نرخ حق بیمه درمان کارمندان، کارگران و بازنشستگان
  • حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی تعیین تکلیف شد