Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@18:55:17 GMT

منفعت سیستان و بلوچستان در گرو بهره‌مندی از مرز است

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۶۸۴۰۷

منفعت سیستان و بلوچستان در گرو بهره‌مندی از مرز است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، احمدعلی موهبتی در نشست شورای ساماندهی مبادلات مرزی کارگروه صادرات غیرنفتی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه بهره از مزیت مرز در مقاطع دیگر نیز انجام شده و استان در این زمینه نقش‌آفرین بوده اظهار داشت: در شرایط مرزی همیشه چالش جدی در این استان داشتیم بالاخره مزیت مرز باید به گونه‌ای باشد که منافع ۲ ملت و دولت تأمین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد صادرات را به پاکستان داریم اما این کشور همواره گله‌مند بوده تصریح کرد: هم‌اینک بستر کار فراهم شده و می‌توانیم نیاز کشور را تأمین و آثار مخرب کمبود و گرانی را از بین ببریم.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه با این اقدامات مباحثی که پاکستانی‌ها در کمیسیون مشترک از ما طلبکار هستند را می‌توانیم جبران کنیم ادامه داد: با توجه به وقایع اخیر که در این استان اتفاق افتاده قطعاً توجه به مزیت مرز بسیار حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه در شرایط فعلی به جهت ویژگی به وجود آمده در سیستان و بلوچستان این موضوع یک فرصت و استان در این زمینه نیاز به یک توجه ویژه دارد گفت: به طور مثال کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر شروع بکار کرده و بخشی از پنبه را می‌توانیم از پاکستان وارد و به این مجموعه کمک کرده تا اقتصادی باشد البته این کار تا زمانی است که پنبه خودمان به تولید می‌رسد.

موهبتی با اشاره به اینکه در واقع هر مجموعه اقتصادی فعال در سیستان و بلوچستان اگر سود اقتصادی ندهد زیانبار است خاطرنشان کرد: بعضی مجموعه‌ها شاید هم‌اینک به کمک دولت بچرخد اما بعداً توسعه برای آن پیش‌بینی نمی‌شود که این موضوع بسیار حائز اهمیت و باید به آن توجه شود.

وی با اشاره به اینکه ۲ مزیت سیستان و بلوچستان اکنون در معرض خطر بوده بیان کرد: ترکمنستان خط انتقال گاز و قزاقستان راه‌آهن را از افغانستان عبور می‌دهد که این یعنی خطر و یکی از دلایل سرعت دادن به کارهاست.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به لزوم سرعت به کارها تصریح کرد: در غیر این صورت و نبود سرعت در انجام کارها آثار مخربی ایجاد شده که در آینده مزیت مطلق و نسبی استان به مزیت غیر نسبی که سود و منفعت نخواهد داشت تبدیل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه هم‌اینک در شرایطی هستیم که باید از فرصت‌های بی بدیل به وجود آمده به خوبی استفاده و در کمترین زمان ممکن کارها را دنبال و به انجام برسانیم تصریح کرد: چرخش و رونق اقتصادی یکی از نیازهای جدی جامعه بوده از این رو نیاز به اقدامات بیشتر بویژه در سیستان و بلوچستان وجود دارد.

کد خبر 5158777

منبع: مهر

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان احمد علی موهبتی مناطق مرزی ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا شیوع کرونا خطبه های نماز جمعه مشهد بوشهر زلزله بارش برف شیراز گرگان اردبیل کرونای انگلیسی عکس استانها سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۸۴۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی ۲۰ هزار مشترک از فیبر نوری البرز

عبدالله بیان با اشاره به اینکه ظرفیت های لازم برای ارائه خدمات گسترده فیبرنوری در این استان آماده است، گفت: مشترکان می توانند از این ظرفیت بالقوه در عرصه ارتباطات و اینترنت پرسرعت بهره مند شوند.

وی افزود: اکنون از مجموع مشترکان فیبر نوری بیش از ۱۱ هزار مشترک آنها با تلفن ثابت نیز از فیبر نوری استفاده می‌کنند و آماده واگذاری تعداد زیادی انشعاب در استان البرز هستیم.

بیان گفت : تحقق دایری فیبر نوری در استان البرز نیازمند همکاری و مشارکت بیشتر سازمان نظام مهندسی ساختمان و سایر دستگاه های اجرایی است و باید قبل از ساخت و سازها این ظرفیت در مکان های مسکونی ، تجاری ، اداری و صنعتی فراهم شود.

وی بیان کرد: تاکنون حدود چهار هزارو ۸۰۰ کیلومتر فیبر نوری در استان البرز احداث شده است که برای همگامی با پیشرفت و رشد روزافزون فناوری‌های ارتباطی و اطلاعاتی در تلاش هستیم تا نهضت جهادی شرکت مخابرات ایران در زمینه فیبر نوری در استان البرز به خوبی پیش ببریم.

بیان اضافه کرد: با تلاش انجام شده علاوه بر بافت شهری ، ارتباط بیش از۹۵ درصد از روستاهای این استان نیز از طریق فیبر نوری برقرار شده است.

مدیرکل مخابرات البرز افزود: تاکنون بیشتر شرکت های تولیدی استان البرز به شبکه فیبر نوری پیوسته اندضمن آنکه مشترکان نیز می توانند از این پس بدون تغییر شماره و با همان شماره تلفن فعال خود، فیبر نوری دریافت کنند.
وی بیان کرد: واحدهای مسکونی، اداری و تجاری در استان البرز می‌توانند با بهره گیری از این فناوری نیازهای خود را در حوزه ارتباطات با کیفیت مطلوب برآورده سازند.

مدیرکل مخابرات البرز دربخش دیگری ازسخنان خود ارائه پهنای باند بالا، کاهش محدودیت، ظرفیت سازی بالا، ارائه کیفیت سرویس و حذف محدودیت های بعد مسافت را از جمله مزایای فیبر نوری عنوان کرد.

وی اضافه کرد: اکنون بخش قابل توجهی از شبکه فیبر نوری استان احداث شده و انتظار می رود شهروندان از این شبکه برای فعالیت های اینترنت پرسرعت بیشتر بهره ببرند.
بیان اظهار کرد: همچنین اکنون بیش از ۱۸۷هزار مشترک از سرویس ADSL و چهارهزار و ۹۶۴ مشترک از سرویس VDSL در استان البرز بهره مند هستند ؛ در زمان حاضر یک میلیون و ۸۶ هزار شماره تلفن ثابت دراستان دایر است .
وی در بخش دیگری ازسخنان خود از قرارداد بین شرکت مخابرات ایران و وزارت ارتباطات برای اجرای طرح فیبر نوری منازل و کسب و کارها خبرداد و گفت: مقرر شد حدود ۲۳۶هزار خانواده دراستان البرز تحت پوشش فیبر نوری قرار گیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • ️اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان
  • وجود ۴۰ هزار کارت بازرگانی در منطقه سیستان برای واردات ۹۰۰ قلم کالا
  • بهره مندی ۱۰ هزار و ۵۰۰ بیمار خاص از خدمات بیمه سلامت
  • آمادگی بندر چابهار برای تسهیل تجارت اقتصادی با کشور تاجیکستان
  • اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردم باشد
  • بهره مندی ۲۰ هزار مشترک از فیبر نوری البرز
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • بهره‌مندی ۹۸ درصد جمعیت روستا‌های بوشهر از راه آسفالته
  • بهره‌مندی ۲۷۸۰۰۰ هزار خانوار چهارمحال و بختیاری از کالابرگ