Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، سید عباس موسوی صبح امروز در جمع خبرنگاران درباره انباشت زباله در مراکز درمانی استان مازندران و عدم انتقال توسط شهرداری ساری، گفت: وظیفه مراکز درمانی بی‌خطرسازی زباله‌های تولیدی است.

وی تصریح کرد: زباله‌های انباشت شده در مراکز درمانی بی خطرسازی شده است و زباله‌ها ما غیرعفونی بوده و بی خطرسازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران خاطر نشان کرد: این موضوع را پیگیری کردیم و به اطلاع استاندار مازندران هم رساندیم و باید حل شود.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد که باید از شهرداری‌ها پرسید که چرا این مشکل به وجود آمده است.

به گزارش فارس، در پیگیری خبرنگار فارس، شهرداری اعلام کرده که زباله‌های تولیدی بیمارستانی بی‌خطرسازی نمی‌شود.

علیرضا حمیدی معاون خدمات شهری شهرداری ساری، اظهار کرد: همکاران ما برای انتقال زباله‌های بیمارستانی با مشکل مواجه می‌شوند و بارها و بارها شاهد اتفاقات تلخ و ناخوشایند برای همکاران شهرداری ساری بودیم.

در پیگیری مجدد خبرنگار فارس، مسؤولان بیمارستان ضمن رد اظهارات مسؤولان شهری تاکید کردند که زباله‌ها کاملا بی‌خطرسازی شده است.

انتهای پیام/86004/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران سید عباس موسوی پسماندهای بیمارستانی مراکز درمانی زباله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۸۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری ساری نیروی مازاد را از حالت تهدید به یک فرصت کسب درآمد تبدیل کند

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: شهرداری ساری می‌تواند نیروی انسانی مازاد را با بکارگیری در پروژه‌ها و ایجاد مولدسازی کسب درآمد از حالت تهدید به یک فرصت تبدیل کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، عصر امروز_سه‌شنبه بیست‌وهشتم فروردین _ در دیدار اعضای شورا و شهردار شهر ساری ضمن تبریک از عملیات غرور آفرین وعده صادق اظهار کرد: این عملیات باعث شکسته شدن هیمنه رژیم غاصب صهیونیستی در جهان شد.

وی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های مهم ما نسبت به مشکلات فرهنگی، اجتماعی شهرستان ساری است، افزود: با توجه به حجم بالای جمعیت شناور زحمات زیادی به گردن مدیران شهری است که امسال اقدامات انجام شده رضایت‌بخش بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه بسیاری از مشکلات شهری از گذشته است و شما با وجود این مشکلات وارد این عرصه شدید، اظهار داشت: باید نسبت به رفع آن تلاش زیادی انجام شود.

محمدی لائینی با اشاره به اینکه عملکرد مسئولان مرکز استان باید همواره الگوی دیگر شهرها باشد و در مباحث مختلف مانند کاهش آسیب‌های اجتماعی، محیط زیست، پسماند و کاهش مصرف انرژی باید پیشتاز باشد، گفت: در موضوع زباله با توجه به هزینه چند ده میلیاردی که شهرداری متقبل می‌شود باید آن را به عنوان طلای کثیف به فرصت تبدیل و از آن درآمد پایدار کسب کنیم.

وی ادامه داد: در خصوص پروژه‌های نقاط آسیب‌پذیرتر ساری مانند نارنجستان و پل سه راه جوییار، باید با اتخاذ یک تصمیم قاطع و جهادی به سرانجام برسد؛ این شهر نقاط میراثی بسیار زیادی دارد که باید به یک منبع درآمد تبدیل شود.

امام‌جمعه ساری با اشاره به سفر قریب‌الوقوع رئیس‌جمهور به استان مطرح کرد: اعضای شورا و شهردار ساری در خصوص مصوباتی که برای این شهر تأیید شده است پیگیری‌های لازم را انجام دهند و با ارائه مستندات کامل باعث تسریع در انجام آن شوند.

وی با اشاره به نیروی انسانی شاغل در شهرداری خاطرنشان کرد: شهرداری با توجه به نیروی انسانی زیادی که دارد، می‌تواند از آنها برای انجام پروژه‌ها، همچنین مولدسازی کسب درآمد کرده و این تهدید را به یک فرصت تبدیل کند.

اجرای ۳۰ پروژه شهری ساری تا قبل پایان سال‌جاری

محمدحسین قبادی شهردار ساری در این دیدار با اعلام اینکه امسال علاوه بر پرداخت مطالبات پرسنل، ۳۰ پروژه تعریف شده است که باید تا پایان سال ۱۴۰۳ به انجام برسد، عنوان کرد: یکی از مهمترین پروژه‌ها نیروگاه زباله‌سوز است که تلاش می‌کنیم تا پایان سال به پایان برسد.

وی با بیان اینکه در بحث پل تا پل و پارک جنگی ۱۰۰ هکتاری شهید نوبخت (سکوتپه) هم در حال انجام است، گفت: یکی‌از بزرگترین مشکلات شهرداری که مدت‌هاست با آن دست و پنجه نرم می‌کند، بحث بدهی به تأمین اجتماعی است که باید مسئولان ارشد استان به این موضوع ورود کنند تا این مشکل حل شود.

شهردار ساری با اعلام اینکه تعریض جاده گلما به عنوان یکی از جاده‌های پر تلفات تاکنون ۴۰ درصد آن به انجام رسیده است و عملیات اجرایی آن ادامه خواهد داشت، مطرح کرد: هدایت آب‌های سطحی یکی دیگر از بحث‌های مهم این شهر است که با همکاری اعضای شورای اسلامی شهر در حال پیگیری آن هستیم اگرچه بسیاری از پروژه‌های شهری نیمه‌کاره است و برای به پایان رسیدن آن دولت باید کمک کند.

قبادی در پایان از آیت‌الله محمدی لائینی دعوت کرد تا با بازدید میدانی از پروژه‌های شهر ساری از میزان پیشرفت آن مطلع شوند.

کد خبر 745199

دیگر خبرها

  • تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟
  • ساخت دستگاهی که میزان اکسیژن بیمارستان‌ها را مدیریت می‌کند
  • تحویل ۵ دستگاه آمبولانس به مرکز درمانی خوزستان+فیلم
  • برخورد با پیمانکاران متخلف و عوامل غیرقانونی زباله‌گردی
  • هنرمندان؛ مشکلات خود را با استاندار در میان گذاشتند
  • تاکید استاندار مازندران بر رفع مشکلات و تسهیل فعالیت هنرمندان
  • ساری در زمینه های مختلف باید الگوی دیگر مراکز استان ها باشد
  • لزوم ارزیابی مصوبات سفر رئیس جمهور به مازندران
  • ساخت کارخانه زباله‌سوز ساری مهم‌ترین دغدغه برای رفع معضل زباله است
  • شهرداری ساری نیروی مازاد را از حالت تهدید به یک فرصت کسب درآمد تبدیل کند