Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به شرایط کشور و بستر فراهم‌شده در این استان برای منفعت منطقه از مزیت مرز باید به بهترین شکل ممکن بهره ببریم.

به گزارش خبرگزاری برنا ، احمدعلی موهبتی در نشست شورای ساماندهی مبادلات مرزی کارگروه صادرات غیرنفتی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه بهره از مزیت مرز در مقاطع دیگر نیز انجام شده و استان در این زمینه نقش‌آفرین بوده اظهارداشت: در شرایط مرزی همیشه چالش جدی در این استان داشتیم بالاخره مزیت مرز باید به گونه‌ای باشد که منافع ۲ ملت و دولت تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد صادرات را به پاکستان داریم اما این کشور همواره گله‌مند بوده تصریح کرد: هم‌اینک بستر کار فراهم شده و می‌توانیم نیاز کشور را تامین و آثار مخرب کمبود و گرانی را از بین ببریم.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه با این اقدامات مباحثی که پاکستانی‌ها در کمیسیون مشترک از ما طلبکار هستند را می‌توانیم جبران کنیم ادامه داد: با توجه به وقایع اخیر که در این استان اتفاق افتاده قطعا توجه به مزیت مرز بسیار حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه در شرایط فعلی به جهت ویژگی به وجود آمده در سیستان و بلوچستان این موضوع یک فرصت و استان در این زمینه نیاز به یک توجه ویژه دارد گفت: به طور مثال کارخانه بافت بلوچ ایرانشهر شروع بکار کرده و بخشی از پنبه را می توانیم از پاکستان وارد و به این مجموعه کمک کرده تا اقتصادی باشد البته این کار تا زمانی است که پنبه خودمان به تولید می‌رسد.
موهبتی با اشاره به اینکه در واقع هر مجموعه اقتصادی فعال در سیستان و بلوچستان اگر سود اقتصادی ندهد زیانبار است خاطرنشان کرد: بعضی مجموعه‌ها شاید هم‌اینک به کمک دولت بچرخد اما بعدا توسعه برای آن پیش‌بینی نمی‌شود که این موضوع بسیار حائز اهمیت و باید به آن توجه شود.
وی با اشاره به اینکه ۲ مزیت سیستان و بلوچستان اکنون در معرض خطر بوده بیان کرد: ترکمنستان خط انتقال گاز و قزاقستان راه‌آهن را از افغانستان عبور می‌دهد که این یعنی خطر و یکی از دلایل سرعت دادن به کارهاست.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به لزوم سرعت به کارها خاطرنشان کرد: در غیر اینصورت و نبود سرعت در انجام کارها آثار مخربی ایجاد شده که در آینده مزیت مطلق و نسبی استان به مزیت غیرنسبی که سود و منفعت نخواهد داشت تبدیل می‌شود.
وی با اشاره به اینکه هم‌اینک در شرایطی هستیم که باید از فرصت‌های بی بدیل به وجود آمده به خوبی استفاده و در کمترین زمان ممکن کارها را دنبال و به انجام برسانیم تصریح کرد: چرخش و رونق اقتصادی یکی از نیازهای جدی جامعه بوده از اینرو نیاز به اقدامات بیشتر بویژه در سیستان و بلوچستان وجود دارد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مرز سیستان و بلوچستان مزیت مرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۸۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۵ کاروان حج تمتع استان سمنان از مدیران جوان

به گزارش خبرنگار مهر، قدرت الله چتری صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران در مجموعه حج و زیارت استان سمنان از برگزاری جلسه توجیهی آموزشی مجموعه حج تمتع ۱۴۰۳ در سمنان خبر داد و بیان کرد: هماهنگی لازم و توجیه عوامل تمتع هدف و محور اصلی این نشست محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه در این نشست مدیران و عوامل مجموعه العصفور نیز حضور داشتند، افزود: نکات مرتبط با بهداشت و درمان در زمان حج تمتع، همراهی روحانیان کاروان‌ها، مسئولیت‌ها در قبال زائران و حجاج و … در زمره مباحث مطرح شده در این نشست بود.

مدیرکل حج و زیارت استان سمنان گفت: سهمیه تمتع امسال استان یک هزار و ۱۳۰ نفر در قالب ۹ کاروان است که نیاز داریم قبل از اعزام حتماً نکات مرتبط با اعزام حجاج به خصوص در کشور عربستان را مرور کنیم.

چتری همچنین گفت: در این نشست توجیهی همچنین پیرامون مسائل امنیتی، قوانین و مقررات مرتبط با عربستان سعودی، اعزام زائران، کاروان‌ها و مسائلی از است دست تبادل نظر شد.

وی با بیان اینکه پنج نفر از ۹ مدیر کاروان حج سال جاری جوان و سال اولی هستند و لذا این موضوع در کنار تمام مزیت‌هایی که دارد نیاز به توجیهات را نیز مورد تاکید قرار می‌دهد، افزود: خوشبختانه همه چیز برای اعزام حجاج استان سمنان در تمتع سال جاری آماده و کاروان‌ها هم مهیا هستند.

مدیرکل حج و زیارت استان سمنان همچنین درباره اعزام حجاج استان نیز توضیح داد: ۵۶ درصد از حجاج تمتع سال جاری زن و ۴۴ درصد مرد هستند.

کد خبر 6084257

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • همت بلندی که ۱۶۰ بومی را صاحب شغل کرد
  • بهره‌مندی ۱۱۶۳ واحد تولیدی همدان از مصوبات ستاد تسهیل استان
  • بهره‌مندی ۲۷۸۰۰۰ هزار خانوار چهارمحال و بختیاری از کالابرگ
  • بهره‌مندی اصحاب فرهنگ و هنر از خدمات بیمه تأمین اجتماعی
  • بهره مندی مردم سفید دشت از فیبر نوری
  • بهره‌مندی ۶۱ هزار نفر از اصحاب فرهنگ و هنر از بیمه تأمین اجتماعی
  • بهره‌مندی ۵ کاروان حج تمتع استان سمنان از مدیران جوان
  • بهره مندی ۱۱۰۰ میلیارد تومانی گلستانی ها از طرح فجرانه
  • آب آشامیدنی کنارک پایدار شد