Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس آخرین آمار سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق، طی بهمن سال جاری ۸۶ میلیون کیلووات ساعت انرژی تولید شده از نیروگاه‌های تجدیدپذیر به شبکه سراسری برق کشور تزریق شده است.

به گزارش ایمنا، سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق ایران در گزارشی آخرین وضعیت استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در بهمن ماه ۹۹ را منتشر کرده که نشان‌دهنده صرفه‌جویی ۱۹ میلیون لیتری در مصرف آب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مدت استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر صرفه‌جویی معادل ۲۴ میلیون مترمکعب گاز طبیعی در بر داشته و توانسته مانع از انتشار ۵۵ هزار تن گاز گلخانه‌ای شود. همچنین استفاده از این نوع انرژی مانع از انتشار آلاینده‌های محلی به میزان ۰.۴ هزار تن شده است.

سهم انواع نیروگاه‌های انرژی تجدیدپذیر در بهمن امسال به عدد ۸۷۵.۴ مگاوات برق رسید که در این بین سهم نیروگاه‌های بادی ۳۰۵.۱۷ مگاوات، سهم نیروگاه‌های خورشیدی ۴۳۹.۸۹ مگاوات، سهم نیروگاه‌های زیست توده ۱۰.۵۶ مگاوات، سهم نیروگاه‌های برق‌آبی کوچک ۱۰۵.۶۵ مگاوات و سهم بازیافت تلفات‌های حرارتی ۱۳.۶ مگاوات بوده است.

این گزارش حاکی است، تعداد مولدهای محدود به ظرفیت انشعاب به ۴ هزار و ۸۴۴ با مجموع ظرفیت ۶۰ هزار و ۱۰ کیلووات واحد رسیده است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۴۹ درصد رشد را نشان می‌دهد.

منبع: ایسنا

کد خبر 478324

منبع: ایمنا

کلیدواژه: نیروگاه های تجدیدپذیر نیروگاه نیروگاه خورشیدی نیروگاه برق تولید برق برق شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق انرژی های تجدیدپذیر سهم نیروگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۹۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر رئیس جمهور به استان سمنان/ جشن احیای ۲۰۱ واحد راکد تولیدی‌ و صنعتی

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، فاز دوم نیروگاه برق سمنان به ظرفیت ۳۶۶ مگاوات در قالب طرح توسعه این نیروگاه و در راستای تلاش‌های دولت مردمی برای رفع ناترازی‌های تامین انرژی، با حضور رئیس جمهور به بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: رئیسی: وعده صادق ثابت کرد قدرت اسرائیل تارعنکبوتی است

سید ابراهیم رئیسی که به منظور انجام دور دوم سفرهای استانی دولت مردمی، صبح امروز پنجشنبه به استان سمنان سفر کرده است، در بدو ورود به این استان ضمن بازدید از بخش‌های مختلف نیروگاه سیکل ترکیبی شهید باکری سمنان، فاز دوم این نیروگاه به ظرفیت ۳۶۶ مگاوات را افتتاح کرد.

نیروگاه شهید باکری سمنان یکی از نیروگاه‌های پیشرو در تامین برق صنایع و از نوع سیکل ترکیبی با ظرفیت تولید ۳۲۴ مگاوات شامل ۲ واحد گازی ۱۶۲ مگاواتی است که فاز دوم آن به ظرفیت ۳۶۶ مگاوات با حضور رئیس جمهور به بهره‌برداری رسید و ظرفیت نیروگاه را به ۶۹۰ مگاوات رساند.

فاز دوم نیروگاه گازی سمنان در قالب تامین تجهیزات، انجام طراحی، مهندسی، نصب و راه‌‍اندازی دو واحد توربین ژنراتور گاز کلاس E پیشرفته به ظرفیت نامی ۳۶۶ مگاوات در شرایط ایزو با سرمایه‌گذاری ۹۰ میلیون یورویی اجرایی شد.

این طرح جزو طرح‌های پیشران اقتصادی کشور و در راستای رفع ناترازی‌های بخش انرژی است که با همت دولت مردمی در کمتر از یکسال به بهره‌برداری رسید.

سمنان رئیس‌جمهور: قاچاق کالا خنجری بر پشت تولید است

رئیس‌جمهور تاکید کرد که شکل‌گیری اقتصاد مقاومتی در گرو تولید است.

به گزارش ایسنا، سید ابراهیم رئیسی صبح پنجشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ در ادامه برنامه‌های سفر دوم دولت مردمی به استان سمنان، با حضور در جشن احیای ۲۰۱ واحد راکد تولیدی‌ و صنعتی سمنان با بیان این‌که « محور کار، تولید است» افزود: شکل گیری اقتصاد مقاومتی در گرو تولید است. افزایش تولید هیچ تناسبی با قاچاق کالا ندارد. قاچاق کالا خنجری بر پشت تولید است.

جشن احیای بیش از ۲۰۰ واحد ۱۰۰ درصد راکد استان سمنان که در دولت مردمی به چرخه تولید بازگشته‌اند، با حضور رئیس جمهور برگزار شد. با بازگشت این تعداد واحدهای راکد به چرخه تولید در استان سمنان در بخش‌های صنعتی و معدنی، کشاورزی، صنایع غذایی و تبدیلی و خدمات بازرگانی با اعتباری بالغ بر ۱۰۱ میلیارد ریال، برای بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد شده است.

همچنین با ۲۰۱ واحد تولیدی احیای شده در استان سمنان، تعداد کل واحدهای تولیدی احیا شده در دولت مردمی به عدد ۸ هزار و ۳۱۵ رسید. رئیس جمهور همچنین در حاشیه این مراسم از غرفه برخی شرکت‌های تازه احیا شده که در محل کارخانه کاشی‌سازی هفت آسمان برپا شده بود، بازدید کرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1227564 برچسب‌ها سید ابراهیم رئیسی

دیگر خبرها

  • هفت کشوری که تمام برق خود را از منابع تجدیدپذیر تولید می‌کنند
  • افتتاح نیروگاه خورشیدی ۶.۱ مگاواتی منطقه ویژه سمنان
  • کدام کشورها ۱۰۰ درصد برق خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌کنند؟
  • دولت رفع ناترازی در تولید برق را پیگیری می‌کند + فیلم
  • صنایع و سازمان‎ها قسمتی از برق مصرفی را خودشان تولید کنند
  • هشت‌هزار مگاوات برق برای جبران ناترازی وارد مدار شده است
  • سفر رئیس جمهور به استان سمنان/ جشن احیای ۲۰۱ واحد راکد تولیدی‌ و صنعتی
  • مشکل ناترازی برق در کشور را رفع می کنیم
  • معامله ۵۳ میلیارد کیلووات‌ساعت برق توسط بخش خصوصی در بورس انرژی
  • معامله ۵٣ میلیارد کیلووات ساعت برق توسط بخش خصوصی در بورس انرژی