Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@01:39:26 GMT

بیش از ۱۱۴ میلیون آمار مبتلایان کرونا در جهان

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۷۰۰۹۶

بیش از ۱۱۴ میلیون آمار مبتلایان کرونا در جهان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون ۹۰ میلیون و ۲۵۱ هزار و ۸۹۱ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۹ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

آمریکا تاکنون با بیش از ۲۹.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ میلیون مبتلا و بیش از ۵۲۵ هزار قربانی، همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

هند نیز با آمار بیش از ۱۱.۱ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۱۰.۵ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است.

همچنین پس از ایالات متحده تاکنون کشورهای برزیل، مکزیک، هند و انگلیس به ترتیب بالاترین آمار قربانیان این بیماری را ثبت کرده اند.

تعداد جان‌باختگان کووید ۱۹ در انگلیس از ۱۲۲ هزار نفر عبور کرده و این کشور نیز تاکنون بیشترین قربانیان کرونا را در اروپا داشته است. به علاوه هم‌اکنون تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا هم از ۹۷ هزار نفر عبور کرده و در میان کشورهای اروپایی در رتبه دوم این جدول قرار دارد.

همچنین فرانسه بیش از ۸۶ هزار و ۴۰۰، روسیه بیش از ۸۶ هزار و ۱۰۰ و آلمان نیز بیش از ۷۰ هزار فوتی بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را گزارش داده‌اند.

پس از این کشورها، اسپانیا با بیش از ۶۹ هزار، ایران با بیش از ۶۰ هزار، کلمبیا با بیش از ۵۹ هزار، آرژانتین با ۵۱ هزار، آفریقای جنوبی با بیش از ۴۹ هزار، پرو با بیش از ۴۶ هزار و لهستان با بیش از ۴۳ هزار جان‌باخته دیگر کشورهایی هستند که تاکنون آمار بالای مرگ‌ و میر ناشی از کووید ۱۹ را ثبت کرده‌اند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (دوشنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

۱. آمریکا: ۲۹ میلیون و ۲۵۵ هزار و ۳۴۴ مبتلا، ۵۲۵ هزار و ۷۷۶ قربانی

۲. هند: ۱۱ میلیون و ۱۱۲ هزار و ۲۴۱ مبتلا، ۱۵۷ هزار و ۱۹۵ قربانی

۳. برزیل: ۱۰ میلیون و ۵۵۱ هزار و ۲۵۹ مبتلا، ۲۵۵ هزار و ۱۸ قربانی

۴. روسیه: چهار میلیون و ۲۴۶ هزار و ۷۹ مبتلا، ۸۶ هزار و ۱۲۲ قربانی

۵. انگلیس: چهار میلیون و ۱۷۶ هزار و ۵۵۴ مبتلا، ۱۲۲ هزار و ۸۴۹ قربانی

۶. فرانسه: سه میلیون و ۷۵۵ هزار و ۹۶۸ مبتلا، ۸۶ هزار و ۴۵۴ قربانی

۷.اسپانیا: سه میلیون و ۱۸۸ هزار و ۵۵۳ مبتلا، ۶۹ هزار و ۱۴۲ قربانی

۸. ایتالیا: دو میلیون و ۹۲۵ هزار و ۲۶۵ مبتلا، ۹۷ هزار و ۶۹۹ قربانی

۹. ترکیه: دو میلیون و ۷۰۱ هزار و ۵۸۸ مبتلا، ۲۸ هزار و ۵۶۹ قربانی

۱۰. آلمان: دو میلیون و ۴۵۰ هزار و ۲۹۴ مبتلا، ۷۰ هزار و ۶۸۷ قربانی

براساس آمار فوق در حال حاضر ۲۱ کشور اول این جدول، همگی از رقم یک میلیون ابتلا عبور کرده‌اند و پس از ایالات متحده، هند و برزیل - که سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند - کشورهای روسیه، انگلیس، فرانسه، اسپانیا، ایتالیا، ترکیه، آلمان، کلمبیا، آرژانتین، مکزیک، لهستان، ایران ،آفریقای جنوبی،اوکراین، اندونزی، پرو، جمهوری چک و هلند نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: آزادراه غدیر حادثه سراوان شهاب الدین عزیزی خادم سینوفارم ویروس کرونا ابتلا به کرونا آمار مبتلایان آمار جهانی کشورهای جهان آزادراه غدیر حادثه سراوان شهاب الدین عزیزی خادم سینوفارم ۸۶ هزار کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۰۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب

آفتاب‌‌نیوز :

به طور کلی باید بدانید که کافئین باعث خشک شدن بدن می‌شود و چربی را از بین می‌برد و از آنجایی که قهوه بالاترین میزان کافئین را دارد، مصرف مداوم و روزانه قهوه باعث خشک شدن قلب دوم بدن یعنی کبد می‌شود؛ به همین دلیل عده زیادی برای از بین بردن کبد چرب خود شروع به مصرف قهوه می‌کنند.

بعد از مصرف قهوه کبد می‌تواند متابولیسم تخلیه و سوزاندن چربی را شروع کند. برای کبد چرب تنها پیشنهاد می‌شود که یک ساعت پیش از خواب شب خورده نشود و به جز این مورد، نکته دیگری در این اساس وجود ندارد.

از مضرات خوردن قهوه در شب می‌توان به بهم ریختگی ساعت خواب، بهم ریختگی نظم ترشح هورمن و اختلال در کارکرد غده هیپوفیز اشاره کرد.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
  • اینفوگرافیک| هزینه‌های نظامی جهان در سال ۲۰۲۳
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شناسایی ۶۱۲ مبتلا به سرخک در ۱۴۰۲/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • سیل در جنوب چین قربانی گرفت؛ بیش از ۱۱۰ هزار نفر آواره شدند
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد
  • پسر رئیس کمیته داوران، رکورددار تعداد داوری!
  • افزایش مبتلایان به سرطان در بلخ
  • سندروم پس از کرونا چیست؟