Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، اختتامیه دومین دوره هنرواره حبیب در دو بخش داستان کوتاه و شعر در حوزه دفاع مقدس و جشنواره خاطره‌نویسی فرزندان روح‌الله با حضور مسوولان استانی برگزار شد.

این هنرواره به مناسبت بزرگداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس و یاد نام سرلشکر شهید حاج قاسم سلیمانی و با هدف انعکاس و انتقال میراث هشت سال دفاع مقدس و مقاومت اسلامی در سال‌جاری برنامه‌ریزی و اجرا گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار اردبیل در این مراسم اظهار کرد: با نگرش به تاریخ چند قرن اخیر کشورمان، دوران ۸ سال دفاع مقدس از لحاظ روحیه وطن‌پرستی و جانفشانی برای دفاع و حفظ خاک وطن بی‌بدیل است.

وی افزود: در زمان ۸ سال جنگ تحمیلی، کلیه آحاد مردم از قشر‌های گوناگون جامعه و با سنین مختلف در جبهه‌های حق علیه باطل جهت دفاع از انقلاب اسلامی حضور یافتند.

مسعود امامی یگانه تصریح کرد: مادران شهدا نقشی اساسی و مهمی را ایفا کردند، این مادران بزرگوار و والا مقام با روی گشاده، فرزندان خود را جهت دفاع از کیان انقلاب اسلامی به جبهه‌های جنگ اعزام می‌کردند.

فرماندار شهرستان اردبیل بیان داشت: مقام معظم رهبری فرمودند که اگر ۵۰ سال به شکل ویژه در کلیه حوزه‌ها برای بیان و انتقال مفاهیم و ارزش‌های ۸ سال دفاع مقدس تلاش کنیم بازهم کم است، این سخن مدبرانه رهبر معظم انقلاب نشان از ارزش‌های بی‌پایان دفاع مقدس دارد.

آثار برتر به جشنواره ملی راه یافتند

علی واحد، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان اردبیل نیز اظهار کرد: در بخش داستان کوتاه ۱۴۸ اثر از ۷۰ نویسنده و در بخش شعر ۱۲۰ اثر از ۶۲ شاعر استان برای هنرواره حبیب ارسال شد که ۵ اثر برگزیده شده و تعدادی از این آثار فاخر به جشنواره ملی راه یافت که تا پایان سال‌جاری این جشنواره ملی برگزار خواهد شد.

وی گفت: جشنواره خاطره‌نویسی فرزندان روح‌الله، مختص فرزندان و نوادگان شهدا و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس بود که ۱۴۰ اثر به این جشنواره ارسال شد که طی دو مرحله داوری نهایتا ۳ اثر به عنوان آثار برگزیده معرفی گردید.

حاتم رسولی، دبیر اجرایی هنرواره حبیب نیز بیان کرد: طبق بیانیه هیئت داوران آثار برگزیده در بخش شعر سعید اقبالی با اثر بخش الفبای ایثار از اردبیل، علی سعادتخانی با اثر عجب عطر خوشی از شهرستان نیر، الیاس شیرعلی‌زاده با اثر بزرگ مرد کوچک از خلخال، صابر قره‌داغلو با اثر ماه بی‌سنگر از اردبیل و محمد منافی با اثر کودکان بی‌فردا از خلخال معرفی شدند.

وی افزود: در بخش داستان کوتاه ترکی خدیجه سلمانی با اثر قره گؤز از اردبیل و فاطمه عزتی با اثر بیرنجی زیارت از خلخال معرفی شدند و در بخش داستان فارسی نیز لیلا خلیفه سقا با اثر خدا هوای ماهی‌ها را دارد از اردبیل و توران قربانی صادق با اثر ترس خورده از اردبیل برگزیده شد و در بخش کودک و نوجوان نیز محمدمهدی عیوضی با اثر اویون اکبر از اردبیل آثار برتر معرفی شدند.

رسولی گفت: به زودی آثار برتر بخش‌های نواهای حماسی و پوستر نیز مشخص و معرفی خواهند شد.

انتهای پیام/3463/620/

منبع: فارس

کلیدواژه: دفاع مقدس استان اردبیل اردبیل شعر علی واحد مسعود امامی یگانه فرماندار اردبیل هنرواره حبیب سال دفاع مقدس هنرواره حبیب جشنواره ملی بخش داستان آثار برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۲۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۴ بهار با رادیو

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی معاونت صدا، علی بخشی زاده، معاون صدای رسانه ملی درباره سالروز ۸۴ سالگی رادیو گفت: آسمان رادیو همیشه پرستاره بوده و با وجود گسترش رسانه ها، همچنان رادیو در سپهر رسانه می‌درخشد. این قدرت رادیو است که این قدمت را پشت سر می‌گذارد و اکنون وارد ۸۴ سالگی می‌شود. در رادیو مجموعه‌ای از نیرو‌های کارآمد، خلاق و مبتکر مستقر هستند. معمولاً آثار تولید شده فاخر است و بیراه نیست که بگوییم رادیو، آسمانی پر ستاره است. همه دوستان و همکاران خوب رادیو در عرصه فرهنگ و پیام رسانی تلألو و درخشش قابل تحسین دارند. این به خاطر این است که ما در رادیو مجموعه‌ای از هنرمندان فرهیخته، با سواد، مبتکر و خلاق داریم.

وی ادامه می‌دهد: رادیو رسانه‌ای قدرتمند برای پاسخگویی به انواع نیاز‌های ارتباطی بشر است، به ویژه نقش این رسانه در اطلاع‌رسانی، انتشار آگاهی‌های عمومی، پخش موسیقی و ایجاد فرصت‌های تفریحی و پر کردن اوقات فراغت خیلی چشمگیرتر و بیشتر از گذشته شده است. همین نیاز و ظرفیت پاسخگویی در رادیو است که منجر به بقای رادیو شده است. امروز شبکه‌های تخصصی رادیو را داریم که هرکدام متناسب با ذائقه مخاطبان برنامه‌ها را روانه آتنن می‌کنند. از سوی دیگر تعامل با مخاطبان بسیار گسترده‌تر از قبل شده است. به عنوان مثال بهره بردن از رادیونما‌ها رنگ و لعاب ویژه‌ای به شبکه‌های رادیویی داده و مخاطبان از این طریق عکس در حوزه‌های مختلف ارسال می‌کنند که از طریق رادیو نما قابل تماشا است.

معاون صدا تاکید کرد: توجه به همین ویژگی‌ها نشان می‌دهد که رادیو همچنان با قدرت در سپهر رسانه مشغول به فعالیت است و امروز که رسانه ملی در جهت تحول گام بر می‌دارد، رادیو در این راستا با رویکرد جهاد تبیین در تمامی زمینه‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، هنری و ... گام‌های رو به جلو برداشته و با ساخت برنامه‌های متنوع اعتماد، امید به آینده، نشاط فردی و اجتماعی، سبک زندگی ایرانی اسلامی و ... را گسترش می‌دهد. همین شاخصه‌ها باعث شد تا رادیو به عنوان رسانه مردمی لقب بگیرد که مانایی این رسانه فراگیر، مدیون اندیشه، هنر و مهارت هزاران فردی است که نجیب و شریف هستند و با تعهد حرفه‌ای مشغول به فعالیت هستند. 

بخشی زاده با اشاره به برگزاری سومین دوره جشنواره ملی مستند‌های رادیویی بیان کرد: اکنون در سالروز هشتاد و چهارمین سالروز رادیو، مراسم افتتاحیه سومین دوره جشنواره ملی مستند‌های رادیویی برگزار می‌شود. این جشنواره در طول سه دوره برگزاری در زمینه رونق مستند‌های رادیویی گام‌های موثری برداشته، حتی معتقدم که این جشنواره، پنجره‌ای گشوده تا برنامه سازان و مستندسازان رادیو با جدیدترین ایده‌ها و قالب‌های مستندسازی آشنا شوند. هدف این جشنواره احیای گونه مستندسازی در رادیو بوده و قدم به قدم درهر دوره بیشتر به این هدف رسیده و اکنون در سومین دوره شاهد بلوغ این جشنواره و مستندسازی در رادیو هستیم. 

وی در ارزیابی کمی و کیفی آثار ارسال شده به جشنواره توضیح داد: خوشبختانه برگزاری کارگاه‌های آموزشی در حوزه مستندسازی رادیو جواب داده و در این دوره شاهد شکوفایی آثار ارسالی به لحاظ کمی و کیفی هستیم و این موضوع جای خرسندی دارد که برنامه سازان در این زمینه رشد خوبی داشتند. همچنین در حوزه مردمی، آثار مناسبی ارسال شده که نشانه مسیرهمدلانه رادیو با مردم است که همیشه رسانه مردمی است.

دیگر خبرها

  • اردبیل فردا میزبان دومین جشنواره بین‌المللی عشایر است
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله های آسمان» در تبریز
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله‌های آسمان» در تبریز
  • برگزاری مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره «قهرمان ایران»
  • برای شناخت شهدا باید سرگذشت پژوهی کنیم
  • مهلت ارسال آثار برای جشنواره ملی فانوس تا ۱۵ خرداد
  • اختتامیه جشنواره استعدادیابی از مدرسه و محله تا انجمن در زابل
  • لزوم نگاه منصفانه به شکست‌ها و پیروزی‌ها در جنگ
  • ۸۴ بهار با رادیو