Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-25@05:13:00 GMT

آیا تور نوروز ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد؟

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۷۴۱۱۶

با توجه به شرایط کرونا و محدودیت‌هایی که از جانب برخی دولت‌ها در جهت کاهش روند بیماری کرونا اعمال خواهد شد، برای برگزاری تور نوروز 1400 ممکن است مسافران دچار شک شوند.

برگزاری تور نوروز 1400 برای تورهای داخلی منوط به قوانین تردد بین شهری و دولت خواهد بود. از آنجایی که ویروس کرونا در مرحله واکسیناسیون قرار دارد و هنوز واکسیناسیون کرونا همه گیر نشده است، ما به شما چند پیشنهاد برای نوروز 1400 داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به جای سفر رفتن با تور نوروز 1400 بهتر است که با خانواده در محیط خانه فقط به استراحت بپردازید و از برنامه‌های تلویزیون و سرگرمی‌های دسته جمعی لذت ببرید. یک روش دیگر برای گذراندن نوروز 1400 خواندن کتاب و تورهای مجازی از مکان های مختلف جهان خواهد بود. گشت وگذار در قاب گوشی و لم دادن روی کاناپه گرم ونرم بهتر از هر گزینه‌ای لذت بخش‌تر از سفر در کرونا خواهد بود. پس لطفاً برای حفظ جان خود و خانواده در خانه بمانیم!!!

نوروز 1400 مانند تمام نوروزهای گذشته و نوروزهای آینده می‌گذرد. پس لطفاً خونسردی خود را حفظ کنید و به روزی فکر کنید که زمین از کرونا پاک شده و شما به همرا خانواده و بدون ماسک و الکل راهی یک سفر پر ماجرا شده‎اید.

در مورد تور نوروز 1400 خارجی باید گفت امکان ندارد که بتوان برای اروپا در نوروز 1400 برنامه ریزی کرد.

مرزهای اروپا در نوروز 1400 به روی مسافران جهان بسته خواهد بود. برای رفتن به سفر در نوروز 1400 بهتر است که با یک برنامه ریزی دقیق از تک تک لحظه ها نهایت لذت را ببرید برای این کار ما توصیه می‌کنیم که از گوشی همراهتان شروع کنید و با وصل کردن موبایل به تلویزیون یک آلبوم زیبا از تمام جاهایی که به طور مجازی رفته‌اید بسازید. با خرید لوازمی، مانند: آبرنگ و مداد رنگی آثار هنری از خود خلق کنید، شاید هنر و استعداد جدیدی از خود کشف کردید.

برای سفر در نوروز 1400 لازم نیست که حتماً چمدان را ببندید و راهی فرودگاه شوید، با یک لیوان چایی داغ، خود را به مسافرت لذت بخش دعوت نمایید.

در این میان مواظب کلاهبرداری‌های حرفه‌ای باشید که به صورت کاملاً تخصصی اقدام به برگزاری تور نوروز 1400 خواهند کرد. برگزاری تورهای نوروزی نه تنها خیانت به خود ماست بلکه باعث عقب افتادن بهبود شرایط کرونا نیز خواهد شد. پس لطفا برای حفظ جان خود و انسان‌ها از سفر با تور نوروز 1400 دست بردارید. آنچه که بیش از پیش باعث شده تا تور نوروز 1400 بیشتر مورد توجه قرار بگیرد، تب این اسم است، آخرین نوروز قرن، اولین نوروز از سده 1400، این دلایل باعث ایجاد یک جنگ روانی برای مردم خواهند شد و ترغیب کننده ایجاد یک خاطره در روزهای نوروز خواهد بود. از دیگر عواملی که باعث مسافرت بیشتر در نوروز 1400 خواهد بود مسئله زندگی لوکس و تجملی ما ایرانیان است، به قول معروف: چشم و هم چشمی با هم!!!

برای سلامت جان خود و خانواده هم لطفاً بیخیال این سفر شوید، فرصت را غنیمت شمرده و بیشتر استراحت کنید. برنامه پیک نیک ساده بیرون از شهر، تماشای فیلم‌های نوستالژی و ساختن یک کار هنری، همگی برای پر کردن اوقات فراغت نوروز 1400 کافی و جذاب اند، به امور معوقه خود بپردازید و زمان را بیشتر دریابید.

منبع: الف

کلیدواژه: تور نوروز 1400 برگزاری تور نوروز 1400

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۴۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند

شهنام عرشی رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مناسبت هفته سلامت درباره بیماری‌های واگیرداری که در سال گذشته شیوع ببشتری داشتند، گفت: یکی از مهم‌ترین بیماری‌های واگیرداری که سال گذشته با آن مواجه بودیم، بیماری آنفلوآنزا در نیمه دوم سال بود. شیوع این بیماری از اوایل مهرماه آغاز شد و در اسفند به حدی کمتر از اپیدمی رسید. ما هر ساله انتظار داریم آنفلوآنزا از اواسط آبان آغاز و به تدریج در آذر به پیک برسد و در اواخر بهمن ماه فرو بنشیند، اما سال گذشته هم شیوع این بیماری زودتر شروع شد و هم دیرتر پایان یافت.

به گزارش میزان، وی با بیان اینکه در سال گذشته به طور همزمان علاوه بر آنفلوآنزا با کرونا که همان تظاهرات بالینی را دارد نیز رو به رو بودیم و این مسئله کار را برای ما تا حدودی مشکل کرده بود، ادامه داد: خوشبختانه افرادی که واکسن آنفلوآنزا را دریافت کرده بودند، مشکل کمتری داشتند، امیدواریم امسال با تزریق بیشتر این واکسن به گروه‌های هدف شاهد بروز مشکل‌های کمتری در مبتلایان به این بیماری باشیم.

افزایش ابتلای کودکان به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن اشاره به گرم شدن هوا و لزوم توجه به بیماری‌های فصلی افزود: خوشبختانه سال گذشته چندان بیماری گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) از نوع التور را نداشتیم چراکه دانشگاه‌های مختلف وارد عمل شدند و موارد تکثیر را شناسایی کردند.

عرشی با اشاره به اینکه سال گذشته بیماری آبله مرغان و ویرس RSV را نیز در کودکان داشتیم، بیان کرد: یکی از دلایل افزایش شیوع این بیماری‌ها در سال گذشته این بود که طی ۳ سال گذشته به دلیل شیوع کرونا تماس کودکان با یکدیگر کاهش یافته بود و مدارس غیرحضوری بودند و همین امر موجب کاهش موارد ابتلا به این بیماری‌ها در آن سال‌ها شده بود و به همین دلیل موارد ابتلا به آبله مرغان و ویرس RSV در سال گذشته نسبت به سال‌های قبلش با افزایش همراه شده بود.

وی توضیح داد: خدا را شکر بعد از سال‌ها که از تصویب ورود واکسن پنوموکوک و روتاویروس به سیستم بهداشتی کشور می‌گذشت و موفق به خرید این واکسن‌ها نشده بودیم، در اواخر سال گذشته تامین اعتبار صورت گرفت و واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس وارد کشور شد، امیدواریم طی روز‌ها و هفته‌های آینده حداقل در تعدادی از استان‌ها واکسیناسیون این بیماری‌ها به صورت فراگیر انجام شود.

حجاج این دو توصیه را جدی بگیرند

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به آغاز ایام حج گفت: مهم‌ترین مسئله برای حجاج این است که به کم آبی بدن توجه و حتما در طول روز آب کافی مصرف کنند به ویژه اینکه ممکن است با توجه گرمای هوا شاهد گرمازدگی فراوان در حجاج باشیم.

وی تاکید کرد: به همین دلیل لازم است حجاج به توصیه‌های بهداشتی که توسط روسای کاروان‌ها به آن‌ها گفته می‌شود، توجه داشته باشند. همچنین حجاج از مواد خوراکی بسته بندی شده و بهداشتی استفاده کنند تا دچار گاستروانتریت (اسهال و استفراغ) نشوند.

شیوع سویه JN ۱ کرونا در کشور

عرشی درباره وضعیت شیوع کرونا در کشور عنوان کرد: شیوع این بیماری در حال حاضر نسبت به فصل زمستان کاهش پیدا کرده هر چند موارد خفیف کووید همچنان در سطح دنیا وجود دارد و این بیماری بخش عمد‌های از سرماخوردگی‌ها را به خود اختصاص می‌دهد.

وی گفت: آخرین سویه‌ای که هم اکنون در جریان است همان سویه JN ۱ است که بسیار واگیردار است، اما شدت بیماری آن زیاد نیست و در افراد عادی با قدرت ایمنی طبیعی شاهد بروز علائم شدید نیستیم، به طور کلی این بیماری همچنان وجود دارد، اما سویه جدیدی شیوع پیدا نکرده است.

دیگر خبرها

  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • قیمت خرید مسکن در منطقه ۱۸ تهران +جدول
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • نرخ خرید مسکن تهران؛ خرید مسکن در خیابان بهداشت با ۱.۷ میلیارد
  • اتفاق جدید در پویش‌ و جشن های نوروز و رمضان امسال | وقتی جشن‌های شهری با محوریت کودکان و نوجوانان برگزار می شود
  • جزییات پویش های شهرداری تهران در نوروز و ماه رمضان | وقتی جشن‌های بزرگ برای کودکان و نوجوانان برگزار شد
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • شاهین کارکرده ۶۰۰ میلیونی شد + جدول قیمت
  • نشست هماهنگی برنامه‌های دهه کرامت با حضور مسوولان ملی برگزار شد