Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-23@09:29:30 GMT

کرونا و رکود اقتصادی جمعیت دبی را کاهش داد

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۷۴۱۹۰

کرونا و رکود اقتصادی جمعیت دبی را کاهش داد

به گفته موسسه اعتبارسنجی "اس اند پی گلوبال"، جمعیت دبی در سال گذشته میلادی به میزان ۸.۴ درصد کاهش یافته که شدیدترین کاهش در منطقه خلیج فارس محسوب می شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، موسسه اعتبارسنجی S&P Global اعلام کرد در حالی که کارگران خارجی مجبور به ترک امارات در میان آشفتگی اقتصادی ناشی از همه گیری ویروس کرونا هستند، جمعیت دبی در سال گذشته به میزان 8.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

4 درصد کاهش یافته که شدیدترین کاهش در منطقه خلیج فارس محسوب می شود.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

بر اساس برآوردهای S&P ، افت جمعیت قطب تجارت و گردشگری خاورمیانه یعنی دبی در حالی صورت گرفت که 6 کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس شاهد کاهش 4 درصدی جمعیت خود بودند.

سال گذشته با گسترش همه گیری کرونا، بیکاری و نابودی شغل ها در این منطقه سرعت گرفت.

اکثریت جمعیت امارات متحده عربی را مهاجران تشکیل می دهند که دبی بخشی از آن است. مجوزهای اقامت در این کشور معمولاً به کار بستگی دارد و بسیاری از مهاجران در صورت از دست دادن شغل خود مجبور به ترک این کشور می شوند.

به گفته تحلیلگران از جمله ساپنا جاگتیانی، برگزاری نمایشگاه جهانی اکسپو 2020 که یک سال به تأخیر افتاده است، زمینه را برای بهبود فعالیت اقتصادی فراهم می کند.

اقتصاد دبی در آستانه رکود قرار گرفتاقتصاد امارات٬ بزرگترین قربانی کرونا در میان کشورهای حوزه خلیج فارس

این درحالی است که آژانس رتبه بندی S&P انتظار دارد که تولید ناخالص داخلی دبی بر حسب دلار در سال 2023 به سطح 2019 بازگردد.

بر اساس اعلام این موسسه، کسب و کارهای اصلی در دبی، به ویژه املاک و مستغلات ، گردشگری و خرده فروشی، احتمالاً تحت فشار خواهند بود.

برای مقابله با اثرات همه گیری و پایین آمدن قیمت نفت، امارات سال گذشته اقدامات بی سابقه ای را انجام داد. این کشور شروع به اعطای مجوز مالکیت کامل خارجی در شرکت ها کرد، محدودیت های مربوط به اخذ تابعیت را کاهش داد و با برنامه های بازنشستگی سعی در جذب شهروندان خارجی داشت.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار امارات اقتصاد اخبار امارات اقتصاد سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۷۴۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ کشور آسیایی که سریعترین روند کاهش جمعیت را دارند

در حالی که آسیا به عنوان یکی از پرجمعیت‌ترین مناطق جهان شناخته می‌شود، برخی از کشورهای این قاره با چالش کاهش جمعیت روبرو هستند. با وجود تلاش‌های دولت‌ها برای تشویق رشد جمعیت، عواملی همچون شهرنشینی، هزینه‌های بالای زندگی و تغییر سبک زندگی، باعث کاهش نرخ باروری در بسیاری از این کشورها شده است. این روند نگران‌کننده می‌تواند تأثیرات عمیق‌تری بر اقتصاد و نظام‌های رفاه اجتماعی این مناطق داشته باشد.

به گزارش روزیاتو، از میان کشورهای آسیایی که با این چالش دست و پنجه نرم می‌کنند، چین، ژاپن و کره جنوبی در صدر قرار دارند. چین که یکی از سریع‌ترین اقتصادهای در حال رشد در آسیا است، در سال ۲۰۲۲ برای اولین بار در ۶۰ سال گذشته با کاهش جمعیت روبرو شد.

ژاپن نیز رکورد کاهش ۸۳۷,۰۰۰ نفری جمعیت را در سال ۲۰۲۳ به ثبت رساند که معادل از دست دادن ۱۰۰ نفر در هر ساعت است. انتظار می‌رود جمعیت کره جنوبی نیز از ۵۲ میلیون نفر در حال به ۲۴ میلیون نفر در سال ۲۱۰۰ کاهش یابد. این روندهای نگران‌کننده، ضرورت اقدامات فوری برای حمایت از خانواده‌ها و افزایش نرخ باروری را در این کشورها برجسته می‌سازد.

۱۵ کشور آسیا که سریعترین روند کاهش جمعیت را دارند: ۱۵. اندونزی

رشد جمعیت = ۰.۶۴ درصد

اندونزی با جمعیت ۲۷۵ میلیون نفری، میانگین رشد سالانه جمعیت ۱.۱ درصدی دارد. آخرین نرخ رشد جمعیت ثبت شده در این کشور ۰.۶۴ درصد در سال ۲۰۲۲ بود که نشان دهنده کاهش رشد جمعیت است.

۱۴. بحرین

رشد جمعیت = ۰.۶۱ درصد

بحرین کاهش قابل توجهی در نرخ رشد جمعیت داشته است. نرخ رشد جمعیت این کشور از نزدیک به ۳.۵ درصد در سال ۲۰۱۶ به ۰.۶۱ درصد در سال ۲۰۲۲ کاهش یافته است.

۱۳. قبرس

رشد جمعیت = ۰.۵۹ درصد

قبرس با ۱.۲۵ میلیون نفر جمعیت، سومین جزیره پرجمعیت دریای مدیترانه است. قبرس میانگین رشد سالانه جمعیت ۱.۳ درصد را حفظ کرده است. در سال ۲۰۲۲، نرخ رشد ۰.۶ درصد ثبت شد. پیش‌بینی‌های سازمان ملل نشان می‌دهد که این نرخ رشد تا سال ۲۰۵۰ به ۰.۲۰ درصد کاهش یابد.

۱۲. کویت

رشد جمعیت = ۰.۴۴ درصد

کویت با جمعیتی بالغ بر ۴.۳ میلیون نفر و متوسط نرخ رشد سالانه ۳.۶ درصد، کاهش رشد جمعیت را در سال های اخیر تجربه کرده است. با این حال، نسبت به نرخ رشد جمعیت قبلی که ۲.۵- درصد در سال ۲۰۲۱ بود، بهبود یافته است.

۱۱. کره شمالی

رشد جمعیت = ۰.۳۷ درصد

جمهوری دموکراتیک خلق کره یا کره شمالی میانگین رشد سالانه ۰.۵ درصدی را حفظ کرده است. نرخ رشد جمعیت فعلی، اندکی کمتر از میانگین ۰.۳۷ درصد است. بر اساس پیش‌بینی‌های سازمان ملل، انتظار می‌رود جمعیت این کشور در سال‌های آینده کاهش یابد و تا سال ۲۰۵۰ به ۰.۲۸- درصد شده و جمعیت این کشور در آن زمان به ۲۵.۸ میلیون برسد.

۱۰. سریلانکا

رشد جمعیت = ۰.۲۷ درصد

سریلانکا از سال ۲۰۱۱ کاهش جمعیت ثابتی را تجربه کرده است. متوسط نرخ رشد سالانه جمعیت این کشور ۰.۸ درصد است. رشد جمعیت فعلی روند نزولی دارد و پیش بینی می شود تا سال ۲۰۵۰ به ۲۱.۸ میلیون نفر برسد.

۹. قطر

رشد جمعیت = ۰.۲۶ درصد

قطر حدود ۰.۰۳ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می دهد. متوسط نرخ رشد سالانه در قطر ۶.۵ درصد است که رشد آن در سال ۲۰۰۷ به ۲۱ درصد رسیده است. پیش‌بینی می‌شود رشد جمعیت قطر در سال ۲۰۵۰ منفی شود.

۸. تایلند

رشد جمعیت = ۰.۱۳ درصد

جمعیت فعلی تایلند ۷۱ میلیون نفر است، با نرخ رشد ۰.۱۳ درصد در سال ۲۰۲۲. تایلند از سال ۱۹۶۵ کاهش ثابتی در رشد جمعیت داشته است و انتظار می رود در دهه های آینده کاهش بیشتری پیدا کند و در سال ۲۰۵۰ به ۰.۵۱- درصد برسد. متوسط رشد سالانه جمعیت این کشور بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۲ تنها ۰.۶ درصد بوده است.

۷. گرجستان

رشد جمعیت = ۰.۱۰ درصد

میانگین نرخ رشد سالانه جمعیت گرجستان ۰.۴- درصد بوده و جمعیت آن ۳.۷ میلیون نفر است. پیش‌بینی می‌شود که نرخ رشد سالانه جمعیت این کشور تا سال ۲۰۵۰ به ۰.۴۳- درصد کاهش یابد و جمعیت آن به ۳.۴ میلیون نفر برسد.

۶. آذربایجان

رشد جمعیت = ۰.۰۴ درصد

آذربایجان با ۱۰.۱ میلیون نفر جمعیت، میانگین رشد سالانه جمعیت ۱.۱ درصدی دارد. نرخ رشد جمعیت این کشور در سال ۲۰۲۲، ۰.۰۴ درصد بود و انتظار می رود تا سال ۲۰۵۰ به ۰.۲۰- درصد کاهش یابد.

۵. چین

رشد جمعیت =۰.۰۱- درصد

چین، دومین کشور پرجمعیت جهان، جمعیتی تقریباً برابر با هند دارد. با این حال، پس از اجرای سیاست های کنترل جمعیت توسط دولت چین، از سال ۱۹۶۵ کاهش مداومی را تجربه کرده است. انتظار می رود رشد جمعیت این کشور تا سال ۲۰۵۰ به ۰.۵۲- درصد کاهش یابد.

۴. کره جنوبی

رشد جمعیت = ۰.۲۳- درصد

کره جنوبی در طول سال ها شاهد کاهش مداوم رشد جمعیت بوده که دلیل اصلی آن شهرنشینی است. جمعیت این کشور در حال حاضر نزدیک به ۵۱.۷ میلیون نفر است که پیش بینی می شود تا سال ۲۰۵۰ به ۴۵.۷ میلیون نفر کاهش یابد. طبق گزارش سازمان ملل، انتظار می رود نرخ رشد جمعیت این کشور در سال ۲۰۵۰ به ۰.۸۴- درصد برسد.

۳. ارمنستان

رشد جمعیت = ۰.۳۸- درصد

نرخ رشد جمعیت ارمنستان ۰.۳۸- درصد است. جمعیت این کشور که در حال حاضر ۲.۷ میلیون نفر است، بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ کاهش ۱۰,۰۰۰ نفری را تجربه کرده است. عوامل مختلفی در کاهش جمعیت ارمنستان نقش دارند، اما دلایل اصلی بی‌ثباتی اقتصادی، مهاجرت و نرخ پایین باروری است.

۲. ژاپن

رشد جمعیت = ۰.۴۴- درصد

ژاپن در میان ۲۰ کشور اول جهان است که سریع‌ترین کاهش را تجربه می‌کند و از نظر کاهش جمعیت در رتبه دوم آسیا قرار دارد. ژاپن با متوسط نرخ رشد سالانه ۰.۱- درصد شاهد کاهش مداوم نرخ رشد جمعیت خود در طول سال ها بوده است.

۱. لبنان

رشد جمعیت = ۱.۸۶- درصد

لبنان بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۲ کاهش قابل توجهی به میزان ۱.۸۶- درصد از جمعیت خود را تجربه کرد. عوامل متعددی در این کاهش نقش دارند، از جمله مهاجرت و بی ثباتی مالی. لبنان در سال ۲۰۱۹ با نرخ ۲.۸۴- درصد، شاهد بیشترین کاهش جمعیت بود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۱۵ کشور آسیایی که سریعترین روند کاهش جمعیت را دارند
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • قالی‌بافان دلسردی می‌بافند / سایه‌اندازی رکود و کاهش صادرات بر فرش اردبیل
  • طرح جدید : شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس
  • وقوع یک میلیون و ۹۰ هزار زایمان در کشور در سال گذشته/ زایمان طبیعی سبب کاهش مشکلات تنفسی جنین
  • بررسی علل وقوع سیل های اخیر در جنوب ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس
  • قیمت درهم امارات امروز یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بررسی بودجه ۱۴۰۳ پارک‌های علم و فناوری/ بودجه قطب نوآوری کشور ۲۹ درصد کاهش یافت!
  • ذاکری: پیام امام در حوزه مسکن فراموش شد! باید به همان مسیر برگردیم / «آرامش قبرستانی» مسکن افتخاری ندارد / رکود مسکن، درمان مشکلات اقتصادی کشور نیست / سیاستگذاران از لجبازی با متغیرهای اقتصادی دست بردارند